PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal rogaine nin rengi nasıldır?

isis
09-17-2007, 03:32 PM
merhaba hocam ve arkadaşlar

merak ettiğim bişey var.orjinal rogaineyle sahtesini ayırt etmede önemli ipucu olabilir belki.bende orjinal avrupadan gelme rogaine var.damlaığa çektiğiniz de rengi su gibi saydam renkte ama kutusunun içine baktığınızda miktar fazla olduğu için bej rengi gibi sarımtırak biraz.örnek olması açısından söyle diyeyim sanki 60 ml lik kutuya 2-3 damla çamur koymuşlar rengi sarımtırak bej gibi bişey olmuş tam su gibi değil.

elinde orjinal rogaine olan arkadaşlar size zahmet kutunun içindeki minoxidile bakarmıısnız rengi su gibi berrak bembeyazmı yoksa sarımtırakmı?

not:damlalığa çekip bakmayın orada su gibi gözüküyor reng ayrıt edilmiyor miktar az olduğu için.daha önce sahtesini çok gördüm.kokusu ve yağlılık oranını elde ediyorlarda rengi su gibi oluyor galiba sahtesinin orjinal bej gibi fikri olan varmı.elinde orjinal rogaine olan varsa bakabilirmi?

İrşad
09-17-2007, 04:03 PM
kardeş siz iyice paranoya yaptımız bu işi yav.......................

collateral
09-17-2007, 04:09 PM
her orıjınal rogaine birbirinin tutmaz üretim farklılığı vardır bazıları koyu sarı bazıları açık sarı olur..sahte rogaine genellikle siyah kutularda ve türkiyede satılanlarda olur...mavi kutu almaya dikkat edilmeli...

isis
09-17-2007, 05:53 PM
collateral cevabın için çok teşekkürler.kimi açık kimi koyu sarı olur demişisn.ama mutlaka sarı olur değilmi?su gibi beyaz olmaz?
lütfen cevaplarmısın

collateral
09-17-2007, 07:02 PM
tam anlamıyla su gibi olmaz yine biraz bakınca sarıya benzemeli ama şişedeyken bak..su gibi akışkan hiçbir yoğunluk yoksa ve 1-2 dakikada hızla kuruyorsa sahte olma ihtimali yüksek..tabi bu kuruma şöyle olmalı deri tamamen kuruyorsa nem yoksa geride kuru bir cilt bırakıyorsa sahte olabilir..yanlış anlaşılmasın ben bu işin uzmanı değilim gördüğüm sahtelerin çoğu böyleydi..

serdar21
09-17-2007, 07:58 PM
tam anlamıyla su gibi olmaz yine biraz bakınca sarıya benzemeli ama şişedeyken bak..su gibi akışkan hiçbir yoğunluk yoksa ve 1-2 dakikada hızla kuruyorsa sahte olma ihtimali yüksek..tabi bu kuruma şöyle olmalı deri tamamen kuruyorsa nem yoksa geride kuru bir cilt bırakıyorsa sahte olabilir..yanlış anlaşılmasın ben bu işin uzmanı değilim gördüğüm sahtelerin çoğu böyleydi..
Öncelikle siteyi hazırlayan doktor beye teşekkürler bu siteyi hazırladığı için. Arkadaşlar saç dökülmesi derdimiz var buna çare bulmak yetmiyor gibi ilaç sahte mi sahte değil mi derdi başlıyor maalesef. Güvenli alışveriş yapabilecegimiz yerler nereler acaba ilaç konusunda. Mesela ben dogalecza.com dan revigen aldım 3 ay filan ama güvenilir bir yer mi bilmiyorum. Bu arada revigen ben de işe yaramadı.