Cilthekimi - Soru Sor

Geri git   Cilthekimi - Soru Sor > Genel > Önerileriniz / Yorumlarınız / Soru Dışı

MUTLU BAYRAMLAR !

Dermadolin.com.tr
Derinin hiçbir sorunu olmasa bile; var olan dengesini korumak ve dış etkenlerin neden olacağı hasarı önlemek için seramid, hyaluronik asit ve doğal shea yağı içeren nemlendiriciler kullanılmalıdır.
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla

Anketimiz: Şu Anda Gayrimenkul Almak Ne Kadar Doğru Bir Yatırım?
Fiyatları yeterince düşmüştür. Bu fiyatlardan alanlar ileride çok kar edeceklerdir. 4 40.00%
Biraz daha beklemek gerekir.2010 sonlarına doğru fiyatlar daha cazip hale gelecektir. 2 20.00%
Fiyatlar hala yeterince düşmemiştir. Dibin dibi vardır. 2011 da fiyatlar daha cazip olacaktır. 1 10.00%
Fiyatlar yıllarca düşük seviyelerde kalacak. Almak için 5 yıl daha beklenebilir. 1 10.00%
Gayrimenkul hiçbir zaman yatırım aracı olamaz. Sadece ihtiyaç için gayrimenkul alınmalıdır 2 20.00%
Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 04-23-2010, 08:25 PM   #21
aydemirim
Level 20 ~

Alıntı:
hasankundak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık ben yatırım için arsaya yöneldim iişallah yanılgıya uğramam yarabbim amin

Her inişin bir çıkışı vardır dedik fiyatlar dip yaptı herşey imal edilir toprak imal edilmez Türkiyenin nufusu her yıl artıyor. 25 yıl sonra 100 milyon olucaz diye düşünüyorum tek sıkıntı inşaat sektörü devlet tekiline geçiyor.

Büyük orta doğu projesinin eş başkanı başbakanımız artık Türkiyeden hızlı bir gelişme bekliyorum Yunanistan gibi bir batma olmazsa uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum...
Arsa Güzel düşünmüşün kardeş.....

Dünya Para ve ekonomı lıderı Rubın nınde dediği gibi Türkiye önelemz ekonomıde yükselişe geçicekdır bu yıldan ıtıbaren 2010 dan ıtıbaren %5 lık başlıyarak bu yukselıs en az 4 yıl surecek sizlerde göreceksınız.....Ülkemiz adına hayırlı olsun

Sabır İkinci Akıldır......
aydemirim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil