Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Minoxil Nasıl Bir İlaç? Kullanılmalı mı?
smallville
02-27-2009, 07:54 PM
Arkadaşlar sizce nsl bir iLaç kullanılmalı mı Gittiğim İki Dermatologda bunu önerdi ama eczane önermio ve zararlı olduğunu sölüo
LUCIEFER
02-27-2009, 08:00 PM
eczacılarda kendilerini doktor zannetmeye başladı....
linkin_park
02-27-2009, 08:25 PM
bence o eczacı kendısı satmadıgı ıcın onermemıstır.eczacının elınde ne var ıse onu onerıyor ben yasadım.revıgen olan bıoxın ıse yaramıyor dıyor.bioxin satan revigeni digerlerini kotuluyor.sen kullananlara sor bence satanlarla ugrasma.kı bence minoxidil al derim ama etkısı kısıden kısıye degısır
smallville
02-27-2009, 08:26 PM
minoxil ile minoxidil aynı şey mi
linkin_park
02-27-2009, 08:31 PM
yalan soylemeyım bılmıyorum ben mınoxıdıl kullanıyorum
linkin_park
02-27-2009, 08:33 PM
senın sac durumun nasıl acılma cok mu ne zamandır dokuluyor yasın kac
smallville
02-27-2009, 08:36 PM
20 yaş babam kel.:D benimde alnım baya açıldı saçlarda da baya var dökülme
zoretaninbey
02-27-2009, 08:36 PM
samırsak sürelim smallville :)
smallville
02-27-2009, 08:37 PM
:D diolar ama etkili mi:D doktora gittim ikiside minoxil dedi ama yan etkilerinden hiç bahsetmedi
linkin_park
02-27-2009, 08:37 PM
ben kendı durumumdan bahsedıyım sana 5 aydır minoxidil kullanıyorum ılk 3.5-4 ay aman aman etkı etmedı bırakmayı dusundum hatta ama devam ettım.sımdıler de gozle gorulur gelısmeler goruyorum o yuzden kullan derım hıc bır yan etkısını gormedım sey dısında bıraz alna dogru tasırıyordum hafıf tuylenme yaptı o da yan etkı degıl zaten benım hatam
zoretaninbey
02-27-2009, 08:39 PM
saçı diyorum usturayla kazıtsak acaba sakallarımız misali saçlarımızda kalınlaşma gözlemlenebilirmi :)
smallville
02-27-2009, 08:39 PM
minoxil değil mi bu:D farklı mı
linkin_park
02-27-2009, 08:40 PM
sarımsagı bende denedım kullanma derım bana faydası olmadı sana olur mu bılmem ama kullanma derım benım yas 22 bende 20 yasında basladı dokulme hala ugrasıyorum bu 5 aydan once ne kullandıysam minoxidil kadar etkı etmedı.ama uyarmam lazım minoxidil pıyasa cok sahtesı var o yuzden yurt dısında tanıdıgın varsa oyle al derım
linkin_park
02-27-2009, 08:41 PM
bende kazıyorum ama oyle saca pek etkısı olmuyor ben bakımı daha kolay yapmak ıcın kazıyorum
smallville
02-27-2009, 08:41 PM
minoxidil farklı sanırım minoxilden hocam bi yardımcı olur musunuz
linkin_park
02-27-2009, 08:45 PM
hıc bılmıyorum buyuk ıhtımalle aynı seydır zaten mınoxıl bıldıgım kadarıyla daha pahalı mınoxıdıl daha gercı ogrencıyız hepsı pahalı bıze:)
smallville
02-27-2009, 08:47 PM
öle ama farklı baktım googledan:D resimlerde arattım farklı
linkin_park
02-27-2009, 08:50 PM
oyle farklı oldugunu bılıyorum ben ıcerık olarak farklı degıldır dıyorum.mesela ıran surıye amerıkan mınoxdıllerı var hepsının kutusu adı vs farklı marka olayı ama ıcerık etkı aynı
smallville
02-27-2009, 08:53 PM
bunu bide hocama sormak istiyorum ama özel mesaj nasıl atcam nsl connecting.. sağlıcam:D
linkin_park
02-27-2009, 08:54 PM
bencede sor emın ol ıcını rahatlat.valla onuda bılmıyorum:)
smallville
02-27-2009, 09:00 PM
yok özel mesaj gitmiyor:? burayı okumasını beklicem
BaudelAiRe
02-28-2009, 12:02 AM
minoxidil farklı sanırım minoxilden hocam bi yardımcı olur musunuz
minoxidil içerikli ürünler var rogain spectral-dnc vs.. Türkiyede 20 senedir serbest değildi ilk yasal ürün minoxil markasıyla satılan üründür.içinde minoxidil denen madde var yani.Türkiyede sağlık bakanlığı 20 senedir bu ürüne izin vermiyordu satılmasını, ama şimdi vermeye başladı.Sitede daha çok bu ürünü kullanan vardır ama yan etkisiyle ilgili bazı konu başlıklarıda vardır,epeyce konuşulmuştu sitede araştırabilirsin yada bu ürünü üreten firmanın sitesinde belirtmektedir yan etkilerini.sitede yada internette araştırma yapıp öyle konu açsan daha iyi olurdu dediğim gibi çok konu var ve sanırım bu yüzden sana pek cevap veren olmadı
samırsak sürelim smallville :)
sen her yere bunu yazıyosn dikatimi ekti
beyinsizmisin eyleniyomusun.
zoretaninbey
02-28-2009, 07:37 AM
ian dikkatine minoxidil dökerim daha kaygan olur
Özge0293
02-28-2009, 03:38 PM
Ya bende mrk ediyorum aslında minoxidilin yan etkileri neler falan. Çünkü kedilerde ölüme yol açıyormuş. Yani arkadaşlar siz dıştan bir yan etki görmeyebilirsiniz ama gidipte içinizde ne yapıyor bilemezsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaya çıkabilir.
Bu arada sitenin pmlerinde mi bi sorun var, kime pm atsam cvp gelmiyor ilginç yani.
BaudelAiRe
03-01-2009, 08:16 AM
Ya bende mrk ediyorum aslında minoxidilin yan etkileri neler falan. Çünkü kedilerde ölüme yol açıyormuş. Yani arkadaşlar siz dıştan bir yan etki görmeyebilirsiniz ama gidipte içinizde ne yapıyor bilemezsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaya çıkabilir.
Bu arada sitenin pmlerinde mi bi sorun var, kime pm atsam cvp gelmiyor ilginç yani.
Minoxidilin yan etkileri ilacın prospektüsünde yada üretici firmanın internetteki dosyasında olması lazım.bu bilgilendirmelerde ise kanaatimce az ve çok nadir sınıflandırmalarıyla görülen yan etkilerinin pek çok ve bazen olarak görüldüğü forumlardaki kullanıcılardan anlaşılıyor,bu nedenle doktor gözetiminde kullanıp doktora gecirdiğiniz hastalıkları ameliyatları ve kullandığınız ilaçları söyleyip kullanmak en akıllıca durumdur.ayrıca kullanmadığınız zamanlar nedeniyle 2-3 kat fazla kullanmamak gerekir. bayanların ise %2 ile başlaması tavsiye edilmektedir.kullanıcı memnuniyeti içinse bazı kişiler 2-3 aylık kullanımdan sonra kelaynağa döndürecek bu ilaç derken bazıları ise saçlarım 5 sene öncesine dönüp gürleşti demektedir ki kullanıcıların çoğu bu nedenle hiç fayda görmeden -bu sonuca bakarak ve aynı sonucu alma ümidiyle- devam etmektedirler.Hiç kullanmamış biri olarak ise hiçbirşey yapmamaktan boş boş saçların dökülmesini seyretmekten daha iyi olabileceğini tahmin ettiğimi söyleyebilirim
karacafc
03-01-2009, 09:09 AM
bu alında kıllanma işi beni de kıllandırıyor rogaine foamda taşma hiç olmuyordu ama bu solüsyonda sen istesende istemesende taşıyor nasıl önüne geçilir bu solüsyon ilaçların..
ben alında tüy çıkmaz diye kendimi avutuyorum ama sonrada faka basmayalım:D
LUCIEFER
03-01-2009, 09:20 AM
minoxil forte de kuruduktan sonra saçı sertleştiriyormu ? bu serleşme saçı kırıyor ve mekanik dökülmeye neden olduğunu düşünüyorum... kuruduktan sonra saçı sertleştirmeyen bir ürün varmı ?
Özge0293
03-01-2009, 12:12 PM
BaudelAiRe haklısınız kesinlikle. O zaman kafamıza göre başlamamalıyız minoxidil kullanmaya, test falan yaptırmalı. Ben de en yakın zamanda doktora gidip danışacağım.
linkin_park
03-01-2009, 12:24 PM
mınoxıdıl ın ne gıbı yan etkılerı var ben hıc bır yerde rastlamadım buna yardım edersenız neler oldugunu bılmıyorum yan etkılerının?
karacafc
03-01-2009, 01:10 PM
örneğin ben arak kullanıyorum ve baş dönmeleri yapmaya başladı bunu ona bağlıyorum baş ağrısı yapmıyor ama bunu yapıyor bende de:(
Özge0293
03-01-2009, 08:56 PM
arkadaşlar minoxidili bulmak zor oluyo, onun yerine minoxil kulansam olur mu ? eczanelerde flnda satılıyomuş hem. Yani minoxidilin göstercegi etkiyi gösterir mi ? biri şampuan diğeri sprey mi?
BaudelAiRe
03-02-2009, 05:40 AM
mınoxıdıl ın ne gıbı yan etkılerı var ben hıc bır yerde rastlamadım buna yardım edersenız neler oldugunu bılmıyorum yan etkılerının?
http://www.eczanefatos.com/catalog/product_info.php?products_id=1596
gönderdiğim linkteki 4.başlıktaki olası yan etkilerde yazıyor onun yukarısında ise kimlerin kullanamayacağı yazıyor.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise olası yan etkilerin kullanıcılarda korku yaratmamak maksadıyla sanırım ''çok seyrek'' yada ''seyrek'' olarak görüldüğünün belirtilmesi oysa kullanıcılarda bu yan etkilerin daha fazla olduğunu görmekteyiz.O bakımdan dikkkatli kullanmak gerekiyor,çok fazla fayda görmek için 2-3 kat fazla kullanmamak gerekiyor mesela
arkadaşlar minoxidili bulmak zor oluyo, onun yerine minoxil kulansam olur mu ? eczanelerde flnda satılıyomuş hem. Yani minoxidilin göstercegi etkiyi gösterir mi ? biri şampuan diğeri sprey mi?
Sevgili Özge senin bu dediğin markete gidip colaturca varmış ama cola yokmuş ne yapmalıyım demene benziyor.pepsi cola yada cocacola da rogaine spectal oluyor,birde iran suriye ürünleri varmış.colaturca yani minoxil fortenin dışındakiler yasal olarak satılmıyor yani eczanede yoklar ya amerikadan getirteceksin yada kaçak satanlardan alacaksın veya internetten.Hangisi iyi dersen ben bilemem burda bu konu hakkında 100lerce tartışma oldu kullanıcılar arasında, ben kullanmadığım için yorum yapmamda saçma olur zaten... unutmadan belirteyim minoxidil bu markaların hepsinin içinde olan madde
linkin_park
03-02-2009, 11:07 AM
http://www.eczanefatos.com/catalog/product_info.php?products_id=1596
gönderdiğim linkteki 4.başlıktaki olası yan etkilerde yazıyor onun yukarısında ise kimlerin kullanamayacağı yazıyor.Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise olası yan etkilerin kullanıcılarda korku yaratmamak maksadıyla sanırım ''çok seyrek'' yada ''seyrek'' olarak görüldüğünün belirtilmesi oysa kullanıcılarda bu yan etkilerin daha fazla olduğunu görmekteyiz.O bakımdan dikkkatli kullanmak gerekiyor,çok fazla fayda görmek için 2-3 kat fazla kullanmamak gerekiyor mesela
Sevgili Özge senin bu dediğin markete gidip colaturca varmış ama cola yokmuş ne yapmalıyım demene benziyor.pepsi cola yada cocacola da rogaine spectal oluyor,birde iran suriye ürünleri varmış.colaturca yani minoxil fortenin dışındakiler yasal olarak satılmıyor yani eczanede yoklar ya amerikadan getirteceksin yada kaçak satanlardan alacaksın veya internetten.Hangisi iyi dersen ben bilemem burda bu konu hakkında 100lerce tartışma oldu kullanıcılar arasında, ben kullanmadığım için yorum yapmamda saçma olur zaten... unutmadan belirteyim minoxidil bu markaların hepsinin içinde olan madde
saolasın neyse kı hıc bırı bende olmadı:)
Özge0293
03-02-2009, 05:51 PM
teşekkkürler BaudelAiRe. işte maalesef internet veya amerikadan getirtme vb. benim için zor olan yöntemler. o yüzden böyle birşey sordum.
kaçak
03-03-2009, 11:46 AM
bende minoxil forte yi yeni gördüm eczanelerde acaba rogaine yerine kullansak aynı etkiyi görürmüyüz, kullanan var mı
kaçak
03-09-2009, 09:04 PM
BaudelAiRe haklısınız kesinlikle. O zaman kafamıza göre başlamamalıyız minoxidil kullanmaya, test falan yaptırmalı. Ben de en yakın zamanda doktora gidip danışacağım.
bugün bir cildiye uzmanına danıştım zaten banada minoxil önerdi. daha önce rogaine kullandığımı söyledim ve minoxille minoxidil in aynı olup olmadığını sordum zaten bu da minoxidilmiş yani ismi minoxil olarak geçiyor. kullanmamında bir zararı olmadığını söyledi yalnız üzerinde günde 5 kere yazıyor çok fazla dedi haftada iki kere nemli saça uygulamamı söyledi
bu sitedende inceleyebilirsiniz eczanelerde bulunan minoxilin web sitesi
http://www.dgfarma.com.tr/
bluem26
07-04-2009, 12:20 AM
Arkadaşlar ben bu ilacı 4 aydır kullanıyorum ve çok fazla saçım çıktı. minoxil minoksidil etken maddesi içeriyor yani aynı.Türkiyede yasal olanı minoxil diğerleri ya kaçak yada sahte risk almaya değmez. Yan etkilere gelince ben hiç bir yan etki görmedim ve kullanan arkadaşlarımdan da bi şikayet yok. kullanımı sabah 5 akşam 5 püskürtme ve kesinlikle kuru saça uygulanacak. düzenli kullanılırsa gerçekten çok etkili. Ben çok memnunum ve kesinlikle herkeze öneririm. Her püskürtmeden sonra ilacı elinle yayarsan akma olmuyor, elinide yıkamayı unutma :)))
deacon
07-23-2009, 01:59 PM
arkadaşlar bu minoxil i bende kullanmaya başladım yaklaşık 3 hafta oldu kullanmaya başyalı. bende kepek yaptı. ayrıca saçların dökülmeside devam ediyor. ilk etapta saçları döktüğünü duymuştum. kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim. bu geçici bir durummudur acaba? yani bundan sonraki süreçte düzelme oluyor mu ?
isc0rpitx
07-23-2009, 03:17 PM
1 ayı geçtikten sonra dökülme duracaktır deacon...İlerleyen zamanda saç çıkışı da yaşayabilirsin...
deacon
07-23-2009, 05:36 PM
çok sağol arkadaşım içimi rahatlattın. ya aslında söylemeyi unutmuşum. bende seboreik dermatit denilen illet zıkkımda var. belki dökülme onunlada alakalıdır. minoxil forte nin bu seboreik dermatit i olan birisi tarafından kullanılması bir sakınca teşkil edermi ? bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
derin01
08-15-2009, 01:10 PM
slm arkadaşlar. benm saçmla ilgili bi sorunum yok gayet sağlıklı ama kaşlarım yok. yani var da çok seyrek açık renk ve telleri inceck inceck. dün gttm minoxil aldım (%2) sizce bi faydasını görrmym. bi de bazı arkadaşlar demş ilk başta saçları döküo die. benm kaşları da dökmesn. elimizde olandan da olmayalım.
bu ilacı kaşı için kullanan var mı????? lütfen bana yardımcı olun :confused:
MORDOR
08-15-2009, 01:14 PM
kaş için pek uygun olacağını sanmıyorum.
malborn
08-15-2009, 01:19 PM
slm arkadaşlar. benm saçmla ilgili bi sorunum yok gayet sağlıklı ama kaşlarım yok. yani var da çok seyrek açık renk ve telleri inceck inceck. dün gttm minoxil aldım (%2) sizce bi faydasını görrmym. bi de bazı arkadaşlar demş ilk başta saçları döküo die. benm kaşları da dökmesn. elimizde olandan da olmayalım.
kaş için pek uygun olacağını sanmıyorum.
Habibullah hoca kaş dökülmesi içinde göze kaçırmadan kullanılabilir demişti diye hatırlıyorum.
sen yine hocaya danış bi belki yanlış aklımda kalmıştır.
MORDOR
08-15-2009, 01:24 PM
En doğrusu hekime sormak bu konuda haklısın.
derin01
08-15-2009, 01:37 PM
habibullah hoca mı? :confused: nerden bulup sorcam. ya bu ilaç kıllanma yapmıo mu eee kaşıma sürersem orda da kıl çıkartması mümkün gbi yani bilemiyorum :(
pegasus666
08-15-2009, 02:38 PM
evet aynı şey sadece ismi öyle
hell1967
08-15-2009, 04:05 PM
saçı diyorum usturayla kazıtsak acaba sakallarımız misali saçlarımızda kalınlaşma gözlemlenebilirmi :)
Kazıttıkdan sonra önce saçlar sağlam güzel çıkıyor ama geninde dökülme olduktan sonra belli bir zamandan sonra tekrar zayıflıyor saçlar ve dökülüyor. Çok denedim ama fayda vermedi
isc0rpitx
08-16-2009, 01:39 AM
saç ve kaşlarda kalınlaşma istiyorsan medobiotin kullan...
pardus
08-16-2009, 09:36 AM
valla bu mesaj acılınca tırstım, kırmızı yazmanız yeterli degilmiydi? forumdakilerin derdi başka görme sorunumuz yoktur.varmı arkadaşlar? yok dimi yani en azından ben ole biliyorum
derin01
08-17-2009, 12:41 PM
valla bu mesaj acılınca tırstım, kırmızı yazmanız yeterli degilmiydi? forumdakilerin derdi başka görme sorunumuz yoktur.varmı arkadaşlar? yok dimi yani en azından ben ole biliyorum
dikkat çeksin istedim, hem acil bi durum olduğu da belli oluo. zaten msjı yazdım 2 dk'ya cvp geldi :D şimdi de pembeyle yazdım arkadaşım bi problem mi var??
Arkadslar bazılarınız kullandıkları recetelerı yazmıssınız..bunlar yuksek ıhtımalle doktordan alınan receteler olmalı su ana kadar gıttıgım hıc bır doktor boyle bır recete vermedı bana tavsıyelerınızı beklıyorum
kampey
08-28-2009, 11:38 PM
arkadaşım forumdaki yazıları okursanız bu reçetelerin nasıl oluşturulduklarını görürsünüz. neyin ne olduğu fazlasıyla yazılmış.tekrar tekrar yazıp çizmeye ne gerek var.
pardus
08-28-2009, 11:49 PM
ne reçetesi yaw nerde ?
pardus
08-28-2009, 11:51 PM
dikkat çeksin istedim, hem acil bi durum olduğu da belli oluo. zaten msjı yazdım 2 dk'ya cvp geldi :D şimdi de pembeyle yazdım arkadaşım bi problem mi var??
belli idi acil durum olduğu o gün ama bu şekilde cözemezsin malesef ayrıca benimde kaşlarım seyrek, rogaine sürde o kalanlarda dökülsün cıkarmadan önce döker demedi deme !!!!!
minoks yerine biotin kullanın bence
arkadaşım forumdaki yazıları okursanız bu reçetelerin nasıl oluşturulduklarını görürsünüz. neyin ne olduğu fazlasıyla yazılmış.tekrar tekrar yazıp çizmeye ne gerek var.
kardes gormedım bulamadım bılgı verırsen sevınırım
ghostoffreed0m
09-05-2009, 02:42 PM
SLM... 17 YAŞINDAYIM VE SAÇLARIMDA HAD SAFADA Bİ DÖKÜLME SÖZ KONUSU ... Doktora gittim ve kan tahlili yaptı ardındanda B12 ve D vitaminlerinde biraz eksiklikler gördü. Vitaminlerin yanı sıra bi çok ilaç verdi bunlardan biriside Minoxil . Bugün aldım ilacı fakat üzerinde 18 yaşından küçükler kullanamz yazıyor . şimdi tereddütte kaldım kullansammı kullanmasammı! Bide ayrıca saçlarımdaki dökülme belli bi noktada değil yani her yerden dökülüyor , Minoxil forte nin prospektüsündeki resimde ise belli bir bölgedeki döküntüler için kullanılıyor ...
Sizce kullanmalımıyım yoksa kullanmamalımıyım ? İlacıda almış bulunuyorum ayrıca . Bide şunu eklemek istiyorum doktor ek vitaminlerde verdi bunlarıda yarından itibaren kullanmaya başlayacağım acaba onlar saç dökülmesi problemini çözer mi ?
patlamaz
09-09-2009, 01:33 AM
ben yaklaşık 3 aydır minoxil kullanıyorum.inanın saç olmayan bölgelerde aşırı derece tüğlenme var.berber diyo bunlar anormal ne işi var bu kadar saçın diyo:D bakalım 6 ayda etkisinin görürsünüz diyor reçerede.benim 3 ay oldu tüğler baya bir uzadı saça dönüşücekmi bilemem.
HE BU ARADA BEN MİNOXİLİ HAYDAR PAŞA NUMUNE HASTANESİNİ CİLDİYE BÖLÜMNDEKİ DOKTORUN TAVSİYESİ İLE YANİ REÇETESİ İLE ALDIM.BENCE ALMADAN ÖNCE BİR DOKTORA GÖZÜKÜN DERİM.HER CİLDE UYUM SAĞLARMI BİLMİYORUM...
uzunn
09-09-2009, 08:04 AM
patlamaz dostum hangi bölgede çıkmaya başladı saçların
şakaklarda gelişme varmı
patlamaz
09-10-2009, 09:00 PM
yani alın bölgelerimde.bildiğin erkek tipi dökülme olan ön bölgeler tüğ doldu
benozgurum
09-20-2009, 02:00 PM
slm kaş için en kesin çözüm kaş ekimidir saç ekimi gibi yapılır ama fazla greft'te ihtiyaç olmadığı için çok daha uygun fiyatlara yapılabiliyor tabiki doğal görünüm için güvenilir kaliteli bir yere yaptırmakta yarar var
birde banada eczanede minoxil satmaya çalıştılar almadım ama broşürünü verdi broşürde minoxil yazıyor ama hemen altında minoksidil yazıyor ikiside aynı sanırım.
arkadaşlar bende minoxili yeni kullanmaya başladım,yalnız kullandıktan sonra saçlarımı baya bi sertleştiriyor bu yüzden sabah kullanıp dışarı çıkmak istemiyorm saçlarımın uzunluğuda çok kısa diil orta uzunlukta sayılır.. :) kullanan ark.lar da aynı şeyi yaşıyormu ve sadece akşam kullansak etkili olurmu.? :D
pardus
09-20-2009, 10:05 PM
minoxidil 4 saat ara ile kullanın oky ben öle yapıyorum.
hangi saatlerde kullanıyosun?
pardus
09-20-2009, 10:29 PM
sabah evde, öglen işyerinde, akşam tekrar evde atış yapıyroum kafaya minox
ancak şöle bir durum var sabah evden cıkarken cok sıcaksa terleme nedeni ile kullanmıyorum akıp gidiyor yada hava yağışlı ise !!!! buna sizde dikkat edin. ve minoxu 4 saat ara ile kullnın bende dnc boş kutusu var ona koydum taşımasıda kolay oluyor kullnmasıda.
isc0rpitx
09-20-2009, 11:44 PM
4 saat arayla olur mu pardus...12 saat aralıklarla kullanılması gerek.. 4 saat arayla günde 3 kez kullanmak extra bir getirisi olacağını sanmıyorum hem ayrıca sakıncalı bir durum...
Minox yetiştiremeyiz kafaya
nihat4646
09-20-2009, 11:48 PM
4 saat ara ile mi pardus 1 ml yi geçince bile kalp çarpıntısı yapıyor nasıl 4 Saatte bir kullanıyorsun çok sakıncalı kalpten gitme sonra sana ihtiyacımız var :)
omer78
09-20-2009, 11:49 PM
ben günde 3 dafa sürecem okullar başlasın okula giderken 8:30 sürcem akşam:5 de bide gece 12 de tamamdır sabah kurtadam gibi kalkmayı planlıyom.
pardus
09-20-2009, 11:49 PM
4 saat arayla olur mu pardus...12 saat aralıklarla kullanılması gerek.. 4 saat arayla günde 3 kez kullanmak extra bir getirisi olacağını sanmıyorum hem ayrıca sakıncalı bir durum...
Minox yetiştiremeyiz kafaya
evet haklısın yetişmiyor ama benim acelem var yoksa cazcavlak kalcam ve hız isteyenler düşünsün ona göre kullansın benim durum bu sağ şakaktakii durumu görün istedim .yeni olanlar malum eskiler simsiyah kazık gibi yanında
nihat4646
09-20-2009, 11:51 PM
Pardus bunun sana getirisi olmaz çok mantıksızca iş yapıyorsun be abi yapma şöyle kendine gel kullanım şeklinde bile söylüyorlar minoxidili 1 ml den fazla kullanmayın bunun bir ekstrası olmaz sadece zarar verir normal seyrine bırak abicim
omer78
09-20-2009, 11:53 PM
evet haklısın yetişmiyor ama benim acelem var yoksa cazcavlak kalcam ve hız isteyenler düşünsün ona göre kullansın benim durum bu sağ şakaktakii durumu görün istedim .yeni olanlar malum eskiler simsiyah kazık gibi yanında
abi nası çekiyon ya bu foyoyu ben bizim makineyle çekemiyom flaşı patlıyo bembeyaz çıkıyo flassızda olmuyo .özel bi ayarı mı var olmadı kafayı sokcam tarayıcıya öle çekicem .
pardus
09-20-2009, 11:56 PM
bende ki everst 12mpixel yakın cekimi de cok iyi bir webcam flaş bile kullnamıyom 25 tl ye almıştım hakkını veriyor.
nihat4646
09-20-2009, 11:57 PM
Birazda uzaktan çeksen :D
pardus
09-20-2009, 11:58 PM
nekadar uzaktan mesela
omer78
09-20-2009, 11:58 PM
ya bndeeki samsung 350 ye almıstık yakın cekımı cok kotu masallah senın kı saç kamerası gibi
nihat4646
09-20-2009, 11:59 PM
Belli olacak şekilde kafa derin tamamen yakından hiçbirşey anlaşılmıyorki yakında saç çıkacağı zaman çekersen o zaman saç çıkışını görmüş oluruz şimdi biraz uzaktan çek sadece saç derin gözüksün tamamen :)
omer78
09-21-2009, 12:02 AM
nihat dostum site yöneticileri ile görüş modluk iste mordor fazla giremiyo bu aralar sen bakarsın siteye olmaz mı zaten hep onlinesın nerdeyse ..
nihat4646
09-21-2009, 12:04 AM
benim maraton başlıyor zamanım yok yani aksamLarı boş olacak sadece :)
omer78
09-21-2009, 12:06 AM
okul mu başlıyo
nihat4646
09-21-2009, 12:07 AM
Okul dersane iş güç aksamları girerim nete sadece o kadar yeni tedaviye başlayacağım haftaya zaten sonra işime gücüme bakcam
nihat4646
09-21-2009, 12:08 AM
Ahaaaaaaa sanada borçlandık napacaz şimdi :(
pardus
09-21-2009, 12:13 AM
işte özel istek üzerine(nihat 4646) yakın ve aynı olay yerinin uzak fotosu focuslama zor oldugu için yapmıyorudm nihat ugraştırdın beni borçlusun :)
nihat4646
09-21-2009, 12:14 AM
:) :) :) :)
mehmet onur
09-21-2009, 01:39 PM
minoxidli kesinlikle kullanmayın ya bi tane hayrını görmüş adam yoktur ya para tuzagı burdaki moderatörler falan hepsi satıcı nedir ya kardeşim sizden çektigimiz para biriktrip sac ektirin en temizi. Herkes ahkam kesiyor Kaç tane dermatologa gittim hepsi minoxidile hikaye dedi bunlarda kalkmış saglık bakanı gibi yok şunu kullan yok bunu kullan işiniz gücünüz yokmu be sizin akşama kadar yazı yazıyonuz....???
uzunn
09-21-2009, 03:04 PM
mehmet onur usta sen boşver bu forumu ya :D
pardus
09-21-2009, 03:15 PM
kimileri kellige razı olur kimileri tedavisini yapar seçim senin ve burada üye olanların !
patlamaz
09-29-2009, 09:33 PM
minoxidli kesinlikle kullanmayın ya bi tane hayrını görmüş adam yoktur ya para tuzagı burdaki moderatörler falan hepsi satıcı nedir ya kardeşim sizden çektigimiz para biriktrip sac ektirin en temizi. Herkes ahkam kesiyor Kaç tane dermatologa gittim hepsi minoxidile hikaye dedi bunlarda kalkmış saglık bakanı gibi yok şunu kullan yok bunu kullan işiniz gücünüz yokmu be sizin akşama kadar yazı yazıyonuz....???
kardeş sen kullandınmıda konuşuyorsun.benim 4 ay oldu.ve anlımda bile bir ton saç çıktı yein ediyorum.ayrıca ben hangi doktorea gittiysem hepsi minoxil dedi.bilmiyorum senin dermutologlar ne diyo.bence onların derdi saç ekip para kırmak gibi geldi bana neyse...:)
uzunn
09-30-2009, 11:42 AM
patlamaz kardeş senin tedavide başka bişeyler varmı
minoxu kremlerle mi sürüyosun
LUCIEFER
09-30-2009, 02:41 PM
minoxidil işe yaramıyomu ? komik :D
kardeş sen kullandınmıda konuşuyorsun.benim 4 ay oldu.ve anlımda bile bir ton saç çıktı yein ediyorum.ayrıca ben hangi doktorea gittiysem hepsi minoxil dedi.bilmiyorum senin dermutologlar ne diyo.bence onların derdi saç ekip para kırmak gibi geldi bana neyse...:)
Dostum peki mesela 6 aylık kür yaptın bırakınca ....çıkanlar dökülmemesi önemli olan....bunun garantisi var mı??? sordun mu dermotolukuna ???:rolleyes:
mechulbiri
09-30-2009, 10:39 PM
yok be loki ben bütün dermatologlara sordum bırakmaman lazım
izant
10-01-2009, 04:34 PM
arkadaslar dün bana dr minoxil verdi bu ilaç bayanlarda kullanılmaz yazıyor fakat dr bana verdi ne yazıkki ilaçı aldıktan sonra farkına vardım. neden kadınlarda kullanılmaz peki neden bu dr bu ilacı verdi bana ya :(
sirblizzard11
10-01-2009, 04:36 PM
arkadaslar dün bana dr minoxil verdi bu ilaç bayanlarda kullanılmaz yazıyor fakat dr bana verdi ne yazıkki ilaçı aldıktan sonra farkına vardım. neden kadınlarda kullanılmaz peki neden bu dr bu ilacı verdi bana ya :(
Sen %5 liginden yani mavi kutulu olandan almısın o yuzden kırmızı kutulu %2 lik ten alıcaksın
bayanlarda kullanıyor % 2 lik minoksidil alın.
yok be loki ben bütün dermatologlara sordum bırakmaman lazım
abi birşeyin """ömür boyu""" kullanma şartını duyunca insan garip hissediyo....hiç kurtulamıyacaksın yani hep kullanmak zorundasın.....""Zorundalık"" Kötü bi kelime :(
geniş düşün bir 5 sene korusan 5 sene sonra bu konuda ki gelişmeleri çıkacak ürünleri tahmin edebiliyormusun belki 3 sene sonra kökten çözüm gelecek.
LUCIEFER
10-01-2009, 08:13 PM
geniş düşün bir 5 sene korusan 5 sene sonra bu konuda ki gelişmeleri çıkacak ürünleri tahmin edebiliyormusun belki 3 sene sonra kökten çözüm gelecek.
işte bu kadar ? amacımız zaten kelliği geciktirmek... tıp teknolojiyle birleşti artık ve 10 yıl içinde eminim kökten çözüm gelecek.. burdan % 90 ımız daha çok genciz ve o günleri görücez inşallaaaaaaah :D
dişini fırçalamak gibi düşün dişe bakım hergün şartsa senin için saça bakımda hergün şart...
Arkadaşlar bu minoxili kafaya sürdükten belli bir zaman sonra saçı yıkamıyor muyuz? Mesela akşam sürdük yattık, olur da hani kafamızdan çok da az olsa yastığa sürülüp, oradan da suratımıza sürülürse ilerde hoş karşılanmayacak bir mağara adamı görüntüsü almayalım. :D
izant
10-05-2009, 09:12 AM
arkadaslar bu minoxil nasıl kullanılıyor ilacın recetesinde 30 günlük kullanım diyor fakat benim 10 günde bitcek gibi ilaç. saclarımda benim genel dökülme var ve tarakla ayırıp sürüyorum diplerine sadece tek noktaya mı fikriyon yapcam ilaç kendiliğinden mi yayılıyor. bayan olduğum için saclarım da uzun .
Leonardo21
10-10-2009, 02:09 AM
Bu ilacın sürekli kullanılması gibi bişey yazıyor mu?Bir yerde sürekli kullanmaya gerek yok çıkan saçlar dökülmez yazıyordu.Hangisi doğru?
mc.aga
10-10-2009, 10:43 AM
sürekli kullanmak gerekiyor. Ancak bi yerde okudugum yazıda bazı kişilerde ilacı bıraktgında dökülme olmamş
Mınoxıl gelmıs gecmıs tum zamanların en ıyı ılacıdır 6 ay ıcınde netıce almamak ımkansızdır duzenlı ve dıkkatlı kullanım harıka sonuc demektır sahsım adına bu spreyı cıkaranlara tesekkur ederım
maksimuss
10-23-2009, 05:56 PM
19 gündür kullanıyorum dökülme devam ediyo fakat ilginç bişey gözlemledim.İlk günlerde pek dikkat etmiyordum alnımın baya bi alt kısmına ve favorilerin olduğu kısımada sürüyordum yanlışlıkla buralarda tüy falan değil bariz şekilde birkaç kök oluşmaya başladığını gördüm.Bu ilacın etkisinin kanıtı ama sürülürken dikkat edilmesi gerektiğininde bir göstergesi
passionisthebest
10-24-2009, 01:13 PM
minoxilin bazı yan etkileri baş ağrıması ve dönmesi gibi kullandıkça azalıyor ben ilk kullandığımda acayip başım ağrıyordu.Ama artık geçti.
LUCIEFER
10-24-2009, 02:59 PM
http://cgi.ebay.com/5-MINOXIDIL-5-AZELAIC-ACID-6-oz-from-MinoxidilMax_W0QQitemZ180412986862QQcmdZViewItemQQ ptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a0173b5ee
yeni buldum bu ürünü fiyat uygun...
metinica
10-24-2009, 03:09 PM
smallville,minoxidil ile minoxil aynı şey.minoxidil içindeki maddenin adı.yani minoxil ticari bi marka sadece o da minoksidil içeririr,rogaine de.
ayrıca minoksidil işe yaramaz diyen eczacının babasına selam söyle benden.
minoksidil bugün saç çıkarmada dünyada etkinliği kanıtlanmış tek ilaçtır solüsyon olarak.
bana kalırsa minoksidil kullan ben kullanıyorum 20 yaşındayım.bu arada babam abim vs hepsi kel şu anda.bizim aliede 20 yaşında hiç kimsenin saçı benim gibi gür değildi, o da minoksidil ve diğer yan ürünler sayesinde oldu.
derbederx
10-24-2009, 04:29 PM
Azalderm kremde %20 azaleik asit var %15 lik minoxidile kalp dayanırmı dersiniz :)
derbederx
10-24-2009, 04:29 PM
Hangi ülke malı bu minoxidil
POWERNELY
10-24-2009, 05:43 PM
19 gündür kullanıyorum dökülme devam ediyo fakat ilginç bişey gözlemledim.İlk günlerde pek dikkat etmiyordum alnımın baya bi alt kısmına ve favorilerin olduğu kısımada sürüyordum yanlışlıkla buralarda tüy falan değil bariz şekilde birkaç kök oluşmaya başladığını gördüm.Bu ilacın etkisinin kanıtı ama sürülürken dikkat edilmesi gerektiğininde bir göstergesi
o kök dediğin saçlardan anlımda bendede çıktı uzadı birazda ama sonuçta büyümedi aynı seviyede kalıyo devamlı
khannn
11-02-2009, 03:15 AM
ben de bi cildiyeci önerisiyle minoxil %5 aldım yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum. 19 yaşındayım ,kellik falan yok ama baya bi seyrelme var saçlarda. Dewnemek için biraz alın kısımlarına da sürmüştüm Alın kısmımda yani saç olmayan kısımlarda ince tüyler çıkartıyo ama saç olan yerlerde çıkarmıyor. Dökülme de devam ediyor. Günde 1 kere akşam kullan yıkama demişti. Ben de öyle yapıyorum. Acaba kullanımda mı bi hata var yoksa daha sabretmem mi lazım. Bu sabırla saç kalmıycak ya kafada hadi hayırlısı:D
bestekar
11-02-2009, 10:57 PM
2 haftadır kullanıyorum tek yan etkisi saç dökülme hızını 2 kat arttırması.Komşumuuzn kızı da kullanmaya başlamıştı bayan için olanını.Onun da dökülme sıklaşmış.Doktora gittik atıl saçlarınızdır diyor dökülür normaldir.Fakat bu 2 haftadır sürüyor.Bu ilacı kullanmaya başladığında saçları dökülmeyen arkadaş oldu mu?
Eğer bu ilaç döktüğü saçları çıkarıcaksa ne anladım ben bu işten?
Biri bizi andınlatabilir mi acaba?
khannn
11-03-2009, 02:03 AM
soruma cevap gelmemiş daha ama ben bu gün 2. kutuyu aldım. Bunu da kullanıcam dökülme durmazsa ve yeni saçlar sıklaşmazsa bırakıcam. Zaten araştırdım öğrendim:D babam 48 yaşında hala saçları var sdc az biraz kenarlar açık dedem desen 50 yaşında dökülmüş saçları onun babası da aynı şekilde. Anne tarafında hiç kellik yok zaten 65 yaşındaki dedemin saçları haliyle seyrekleşmiş o yaşta da normal tabi. Ben de şu yaşımda kel olacak değilim ya varsık seyrekleşsin diycem artık.
Bu arada bestekar dostum ben ilk kutuyu kullanmadan önce saçları 12 numaraya vurdurmuştum. O şekilde kullandım dökülme baya azladı. Sebebi minoxil diyrdum ki saçlar uzadı gene dökülüyor. Eskisi kadar çok değil tabi mesela saçımı yıkarken her seferinde elime 8-9 tel gelirken şimdi 3-5 tane geliyor. Ama masamda oturup ders çalışırken tel tel kitabın üstüne düşüyor valla. Yani bende minoxil kullanmadan önce de aynı şekildeydi kullanırken de aynı şekilde dökülüyor.
Bir de bu gün bi pratisyen doktorla konuştum minoxilin yan etkisi saç çıkarmakmış(etkisi değil) Tansyon düşürücü etkisi var ben oğluma kullandırtmadım bioxcin kullanıyor dedi. Bana mantıksız geldiyse de bilemiycem...
khannn
11-03-2009, 02:05 AM
ha bir de denilene göre bu minoxili kullanmayı bıraktığın anda çıkardığı saçlar 3 ay gibi bi sürede dökülüyormuş. Ömür boyu kullanıcakmışsın yani.
kaçak
11-03-2009, 08:01 PM
evet bıraktığın zaman saçlar kötüleşmeye başlıyor yine. ayrıca ben zararlı olduğunu düşünüyorum artık çünkü dengesini bozuyor insanın başdönmeleri falan sorun oluyor. şimdi minoxidil kullanmadan sadece revivogeni deneyeceğim.
sepelek
12-02-2009, 03:20 PM
Ben e-bay den 10 gün önce sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. 1 yıllık paketi toplam her şey dahil 115 tl ye mal oldu. Sipariş verdiğim firma ve ürünü 12 MONTHS KIRKLAND MINOXIDIL 5% MENS HAIR LOSS REGROWTH
sepelek
12-02-2009, 03:28 PM
Yanlış anlaşılma olmasın bir firma vb tavsiye etmiyorum sadece aldığım yeri söyledim
Hi sepelek,
Dear Customer,
We hope you enjoy your purchase. Your payment has been received for the following
item:
Item title: 12 MONTHS KIRKLAND MINOXIDIL 5% MENS HAIR LOSS REGROWTH
Web Address: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400082713967
Item number: 400082713967
Buyer User ID: sepelek
Seller User ID: monsterhotdeals
Your total: $72.50
trakyalı22
12-03-2009, 01:28 PM
biri etken madde(minoxidil) biri ilaç(minoxil) ismi arkadaşım
selem
12-03-2009, 01:30 PM
bu ilaç neiçnki yeni duydum
trakyalı22
12-03-2009, 02:08 PM
2 haftadır kullanıyorum tek yan etkisi saç dökülme hızını 2 kat arttırması.Komşumuuzn kızı da kullanmaya başlamıştı bayan için olanını.Onun da dökülme sıklaşmış.Doktora gittik atıl saçlarınızdır diyor dökülür normaldir.Fakat bu 2 haftadır sürüyor.Bu ilacı kullanmaya başladığında saçları dökülmeyen arkadaş oldu mu?
Eğer bu ilaç döktüğü saçları çıkarıcaksa ne anladım ben bu işten?
Biri bizi andınlatabilir mi acaba?
bestekar arkadasım kutuyu yada broşürünü okursan sende görüceksin ki orda güçsüz saçları döküp yerine yenisini çıkartır diyor.bendede dökülme olmuştu fakat sonradan daha gür ve daha çok çıkmaya başlıyor için rahat olsun ters giden birşey yok ;)
vievien
01-06-2010, 12:05 PM
merhaba arkadaşlar ben bişey sorcağım ben de minoxil kullanmaya başlayqacağım da kullandığım şampuanı da değiştirmelimiyim yani yine saç dökülmesine iyi gelen bi şampuanla desteklemelimiyim acele cevap verirseniz sevinirim tşkrlrrrrr
tahaha
01-06-2010, 12:14 PM
değiştirmöelisn bencee fazla bır şey beklememek lazım şampuandan ama onerılenler pırdolin konazol(ben yenı başladm fazla etksıını goremedm) revivogen .. hesaplı ve ıyısı pırdolın bence revıvogenı de denıyecm ama
vievien
01-06-2010, 08:04 PM
teşekkür ederim arkadaşımmm
MATHEUS33
01-09-2010, 05:55 PM
ben kendı durumumdan bahsedıyım sana 5 aydır minoxidil kullanıyorum ılk 3.5-4 ay aman aman etkı etmedı bırakmayı dusundum hatta ama devam ettım.sımdıler de gozle gorulur gelısmeler goruyorum o yuzden kullan derım hıc bır yan etkısını gormedım sey dısında bıraz alna dogru tasırıyordum hafıf tuylenme yaptı o da yan etkı degıl zaten benım hatam
bu minoxidil denilen ilac bende de var ama bi türlü başlamadım bıraktıktan sonra saçlar eski halinden kötü oluyormus dogrumu bölyle birsey
FAHZUH
01-14-2010, 09:10 AM
Arkadaşım bende nemli saça uygulordum minoxil i
7 ay öyle uyguladım 2 ay dinlendirdim şimdi kuru olarak uyguluycam bide öyle deniycem.nemli olarak kullandıgım da iyiydi ama ben daha iyisini arıyorum
ice_boys
01-18-2010, 11:05 AM
ya arkadaşlar ben 1 hafta once başladım saclarım dokulmeye basladı aynı zamanda sabahları değil sadece aksamları kullanıyorum sizce etkısını ne zaman görürüm
hatreddd
01-30-2010, 04:47 PM
arkadaslar bn L'rouge hair care tonic die bisey kullanıyorum.. bilen yada kullananlar işe yararmı ? iyi sonuc vermesi icn neyapmalı .. tesekkr ederm simdiden.
japon_06
02-01-2010, 01:54 AM
arkadşlar minox sakal çıkarır mı ? deneyenler gözlemlerini söylerse sevinirim çünkü kullanmayı düşünüyorum
FatihCbn
02-09-2010, 06:21 PM
sakalda kullanımı önerilmiyor ( sadece saç ve saçlı deride kullanılması önerilir.) ancak sakalda kullanıp etki gören arkadaşlar var , forumu araştırırsan göreceksin saç dökülme bölümünü..
canenis
04-02-2011, 12:40 AM
bu mnioksil rogaine biraz yağlı gibi acaba bunun yağlı olması normalmi yani taklit mi acabaaa
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.