Orijinalini görmek için tıklayınız : rogaine foam
nicoktay
09-15-2007, 02:56 AM
merhabalar ben 19 yaşındayım ve yaklaşık 1 senedir saçlarım dökülüyor.5 ay önce doktora gittim doktor genetik dökülme olduğunu tespit etti ve rogaine önerdi.Bende o zamanlar dökülme belli olmadığından dolayı rogaine e başlamadım fakat tepe bölgesi iyice açıldığından dolayı 1 hafta önce rogaine e başladım.Hocam benim sorum bu foam ı 1 ml e nasıl ayarlayacağım çok veya az mı kullanıyorum belli olmuyor?İkinci sorum da benim ön taraflardan hiç bi şekilde dökülme açılma yok fakat tepe bölgesinden dökülüyor bunun için siz ekstra kremler önermişsiniz fakat o ön tarafları dökülenler için yanılmıyorsam sizce ben kullanmalı mıyım?? teşekkürler.
Habibullah
09-15-2007, 10:18 AM
dökülen alana yayılacak ilaç. bunun çok özel bir ölçüsü yok köpük formunda.
tepe noktasındaki dökülmeler için de ek ilaçları kullanmalısnız. şansınız bu alan ilaçlara çok iyi cevap veriyor......
nicoktay
09-15-2007, 11:38 PM
oncelikle cevapladiğınız için teşekkür ederim peki bu ek ilaçların adları ne nasıl olacak, dökülmeyi durdurma süresini nasıl kısaltabiliriz??
MARE NOSTRUM
09-16-2007, 11:48 AM
acnelyse krem hep kullanılacak rogaineden bir kaç saat önce sür saat 8 9 gibi akşam.minoxidilin emilimini artıracak.bide betnovate saç lozyonu tahriş ve kaşınmalara karşı.saç derin alıştıktan sonra bırakabilirsin 1 2 ay kullan okadar.dökülme kronik bir olay olduğu için kontrol altına almak zor gibi.3 ay diyorlar falan ama bence 5 aydan önce zor:)
nicoktay
09-16-2007, 01:41 PM
yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.