Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 aylık arak sonuçlarım resimli
ormancı
06-12-2009, 08:10 PM
ilk iki resim başlama 3.resim 1 aylık son resim ise şimdiki durumum.
başlangıç: 03mart09
kullandıklarım:arak minox sabah akşam
her akşam solgar biotin ve solgar zink
haftada iki kez ketoral şampuan diğer günler revivogen şampuan
yalnız şu an itibariyle 5. kutu arak yarım oldu.yani 1 kutu arak 1 ay yetmiyor.merak edenler için,ilk 4 kutu arak L214 şimdi kullandıklarım L225 seri nolu.
başka herhangi birşey kullanmadım kremler ve finasterit gibi.şakaklarda açıklık kapanmadı ama sarı sarı tüyler baya var.
montana238
06-12-2009, 08:29 PM
saçlarının rengi sanki değişmiş gibi baya baya kumraldan siyaha dönmüş geldi bana neden acaba ?
ormancı
06-12-2009, 08:33 PM
doğru teşhis.saçlarımın rengi siyahlaştı ama resimlerde görünmüyor beyaz sayısıda bi hayli arttı.
ozgur49
06-12-2009, 08:46 PM
güzel sonuç hem de finasterid kullanmadan.ancak son fotodaki ışık diğerlerine göre daha az.merak ettim beyazlardaki artışı neye bağlıyorsun?umarım istediğin sonucu alırsın.saygılar...
ormancı
06-12-2009, 09:07 PM
teşekkür ederim. 1.aylık resimi çektiğim oda ile son resimi çektiğim oda aynı ve ikiside hava açıkken çekim.çektiğim makinede aynı.
beyaz artışı ile ilgili bi arkadaş da konu açmıştı forumda ama,nedenini bende pek bilmiyorum. aslında bizde beyazlık da irsi
freemec
06-12-2009, 09:07 PM
bence cok cok guzel bi sonuc masallah devamıda gelir ins..
ormancı
06-12-2009, 09:10 PM
bence cok cok guzel bi sonuc masallah devamıda gelir ins..
çok teşekkür ederim.darısı herkesin başına.saygılar
isc0rpitx
06-12-2009, 10:58 PM
Allah nazarlardan saklasın dostum inşallah çok daha da iyi sonuçlar alırsın ;)
MORDOR
06-12-2009, 11:37 PM
ilk iki resim başlama 3.resim 1 aylık son resim ise şimdiki durumum.
başlangıç: 03mart09
kullandıklarım:arak minox sabah akşam
her akşam solgar biotin ve solgar zink
haftada iki kez ketoral şampuan diğer günler revivogen şampuan
yalnız şu an itibariyle 5. kutu arak yarım oldu.yani 1 kutu arak 1 ay yetmiyor.merak edenler için,ilk 4 kutu arak L214 şimdi kullandıklarım L225 seri nolu.
başka herhangi birşey kullanmadım kremler ve finasterit gibi.şakaklarda açıklık kapanmadı ama sarı sarı tüyler baya var.
tebrik ederim arkadaşım. yanlız sonuçları değerlendirirken sadece arak minoxidile odaklanmayın arkadaşlar.
ketoral şampuan içinde biliyorsunuz ketakonazole var ayrıca biotin ve çinkoda erken sonuç alınmasında ve saçların kalınlaşıp koyulaşmsındada önemli faktörler.
tekrar tebrik ederim arkadaşım.
Ama en azından şakaklarda gece tretin krem ekleseydin belki biraz daha iyi netice olabilirdi.
tebrik ederim arkadaşım. yanlız sonuçları değerlendirirken sadece arak minoxidile odaklanmayın arkadaşlar.
ketoral şampuan içinde biliyorsunuz ketakonazole var ayrıca biotin ve çinkoda erken sonuç alınmasında ve saçların kalınlaşıp koyulaşmsındada önemli faktörler.
Ama en azından şakaklarda gece tretin krem ekleseydin belki biraz daha iyi netice olabilirdi.
tabiki araka odaklanıyoruz diğerlerini minoxidille aynı kefeye koymam
bampi
06-12-2009, 11:51 PM
Maşallah çok güzel sonuç almışsın kısa zamanda. Bu tarz örnekler beni cok motive ediyor. hocam yaş kaç bu arada?
MORDOR
06-13-2009, 12:00 AM
tabiki araka odaklanıyoruz diğerlerini minoxidille aynı kefeye koymam
aynı kefeye koyma zaten.
ama ketakonazole un erkek tipi saç dökülmesini önlemede tek başına bile faydası olduğu unutulmamalı.
Diğerlerininde erken sonuç alınmasında ve olan saçları kalınlaştırmada faydası olduğunu vurgulamak istedim.
kızma dostum çoğu şeyi senden öğrendik severim seni:)
DESERT_EAGLE
06-13-2009, 06:51 AM
ormancı kardeş başarını tebrik ediyorum birkaç sorum olacaktı.
1- Arak minoxidilini kimden alıyorsun?
2- Şuanda saçlarında dökülme varmı günlük ortalama ilacı sürdüğünde kaç saç teli eline geliyor?
ormancı
06-13-2009, 09:00 AM
Allah nazarlardan saklasın dostum inşallah çok daha da iyi sonuçlar alırsın ;)
Allah razı olsun saygılar.
ormancı
06-13-2009, 09:01 AM
çok teşekkür ederim.sizin yazılarınız ve bu site sayesinde bu aşamaya geldim saygılar.
ormancı
06-13-2009, 09:03 AM
Maşallah çok güzel sonuç almışsın kısa zamanda. Bu tarz örnekler beni cok motive ediyor. hocam yaş kaç bu arada?
çok teşekkür ederim.darısı herkesin başına.yaş 33 :)
ormancı
06-13-2009, 09:15 AM
ormancı kardeş başarını tebrik ediyorum birkaç sorum olacaktı.
1- Arak minoxidilini kimden alıyorsun?
2- Şuanda saçlarında dökülme varmı günlük ortalama ilacı sürdüğünde kaç saç teli eline geliyor?
teşekkür ederim.arağı bilinen kişiden alıyorum.dökülme, eskisi kadar olmasada yinede devam ediyor ama yastığımda hiç saç teli yok.başlamadan önce sabah kalktığımda yastıkta 20-25 tel sayıyordum.sadece ilacı sürerken8-9tel görüyorum elimde. bi o kadar da göremediğim dökülmeyi varsayarsak ortalama günlük 20 saç teli diyebilirim herhalde.
MORDOR
06-13-2009, 09:46 AM
kızma dostum çoğu şeyi senden öğrendik severim seni:)
yanlış anlamışsın werz kızmak olurmu. Sana yada foruma yeni uye olmuş birine asla kızma gibi bir durum olamaz. Herkezin görüşüne saygım var.
ayrıca sen yaşça benden büyük olduğun içinde ayrıca bir saygım var.
kızmak asla söz konusu olamaz benim için. :)
MORDOR
06-13-2009, 09:50 AM
çok teşekkür ederim.darısı herkesin başına.yaş 33 :)
3 yaşında böyle sonuç almak çok çok iyi ben 25 filan sanmıştım
tekrar tebrik ediyorum darısı tüm diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına.
ayrıca ufak bir hatırlatma yaapyım. arkadaşımızın resimlerini görüpte iyi yönde ilerleyen bir tedaviniz varsa sakın ola minoxidil olsun başka bir arguman olsun değişikliğe gitmeyin uyguladığınız tedaviye 6 8 ay süre tanıyın. her resim yayınlandığında etkilenip iyi yönde ilerleyen sonç vermeye başlayan tedavileri değiştirenelr oluyor ve sonrası üzüntü..
<yanlış anlama olmasın sadece ufak bir uyarı ve hatırlatma benimkisi..
maşallah kardeşim iyi sonuçlar almışsın ...
yalnız bu beyaz artışı bendede var ben minox kullanmıyorum ama beyazlarım son 6 aydır çok fazlalaştı neden acaba bu fazlalık özellikle şakak kısımlarında hat safhada...
ormancı
06-13-2009, 10:36 AM
maşallah kardeşim iyi sonuçlar almışsın ...
yalnız bu beyaz artışı bendede var ben minox kullanmıyorum ama beyazlarım son 6 aydır çok fazlalaştı neden acaba bu fazlalık özellikle şakak kısımlarında hat safhada...
çok teşekkür ederim.
bilemiyorum ama beyazlama bizde dökülme gibi irsi.zaten yaşımda 33, 34 gidiyorum yakında.sanırsam bu yaşlarda beyazlama gayet normal ama dediğim gibi saç sayımda artış olduğu gibi beyaz saç sayısında da baya bi artış oldu.
saçım olsun da beyaz olsun:)
evet haklısın saç olsunda beyaz olsun onun çaresi daha kolay .. ama benim yaş 24 hem beyazlıyor hemde dökülüyor ... beyazlayan saç dökülmez diye bir şey duymuştum ama bu benim için geçerli değil sanırım ... :)
serdaraydinalay
06-13-2009, 12:17 PM
Güzel sonuçlar, tedavini değişitirmeden aynı yolda dewam et ;)
ormancı
06-13-2009, 12:27 PM
Güzel sonuçlar, tedavini değişitirmeden aynı yolda dewam et ;)
teşekkür ederim
DESERT_EAGLE
06-13-2009, 02:22 PM
ormancı bilinen kişiden aldım demişsin hamdiyemi oluyor kimden aldın bu arak malını?
neden açık ve net olmuyorsunuz??????????
ormancı
06-13-2009, 11:56 PM
ya reklam olabilir,yanlış anlaşılabilir düşüncesi ile öyle söyledim.evet hamdiye den alıyorum
adamın zaten kocaman reklamı var neden reklam olsun
karacafc
06-14-2009, 03:31 PM
o siyahlaşma medo ve çinko birleşiminin etkisi kesinlikle ihmal edilmemeli benim de saçlar koyulaştı ama çoğalma yok malesef:(
arkadaşınkine bakaraktan benimki de olur diyorum inşallah:P
hocam düzeni bozma proscarı kullanmazsan şakakların için kremleri dene derim...
(Salla Medo Msm'ye Gel)
06-14-2009, 05:43 PM
Bu sonuçlara bide msm'yi eklersen iki kat daha iyi verim alırsın.Bende öle oldu herkeste öle olcak diye bi kayde yok ama bende işe yaradı.Sendede yarayabilir kafatası yapımız benziyo
saçsız_adam
06-14-2009, 07:11 PM
sonuç çok başarılı. ayrıca saçların beyazlamasını sorun etme, hatta sevinebilirsin. çünkü beyazlayan saçların zor döküldügü söylenir. zaten genç yaşta beyaz saçlı olanlara bakarsan neredeyse hepsi gür saçlı oluyor. 3 ayda ve 33 yasında sadece arak ile bence iyi sonuç..
ormancı
06-14-2009, 11:54 PM
o siyahlaşma medo ve çinko birleşiminin etkisi kesinlikle ihmal edilmemeli benim de saçlar koyulaştı ama çoğalma yok malesef:(
arkadaşınkine bakaraktan benimki de olur diyorum inşallah:P
hocam düzeni bozma proscarı kullanmazsan şakakların için kremleri dene derim...
şakaklarda sarı sarı tüylenmeler var baya ama saça dönüşmezse kremlere başlıyacağım ama finasterit düşünmüyorum.siz minox kullanıyormusunuz?
önemli olan bence sabır
ormancı
06-15-2009, 12:04 AM
sonuç çok başarılı. ayrıca saçların beyazlamasını sorun etme, hatta sevinebilirsin. çünkü beyazlayan saçların zor döküldügü söylenir. zaten genç yaşta beyaz saçlı olanlara bakarsan neredeyse hepsi gür saçlı oluyor. 3 ayda ve 33 yasında sadece arak ile bence iyi sonuç..
teşekkür ederim saçsız adam.zaten beyaz saçlar siyah olanlara göre daha canlı gözüküyo:)
ormancı
06-15-2009, 12:22 AM
Bu sonuçlara bide msm'yi eklersen iki kat daha iyi verim alırsın.Bende öle oldu herkeste öle olcak diye bi kayde yok ama bende işe yaradı.Sendede yarayabilir kafatası yapımız benziyo
hocam nickiniz dikkat çekici:)
karacafc
06-15-2009, 07:20 AM
tabii hocam arak da var bende ancak başka minox olsa belki daha iyi olurdu ama ben şimdilik eh işte diyip gidiyorum.
hocam ben de kestirince koyacam resim (az düzelince saçlar uzattık hemen) :) benim de 4 ay bitti o zaman anlarsın benim şakaklarda sarı tüy oluşmadan direk saç oluştu diyebilirim ama dediğim gibi seninki kadar üstler iyi görünmüyor :)şakak muhabbetinde de
kremlerinde çok etkisi var bunda önler düzenli kullanılırsan minoxla beraber çok faydasınız görürsün.
DESERT_EAGLE
06-16-2009, 06:38 AM
Salla Medo Msm'ye Gel Bu sonuçlara bide msm'yi eklersen iki kat daha iyi verim alırsın.Bende öle oldu herkeste öle olcak diye bi kayde yok ama bende işe yaradı.Sendede yarayabilir kafatası yapımız benziyo
bu msm NE OLUYOR ? kaç para?
hartigen
06-23-2009, 03:44 PM
tebrik ederim kardeş valla bravo finastreidsiz böyle sonuç alan birini gördüm ya ölsemde gam yemem artık bende tek minoxidil kullanıyorum tepelerde baya bi iyileşme oldu. önlerde fena gitmiyo sonuçta sadece 2.5 aydır kullanıyorum inşallah bizde senin gibi oluruz.
wolwerine
06-23-2009, 04:37 PM
msm nickli arkadaş önüne gelen herkese msm önermekten yorulmadın mı
mertefe
06-23-2009, 09:15 PM
Hocam sonuclar süper bende finas kullanmıyorum sadece mınox oda arakla basladım arakla devam edıcem ya resim koyucam en kısa zamanda ama su elımdekı hurda 3-4 telı cıkartıp saglam bır telefon alayımda ondan sonra :D
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.