PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : revivogen şampuan

fatih kara
04-22-2007, 08:37 PM
Hocam ben saçlarım güçlensin diye revivogen şampuan kullanmaktayım ama saçlarım dahada dökülmeye başladı bu şampuanı kullanalı 2.5 ay kadar oldu ama dökülme devam ediyor marketlerde satılan şampuanlar bile benim saçımı bu kadar dökmezdi sizce kullanmaya devam etmelimiyim veya başka bi şampuan önerirmisiniz bu arada revivogen kullanmaya başladıktan bi süre sonra ne keek kaldı nede kaşıntı o konuda memnunum ama nedenini anlamadığım bi saç dökümesi yaşıyorum.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Habibullah
04-22-2007, 11:03 PM
bu dökülmenin şampuandan olmadığına inanıyorum. önerim saçlarınıza haftada 2 kez saçta 4 saat kalacak saf zeytinyağı sürmeniz. saçları yumuşatır güçlendrir. bu haliyle revivogen kullanmaya da devam edersiniz..

fatih kara
04-22-2007, 11:19 PM
Hocam ardımınız için çok teşekkür ederim.İyi akşamlar.

fatih kara
04-22-2007, 11:19 PM
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim.İyi akşamlar.

fatih kara
05-07-2007, 10:43 PM
Hocam saf zeytinyağı sürmesem tresanın toniği var ısırgan oyu ve bazı bitkiler mevcut haftada 3 defa onu kullansam sizce bi yararı olur mu?Yoksa illa zeytin yağı mı sürmem gerek.

fatih kara
05-07-2007, 10:48 PM
İçinde Isırgan otu, Huş ağacı, Biberiye, Ihlamur, Adaçayı, Civan perçemi, Atkuyruğu, Papatya gibi değerli bitki özleri ve Calcium Pantothenate, Colloidal sulfur, Piroctone olamine muvcut hocam.

Habibullah
05-08-2007, 09:54 PM
bunu kullanan bir kaç kişi biliyorum. reçete ettiğimiz bir ilaç değil. kullanıcı zamanla anlayacaktır...

fatih kara
06-15-2007, 07:23 PM
Hocam hafif dökülme için revigen hap ve revivogen şampuan kullansam bi sonuç elde edebilirmiyim.Revigen hapın bi yan etkisi olur mu?Veya bi fayda elde edebilirmiyim.

fatih kara
06-15-2007, 11:51 PM
Birde hocam revigenin toniğide mevcut siz hapını mı kullanmamızı tavsiye edersiniz yoksa toniğinimi hangisi daha etkili olur.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Habibullah
06-16-2007, 12:49 AM
iddialı bir rürün. içindekiler faydalı . ama pratikde nasıl sonuç verir?değerlendirmek gerekiyor. tonik ya da hap...mutlaka deneyimleri görcez öyle bir yorum yapabiliriz. zaman lazım...siz illaki birini kullancaksanız tonikle başlayın...

tamburali
06-16-2007, 04:49 PM
hocam "İçinde Isırgan otu, Huş ağacı, Biberiye, Ihlamur, Adaçayı, Civan perçemi, Atkuyruğu, Papatya gibi değerli bitki özleri ve Calcium Pantothenate, Colloidal sulfur, Piroctone olamine muvcut hocam."
bu tür karışımlarınların yaglı saçları zararı olacagını biliyorum. Ama benim kuru sayılabilecek bir saç tipim var. saf zeytin tagı, sarımsak yagı, badem yagı çam terebentin susam yagı gibi saça iyi gelen yağları kullanıp saçlarımı biraz yağlandırmak istiyorum.

Formul saç çıkarmasa bile benim gibi kuru saçları olan birine zararı olmaz degil mi?
Yoksa rogaine-tretin betnovate biotinden cok etkili bir sonuç aldım (1 ay oldu acıkçası alıyorum). hiç yağları kullanmayıp devam edeyim mi?

Habibullah
06-18-2007, 05:09 PM
galip takımı değiştirmeyen derim..

fatih kara
06-28-2007, 11:13 PM
Hocam bi sorum daha olucak ben revivogenin şampuanını kullanıyorum ama şampuan tek başına ne kadar faydalı onu bilemem ve bu şampuanın fiyatı bi revigen hapla aynı ben revigen hap alıp şampuanın yerinede tresen ısırgan otlu şampuan veya placenta şampuan kullansam nasıl olur bana bi yol gösterirmisiniz hocam.Bildiğim kadarıya şampuan tek başına pek bi işe yaramıyormus onun yerine böyle bisey yapsam hemde maliyeti tek revivogen şampuan 55 ytl ama revigen hap bide yanında tresan şampuanın maliyeti 60 ytl civarında sizce hangisini kullanıyım ben saçlarım güçlensin istiyorum dökülmesin istiyorum bu iki ürünü kullansam nasıl bi sonuç alabilirim yada sizin öneriniz nedir hocam.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi geceler.

fatih kara
06-28-2007, 11:23 PM
Yani hangisinden daha iyi sonuç alırım sadece revivogen şampuandan mı yoksa revigen table+tresan ısırgan otlu şampuandan mı?

Habibullah
06-30-2007, 08:21 PM
hap artı şampuan daha olumlu etki gösterir..

fatih kara
07-01-2007, 09:15 PM
Peki hocam hap herhangi bi yan etki gösterir mi?Bide çin malı olması benim aklımı karştırıyor ne kadar güvenebilirim bu ürüne?

Habibullah
07-01-2007, 10:07 PM
bunu zaman gösterecek. olumlu ya da olumsuz bir yargıya varmak mümkün değil...

fatih kara
07-02-2007, 11:32 PM
bide hocam bi haplardan revigen hapın dışında shen min erkek olarak geçen bi hap daha var içinde saw palmetto da mevcut içerigi daha zengin sizce hap olarak alıcagım ilaçlardan hengisi daha iyi revigen mi yoksa shen min mi iyi geceler hocam

Habibullah
07-03-2007, 01:57 PM
farketmez ...kullanıp sonucu görmek gerek..

fatih kara
07-14-2007, 07:41 PM
Merhaba hocam.REvigen tableti 20 gündür kullanmaktayım ama vucudumda sarı ufak tüyler çıktı bu normalmidir ve bu tabletin yarattığı bi sorunmudur bu tableti bırakmam daha iyi mi olur.Yardımınız için çok teşekkür ederim.

fatih kara
07-14-2007, 09:02 PM
Bide hocam revigen tablet vücud da tüylenme vücut tüylerinde artış olur mu?

Habibullah
07-15-2007, 12:57 AM
olmaz ama kesin bir netice için her hastayı ayrı değerlendirmek gerekiyor..

fatih kara
07-19-2007, 09:35 PM
Hocam saw palmetto almak erkeklerde göğüs büyümesine neden olabilirmi bide günde kaç mg almamız bizim sağlığımız için yeterlidir güvenle kullanabilirmiyiz.

Habibullah
07-20-2007, 08:09 AM
saw palmetto bu işi yapabilir. dozu bilmiyorum. ilaç niyetine olmadığı için biraz rastgele oluyor...