PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kirkland Minoxidil hakkında

Mccoy
04-19-2009, 03:37 PM
Arkadaşlar konuyu açmam doğru değil biliyorum ama sitede yeterince arama yaptım tüm yazıları neredeyse iki defa okudum.

Ben 12 tüp Kirkland Minoxidil aldım ebaydan. Yazıları okuduktan sonra sahtemi diye şüpheyede düştüm ama sahte değil gibi duruyor çünkü ürün yağlı ve saçları biraz sertleştirdi yani orjinalinde ne varsa aynı etkiyi yapıyor. Satıcınında 35000 feedbacki var.

3,4 gündür kullanıyorum yanında herhangi bir krem kullanmadım henüz. Sizden istediğim hangi kremleri kaç defa kullanmalıyım. Benim saçım normalde yağlıdır ama henüz bir yağlanma olmadı.

Bana bir reçete yazarsanız sevinirim. Yarın eczaneden şunları al işte kirkland sürmeden önce şu kremi sür şu çinkoyu yemekten sonra iç gibi. Hiç bir bilgim olmadığından mazur görün beni. Yanlış birşeyler yapıp olan saçıda dökmek istemiyorum.

PLAYMAKERS
04-19-2009, 03:46 PM
azalderm ve tretın krem alcaksın.. azalderm ı gunduzlerı surceksın bekleyıp beklememek sana kalmıs yanı azalderm de pek fark etmıyor..tretın ıde gece sür 2 saat sonra kırkland ı sür..

sac tellerım ınce dıyosan biotin al..cınko eksıgınde varsa gunde 22 mg alabılırsın..

Chemist_06
04-19-2009, 04:14 PM
Arkadaşlar konuyu açmam doğru değil biliyorum ama sitede yeterince arama yaptım tüm yazıları neredeyse iki defa okudum.

Ben 12 tüp Kirkland Minoxidil aldım ebaydan. Yazıları okuduktan sonra sahtemi diye şüpheyede düştüm ama sahte değil gibi duruyor çünkü ürün yağlı ve saçları biraz sertleştirdi yani orjinalinde ne varsa aynı etkiyi yapıyor. Satıcınında 35000 feedbacki var.

3,4 gündür kullanıyorum yanında herhangi bir krem kullanmadım henüz. Sizden istediğim hangi kremleri kaç defa kullanmalıyım. Benim saçım normalde yağlıdır ama henüz bir yağlanma olmadı.

Bana bir reçete yazarsanız sevinirim. Yarın eczaneden şunları al işte kirkland sürmeden önce şu kremi sür şu çinkoyu yemekten sonra iç gibi. Hiç bir bilgim olmadığından mazur görün beni. Yanlış birşeyler yapıp olan saçıda dökmek istemiyorum.

http://cgi.ebay.com/12-MONTHS-KIRKLAND-MINOXIDIL-5-MENS-HAIR-LOSS-REGROWTH_W0QQitemZ400038455576QQcmdZViewItemQQptZL H_DefaultDomain_0?hash=item400038455576&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C 240%3A1309%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

hocam bu satıcıdan mı aldınız eğr üründen memlun kalırsanız bizede o satıcının adresini yollarsan minoxun markasını değiştirmek isteyenler için iyi olur hem orjinallik konusundada...

Mccoy
04-19-2009, 04:20 PM
http://cgi.ebay.com/12-MONTHS-KIRKLAND-MINOXIDIL-5-MENS-HAIR-LOSS-REGROWTH_W0QQitemZ400038455576QQcmdZViewItemQQptZL H_DefaultDomain_0?hash=item400038455576&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C 240%3A1309%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

hocam bu satıcıdan mı aldınız eğr üründen memlun kalırsanız bizede o satıcının adresini yollarsan minoxun markasını değiştirmek isteyenler için iyi olur hem orjinallik konusundada...

evet takendisi ürünler kutusunda gelmedi ama orjinal gibi duruyor. sonuçları buradan bildireceğim başka bir arkadaşın abiside aldı aynı satıcıdan.

Chemist_06
04-19-2009, 04:21 PM
evet takendisi ürünler kutusunda gelmedi ama orjinal gibi duruyor. sonuçları buradan bildireceğim başka bir arkadaşın abiside aldı aynı satıcıdan.

çok sağolun çok faydalı bir iş yapmış olursunuz...

PLAYMAKERS
04-19-2009, 04:37 PM
neden kutusuz geldıkı..ılgınc

Mccoy
04-19-2009, 04:51 PM
neden kutusuz geldıkı..ılgınc

bilemiyorumki inşallah sahte çıkmaz

es_es
04-19-2009, 04:58 PM
Genelde kargonun fazla tutmaması ve gümrüğe takılmaması için kutusuz yolluyorlar diye biliyorum.

Mccoy
04-19-2009, 05:02 PM
Genelde kargonun fazla tutmaması ve gümrüğe takılmaması için kutusuz yolluyorlar diye biliyorum.

Benimde aklıma aynı şey geldi ilk kargoyu aldığım zaman ama buradaki yorumları okuyunca içime bir şüphe düştü.

Satıcının satışlarının çoğuda kirkland değil yok ağ kablosu satmış yok open office satmış. İnşallah fake çıkmazlar. Ama yinede ben ürünün sahte olduğunu düşünmüyorum orjinal gibi duruyorlar yineliyorum.

es_es
04-19-2009, 05:04 PM
Orjinaldir dostum takma kafana için rahat kullan...

Mccoy
04-19-2009, 05:06 PM
Orjinaldir dostum takma kafana için rahat kullan...

inşallah sağol

PLAYMAKERS
04-19-2009, 10:04 PM
bilemiyorumki inşallah sahte çıkmaz

dostum msnde ılgılenemedım sonra baktıgımda cıkmıssın kusra bakma..bende mayısın başı gıbı denemeyı dusunuyorum kırkland ı..biovea dan alcam..aldıgım zaman resımlı olarak karsılastırırız ıcerık olarak da tabı..kafan daha rahat olur ama sahte cıkcagını sanmıyorum :)

Mccoy
04-21-2009, 10:08 AM
azalderm ve tretın saçda kabuklanma ve kaşıntı yapıyormuş, almaktan vazgeçtim. Tavsiyeleriniz nedir?

PLAYMAKERS
04-21-2009, 02:00 PM
o herkezde gecerlı degıl..ayrıca kullandıgın mıktara görede degısıyor..bende başlarda tretın sacta kabuklanma yapmıstı cok cok az sürdüm gectı..azalderm tahriş yapmıstı azalttım gectı..sımdı 2 sıylede sorun yasamıyorum zaten ilk bi derı alıscak pat dıe o sorunların olması normal korkma hemen..

papi
04-21-2009, 05:31 PM
kirklandın gerçek etkisini ancak kremlerle görürsün bende ilk başta senin gibi düsünüyordum ama kaşıntı ve kabuklanma gecici yan etkiler o yüzden kremler şart yoksa yeterli verimi alamazssın kirkland'dan....

Mccoy
04-22-2009, 10:04 PM
kirklandın gerçek etkisini ancak kremlerle görürsün bende ilk başta senin gibi düsünüyordum ama kaşıntı ve kabuklanma gecici yan etkiler o yüzden kremler şart yoksa yeterli verimi alamazssın kirkland'dan....

ya arkadaşlar herkes imzasına yaptığı kürü yazmış. bugün kremleri aldım ama solgar çinko yoktu almadım. kremlere yarın başlıyorum.

yeşil çay poşet olurmu nerden temin edebilirim. Çinden gelirse çinden getirebilirim irtibatlarım var. Yeşil çay neden gerekli her şeye iyi geldiğini biliyorum 10'a yakın yabancı makale çevirdim kendi sitem için yeşil çayla ilgili ama saçla bağlantısını kuramadım.

İmzanızdaki kürleri ne işe yaradıklarıyla beraber biri bana yazabilirmi birde bana kür yazarsanız sevinirim.

perfectday
04-22-2009, 10:15 PM
arkadaşlar bütün bu yazdıklarınızı kullanıyorsanız valla bravo buna ne para nede sabır yeter.kesin çaresi çıkmadan hepsi boş zaman ve paranızı boşa harcamayın sonunda hepsi dökülür.çaresi varsada çıkarmazlar siz parayı döküyorsunuz neden çare üretsinler siz olsanız üretirmisiniz.zaten çaresi türkiyede çıkarsa inanın bu iyiliği yabancılar bize yapmaz.

Mccoy
04-22-2009, 10:24 PM
arkadaşlar bütün bu yazdıklarınızı kullanıyorsanız valla bravo buna ne para nede sabır yeter.kesin çaresi çıkmadan hepsi boş zaman ve paranızı boşa harcamayın sonunda hepsi dökülür.çaresi varsada çıkarmazlar siz parayı döküyorsunuz neden çare üretsinler siz olsanız üretirmisiniz.zaten çaresi türkiyede çıkarsa inanın bu iyiliği yabancılar bize yapmaz.

Bilgi sahibi olmadan akıl verme bu forumda daha eski ve deneyimli üyeler var. Biz kulaktan dolma bilgilerle almadık kirkland minoxidili amerikalardan.

Konuya başka mesaj yazmazsan sevinirim konuyu dağıtıyorsun.

werz
04-22-2009, 11:11 PM

ya saçlar yerinde,ya zır kelsin yada konuyla uzaktan yakından alakan yok.tahminimce bu konuda emek verenler senin bilgisiz olduğunu düşünüyordur

hakan99
04-22-2009, 11:15 PM
siteye yeni üye oldum 3 nisandan beri kirkland ve azelderm kullanıyorum yaşım 30 daha öncede bir italyan marka ismini şimdi hatırlamıyorum meşhur bir marka,vichy dercos ve keramine h kullandım...üstler baya açık aslında ben revivogenin fiyatının düşmesiyle yeniden bu saç çıkarma işine soyundum bu sitede minoxidil hakkında bilgi alınca denemeye karar verdim ve kullanmaya başladım,kısa zaman oldu ama yine de küçük gelişmeler var.site gerçekten çok yardımcı oldu arkadaşlara teşekkürler.danışmak istediğim şu sitede arak'a baya bir ilgi var.ne dersiniz kirkland bitince arak' a mı başlayayım? ikisinin arasında fiyat dışında ne gibi farklar var?

Mccoy
04-23-2009, 08:46 PM
1 hafta oldu kirklande başlayalı bu sabahta azalderm sürdüm ve az önce banyoda saçlarım dökülmeye başladı, biraz erken dökülmeye başlamadımı?

Bu kremleri saçın her tarafınamı süreceğiz? Nasıl kullanacağız tam olarak??

Konu bir hayli dağıldı sadece sorularıma cevap verecek arkadaşlar yazsınlar sağlık bu şakaya gelmez.

werz
04-23-2009, 09:44 PM
1 hafta oldu kirklande başlayalı bu sabahta azalderm sürdüm ve az önce banyoda saçlarım dökülmeye başladı, biraz erken dökülmeye başlamadımı?

Bu kremleri saçın her tarafınamı süreceğiz? Nasıl kullanacağız tam olarak??

Konu bir hayli dağıldı sadece sorularıma cevap verecek arkadaşlar yazsınlar sağlık bu şakaya gelmez.

dökülmeye başlaması erken değil.saç ekimi yaptırmadıysan saçlarının çıkmasını istediğin her yere sürebilirsin

werz
04-23-2009, 09:48 PM
siteye yeni üye oldum 3 nisandan beri kirkland ve azelderm kullanıyorum yaşım 30 daha öncede bir italyan marka ismini şimdi hatırlamıyorum meşhur bir marka,vichy dercos ve keramine h kullandım...üstler baya açık aslında ben revivogenin fiyatının düşmesiyle yeniden bu saç çıkarma işine soyundum bu sitede minoxidil hakkında bilgi alınca denemeye karar verdim ve kullanmaya başladım,kısa zaman oldu ama yine de küçük gelişmeler var.site gerçekten çok yardımcı oldu arkadaşlara teşekkürler.danışmak istediğim şu sitede arak'a baya bir ilgi var.ne dersiniz kirkland bitince arak' a mı başlayayım? ikisinin arasında fiyat dışında ne gibi farklar var?

bi dur,bir kaç ay geçsin belki çok memnun kalacaksın her söylenene göre zırt pırt minoxidil mi değiştireceksin kırkland iyidir

bassmania
04-24-2009, 01:09 AM
aynı satıcıdan ben de 12 aylık aldım.fiyat gerçekten çok uygun.arakla aynı gibi.orjinallik konusunda sıkıntın olmasın çünkü bu satıcının ürünleri orjinal.en azından bendekiler öyle.daha önce 3 ay rogaine foam kullandım kremlerle, şakaklarda pek etkisi olmamıştı.şimdi kirkland şakaklarda hareketlenmeler gözlemliyorum.vel hası kirkland oldukça başarıı bir minox.unutmamalıyızki minox. sihirli iksir değil, bir anda saç çıkarmayacak. sana şu anda tek gereken sabır ve azim.

PLAYMAKERS
04-24-2009, 02:01 AM
katılıyorum..kırkland ı bır ara bende cokca dusundum alsam mı almasam mı..fıyatı cok uygun ve bana kalırsa rogaıne den bıle kalıtelı olabılır.. daha sonra paraya kıyıp nr-07 almaya karar verdım ama eger kı klasık düz mınoks alcaksanız kırkland cok ıyı urun fıyatına göre..

carlos1353
04-27-2009, 03:15 PM
Bende çok gittim geldim kirkland mı alsam arakmı diye en sonunda 2 kutu arak aldım bakicaz artik inşallah hata yapmamışımdır...

PLAYMAKERS
04-27-2009, 03:59 PM
uzun surelı kullanımda arak la kırkland aynı fıyata gelıyor..

MORDOR
04-27-2009, 04:26 PM
bende çok gittim geldim kirkland mı alsam arakmı diye en sonunda 2 kutu arak aldım bakicaz artik inşallah hata yapmamışımdır...

iki ürünüde kullanmış biri olarak. Etki olayı aynı diyebilirim.

Ama kırkland ambalaj olarak arak a 10 basar. :)

carlos1353
04-27-2009, 10:21 PM
Hklısın valla ambalaj ve o şırınga olayı gerçekten berbat..... süsüne hiç kaçmamış adamlar işin:)
POLAT bişi sorcam sen zamanında rogaine de kullandın sence farkı varmı etki bakımından bu ürünlerden???

d0sT
04-28-2009, 01:30 AM
Hklısın valla ambalaj ve o şırınga olayı gerçekten berbat..... süsüne hiç kaçmamış adamlar işin:)
POLAT bişi sorcam sen zamanında rogaine de kullandın sence farkı varmı etki bakımından bu ürünlerden???

Evet, 4 aydır rogaine foam kullanan biri olarak, sipariş vereceğim, bende bu sorunun cevabını bekliyorum. Kirkland mı, yoksa Rogaine devam mı? Şimdi birde NR-07 çıktı, frontal hairline gibi iddialı açıklamalardan kafa iyice karıştı. :confused: Bir de, açıklamasında yazmamışlar, 60 TL.lik NR-07'nin bir kutusu acaba bir ay mı gidiyor?

PLAYMAKERS
04-28-2009, 01:33 AM
evet o 1 aylık fıyat.

d0sT
04-28-2009, 01:41 AM
evet o 1 aylık fıyat.

Hmm.. Minox'u uzun vade kullanmayı düşündüğüm için bu fiyat beni aştı. Kirkland fiyatı çok uygun(aylık 10 TL.) geldi. Ama değiştirirsem, yine dökülme başlar diye endişeleniyorum. Galiba bu gidişle 4 aylık kullanım sonucu tepede yeterince almama rağmen, şakaklarda istediğim sonucu alamadığım Rogaine'e mecburen devam edeceğim.

PLAYMAKERS
04-28-2009, 01:43 AM
evet fıyat yuksek haklısın ama dnc nr gibi urunlerde fıyatının hakkını verıyor :) rogaıne kırkland duz mınoks ama bunlar mınoksun harıcınde bırcok yan destek urun ıcerıyor..

yada bak sakaklarda verım alamadım dıyorsun..bu benım aldıgım urun on sac cızgısınden etkılı ozellıkle..kırkland yada rogaıne ı ust tarafta kullan gecelerı bu urunu sadece sakaklarda kullan..ben bu kombıne sayesınde basarı sagladım hemde 60 ytl fıyatlı urun yaklasık 2.5 3 ay gıdıyor ..aklında olsun :)

d0sT
04-28-2009, 02:01 AM
Haklısın.. İçimden bir ses tepe için Kirkland+şakaklar için NR-07 demeye başladı. İkisinin ortalaması uzun vadede rogaine foam fiyatı yapıyor :) Ayrıca, hairlosstalk'taki Kirkland ile peruk gibi saç çıkartan adamın (http://www.hairlosstalk.com/interact/viewtopic.php?f=30&t=21717) şakaklara baktım, hiç faydası olmamış. NR-07 için hangi siteyi önerirsin?

PLAYMAKERS
04-28-2009, 02:02 AM
biovea.net yada agestop.net eger tek alcaksan agestopdan al kargo bedava 2 tane alcaksan ıkısınden bırını secebılırsın fıyatlar aynı ztn :)

d0sT
04-28-2009, 03:36 AM
agestop.com adresi açılmadı, agestop.net yazdım, açıldı. Teşekkür ederim. :)

Mems
04-28-2009, 03:42 AM
zaten com diye bir site yok:) yanliş yazmiş playmakers:)

hakan99
05-02-2009, 10:08 PM
ebay.com a üye değilim.kredi kartıyla mı alıyorsunuz? kartı yurtdışı kullanıma açtırmak gerekiyor mu? kargo ne kadar tutuyor? alıveriş yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

PLAYMAKERS
05-02-2009, 11:29 PM
kredı kartıyla alınıyor..kartı yurt dısında kayıt ettırmene felan gerek yok..kargo 15 20 dolar arası tutuyor.

hakan99
05-02-2009, 11:38 PM
teşekkürler...agestop ve biove da da var ama ebay a göre daha pahalı

es_es
05-03-2009, 12:06 AM
Bu ürünleri yurtdışından getirtmek tabi ki daha güvenli ama sorunlarda çıkmıyo değil.Bekleme süresi uzun,ürün gelmeyebiliyor,gelse postahanede kaybolabiliyor.
Bu kırklandı türkiyeden güvenilir bir şekilde alanlar bir zahmet yazsalar sevabına nerden aldıklarını, spotreyon aklımda ama oradan alanlar genelde foam almış kırkland alanı okumadım ben güvenilir midir? Ya da tavsiye edeceğiniz satıcılar olursa lütfen yazın arkadaşlar ...Kaç gündür nerden alsam diye düşünmekten bir hal oldum.

d0sT
05-03-2009, 04:47 AM
ebay.com a üye değilim.kredi kartıyla mı alıyorsunuz? kartı yurtdışı kullanıma açtırmak gerekiyor mu? kargo ne kadar tutuyor? alıveriş yapan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben geçen gün ebay'de buradan (http://cgi.ebay.com/12-MONTHS-KIRKLAND-MINOXIDIL-5-MENS-HAIR-LOSS-REGROWTH_W0QQitemZ400044420250QQihZ027QQcategoryZ3 1413QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) 12 aylık Kirkland siparişi verdim. Dün, ürünün paketlenip, postaya verildiğine dair email gelmiş. Umarım bir sorun çıkmaz. Ben, paypal üzerinden ödeme yaptım. İşlem sırası;
Önce, ebay'de hesap açtım. İsim, adres vs.. bilgileri girdim.
Sonra, paypal'de hesap açtım. Burada, yine isim, adres vs. girerken, bir de kredi kart bilgilerimi girdim. Tabi, sanal kart bilgileri :)
Son olarak, ebay'den açtığım hesap ile giriş yapıp, almak istediğim ürünü seçtim. "Buy it now" tıkladığımda ödeme şekli olarak paypal seçtim ve çıkan sayfadan açtığım paypal hesabına giriş yaptım. Bu arada, sanal kart limitini de ürün fiyatının TL. karşılığı kadar ayarladım. Onayladığım anda, ürünü almış oldum. Ertesi günü yola çıktı. Türkiye'den alındığında aylığı 20 TL olan ürünün, aylığı kargo dahil 9 TL.ye geliyor.

51,95$ (ürün fiyatı)
14,95$ (kargo)
+--------
66,90$ * 1,60 = 107,04 TL / 12 = 8,92 TL (bir aylık)

hakan99
05-03-2009, 10:22 PM
dost arkadaşa verdiği bilgi için teşekkürler...es_es arkadaş ben spotreyon.com dan aldım kirkland ı 2 günde geldi.ayrıca orjinal açılmamış kutu da geldi...bonus a 6 taksit var ama kargoyla birlikte 78 liraya geliyor 3 aylık kür.

d0sT
05-04-2009, 12:49 AM
dost arkadaşa verdiği bilgi için teşekkürler...es_es arkadaş ben spotreyon.com dan aldım kirkland ı 2 günde geldi.ayrıca orjinal açılmamış kutu da geldi...bonus a 6 taksit var ama kargoyla birlikte 78 liraya geliyor 3 aylık kür.

Rica ederim. :) Benim spotreyon'dan ocak sonunda aldığım 4 aylık rogaine foam'lar bitmek üzere (bir kutusu arızalı çıktı, köpük yerine donuk ve sıvı olarak çıktı ve 15 günde bitti) Ama bugünlerde aynaya baktığımda spotreyon'dakilerin orjinal olduğunu anladım. Hatta, geçen gün şehir dışından uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım geldi ve senin saçlar mı çoğalmış dedi. :) Neyse, spotreyon sağlam ama hem uzun sürede fiyat açısından, hem de önler için playmakers'in tavsiyesi ile NR-07 siparişi vereceğimden dolayı, tepe için kirkland'ı seçtim. Umarım, minox değiştirmekle hata yapmamışımdır.

bilinmeyenx
05-04-2009, 12:52 AM
spotreyon.com diye bir site vermişsiniz ama fiyatlarına baktım anında sayfayı kapattım okadar abartılı.

hakan99
05-09-2009, 09:51 PM
kirkland ı ilk kez kullandım spotreyondan aldım.araştırdım ebay bilemiyorum ama biovea dan almak daha hesaplı geldi.bir daha ki sefere ordan alıcam ama şu arak ve iran minox kafamı karıştırmıyor değil doğrusu

hakan99
05-09-2009, 10:51 PM
1.5 aydır kullanıyorum kirklandı ve 1 haftadır dökülme basladı yoğun siteden okuduğum kadarıyla minox işe yaramaya başladı sanırım? değil mi:)

turksistem26
05-10-2009, 04:16 AM
biovea dan kargo takibi yapılabiliyormu arkadaşlar ?
kaybolma durumu varmı ?

aynı soruları strawberry içinde sormak isterim

bilinmeyenx
05-10-2009, 12:59 PM
2'sinde de takip imkanın var.

birisinde ptt üzerinden + site üzerinden takip edebiliyorsun (strawberry)

biovea'da da site üzerinden takip ediliyor fakat ptt üzerinden takip edebiliyor muyuz bilgim yok :)

PLAYMAKERS
05-10-2009, 02:46 PM
biovea ve agestop da takıp yok gıbı bırsey sadece sıze kargonuzun ne zaman cıktıgını soyluyolar hepsı bu.. straw bu bakımdan aralarından en ıyısı tum hareketlerı anında gosterıyor..

ama yok diye kotu site anlamınada gelmez urunler elınızı ulasıyor :)

ormancı
05-10-2009, 04:32 PM
play agestop ta üye olunmuyor veya ben mi bulamadım?

PLAYMAKERS
05-10-2009, 04:48 PM
üyeliğe gerek yok.

d0sT
05-10-2009, 11:50 PM

Bende aynı satıcıdan 12 aylık kirkland aldım. Ürünler bana da kutusuz geldi. Kolinin üzerinde de açıklama kısmına "Hair Shampoo" yazılmış :) Ama 4 kutunun, 4 tane prospektüslerinden, 4 tane damlalıklarına kadar tüm içeriği koliden çıktı. Sanırım kargo masrafını azalttı. Buna rağmen, benim internetten 14.95$ hesaplanan kargo masrafım, kolinin üzerinde 17.98$ yazıyor. Sanırım satıcı cebinden ödemiş. :) Benim bozulduğum konu, postacı geldiğinde revivogen ile saçlarımı yıkıyordum. Zil çaldı, açamadım. 5 dk. sonra kapıyı açıp baktığımda paketi yerde gördüm. İyiki, benden önce gören olmadı. Postacı bunu ikinci kez yaptı. Öncekini de sokak kapısının yanında bulmuştum. :mad: ptt.gov.tr'den şikayet ettim. Neyse, rogaine foam bitmek üzere, umarım değiştirmekle kazanımlarımızı kaybetmeyiz :rolleyes: Şimdi sıra, önler için NR-07'de.. :cool:

okannn82
05-11-2009, 12:02 AM
arkadaşlar umarım istediğiniz sonucu elde eder ve daha sonra daha nadir (her gün 2 kez yerinde haftada toplam 3-4 kez gibi) kullanarak saçınızla sağlıklı mutlu yaşarsınız.

Ben henüz bir minox almadım ama ucuz da olsa sizin tek seferde 12 aylık almanıza şaşırdım açıkçası. 4-5 aylık bir deneyim de, yorum yapabilmek ve başarılı olup olmadığını görmek için yeterli gibi geliyor.

Yine de güle güle kullanın.

d0sT
05-11-2009, 01:19 AM
arkadaşlar umarım istediğiniz sonucu elde eder ve daha sonra daha nadir (her gün 2 kez yerinde haftada toplam 3-4 kez gibi) kullanarak saçınızla sağlıklı mutlu yaşarsınız.

Ben henüz bir minox almadım ama ucuz da olsa sizin tek seferde 12 aylık almanıza şaşırdım açıkçası. 4-5 aylık bir deneyim de, yorum yapabilmek ve başarılı olup olmadığını görmek için yeterli gibi geliyor.

Yine de güle güle kullanın.

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben 6 aylık kendime, 6 aylık arkadaşıma aldım. Zaten ürünü değerlendirmek için en az 4 ay kullanmak gerektiği belirtiliyor. Benimde düşüncem sizinle aynı.. Dozajı azaltarak, sürekli kullanım şeklinde.. Zaten ileride dozajı düşürmezsek karaciğer hapı yutar. İlacı tamamen kesersekte, bu seferde iki ay içinde saçlar eski haline dönerler. Strateji, tedaviye güçlü başlangıç, hedeflenen sonuçtan sonra azaltarak devamlılık olmalı diye düşünüyorum.

scandsucker
09-04-2009, 10:43 PM
azalderm ve tretın krem alcaksın.. azalderm ı gunduzlerı surceksın bekleyıp beklememek sana kalmıs yanı azalderm de pek fark etmıyor..tretın ıde gece sür 2 saat sonra kırkland ı sür..

sac tellerım ınce dıyosan biotin al..cınko eksıgınde varsa gunde 22 mg alabılırsın..

Ya bu kremler bu kadar onemlimi azaderm fln...Ne ise yariyorlar tam olarak?
off bir de bunlari suremem ben..Minoxidili surmeye useniyorum...

marengo
09-04-2009, 10:52 PM
bu kremler özellikle şakak ve alın bölgesinde etkisi pek olmadığı düşünülen minoxidilin etkinliğini arttırdığı ve DHT blocker olduğu söyleniyor. ayrıca promox, maxogan(yanlış bilmiyorsam), dnc-l, perfect hair solution gibi ürünlerin içinde bu kremlerin ana maddeleri bulunmakta kullanan çok insan var ama haklısın banada kullanması çok zor geliyor

serdaraydinalay
09-05-2009, 12:42 AM
O zaman arkdaşlar minox sürmeye üşeniyorsanız boşuna uğraşmayın saçın çıkacağıda warsa çıkmaz.Biraz istekli olun yeter!

bodem96
09-16-2009, 08:14 AM
Spotreyon.com, bir arkadasima 10 TL lik indirim kuponu gelmisti, bende uye oldum ve onun kuponunu kullandim (calisti hehehe) Bir de online kredi karti ile alisveris yaptim (en ucuza boyle geldi). Sanirim kupon Aralik gibi bitiyor. Kullandigim kupon kod numarasi "TB7578G3". Alis veris yapan arkadaslar olursa lutfen kupon kodunun calisip calismadigini devamli olarak haber verirse cok iyi olur. En azindan herkes 10TL lik indirim almis olur :)

cemo
11-26-2009, 08:15 PM
mrb arkadaslar 4 aydır kırkland kulanıyorum inankı kırklanda aldım basarıyı ne rogainde . nede arak mınoxdil de alamadım ınankı sadece kırkland birde aksamları acneleyse kremle buyuk basarı aldım saclarımı kısa kestırmıstım arkadaslar kısa kestırdın ıcın sacların gurlestı demeye basladılar

derbederx
11-26-2009, 08:35 PM
Nereden aldın Kirkland ları aylık masrafı ne kadar ve saçta ne kadar sürede kuruyor ?

cemo
11-26-2009, 09:16 PM
bioveadan aldım 6 aylık yaklasık 80 tl falan yaklası kuruması 2 saat suruyor

derbederx
11-26-2009, 09:38 PM
2 saat yağlı ve seyrek gözüküyor yani...

Biraz aldığın sonuçlardan yaşından vs. bahsedermisin ?

cemo
11-27-2009, 10:12 PM
ben 31 yasındayım yaklasık 4 yıldır bu sac meselesıyle uğrasıyorum ılk baslarda rogaın kulandım yaklasık 6 ay ama o kadar faydasını goremedım yalnızca saclarım kalınlastı bi zaman bıraktm yalnızca propecıa kullandım onun buyuk faydasını gordum ama fıyatı pahalı olduğu ıcın onuda bıraktım son 1 yıldır arak mediobıotın ve proscar kulandım ama malesef proscar bana 3 ay ıcınde yan etkı yapmaya basladı ama gozle gorulur ıyılesme kaydetmıstım ama malesef onuda bıraktım şu anda yalnızca kırkland +acneleyse +arad sırada konozol sampuan ama sonuc umdumdan daha ıyı işalah boylede devam eder esim dalga gecıyorduuu yınemı mınoxdil diye ama o bıle artık bır ıse yaradını soylemeye basladı

freedom33
10-06-2010, 09:15 PM
4 ay kullandım hiç faydasını görmedim malesef

ahmet12345
10-06-2010, 10:45 PM
4 ay kullandım hiç faydasını görmedim malesef

ben kullaniyorum, genel olarak gayet memnunum. Aldigim sonuclara bakabilirsin, ama sakaklarda pek etkili degil.

trapchaos
10-07-2010, 01:16 PM
Arkadaşlar yurtdışından 3 kutu kırkland sipariş etmiştim, 8. günde elime ulaştı. Ürün için 13,49$ ve yol içinde 15,45$ ödedim, toplamda 45 lira civarı ediyor. Daha önce minoxidil forte kullanıyordum eczacı arkadaşım 1 kutusunu 45 liraya veriyordu bana. Kokusu aynı umarım işe yarar.
Satıcının linki http://myworld.ebay.com/monsterhotdeals/
güvenilir ben onaylıyorum

ahmet12345
10-07-2010, 02:28 PM
Arkadaşlar yurtdışından 3 kutu kırkland sipariş etmiştim, 8. günde elime ulaştı. Ürün için 13,49$ ve yol içinde 15,45$ ödedim, toplamda 45 lira civarı ediyor. Daha önce minoxidil forte kullanıyordum eczacı arkadaşım 1 kutusunu 45 liraya veriyordu bana. Kokusu aynı umarım işe yarar.
Satıcının linki http://myworld.ebay.com/monsterhotdeals/
güvenilir ben onaylıyorum

bende ordan aldim 12 aylik

süpermaryo
10-07-2010, 04:49 PM
biovea.net yada agestop.net eger tek alcaksan agestopdan al kargo bedava 2 tane alcaksan ıkısınden bırını secebılırsın fıyatlar aynı ztn :)

Ben forte kullanıyorum...Kirkland ve NR-07 alsam diyorum...Bu ürünleri satan www.biovea.net yabancı bir site problem olmaz mı? Satın almaya karar versem kaç günde bana ulaşır?

efsane50
10-07-2010, 06:06 PM
Ben forte kullanıyorum...Kirkland ve NR-07 alsam diyorum...Bu ürünleri satan www.biovea.net yabancı bir site problem olmaz mı? Satın almaya karar versem kaç günde bana ulaşır?

15_20 gün arasında ulasılır devamlı alışveriş yaptımız bir site dostum ama kirikland olayı biraz ters bence cok yağlı kuruması uzun zaman alıyor ben söyleyimde onun yerine bence cabuk kuruyan başka bir minoksidile yönelsen daha mantıklı ama karar senindir

süpermaryo
10-09-2010, 12:35 AM
Mesela ne olabilir ne tavsiye edersin? birde benim kafamda saç olmayan yer yok tek sorunum büyütmek iyi bir miboxidil kullanmam lazım...%2 kadınlar için olanını mı kullansam acaba? çok kararsızım...6 aydır falan forte kullanıyorum fakat sadece geceleri...pek bir faydasını göremedim :(

efsane50
10-09-2010, 12:38 AM
madem sacın var neden minoksidil ihtiyacı duyuyorsun ki bırak kalsın öyle sacını büyütmek icin msm spiro tarzı ürünler kullan büyütmek için değilde uzatmak desek daha dogru olur galiba

süpermaryo
10-09-2010, 12:50 AM
Ben bir yıl kadar Roaccutane kullandım saçlarım döküldü fakat bu sene dökülen saçlarımın hepsi tekrar çıktı...fakat anladığım kadarıyla kökleri büzülmüş çok cansızlar...şuan belkide yüzlerce ufak saçım var tüy değil saç olmuşlar ama ufak çok yavaş büyüyorlar...bende saç büyümesini uyarmak için minoxidil kullanıyorum...

Cengiz
11-02-2010, 09:52 AM
Merhaba Kirkland minoxidil kullanan arkadaşlar,
Bu ürün gerçekten de etkili oluyor mu, Rogaine ya da Türkiye'de satılan Minoxil gibi fayda sağlıyor mu? Ben Rogain de Minoxil da kullanmadım, bi aralar Minoxidil Arak ve Minoxidil Pak Doruo kullandım ama sanırım etkisi olmadı, onları da bıraktım.Şu an hiç bişey kullanmıyorum. Eğer Kirkland Rogaine ya da Minoxil ile aynı etkiyi gösteriyorsa fiyatı da çok uygun, kullanmak isterim ben de. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

ahmet12345
11-02-2010, 09:57 AM
benim alttaki aldigim sonuclara bakabilirsin. Kirkland/yuda kombinesi kullaniyorum

Cengiz
11-02-2010, 01:34 PM
Meraba Ahmet,
Teşekkür ederim yardımın için, resimlere baktım da benim durumum da senin ilk resmindeki gibi. Elde ettiğin sonuç da bence çok iyi, yani ben bilsem ki öye bi sonuç yakaliycam kesinlikle bu tedavi yöntemini ben de uygularım. Merak ettiğim şu, ilaçlarının arasında proscar 1/6 da var, ben de proscar1/4 kullanıyodum yalnız ben de sertleşme sorunu ve cinsel isteksizlik yarattı 40 gün gibi bi kullanımdan sonra, ben de mecburen bırakmak zorunda kaldım. Sende öyle bi etki yarattı mı proscar 1/6, acaba bu etki geçici midir, yoksa ben de mi tekrardan kullaniyim bu sefer dozunu düşürerek, ne tavsiye edersin sen...

ahmet12345
11-02-2010, 04:21 PM
kardes, proscar kisiden kisiye yan etkileri degisir. Ben yan etkilerinden cekindigim icin dozu dusuk tuttum/tutuyorum. 5-6 aydir filan kullaniyorum, tek yan etki simdiye kadar tuvalet ihtiyacimin daha cok gelmesi. Gunde 5 kere gidiyorsam, simdi 8-10 defa gidiyorum. Ama bunu okadar dert etmiyorum, cunku son zamanda daha az gidiyorum. Ilk baslarda gunde belki 15 kere gidiyordum :D

bir yerde okumustum 0,5mg ile 1,25 mg arasindaki fark cok dusuk, onun icin illa finasterid kullanacam diyorsan 0,5mg filan kullan ve zamanla benim gibi 0,8mg filan cikabilirsin. En fazla 1mg a kadar cik, yan etki gormezsen basta. 1,25 bence gereksiz.

Cengiz
11-04-2010, 05:06 PM
Arkadaşlar, Kirkland Minoxidil kullanıp memnun kalan etkisin gören var mı . Varsa tecrübelerini buradan aktarırlarsa sevinirim. Ahmet12345 Kirklan kullanıp etkisini gördüğünü sölüyor resimlerde de bariz bi şekilde görünüyo gelişim olduğu ama arkadaş solüsyon olarak Yuda Plitory de kullanıyor. Etki eden ilacc hangisi o yüzden tam olarak bilemiyoruz. Solüsyon olarak sadece Kirkland minox kullanan varsa lütfen yardımcı olsunlar. Ben de sipariş etmeyi düşünüyorum Ebay dan yalnız fiyatlar çok düşük olunca insan ister istemez düşünüyor acaba bişey mi var diye... Ebay dan daha önce alıp kullanan faydasını görenlerden yardım istiyorum. Hem de acil, zaman aleyhimize işliyor... :)