PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : minoxidil kullanımına yeni başlayanlar buraya

cimey
05-17-2009, 08:06 AM
minoxidil kullanımına yeni başlayanlar için soru cevap bölümü konuyu sorumu nerede soracagıma karar veremedıgım için açtım. hhamdiye' den aldıgım arak minoxidilleri kullanmaya yeni başladım ama kafamda herhangi bi yanma yok. illa ki yanma olması gerekiyor mu? arakla beraber yalnızca proscar kullanıyorum ( günde 1/5 tane tuketıyorum) krem ya da dıger destekleyici ürünlerden almıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum

werz
05-17-2009, 08:47 AM
yanma bünyeden bünyeye değişir.5 günde 1 tane tableti bütün olarak mı tüketiyorsun

cimey
05-17-2009, 08:58 AM
yok 5 e bolup oyle kullanıyorum, hangi destek ürünleri alsam iyi olur benım saclar var da tepeden ve onlerden seyrelmeye başladı acaba krem kullanmalımıyım

xtreme
05-17-2009, 09:05 AM
yok 5 e bolup ole kullanıyorum, hangi destek ürünleri alsam iyi olur benım saclar var da tepeden ve onlerden seyrelmeye başladı acaba krem kullanmalımıyım

arkdşn dedği gibi bazı bünyelerde yanma gibi reaksiyon vermiyor minoxidil.düz minoxidil kullanan arkdşların bi çoğu etkinliğini arttrmak için minoxdili sürmeden 2 saat önce tretin yada azelderm krem sürüyorlar bu sayede saç kökü daha fazla emilime sahip oluyor.eğer tedavine bitkisel takviye düşünüyorsan saçlarını kalınlaştrmak için bitoni düşünmelisin günde 5mg yada 2.5mg değerlrinde kullanabilirsin saç için en etkili mineral ise çinko dur bunuda günlük 22mg olarak kullanabilirsin unutma ki saç dökülmesinin sebepleri arasında vitamin ve mineral eksikliği büyük önem taşımaktadır..

cimey
05-17-2009, 09:32 AM
ben biraz kıllıyım da bu biotin ekstradan kıllanma yaparmı, nerden bulabilrim biotini fiyatı ne bi de herhangi bir çinko tableti kullanabilirmiyim yoksa illa ki belli bir markanın ürünlerinimi kullanmalıyım?

xtreme
05-17-2009, 09:46 AM
ben biraz kıllıyım da bu biotin ekstradan kıllanma yaparmı, nerden bulabilrim biotini fiyatı ne bi de herhangi bir çinko tableti kullanabilirmiyim yoksa illa ki belli bir markanın ürünlerinimi kullanmalıyım?

bende kıllanma yapmasın die 2.5mg alıyorm medobiotin markası tüm eczanelerde bulabilrsin 5 mg dr 2 ye bölüp içersin çinko da solgar çinko 22mg olanı alabilrsin...

bilinmeyenx
05-17-2009, 11:36 AM
5 günde 1 tane tüketiyorum yazısını düzelt arkadaşım. bak daha öncede yaşadık.. adam 5 günde 1 tablet yutmayı planlamışş! onu düzeltirsen kısa zamanda sevinirim. günlük 5te 1 yaz ya da 1/5. başkalarına yazık olmasın :)

yanmaya gelince saçlarını çok kaşıyorsan ya da çok güneş ışığı altında kalıyorsan daha çok yanma yapar tahrişten dolayı.

babylon42
05-17-2009, 01:35 PM
arkadaşlar ben de arak kullanmaya başladım.Henüz 2. haftam yeni bitiyor.Benim kafamda da herhangi bir yanma hissi olmuyor.Forumda birçok yorum var bununla ilgili.Herkeste illa yanma olmuyormuş.Bilginize :)

balabatisler
05-17-2009, 02:00 PM
ben foam aldım yeni azelderm krem alınca kullanmayı düşünüyorum önler için proscar zaten vücudun bir parçası oldu varlığı yokluğu anlaşılmıyor artık:)foam sabun gibi kokuyor umarım sahte değildir güzel bier kokusu var ama :)forumda başka foam kullanan var mı arkadaşlar?

cimey
05-17-2009, 03:17 PM
bi de yeşil çay içiyosunuz bu bimde satılan greenwood sallama yeşil çay olur mu? yoksa nerden alıyorsunuz? yeşil çayın ne gibi bir etkisi var?

hakan99
05-17-2009, 03:52 PM
bi de yeşil çay içiyosunuz bu bimde satılan greenwood sallama yeşil çay olur mu? yoksa nerden alıyorsunuz? yeşil çayın ne gibi bir etkisi var?

bende greenwood ve lipton var. greenwood doğadan firmasının bim için ürettiği bir ürün.lipton bence çok daha iyi.devamlı yeşil çay içmediğim için pek üstüne gitmedim.ama hergün içilecekse çaykur un sallama olmayan normal yeşil çayı içilebilir diye düşünüyorum

cimey
05-18-2009, 08:19 AM
minoxidili kafaya sürdükten sonra kafada en az ne kadar kalması lazım saçlarımı sürdğkten bir saat sonra yıkasam olur mu; bi de kullanmaya baslayalı üç gün olmasına ragmen kepeklenme yapmaya başladı normal mi?

babylon42
05-18-2009, 10:29 AM
"minoxidili kafaya sürdükten sonra kafada en az ne kadar kalması lazım saçlarımı sürdğkten bir saat sonra yıkasam olur mu; bi de kullanmaya baslayalı üç gün olmasına ragmen kepeklenme yapmaya başladı normal mi?"

Benim bildiğim ve uyguladığım kadarıyla sürdükten sonra kafada kalması gerekmektedir.Hatta bunun için en iyi bekleme süresi olarak 12 saat beklemesi gerekmektedir.Bu nedenle sabah ve akşam 12 saatte bir 1 ml kullanılması isteniyor.

Equal
05-18-2009, 11:07 AM
ben başlayalı yaklaşık 1,5 ay oldu hamdiyeden aldım 2 hafta sonra aşırı dökülmem başladı ve devam ediyo bi azalmadı saçllar baya bi seyreldi ne zamana kadar devam edecek bilmiyom ama 2. ayın sonuna kesilir diyolar ben sade minox kremler ve nizoral, cinko kullanıyorum
inşallah bu dökülenler sağlıklı bi şekilde çıkar yoksa işimiz zor yaada minox lar sahteliğinden şüpelenmiye başlayacam

balabatisler
05-18-2009, 11:13 AM
peki saçlar daha kalın daha sert olmadı mı ? ben aldım halen başlayacam belki başlamam da askerden sonra başlarım şimdi orda zor olur kullanmak 2 3 ay sonra gidiyorum zaten

cimey
05-18-2009, 01:42 PM
ben sabahları minoxidili surdukten bir iki saat sonra kafamı yıkıyorum o zaman bir etkisi olmaz minoxidilin anladıgım kadarıyla

PLAYMAKERS
05-18-2009, 09:20 PM
ben sabahları minoxidili surdukten bir iki saat sonra kafamı yıkıyorum o zaman bir etkisi olmaz minoxidilin anladıgım kadarıyla

tamamen hıcbır etkisi olmaz dersek yalan olur..illaki olur ama az sevıyede .. en az 4 saat yıkama.

PLAYMAKERS
05-18-2009, 09:27 PM
o zaman kel kalmaya devam edersin..agaysan fınasterid siz zor.. ama erkeklık mi saç mı sorusuna erkeklik dersen sana yalnıs bır cevap veıyosun dıyemem haklısın :) ama fınasterıd i bu kdr büyütme gözünde. tabıykı yan etkılerı var ama cok abartılcak kdr degıl.

cimey
05-19-2009, 08:59 AM
arkadaslar insanlar elma sirkesi de kullanıyormuş onun ne faydası var acaba?

xtreme
05-19-2009, 09:09 AM
ben kullandm ahmet marankinin yağ kürünü uygularken ama sonuç tamamiyle hayal kırıklığı tutam tutam kaybettğim saçlarda cabası bunu sadece elma sirkesi için söylemiyorum tedavi geneli için konuşuyorm
elma sirkesi saça parlaklık ve canlılık kazandrdğı amaçla kullanılıyor die biliyorm
eğer aga hastasıysan bence bitki olayına fazla girme medikal tedavi uygula

cimey
05-19-2009, 09:19 AM
"aga hastası" erkek tipi saç dokulme olayı mı? bi de bir ay kadar forte minoxil kullanmıştım alnımda tuylenmeler basladı seftalıde ki gıbı tuyler bunlar kalınlasabilir mi?

okannn82
05-19-2009, 09:20 AM
ben kullandm ahmet marankinin yağ kürünü uygularken ama sonuç tamamiyle hayal kırıklığı tutam tutam kaybettğim saçlarda cabası bunu sadece elma sirkesi için söylemiyorum tedavi geneli için konuşuyorm
elma sirkesi saça parlaklık ve canlılık kazandrdğı amaçla kullanılıyor die biliyorm
eğer aga hastasıysan bence bitki olayına fazla girme medikal tedavi uygula

yani faydası olmasını bırak fazla fazla döktü bile diyosun?

xtreme
05-19-2009, 09:33 AM
yani faydası olmasını bırak fazla fazla döktü bile diyosun?

okan aynen diyorm ve sakınnnn sakınnnnn bulaşmayın diyorm bu bitkilerle hazırlanmış kür ler genellikle bayanlar yönelik saç bakımı adına
şölede bi dipnot geçmek istiyorm bu marankinin kürünü uygulamadan önce saçlarım genel anlamda iyi durumdaydı şimdi ise o kürün feci döktüğü açıklık yarattğı yerleri toparlamaya çalışıyorm

xtreme
05-19-2009, 09:36 AM
"aga hastası" erkek tipi saç dokulme olayı mı? bi de bir ay kadar forte minoxil kullanmıştım alnımda tuylenmeler basladı seftalıde ki gıbı tuyler bunlar kalınlasabilir mi?

ewt cimey aga androgenetik alopesi yani erkek tipi ırsi saç dökülmesi durumu eğer o çıkan tüylerin kalınlaşmasını istiyorsan tedavine devam ediceksn ekstra bunun için biotin kullanabilirsin saçların kalınlaşmasını sağlar...

cimey
05-19-2009, 09:44 AM
sadece arak, proscar ve çinko kullansak sonuçlar daha mı geç elde edilir yoksa biotin kullanıldıgı kadar iyi sonuclar alamaz mıyım?

xtreme
05-19-2009, 09:53 AM
sadece arak, proscar ve çinko kullansak sonuçlar daha mı geç elde edilir yoksa biotin kullanıldıgı kadar iyi sonuclar alamaz mıyım?

cimey sen naptn ya :) arak-proscar-çinko üçlüsüye biotini kıyaslıyosn senin kafan karışmış dur ben açıklk getirmeye çalışim..
proscar ve arak içinde bulundrduğu finasterid ve minoxidil etken maddeleriyle aga tedavisi için kullanılan en etkili fda onayı almış maddeler benim tedavine devam et demekten kastım eğer bunları kullanıyosan devam et
ama tedavine vitamin ve mineral takviyesi yapmayı düşünüyorsan çinko ve biotini düşünebilirsin
biotini söledğim gibi saçları kalınlaştrmak için kullanabilirsin
çinkoyu dht yi birazda olsn bastrmak ve sağlıklı saç gelişimini desteklemek için kullanabilirsin
ama ben dün verdiğim karar itibariyle biotin ve çinko kullanımı için içerğinde çok daha fazlası bulunan selorix tableti denemeyi düşünüyorm istersen sende bi bak

cimey
05-19-2009, 10:13 AM
ilk yazdıklarıma ek olarak biotini yazmıştım. öğrenci oldugum için destek ürünlere para vermek pek sıcak gelmiyor o açıdan arak proscar ve çinkoyla devam edecegım.

turksistem26
05-20-2009, 12:29 AM

"doğadan " markasından al...onların çayları gerçek...diğerlerinin çoğu sahte

yeşilçaydan fayda almak için günde 4-5 bardak içmek lazım.... e o paket sana 4 gün gider :D (20 tane var içinde)

balabatisler
05-20-2009, 06:10 PM
dostum aktardan al ucuza geliyor üstelik baya da bir almış oluyorsun ısırgan falan da alırsın iyi oluyor aktardan almak

boran04
05-20-2009, 11:33 PM
Arkadaşlar ben de beş gün önce tedaviye başladım. Arak, azalderm, tretin krem bioxcin şampuan kullanıyorum. saçlarım şakaklar gitmiş önler seyrek tepe açılmış seyrek. ben şimdi kremleri sürünce saçda nasibini alıyor bir sorun olur mu? bunların yanında eczaneden çinko eksikliği için farklı bir markadan çinko aldım günde bir tane alıyorum. tavsiyeniz nedir?

cimey
05-21-2009, 04:10 PM
Arkadaşlar ben de beş gün önce tedaviye başladım. Arak, azalderm, tretin krem bioxcin şampuan kullanıyorum. saçlarım şakaklar gitmiş önler seyrek tepe açılmış seyrek. ben şimdi kremleri sürünce saçda nasibini alıyor bir sorun olur mu? bunların yanında eczaneden çinko eksikliği için farklı bir markadan çinko aldım günde bir tane alıyorum. tavsiyeniz nedir?
dostum sorunu ben cevaplamak isterdim ama ben de yeniyim umarım forumun baska baslıkları altında cevabını almıssındır.

benim ayriyeten başka bir sorum olacaktı; minoxidillerin içinde en etkilisi hangi markanın ki, ketakozanol ne işe yarıyor? şimdiden teşekkürler.

xtreme
05-21-2009, 05:10 PM
dostum sorunu ben cevaplamak isterdim ama ben de yeniyim umarım forumun baska baslıkları altında cevabını almıssındır.

benim ayriyeten başka bir sorum olacaktı; minoxidillerin içinde en etkilisi hangi markanın ki, ketakozanol ne işe yarıyor? şimdiden teşekkürler.

teorik olarak minoxidil ve yanında takviye maddelri de bulunrması açısından spectral dnc ve dnc-l yi tavsiye ederm..
ben ketakonazol içeren nizoral şampuan kullanıyorm saçların daha iyi temizlenmesini sağlayrak saça uygulanan lokal ürünlerin köklerden daha iyi emilmesini sağlıyor...

cimey
05-23-2009, 09:58 AM
teorik olarak minoxidil ve yanında takviye maddelri de bulunrması açısından spectral dnc ve dnc-l yi tavsiye ederm..
ben ketakonazol içeren nizoral şampuan kullanıyorm saçların daha iyi temizlenmesini sağlayrak saça uygulanan lokal ürünlerin köklerden daha iyi emilmesini sağlıyor...

arak minoxidil sıralamada nasıl bir yerdedir? çok kötü bir konumda değildir degil mi?

xtreme
05-23-2009, 10:05 AM
arak minoxidil sıralamada nasıl bir yerdedir? çok kötü bir konumda değildir degil mi?

böyle bir sıralama söz konusu deil yani ürünlerin etkinliği kişiden kişeye farklılık gösterir ama arak kötü bi ürün deildir genel anlamda...

ben arak kullanmadm ama sitede kullanan arkdşlar var onlardan daha net bi cvp alabilrsin...

boran04
05-23-2009, 01:21 PM
böyle bir sıralama söz konusu deil yani ürünlerin etkinliği kişiden kişeye farklılık gösterir ama arak kötü bi ürün deildir genel anlamda...

ben arak kullanmadm ama sitede kullanan arkdşlar var onlardan daha net bi cvp alabilrsin...

hocam peki dnc l ne kadar sürüyor? Ayrıca dnc l ile arak minoxıdıl birlikte kullanımında bir sorun olur mu? ayrıca azalderm ve tretin ile.

xtreme
05-23-2009, 01:33 PM
hocam peki dnc l ne kadar sürüyor? Ayrıca dnc l ile arak minoxıdıl birlikte kullanımında bir sorun olur mu? ayrıca azalderm ve tretin ile.

dnc-l genelde zor bölgelerde kullanılıyor yani frontal bölgesi (saçın şaka kısmı ve ön tarafları)saçlarda renk ve kalıntı biraktığı için gece yatarken sürülmesi daha uygun..
saçın diğer bölgelerine de genelde minoxidil kullanılıyor bu arak,kırkland.minoxil forte,rogaine veya dnc olabilir...
azelderm krem ve tretin ürünlerin saç köklerine daha iyi ulaşmasını sağlayarak etkinliğini artırıyor..dnc-l için gerek yok çünkü içerisinde mevcut..
ama arak için soruyorsan gerekli olabilir...dedğim gibi ürün etkinliğini artryor..

PLAYMAKERS
05-24-2009, 01:05 AM
arak dnc l kombıne yapabilirsin sorun olmaz ben kullandım...

dnc l de tretın e gerek yoktur ama azalderm ın etken maddesi dnc l de yoktur sürüp sürmemek sana kalmıs.

cimey
05-24-2009, 07:35 AM
minoxidili kullanmaya başlayalı bir hafta oldu saçlarım da bi incelme söz konusu normal mi yoksa yolunda gitmeyen bir şey olabilir mi?

babylon42
05-24-2009, 09:57 AM
Cimey arkadaş bende bir aydır kullanıyorum ve dökülmeler arttı tabi bana da saçım cansızlaştı gibi geliyor fakat ben medobiotn de kullanıyorum onun bıraz düzeltici etkisi var.Sen sanırım medo kullanmıyorsun imzan da olmayınca bilemiyorum.eğer medo kullanmıyorsan bence medo ekle.Saçını kalınlaştıracağına eminim.

cimey
05-24-2009, 10:05 AM
Cimey arkadaş bende bir aydır kullanıyorum ve dökülmeler arttı tabi bana da saçım cansızlaştı gibi geliyor fakat ben medobiotn de kullanıyorum onun bıraz düzeltici etkisi var.Sen sanırım medo kullanmıyorsun imzan da olmayınca bilemiyorum.eğer medo kullanmıyorsan bence medo ekle.Saçını kalınlaştıracağına eminim.

sadece arak, proscar/5 bi de minoxidil şampuan kullanıyorum bende şu anda dokulme yok gıbı ama saclar bıraz cansızlaştı. kıllı oldugum ıcınde medabıotın dusunmuyorum ama çınkoya baslıyacam "phytodef zinc" denen çinkodan kullanmayı düşünüyorum

babylon42
05-24-2009, 02:50 PM
ya aslında ben de hiç azımsanmayacak kaadar kıllıyım.Yani tam bir türk erkeği :)
ama saçlarım kendimi bildim bileli cansın sönük ve inceydi.Şu bir aydır canlandı ve kalınlaştı fakat arak nedeniyle dökülme de arttı.Yani medo kullanman gerekiyorsa zaten benim gibi fazla kıllı isen kullansan da bişey değişemeyecek:) Olaya böyle bak ve kullan bence:)

cimey
05-24-2009, 03:03 PM
bu dokulme ortalama ne kadar sürer? benim ki gibi arak kullanımının ilk başlarında başlayan dokulme ne kadar surer.

bilinmeyenx
05-24-2009, 03:06 PM
bunun belirli referans aralığı yok cimey. subjektif bir sorun. herkeste farklı olabilir. ama yinede minoxidil ürünleri satan firmalar 1 ay diye ortalama bir süre verirler. ilk kullanımda.

babylon42
05-24-2009, 05:15 PM
Cimey aslında aynı soruyu ben de çok merak ediyom bu dökülme daha ne kadar sürecek.Benim bir ay olmasına çok az kaldı ve dökülme duracak gibi gelmiyor bana."bilinmeyenx" arkadaşın dediği gibi bunun subjektif bir sorun olması can sıkıyor ama bakalım.Girdik bir yola sonu hayrola :)

PLAYMAKERS
05-24-2009, 06:55 PM
1.5 ay max . daha fazla oldugu pek görülmemiştir ..olursa ki farklı bır nedenden dökülmedir..

boran04
05-24-2009, 09:45 PM
ben Minoxıdıl, azalderm, tretin kullanmaya daha bir hafta olmadı kepek oluşup tedaviyi uyguladığım yerde kabuklaşma oluyor saç derimin kabukları kalkıyor kepek gibi birşey ama kabuk yani. deriyi görüyorum çünkü bu normal mı?

babylon42
05-25-2009, 08:23 AM
boran bende de oldu aynı durum. çok kötü bir görüntü oluyor; ama ona da çare buldum çok şükür.Haftda 2 kez nizoral şampuan ile saçı yıkamak sorunu çözüyor.Sen de böyle yapabilirsin.

mhmt
05-25-2009, 10:36 AM
Boran ve babylon; aynı sorun bendede olmuştu tretin kremi fazla kullandığımızdan oluyor sanırım, kullanmayı 5 gün kadar bıraktım ve düzeldi daha sonraki günlerde tretin kremi çok az kullanıyorum ve şuan böyle bir sorunum yok...

babylon42
05-25-2009, 03:58 PM
Ewet olabilir.Yani kremi biraz daha azaltmak lazım.Fakat Nizoral da bu sürece, kepeklenme problemine çözüm noktasında olumlu katkıda bulunuyor gibi.Çünkü sitede bir araştırma yapınca bu anlaşılıyor.

cimey
06-14-2009, 12:30 PM
arkadaslar tekrar merhaba benim bir sorum olacaktı. saçlarımı hergün düzenli olarak yıkıyorum ama şampuan kullanmıyorum. bu durum saç derisine bir zarar verir mi? (iyi temizlenmemekten kaynaklanacak herhangi bir sorun). bir de alnımda çıkan tüyler siyahlaşmaya başladı sizdede oldumu bu durum? şimdiden teşekkürler

cimey
06-21-2009, 12:00 PM
arkadaşlar sorumu tekrarlamak istiyorum şampuan kullanmamak ya da en fazla haftada bir kere şampuan kullanmak ama saçları her gün suyla yıkamak kötü bir sonuç ortaya çıkarır mı? şimdiden teşekkürler.

Chemist_06
06-21-2009, 12:03 PM
arkadaşlar sorumu tekrarlamak istiyorum şampuan kullanmamak ya da en fazla haftada bir kere şampuan kullanmak ama saçları her gün suyla yıkamak kötü bir sonuç ortaya çıkarır mı? şimdiden teşekkürler.

bence sağlıklı olmaz saçların büyük ihtimal yağlanmaya başlar ve saç derinin yapısında değişikliklere neden olup büyük ihtimal kepek sorunun ortaya çıkar...

cimey
06-21-2009, 02:16 PM
bir şeyi daha merak ediyorum yaklaşık bir senedir proscar kullanıyorum ama bahsedildiği gibi bir yan etki olmadı (cinsel azalma, meni de seyrelme gibi). acaba u cinsel isteksizlik nasıl oluyor başına gelen ya da ne olduğunu bilen var mı?

scandsucker
09-04-2009, 12:29 PM
Herkese merhaba, tam 1 aydir minox. kullaniyorum.Ancak tembelim ve fazla para harcamak istemiyorum ve finasteride gibi yan etkisi olan seylerden uzak durmak istiyorum..
Hairlosstalk da arastirdigim uzere minoxidili tamamlayici olarak revivogen ve nizoral sampuanlar uygunmuş..
Revivogeni mi yoksa nizoral sampuanı mı tavsiye edersiniz? Ya da baska bir öneriniz var mi?

metingunay
09-04-2009, 12:32 PM
bence minoxu bırakma okadar kullanmışsın dökülmen genetikse nizoral ama ikisinide kullan zaten nizoral 3 günde bir kullanılıyor...

metingunay
09-04-2009, 12:52 PM
bak kardeş nizoral al mutlaka ama revivogen yada placenta farketmez ikiside çok güzel ancak nizoral 3 günde bir kullanılıyor dier günlerdede 2sinden birini tercih et ... ben nizoral ve revivogen kullanıyorum dökülmem de durdu ancak proscarda var bende...

uzunn
09-04-2009, 01:17 PM
arkadaşlar bugüne kadar hamdiye adlı satıcının ürünlerini alıp da bi sorun yaşayan oldu mu ?

bobroy7
09-04-2009, 03:18 PM
Şampuan konusunda yeni çıkan biomedin kepeğe karşı ve yağlı saçlara karşı olanını 2 günde 1 dönüşümlü kullanmak faydalı olacaktır.içinde gerekli vitamin ve minerallerde var.birde kuru incir de her türlü destek sağlanmakta.minoksil forte ve isteyenler için proscar ya da finasterid süper olacaktır.tabiki parası olana.

Oktaay
09-04-2009, 04:48 PM
Arkadaşlar benim bi kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim öncelikle kafamın üst kısımlar seyrek bayağı bi hemde . açılma yok forte kullanıyorum revivogen şampuan bide nizorel şimdi sorularım :
1- Minox forte kafamda seyrek alan çok olduğundan yetmiyor gibime geliyo bunu nasıl kullanablrim yada fazla kullanablirmiyim ?
2- yardımcı kremleri kullanmıyorum çünkü saçlarım var sıkıntı olur düşüncesindeyim sizce kullanmalımıyım kullancaksamda nasıl kullanayım ?
3- Tedavime proscar tarzı ürün eklemeyi düşünmüyorum yanına yardımcı losyon olarak ne ekleyim saçların güçlenmesi açısından ?
4- Biotin kullanmak istiyorum ama vücudum byağı bi kıllı buda birtezat kafada yok vücutta çok kıl denen varlık sizce biotin kullnsam vücut kıllarm daha da azarmı ?
yardımlarnızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimize bol bol saç versin hayırlı ramazanlar .

scandsucker
09-04-2009, 08:14 PM
bak kardeş nizoral al mutlaka ama revivogen yada placenta farketmez ikiside çok güzel ancak nizoral 3 günde bir kullanılıyor dier günlerdede 2sinden birini tercih et ... ben nizoral ve revivogen kullanıyorum dökülmem de durdu ancak proscarda var bende...

Anlamadim simdi.Benim dokulme tamamen genetik, 16 yasindan beri yavas yavas dokuluyor son 2 senedir ise gozle gorulur bir sekilde seyreklik var. Ozellikle tepe bolgesinde...
Nizoralin yaninda bir de revivogen sampuan mi alayim?? Cok olmaz mi?
Bir de Nizorali 3 aydan fazla kullanmayin diyorlar..Neden acaba?

mehmet6154
09-04-2009, 08:55 PM
arkadaşlar herkese merhaba

minoxil forte kullanıyorum 2 .şişeye başladım kulaklarımda yanma ve kaşıntı başladı bu konuyla ilgili bilgisi olan daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı ? belki ürünle bir alakası yoktur diyecem ama yaan etkilerine baktım ciltte kuruluk v yanma diyo yarın doktara gidip görünecem konuyu sizede danışmak istedim

scandsucker
09-06-2009, 11:27 AM
arkadaşlar herkese merhaba

minoxil forte kullanıyorum 2 .şişeye başladım kulaklarımda yanma ve kaşıntı başladı bu konuyla ilgili bilgisi olan daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı ? belki ürünle bir alakası yoktur diyecem ama yaan etkilerine baktım ciltte kuruluk v yanma diyo yarın doktara gidip görünecem konuyu sizede danışmak istedim

Bende 1 aydir kullaniyorum ayni sey 4 gun once bana da oldu.Kafamdaki minoxidil 4 saatte kuruyor...Tam kurumadan yatiyordum. Yastik kılıfımı degistirdim ve minoidil i saat 18:00 gibi surmeye basladim.3 gunde gecti. yastiktan bulasan minoxidilden dolayi oluyor.. Endiselenme...

cimey
09-07-2009, 12:15 PM
slm arkadaşlar arak minoxidili kullnalı 4 ay oldu ama hala bi gelişme söz konusu değil, başarı hikayelerinde olan arkadaşlardan eksiğimiz ne neden onların ki gibi sonuçlar alamıyoruz

pardus
09-07-2009, 12:44 PM
arak hakkında bilgim yok kalitesini bilmiyorum ancak tavsiyem iyi masaj ile gece evde iken kullan diger türlü terleyince akar gider minox efor sarfetmediginiz zaman etkisi daha iyi olur !

cimey
09-07-2009, 01:51 PM
masaj derken pardus dostum nasıl bir masaj acaba başka önerilerin var mı? arak kullananlarda yorumlarını paylaşırsa sevinirim iyi günler.

pardus
09-07-2009, 02:56 PM
masaj derken pardus dostum nasıl bir masaj acaba başka önerilerin var mı? arak kullananlarda yorumlarını paylaşırsa sevinirim iyi günler.

yok ole kafaya minox sıkayımda saç cıksın :) masaj ile yedirmeniz lazım! işte videosu

http://video.google.com/videoplay?docid=-544681333021476742&ei=rAKlSvOLD4ek2AKVhKDuBA&q=minoxidil#

cimey
09-07-2009, 03:15 PM
teşekkürler dostum açıklayıcı oldu

Nedim_Batu
09-07-2009, 06:51 PM
üründe sorun vardır arkadaşım mutlaka azda olsa bi sonuç alırdın ...slm arkadaşlar arak minoxidili kullnalı 4 ay oldu ama hala bi gelişme söz konusu değil, başarı hikayelerinde olan arkadaşlardan eksiğimiz ne neden onların ki gibi sonuçlar alamıyoruz

cimey
09-08-2009, 01:12 PM
sonuç derken nasıl bir sonuç acaba en küçük minvalde bir kaç örnekle açıklarmısın mesela şuramdan tüy çıktı şöyle oldu böyle oldu gibi şimdiden teşekkürler

pardus
09-08-2009, 02:15 PM
benim foam ile aldıgım sonuç ortada:)20 günde

nihat4646
09-08-2009, 02:19 PM
Kaliteli minox :)

cimey
09-08-2009, 03:35 PM
benim foam ile aldıgım sonuç ortada:)20 günde

dostum hani nerde ben göremedim hangi başlıkta bana sonuçlarını gösterirmisin sana zahmet

nihat4646
09-08-2009, 03:42 PM
Pardus
insanların kafası karışıyor sora 20 günde sonuç bekleyecekler. Yeni üyeler için yorumlarında bunlarıda gözardı etmeyerek yazarsan daha iyi olur :)

pardus
09-08-2009, 03:47 PM
kafa karışcak bişi yok resimleri bi bulabilsem :(

nihat4646
09-08-2009, 03:51 PM
20 Günde Saçmı çıkardın pardus :)

pardus
09-08-2009, 03:52 PM
niye cokmu komik oldu

nihat4646
09-08-2009, 04:01 PM
Yok komik olmadı 2. aya fırça gibi olur o zaman diyecektim sana başarılar...

pardus
09-08-2009, 04:05 PM
Yok komik olmadı 2. aya fırça gibi olur o zaman diyecektim sana başarılar...

ya biliyorum erken tabikide ama yakın cekimdi resimleri görenler vardır yeni cıkan saçları bende inanamadım ama komik olsun olmasın bu böle

sanırım konuyu açan arkadaş konuyu silmiş bulmadım baktım

sen ne kadardır ugraşıyorsun bilmem ama 2 ay sonra da resim koyunca şok olma :) yani inşllh heralde sanırım.... gibi

Nedim_Batu
09-08-2009, 04:10 PM
ben gördüm pardusun sonuçlarını arkadaşlar gerçekten az da olsa saçlar çıkmış gerçekten sonuç var hatta kısa kestir saçlarını daha iyi olur demiştim dimi pardus

nihat4646
09-08-2009, 04:11 PM
İnş. Pardus ama büyük umutlar besleme sonra hayal kırıklığı olmasın :)

pardus
09-08-2009, 04:43 PM
valla haklısınız nedenirki hergün takib ediyorum ,hepimize sabır diliyorum.

cimey
09-09-2009, 03:05 PM
bir sorum daha olacaktı acnelyse sürdükten sonra ne kadar beklemek gerekli yarım saat iyi mi bi de ben sürebildiğim kadar sürüyorum kafa derim yüzülmeye başladı bir sorun olurmu

asiii
09-09-2009, 11:16 PM
koca ben bu trentin kremi cok surmussum bı soyulma 3 gun boyunca derım soyuldu bıde yanması beni cok rahatsız ettiii 4 gundur surmuyorum saclarımın oldugu yerlere kacırmıssım oralrda soyuldu ınsallah zararı olmazz....

serdaraydinalay
09-09-2009, 11:22 PM
koca ben bu trentin kremi cok surmussum bı soyulma 3 gun boyunca derım soyuldu bıde yanması beni cok rahatsız ettiii 4 gundur surmuyorum saclarımın oldugu yerlere kacırmıssım oralrda soyuldu ınsallah zararı olmazz....

bepanthen krem kullansan geçer, fazla sürdüğünden saç derin tahriş olmuş,Bikaç gün trentşn kreme ara wer bepanthen krem kullan geçer ve minoxa 2 gün ara wer.

serdaraydinalay
09-09-2009, 11:24 PM
bir sorum daha olacaktı acnelyse sürdükten sonra ne kadar beklemek gerekli yarım saat iyi mi bi de ben sürebildiğim kadar sürüyorum kafa derim yüzülmeye başladı bir sorun olurmu

KAfa derisi soyulması iyiye işarettir gözenkler açılır ve eski derin gider yenisi gelir.Fazla sürme ama...

cimey
09-10-2009, 09:19 AM
arkadaşlar bir sorum daha olacaktı ama sorumdan önce verilen cevaplar için hepinize teşekkürü bir borç bilirim. sorum şu okuduğum kadarıyla vertex bölgesinde ki saç kökleri ölmüşse minoxla o bölgeden sonuç alınamıyormuş. acaba o bölgede ki saç köklerinin ölüp ölmediğini nasıl anlarız

cimey
09-10-2009, 09:28 AM
arkadaşlar kafa derisine masajı asıl yapacağız ve ne kadar süre yapmamız gerek

Nedim_Batu
09-10-2009, 09:35 AM
2 dakika yap yeter parmaklarınla yedir 2 baş parmagınla nasıl masaj yapman önemli deil deriye yedir tamamdır oke??

cimey
09-10-2009, 12:02 PM
arkadaşlar sorumu tekrarlamak istiyorum sorum şu okuduğum kadarıyla vertex bölgesinde ki saç kökleri ölmüşse minoxla o bölgeden sonuç alınamıyormuş. acaba o bölgede ki saç köklerinin ölüp ölmediğini nasıl anlarız

asiii
09-10-2009, 08:14 PM
bepanthen krem kullansan geçer, fazla sürdüğünden saç derin tahriş olmuş,Bikaç gün trentşn kreme ara wer bepanthen krem kullan geçer ve minoxa 2 gün ara wer.

kardes dedıgın gıbı bende ara verdım. minoksu surdugum zaman bı yanma yapıyordu el degdıremıyordum..

nelly
09-10-2009, 08:27 PM
cimey-arkadaşlar sorumu tekrarlamak istiyorum sorum şu okuduğum kadarıyla vertex bölgesinde ki saç kökleri ölmüşse minoxla o bölgeden sonuç alınamıyormuş. acaba o bölgede ki saç köklerinin ölüp ölmediğini nasıl anlarız vertex bölgesindeki saçların ölüp ölmediğini bizim anlamamız imkansız saç kökü 3 yada 4 yıl dayanabiliyomuş ordaki deriden küçük bir parça alınıp incelendiğin zaman anlaşılabiliyormuş

scandsucker
09-10-2009, 11:05 PM
vertex bölgesindeki saçların ölüp ölmediğini bizim anlamamız imkansız saç kökü 3 yada 4 yıl dayanabiliyomuş ordaki deriden küçük bir parça alınıp incelendiğin zaman anlaşılabiliyormuş

bende bu sac kokunu olumune pek ınanmıyorum.bence genelde sac koklerı olmuyor sadece pasıflesıyor.yoksa o kadar kel adam mınox ıle gur gur dolasamazdı.ayrıca bazen alında bıle yuylenme oluyor.alındada mı sac koku war...

nelly
09-11-2009, 12:06 AM
scandsucker-bende bu sac kokunu olumune pek ınanmıyorum.bence genelde sac koklerı olmuyor sadece pasıflesıyor.yoksa o kadar kel adam mınox ıle gur gur dolasamazdı.ayrıca bazen alında bıle yuylenme oluyor.alındada mı sac koku war...Bazen mantıklı cevap versek diyom insan vücüdunun tamamına yakınında tüy vardır buda kök olduğunu gösteriyo yalnızca aktif değildir benimde alnımda siyah tüyler belirgin nette şöyle bir yazı okudum bir saç kökünün atrofiye (saç kökünün tedaviye yanıt vermemesi ) uğrayıp uğramadığı ancak biyopsi neticesinde, yani o bölgeden derinlemesine bir parça kesilip histopatolojik olarak incelenmesi suretiyle anlaşılabilir. Dolayısıyla, dışarıdan bakarak saç kökü hücrelerine ölmüş demek bilimsel olarak yanlıştır. Aksine, yapılan klinik çalışmalarda parlak ve tüysüz derilerde de son derece başarılı yeni saç gelişimi gözlenmiştir. Bu durum, parlak ve tüysüz bölgelerdeki saç kökü hücrelerinin ölmediği, sadece genetik ve hormonal baskı sebebiyle istirahat fazında (telogen faz) olduğu şeklinde açıklanabilir.

cimey
09-11-2009, 02:49 PM
bir sorum daha vardı forum da baktım ama bulamadım, kükürtlü sabun ne kadar faydalı ? ayrıca yeşil çay ne kadar faydalı? tedavimde yan ürünlerden sadece çinko kullandım kabak çekirdeğidir filan hiç kullanmadım sizce kullanmalımıyım.

scandsucker
09-11-2009, 03:10 PM
bazen mantıklı cevap versek diyom insan vücüdunun tamamına yakınında tüy vardır buda kök olduğunu gösteriyo yalnızca aktif değildir benimde alnımda siyah tüyler belirgin nette şöyle bir yazı okudum bir saç kökünün atrofiye (saç kökünün tedaviye yanıt vermemesi ) uğrayıp uğramadığı ancak biyopsi neticesinde, yani o bölgeden derinlemesine bir parça kesilip histopatolojik olarak incelenmesi suretiyle anlaşılabilir. Dolayısıyla, dışarıdan bakarak saç kökü hücrelerine ölmüş demek bilimsel olarak yanlıştır. Aksine, yapılan klinik çalışmalarda parlak ve tüysüz derilerde de son derece başarılı yeni saç gelişimi gözlenmiştir. Bu durum, parlak ve tüysüz bölgelerdeki saç kökü hücrelerinin ölmediği, sadece genetik ve hormonal baskı sebebiyle istirahat fazında (telogen faz) olduğu şeklinde açıklanabilir.

ok benım demek ıstedıgım de bu ıdı...

nelly
09-11-2009, 04:06 PM
bir sorum daha vardı forum da baktım ama bulamadım, kükürtlü sabun ne kadar faydalı ? ayrıca yeşil çay ne kadar faydalı? tedavimde yan ürünlerden sadece çinko kullandım kabak çekirdeğidir filan hiç kullanmadım sizce kullanmalımıyım.
kükürtlü sabunun saç dökülmesinde yararı yok bence daha çok sivilce deri gözenekleri açma için kulanılıyor,yeşil çay saçtaki dht oranını düşürüyor ama nette biyazıda dht yi artırdığı siyah çayın düşürdüğü bulunmuş doğrumu bilemem ,kabak çekirdeği kullanmak dht yi azaltır ama çiğ olması gerek bide
çinkonun yanında biotin almak daha iyidir bence

cimey
09-17-2009, 10:05 AM
selam arkadaşlar şimdiden hayırlı bayramlar, allah saçtan başka dert vermesin sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmeniz dileğiyle. velhasılkelam nacizane bir sorum daha vardı proscarı düzensiz kullanıyorum hafta da en fazla bir tablet bitiriyorum düzenli kullansam daha iyi mi sonuç alırım teşekkürler

nihat4646
09-17-2009, 12:03 PM
Dth hergün salgılanıyor ve finanserid kullanarakta günlük onu bloke etmeye çalışıyoruz sen düzenli almazsan düzenli kullanmazsan nası fayda bekleyebilirsinki

Finansteridden sonuç almak istiyorsan düzenli bir şekilde rutin hale getirip kullanacaksın...

cimey
09-23-2009, 04:30 PM
arkadaşlar uzun bir aradan sonra bayram dolayısıyla antebe memlekete gittim. 4 aydır da minox kullanıyorum. gider gitmez berberim ve babam ne yaptın saçların çoğalmış tepkisi verdi :) demek ki gelişme var

MORDOR
09-23-2009, 04:50 PM
arkadaşlar uzun bir aradan sonra bayram dolayısıyla antebe memlekete gittim. 4 aydır da minox kullanıyorum. gider gitmez berberim ve babam ne yaptın saçların çoğalmış tepkisi verdi :) demek ki gelişme var

hade hayırlısı :)

feyza1
09-23-2009, 05:05 PM
Mrb habibullah bey size bi sorum olacak ben yüzümün yanması ve kızarması için gelmiştim siz bana 2 ilaç önerdiniz biri difestol diğeri emla%5 hatırlamışsınızdır sanırım difestol yüzümü çok rahatlattı daha öncedende azelderm vermiştiniz biraz iyi gelmişti arada yine yanma oldu sonra kontrole geldim size şimdi ben azeldermle difestolü birlikte kullansam sizce daha iyi olurmu yüzümün kızarması için beni bilgilendirseniz çok sevinirm birde emla için bacağa falan sürülüyo diye bişiyler yazmış bazı kullanıcılar acaba eczacı yanlış vermiş olamaz değilmi gerçketen çok iyi ve bilgili doktorsunuz beni aydınlatırsanız memnun olurum iyi günler

Cool
09-24-2009, 09:40 AM
Ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum. Herkes kendine göre bir tarif hazırlamış. Şimdi Minoxidil şampuan + %5 ilaç + losyonun yanında başka bir şey kullanmamamızın zararı olur mu? Sonuçta hergün ilaç alacağız, saçımıza süreceğimiz losyon da kana karışıyor. Yani iç organları korumak adına diyorum. Sonuçta birkaç gün kullanmayacağız. Belki aylar, belki de yıllar boyu kullanacağız.

feyza1
09-24-2009, 05:45 PM
Mrb habibullah bey size bi sorum olacak ben yüzümün yanması ve kızarması için gelmiştim siz bana 2 ilaç önerdiniz biri difestol diğeri emla%5 hatırlamışsınızdır sanırım difestol yüzümü çok rahatlattı daha öncedende azelderm vermiştiniz biraz iyi gelmişti arada yine yanma oldu sonra kontrole geldim size şimdi ben azeldermle difestolü birlikte kullansam sizce daha iyi olurmu yüzümün kızarması için beni bilgilendirseniz çok sevinirm birde emla için bacağa falan sürülüyo diye bişiyler yazmış bazı kullanıcılar acaba eczacı yanlış vermiş olamaz değilmi gerçketen çok iyi ve bilgili doktorsunuz beni aydınlatırsanız memnun olurum iyi günler

feyza1
09-28-2009, 09:38 AM

cimey
09-29-2009, 09:46 AM
arkadaşlar bir sorum daha olacaktı kan değerleri nasıl ölçülüyo nerde nasıl yaptırabilirim fiyatı nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

temizkopat
09-29-2009, 11:28 AM
bir iki gündür okuyorum minoxla ilgili konuları. ben de kullanmaya başlıcam en kısa sürede ancak tam olarak nasıl kullanılması gerektiğini anladım mı bilmiyorum. anladıgım kadarıyla; minoxu sabah aksam 1er ml olarak uyguluyoruz. bir iki saat öncesinde de emilimi arttırmak için azalderm ya da tretin krem sürüyoruz. bunların yanında da çinko desteği almak gerekiyo sanırsam. bir de proscar var, günde 1/5. bu şekilde bir tedavi uygulamaya başlasam sizce iyi yapar mıyım?

uzunn
09-29-2009, 11:47 AM
iyi olur ama yaşın küçükse proscara başlama bence temizkopat kardeş

temizkopat
09-29-2009, 12:18 PM
yaş 24 :) bi ara proscar kullandım ama bi hafta sonra bıraktım. çok fena libido düşüşü yaşadım ki allah düşmanıma vermesin:) bir iki haftaya geçermiş diye duydum o yüzden tekrar denicem bir ay kadar proscarı. yine libido düşüşü yaşarsam ve bi aya kadar geçmezse bırakcam proscarı.

cimey
09-29-2009, 04:20 PM
arkadaşlar sorumu yinelemek istiyorum kan değerleri nasıl ölçülüyo nerde nasıl yaptırabilirim fiyatı nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

cimey
10-07-2009, 10:15 AM
arkadaşlar sorumu yinelemek istiyorum kan değerleri nasıl ölçülüyo nerde nasıl yaptırabilirim fiyatı nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
evet hala cevap alamadım dostlar, bilen biri cevaplarsa sevinirim

Kolorado67
10-07-2009, 05:01 PM
proscar hayatıma girmiş olan en iğrenç birşey ben kendi adıma kesinlikle tavsiye etmiyorum .. çünkü çok fena vurdu 1 ayda bana yan etkisi.. 15 gün sağ yumurtalığın ağrısından zor yürüdüm ayrıca gerçek anlanmda bi isteksizlik verdi .. çok şükür bırakınca düzeldi.

BLACKMAN
10-07-2009, 05:50 PM
Arkadaşlar bir sorum olacak benim dökülmem genetik degil diyebilirim aslında daha henüz bir dermotologa gitmiş degilim ben hepatit b hastasıyım bu yüzden daha çok bitkisel ilaçlar kullanmaya özen gösteriyorum ve yaptıgım bazı araştırmalar sonucunda karacigermin kanı tam olarak temizlenedıginden ve haliyle kafadakı kılcal damarlardada dolaşan kanın temiz olmamasından dolayı saçlarımın dökülüyor olablicegini düşünüyorum ve birde öyle sanıyorumki kafa derimdeki gözenekler kapalı ayrıca saçlarım cokda cansız(bu arada yaş 23 ve yaklaşık 2 sene önce kanımda hepatit b olduğumu öğrendim) şakak bölgelerim yeterince açık amacım saten şu anda şakak bölgelerimi kurtarmak değil tepede yoğun bir açılma var ve sanırım dısarıdan en etkili bir tek minox kullanabılırım ama hangi minox kullanacagım hakkında tereddütlüyüm bir türlü karar veremedim kimi arkadaş tepeler için kirkland demiş kimi arak kimide forte bana tepe bölgesi için hangi minoxu kullanmami önerirsinz arak dan bir çok arkadaşımız memnun ama minox konusunda tecrübe sahibi arkadaşların daha iyi bilecegini düşünüyorum

scandsucker
10-24-2009, 09:51 PM
ya arkadaslar benim bugun itibari ile 2 ay 15 gun fln oldu baslayali minoxidili ve saclarimda gozle gorulur bir artiş oldu.Dokulmenin cogu vertexdeydi ve cember iyice daraldi.. ve ilk ay dokulmesi artan saclarimin 1. ayin sonundan itibaren dokulmesi cok azaldi ve durdu. Harbiden ise yaradi yani.... biraz bekleyin yakinda before and after yapabilirim resimlerle...

sp_
10-24-2009, 09:53 PM
kardeş haftada 2 nizoral dışında hangi şampuanı kullanıyosun?

dejavulife
10-24-2009, 10:09 PM

cimey bende antepliyim dostum bende bu gün itibariyle 1. ayın sonuna geldim bu foruma da yeni üye oldum almanyadan bizim kuzen regaine getirdi bunun yanında preceie mıdır nedir bi hap ve priorin die bi hap kullanıyom sen daha tecrübelisin galiba sonuç ne olur ya ......ii ce kel kaldık ya:))))

cimey
11-04-2009, 11:31 AM
cimey bende antepliyim dostum bende bu gün itibariyle 1. ayın sonuna geldim bu foruma da yeni üye oldum almanyadan bizim kuzen regaine getirdi bunun yanında preceie mıdır nedir bi hap ve priorin die bi hap kullanıyom sen daha tecrübelisin galiba sonuç ne olur ya ......ii ce kel kaldık ya:))))

mesajını yeni okudum kardes valla benım kullandıklarım sadece arak minoxidil ve proscar cinsel yaşantımı etkilemedi sayılır proscar . bunları kullanırsan sonuc alırsın.

cimey
11-04-2009, 11:33 AM
bu kremlerı cok kullanmanın herhangı bir yan etkisi var mı acnelysse yada azeldermi ya a nasıl kullanmalı bir de sabah aksam minox kullanımında 1ml nın ustune cıksak herhangı bır sorun olurmu?

boran04
11-04-2009, 08:18 PM
Minoxu kullanalı 5 ay oldu. bu 5 ay içinde iki defa seri dükülme oldu. iki haftadır saçlarım acayip dökülüyor. Bir nevi 5 ay boyunca getirdiklerini götürüyor. Minox Araka güven olmuyor. işe yaramasına yarıyor ama kalıcı olmuyor

cimey
11-06-2009, 10:23 AM
arkadaşlar baştanberi arak kullanıp da memnun olan var mı

dejavulife
11-06-2009, 05:24 PM
mesajını yeni okudum kardes valla benım kullandıklarım sadece arak minoxidil ve proscar cinsel yaşantımı etkilemedi sayılır proscar . bunları kullanırsan sonuc alırsın.

bende forte kullanıyom şimdiden almaya başladım sonuçları ya şimdilik bi sıkıntı yok:)

cimey
12-03-2009, 09:17 AM
benim bir sorum olacaktı. saçlarımı yıkarken fılan pek saç dokulmuyor ama minoxidil sürdükten sonra kafama parmaklarımla masaj yaparken on onbes tel dokuluyor sızce bu anormal mi

trakyalı22
12-03-2009, 01:27 PM
arkadaşlar baştanberi arak kullanıp da memnun olan var mı

ben kullandım arkadaşım ama bu minoxil forte çıkınca ona geçtim araptan ucuzdu hemde daha iyi geldi bana tavsiye ediyorum açıkcası herkese.sadece saçı dökülene değil saçına önem verenlerede..iyi günler

aydemirim
12-04-2009, 10:32 AM
aynen arkdaşımmmmm bende inoxcil geçtimmm.............

trakyalı22
12-04-2009, 11:22 AM
yakma olması arasıra bende oluyordu düzgün yıkamaya başlayınca kesildi kirli saça minoxidil uygulamak saçmalık bence...

minoksidil43
01-01-2010, 05:12 PM
slm arkadaslar ben iran malı pak dauru minoksidil aldım.şise tam dolu degil.sisenin asagı yukarı 4 de 3 dolu.bu normalmi acaba.birde minoksidilin orjinal olup olmadıgını nasıl anlarım.bilen varsa paylasırsa sevinirim

z4fer
01-01-2010, 06:13 PM
slm arkadaslar ben iran malı pak dauru minoksidil aldım.şise tam dolu degil.sisenin asagı yukarı 4 de 3 dolu.bu normalmi acaba.birde minoksidilin orjinal olup olmadıgını nasıl anlarım.bilen varsa paylasırsa sevinirim

Doğru tamamı dolu olmaz. Aldığın yere güveniyosan direk bu işe sahte mi acaba düşünceleriyle başlama. Büyük ihtimal orjinaldir. Çok ağır olmayan hafif bir alkol kokusu ve uyguladıktan sonra yarım saatten önce kurumayan büyük ihtimal orjinaldir. Yağlı bir görüntü oluşturur. Zaten sürünce kafanda biraz karıncalanma falan hissedersen damarlara etki etmiş demektir o zaman da orjinal olduğunu düşünebilirsin.

minoksidil43
01-02-2010, 02:14 AM
sagol zafer kardes cevabın için.birde sen nizoral sampuan kullanıyosun.bende kullansam uygun olurmu.o neişe yarıyor ve fiyatı nekadar?

ismaell
01-02-2010, 07:49 PM
mrb yaşım 22 öncelikle inşallah herkez istediği saçlarına tekrar kavuşur benim sorunum saçlarımdaki dökülmeyi durdurmak ve ön taraflarda dökülmeler başladı yeniden saç çıkmasını sağlamak bunun için proscar 1/4 ketoral şampuan bioxin şampuan ve minoxidil kullanmaya başladım bioxin yerine önerebileceğiniz bi şampuan varmı bunları nasıl kullanmalıyım bunların yanında cinko ve paharmaton vitamin ilacı kullanacağım onun içinde saç için gerekli bi çok vitamin var

Grozny
01-02-2010, 08:51 PM
Foruma hoşgeldin ismaell

Çok samimi konuşacağım eni yanlış anlama,

Kafana göre çinko vitamin vs kullanma, B vitamininin fazlası vucuttan atılıyor diye ihtiyaç var mı yok mu bilmeden kullanmak nörolojik sorunlara neden olabilir aynı şekilde Fazla çinko kullanımı da hem Saç dökülmesine hemde aşırı kullanımında tümör ve bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden olabilir.

Saç Tedavisi Zor Bir Tedavidir. 1-2 aylık bir tedavi degildir.Ömür boyu Devam eder Şuanki Teknoloji ve Tıp buna müsait.

Bunun için Saçlarına Ve kendine önem Veriyorsan İlk Önce Bir Kan Tahlili yaptır ve kesinlikle Dermatolog a görün,

Son Olarak ta Forum a Bir Göz at ne doğru ne yanlış sen karar ver ...

Sağlıcakla

ismaell
01-02-2010, 09:39 PM
Grozny teşekkür ederim cevabın için ben vitamin kullanmam gerek olup olmadığını merak etmiştim öyle aşırı bi dökülme yok bende ben varolanları korumak ve güçlendirmek saçlarımın ön kısımlarında da yeni saç oluşmasını istiyorum ben aktardan bi yağ karışımı almıştım saç bakımı için içerisinde hemen hemen hepsi var saçlarımı parlak gösterdi ve dökülmeyi azalttı bukadar yoğun bi küre gerek varmı bilmiyorum ben 1 sene bi tedaviyi göze aldım açıkçası sadece ön kısımlarda yeniden saç çıkmasını istiyorum

ismaell
01-03-2010, 07:23 PM
tiretin veya azelderm kremi sürdükten nekadar sonra minoxidili uyguluyoruz forumda bulmadım nasıl yapacağımı tarif edermisiniz ben sadece şakaklarım ve yanları için kullanacağım pak minoxidil proscar 1/4 konazol şampuan bunların yanına bi şampuan öneririmisiniz

maxpayne35
01-04-2010, 02:39 AM
2-3 saat revita revivogen

tahaha
01-04-2010, 10:21 PM
arkadaşlar ve hocam ilgilenirseniz sevinirim 6 ay once 2 kutu mınoxıl kullandım 3 ay ara verdm sonra şmdı tekrar kullanmaya bşaladm kalp çarpntısı ve agrı yanma yapıypr gogsmde sıze ne yapmalıyım bırde onceden kaçıntı olmuoyrdu şimdi kaşıntı olmaya başladı kanozal kullanıyorm şampuan olarak teşekkurler şimdiden...

cimey
01-31-2010, 08:41 PM
arkadaslar bır sorum olacaktı mayıstan berı mınoxıdıl kullanıyorum agustos sonu gıbı sonuc aldım ama sımdı tekrar saclarım dokulmeye basladı acaba sorun nerde?