PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil ve Rogaine

Baycan
09-12-2007, 04:07 PM
Arkadaslar ve hocam selam,

1 aydr rogaine kullaniyorum, su an guney bolgesinde tatildeyim ve yaklasik bir haftadir tretin(gunes dolayisi ile) olmadan sadece aksamlari rogaine suruyorum. 1 2 haftalik boyle bir gecikmenin herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi?.

baki_3255
09-12-2007, 04:51 PM
2 hafta geçalırsın

Baycan
09-12-2007, 06:12 PM
2 hafta geçalırsın
madem omur boyu kullanicaz 1 2 haftanin lafi bile olmaz o zaman :)

saolasin.

collateral
09-12-2007, 06:20 PM
2 haftayı küçümseme saçlarında bir gürleşme olduysa bu 2 haftada mutlaka gerileme olacaktır...

Baycan
09-12-2007, 07:10 PM
2 haftayı küçümseme saçlarında bir gürleşme olduysa bu 2 haftada mutlaka gerileme olacaktır...
kullanmaya devam edersem tekrar kendine gelecektir sanirim? yani ömür boyu kullanımda böyle 1 2 haftalık gecikmelerin olumsuz etkileri olacak mı?

collateral
09-12-2007, 07:50 PM
tabiki bu noktada haklısın..sonra kullanmaya devam edersen sorun olmaz...

isis
09-13-2007, 01:32 PM
hocam ve değerli arkadaşlar bende güneyde yaşıyorum kısın bile güneş etkili tretin kullanmaya çekiniyorum.aldım ama korkuyorum.ya bana bi akıl verin ya:)daha öncede bu konuyu çok sordum kullanmayı çok istiyorum şapka takarım ama işim müsait değil. tretinli 2 numara ya vurulmuş saçla kaç saat güneşte gezebilirm.içindede güneşle temas en aza indirlmelidir diyoe indirilemiyorsa güneş koruyucu kullanılmalıdır diyor.ben sivilce için kullanmıştım mayıs ayında güneşte gezdim yüzüm de iz kılcal damar belirginliği güneş hasarı oldu.aldım acnelyse krem alıyorum elime sürsem mi diye sonra vazgeçiyorum.güneş halen daha etkili güneşe mecbur çıkıyorum kafam delik deşik olursa ya diye korkuyorum.ya bana bi fikir verin ya:)çokmu abartıyorum.iç anadoluda olsam kullanırımda güneydeyim

Habibullah
09-14-2007, 12:07 AM
güneş batınca sürersiniz sabah sorun olmaz. günde 1 kez akşam yeterli...