Orijinalini görmek için tıklayınız : Arakçılar ne alemdesiniz
mirge
01-18-2009, 07:06 PM
polat dışındaki arkadaşlar epeydir arak kullanıyosunuz.sonuçlar ne alemde.farkedilir birşeyler varmı.öncesinde rogain kullananlar rogainden daha iyi diyebilirmiyiz
evet kullanan arkadaslar cvplarsa cok yardımcı olur özellikle rogaine den arak'a gecenler dahamı iyi dahamı kötü?
mirge
01-19-2009, 03:48 PM
arak kullana arkadaşlar yorum yapmıycakmısınız.gözle görülür sonuç elde etmeye başladınızmı
crussor
01-19-2009, 04:35 PM
40 gündür arak kullanıyorum suan gözle görülür bir gelişme yok fakat dökülme hemen hemen tamamen durdu diyebilirim. şakak bölgesinde ve ön bölgelerde tüylenmeler başladı ama onlar nezaman gelişir bilemiyorum. 40 gün içinde birşey beklemek mantıksız 2 ay daha geçsin ozaman nekadar işe yaradığını gözlemleriz.
burakserdar
01-19-2009, 07:47 PM
2 ay rogaine kullandıktan sonra arak'a geçtim, 2 aydır da arak kullanıyorum. Oldukça seyrek olan tepe kısmı(çoğunlukla minox'u bu kısımda kullandım) büyük ölçüde kapandı.Şu an işler maşallah yolunda gidiyor.Ama ne ilerde ne olur bilmiyorum.
FATAL_RHYMER
01-19-2009, 08:17 PM
40 gündür arak kullanıyorum suan gözle görülür bir gelişme yok fakat dökülme hemen hemen tamamen durdu diyebilirim. şakak bölgesinde ve ön bölgelerde tüylenmeler başladı ama onlar nezaman gelişir bilemiyorum. 40 gün içinde birşey beklemek mantıksız 2 ay daha geçsin ozaman nekadar işe yaradığını gözlemleriz.
evet dorudur..biraz zaman...
2 ay rogaine kullandıktan sonra arak'a geçtim, 2 aydır da arak kullanıyorum. Oldukça seyrek olan tepe kısmı(çoğunlukla minox'u bu kısımda kullandım) büyük ölçüde kapandı.Şu an işler maşallah yolunda gidiyor.Ama ne ilerde ne olur bilmiyorum.
rogainden arak'a gectin ne gibi fark gördün
MORDOR
01-19-2009, 11:32 PM
polat dışındaki arkadaşlar epeydir arak kullanıyosunuz.sonuçlar ne alemde.farkedilir birşeyler varmı.öncesinde rogain kullananlar rogainden daha iyi diyebilirmiyiz
beni sevmiyormusun :)))
JaCKiE_BrOwN
01-20-2009, 11:11 AM
beni sevmiyormusun :)))
ben de kirkland'cıyım ne yani :D
aleko
01-20-2009, 03:36 PM
arak kullnmaya başladım 1.5 ay oldu bugün tandıklardan bir ulan bizden gizli kafana saç mı ektirdin diyince bir sevindim bir sevndim bilemzsiniz.
sonra koskoca şirketin kelleri sıraya girdiler formülü ögrenemk için :)
HeLLBoY
01-20-2009, 04:05 PM
Tebrikler Aleko finasterid kullandınız mı peki?
aleko
01-20-2009, 04:30 PM
2seneden fazla propecia kullndım ilk zamanlar cok faydası oldu ama sonraları sanki etki etmiyordu.Saçlarım tekrar seyrelmeye başladı.Sonra bu site sayesinde sizler ile tanıştım tedavime
finasterid haricinde medobiotin hafif kıllnma yaptı 5mg kullnıyorum .YARIYA BÖLÜCEM BUGÜNDEN SONRA
solgar çinko ve arak minoxidil kullnıyorum.Aara ara trertin ve acnlyse kullnıyorum cok kabuk soydugundan dolayı haftada bir kere kullnıyorum bunları
birde karaüzüm tozu kullnıyorum.Jackie brown kardeşim saolsun onu tarfini kullnıyorum.Birde tabii haftada 2 defa ketakonozol şampuan ile diğer günler arak minoxidil şampuan kullnıyorum
Düne kadar yaw kafam seyreldi mi diye düşünürken bugün bir arkadaş bu yorumu yapınca sevindim biraz
dediğim gibi jackie brown kardeşimin tarifnden bir tek minoxidillerimiz farklı zatenoda eskiden arak kullnmış.
şirketin kelleri sıraya girdi demek çok güldüm o anı gözümde canlandırdımda komik yahu :)
MORDOR
01-20-2009, 06:43 PM
2seneden fazla propecia kullndım ilk zamanlar cok faydası oldu ama sonraları sanki etki etmiyordu.Saçlarım tekrar seyrelmeye başladı.Sonra bu site sayesinde sizler ile tanıştım tedavime
finasterid haricinde medobiotin hafif kıllnma yaptı 5mg kullnıyorum .YARIYA BÖLÜCEM BUGÜNDEN SONRA
solgar çinko ve arak minoxidil kullnıyorum.Aara ara trertin ve acnlyse kullnıyorum cok kabuk soydugundan dolayı haftada bir kere kullnıyorum bunları
birde karaüzüm tozu kullnıyorum.Jackie brown kardeşim saolsun onu tarfini kullnıyorum.Birde tabii haftada 2 defa ketakonozol şampuan ile diğer günler arak minoxidil şampuan kullnıyorum
Düne kadar yaw kafam seyreldi mi diye düşünürken bugün bir arkadaş bu yorumu yapınca sevindim biraz
dediğim gibi jackie brown kardeşimin tarifnden bir tek minoxidillerimiz farklı zatenoda eskiden arak kullnmış.
aynı durumları bende yaşadım başta dalga gecenler. artık yumuşak barlarda sahne alırsın diyenler. senin ufaklık yakında ölür deyip salakça kulakdan dolma bilgilerle yorum yapanlar. sonradan sıraya girip can kulağı ile tedaviyi dinlediler ve tedaviyi uygulamaya başladılar.
yaaa minoxidil kullanıca çocuk olmuyomuş diyenler kısır oluyomuşsun 3 5 kıl için kısır kalıcan diyenlermi dersiniz. tabi ben hepsine gülüp gectim.
YAŞASIN BİG 3 KARDEŞLİĞİİİİİİ
polat bi post unda su an sadece minox kullanıyorum demistin yanlıs hatırlamiyorsam imzandakileri kullanmiyomusun simdi
MORDOR
01-20-2009, 11:44 PM
polat bi post unda su an sadece minox kullanıyorum demistin yanlıs hatırlamiyorsam imzandakileri kullanmiyomusun simdi
iki aya yakındır sadece arak kullanıyorum. tabi sabah azelderm krem gece tretin krem ile .. 2 ay daha böyle davam edicem. daha doğru bir değerlendirme olucak arak konusunda.. şu anda herşey mükemmel gidiyor.
olumsuz bir gelişme yok . herşey olumlu seyir izliyor. zaten olumsuz bir durum olursa forumda paylaşıcam.
ankaralı
01-21-2009, 09:01 AM
araktan bende memnunum. şakaklarda cıddı tuylenme yaptı ve bunu sadece 1.5 ayda yaptı. benım merak ettıgım bu tuyler kıl olabılıyormu yoksa tuy olarakmı kalıyorlar.
kuzeydogun
01-21-2009, 10:16 AM
Aleko 2 sene kullandım diyosun, bi gir su propeciahelp.com sitesine. Hic mi merak etmiyosunuz arkadaslar. Ya ben paronayağım ya siz cok rahatsınız.
Bir sorum var, ben bu arak'ı masajla sac derime tam yedirmek yerine, ozellikle sakaklarımda ıslak kalacak sekilde uyguluyorum. Yani masaj yapmıyorum. Sanki masaj yapınca, sac deriniz degil de saclarınız tarafından emiliyor yada cok cabuk kuruyor. Masaj yapmadan surdugumde kafam 2 saat yanarken, parmaklarımla yedirdigimde yanma hissi yarım saatte geciyor sanki. Acaba yedirmek mi dah iyi, farkeden varmı?
JaCKiE_BrOwN
01-21-2009, 10:18 AM
valla ben saç diplerime sürüp öyle bırakıyorum..masaj falan yapmıyorum
aleko
01-21-2009, 04:15 PM
usta 2senedir propecia 2aydır proscar kullnıyorum yan etkisi olmadı .Sitelere girip panik neden yapıyım.
iki aya yakındır sadece arak kullanıyorum. tabi sabah azelderm krem gece tretin krem ile .. 2 ay daha böyle davam edicem. daha doğru bir değerlendirme olucak arak konusunda.. şu anda herşey mükemmel gidiyor.
olumsuz bir gelişme yok . herşey olumlu seyir izliyor. zaten olumsuz bir durum olursa forumda paylaşıcam.
geLismelerini takip edicem sürekli bende minox alcam bi türlü ulasamıyorum :)
FATAL_RHYMER
01-21-2009, 10:27 PM
ya tüyler oluştu ama merak edilen acaba bunlar saça dönüşür mü..
yabancı forumlarda gördügüm kadarıyla dönüsüo ama biraz sabır isteyen bi sürec+bu sürec kisiden kisiyede degisio
cowboyredkit
01-22-2009, 07:36 PM
benimde bir ay oldu rogaineden araka geçeli ama bende dökülme dahada arttı.
umuyorum bu dökülme hayra alamattir. sizdede bu şekilde başlarda aşırı dökülme meydana gelmişmiydi.
ttyat
01-22-2009, 08:44 PM
benimde bir ay oldu rogaineden araka geçeli ama bende dökülme dahada arttı.
umuyorum bu dökülme hayra alamattir. sizdede bu şekilde başlarda aşırı dökülme meydana gelmişmiydi.
+++++++++++++1
HeLLBoY
01-23-2009, 09:08 AM
Arağın kendiliğinden taşmasının nedenini buldum sanırım. İlaç buharlaşıyor, tıpa yoksa eğer kapak varsa sadece üstünde, kapakta yoğunlaşan sıvı kapağın kenarından süzülüp dışarı akıyor. Bizde durduğu yerde nasıl taşıyor bu diye dumur oluyoruz.
ttyat
01-23-2009, 09:40 AM
Arağın kendiliğinden taşmasının nedenini buldum sanırım. İlaç buharlaşıyor, tıpa yoksa eğer kapak varsa sadece üstünde, kapakta yoğunlaşan sıvı kapağın kenarından süzülüp dışarı akıyor. Bizde durduğu yerde nasıl taşıyor bu diye dumur oluyoruz.
rogainede niye oyle bişey olmuuyor ustelik tıpasıda yok.. hem benimkinde tıpa oldugu halde tıpayıda acıp akmıs hemde kendi kabının dısını aseton gibi deforme etmiş..
artı rogaineden araga gectim dokulme milyona ulaştı.. ısrarla kullanıyoruz bakalım..
HeLLBoY
01-23-2009, 09:46 AM
kapağın tasarımından kaynaklanıyor dışarı süzülmesi. geri içeri damlaması lazım aslında. Tam olarak hava yalıtımı yapamıyor. tıpa olduğu halde akıyorsa ya tıpada delik vardır yada tıpa tam kapanmamıştır. veya tıpa bozuktur, kapatamıyordur tam şişeyi. Ambalaj gerçekten berbat
aaron_88
01-23-2009, 10:37 AM
arkadaslar bu arak'ın fiyatı neden sürekli artıyor? 1 2 ay önce arak aldım 2 kutu 26.5 liraydı simdi olmus 29.9 lira..
hayır cok bir sey degil tamam da arkadas bu ürünün satma hakkını elde ettiginde de fiyatları arttıracak mı? bence bu önemli.. yine de güveniyoruz arkadasa..
daha önce bu konuyu tartıştığımızda hilarasın da dahiyane bir önerisi vardı bizi okadar küçümsediki kapağı iyi kapatın dedi el insaf
arakcılar memnummusunuz yani simdi araklardan
bide konus dısı olacak ama lütfen yardım edin propecia kullanıyorum ama kararsızlık yüzünden 2 aydan bu yanba tedaviye minoxidil ekleyemedim
arak,dnc-l,rogaine bunların hangisiye baslamalıyım bi yardım edin lütfen dnc-l norwood scalası 4 ve üzeri icin dio cok ben daha 4 e gelmedim lütfen yardım
not:acılma önlerden basladı yani sac cizgim 1-2 cm geriye dogru geldi
MORDOR
01-23-2009, 12:44 PM
arakcılar memnummusunuz yani simdi araklardan
bide konus dısı olacak ama lütfen yardım edin propecia kullanıyorum ama kararsızlık yüzünden 2 aydan bu yanba tedaviye minoxidil ekleyemedim
arak,dnc-l,rogaine bunların hangisiye baslamalıyım bi yardım edin lütfen dnc-l norwood scalası 4 ve üzeri icin dio cok ben daha 4 e gelmedim lütfen yardım
not:acılma önlerden basladı yani sac cizgim 1-2 cm geriye dogru geldi
BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM DNC-L ALMA VE OKADAR PARA BAYILMA OLUCAK. NE DİR BU DNC -L FURYASI ANLAMDIM GİTTİ. ARKDAŞLAR 1 SENDEN FAZLADIR DNC -L Yİ ŞAKAK VE ALIN ÖN KISMINDA KULLANIYORUM HİÇ BİR ARTISI OLMADI. AKSİNE HAFİFİ KAYIP YAŞADIM.
BENİM TECRÜBELERİME DAYANARAK SANA TAVSİYEM ŞU OLUR.
EN KISA SÜREDE SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK VE SAÇLARININ ŞU ANDA OLDUGU GİBİ KALMASINI SAĞLAMAK İSTİYOSAN. VE HER AY 70 75 DOLAR ARTARSA BELKİ 80 85 90 VERMEK SENİ ZORLAMICAKSA.
NORMAL DNC. AL AZELDERM KREM İLE KULLAN.
AMA İLK 30 50 GÜN ARASI DÖKÜLMEYE RAZIYIM. NASI OLSA DÖKÜLENELRİN YERİNE YENİSİ GELİCEK. BUNU GÖZE ALIYOSAN
NORMAL BİR LOSYON MİNOX ROGAİNE KIRKLAND YADA EN EKONOMİK ARAK MİNOXİDİL İLE SABAH AZELDERM KREM GECE TRETİN KREM İLE KULLAN. HEM OLAN SAÇLARI KORU. HEMDE YANİ SAÇ ÇIKIŞI SAĞLAYA BİLİRSİN. HEMDE OLAN SAÇLARIN DAHA KALIN VE BİRAZ KOYU OLUR.
SAÇLARIN ÇOK KOYU İSE HAFİF RENK AÇILMASI OLUR.
Bİ ARADA 3 GÜNDE BİR KETAKONAZOL İÇEREN BİR ŞAMPUAN.
VE ÇİNKO + MEDO BİOTİN VE KILCAL DAMARLARDAKİ KAN AKIŞINI SAĞLAMAK VE HIZLANDIRMKA İÇİN. KARAÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EXTRESİ YADA
KABUKLARI VE ÇEKİRDEKELRİ İLE SIKILMIŞ KARA ÜZÜM SUYU..
BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM DNC-L ALMA VE OKADAR PARA BAYILMA OLUCAK. NE DİR BU DNC -L FURYASI ANLAMDIM GİTTİ. ARKDAŞLAR 1 SENDEN FAZLADIR DNC -L Yİ ŞAKAK VE ALIN ÖN KISMINDA KULLANIYORUM HİÇ BİR ARTISI OLMADI. AKSİNE HAFİFİ KAYIP YAŞADIM.
BENİM TECRÜBELERİME DAYANARAK SANA TAVSİYEM ŞU OLUR.
EN KISA SÜREDE SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK VE SAÇLARININ ŞU ANDA OLDUGU GİBİ KALMASINI SAĞLAMAK İSTİYOSAN. VE HER AY 70 75 DOLAR ARTARSA BELKİ 80 85 90 VERMEK SENİ ZORLAMICAKSA.
NORMAL DNC. AL AZELDERM KREM İLE KULLAN.
AMA İLK 30 50 GÜN ARASI DÖKÜLMEYE RAZIYIM. NASI OLSA DÖKÜLENELRİN YERİNE YENİSİ GELİCEK. BUNU GÖZE ALIYOSAN
NORMAL BİR LOSYON MİNOX ROGAİNE KIRKLAND YADA EN EKONOMİK ARAK MİNOXİDİL İLE SABAH AZELDERM KREM GECE TRETİN KREM İLE KULLAN. HEM OLAN SAÇLARI KORU. HEMDE YANİ SAÇ ÇIKIŞI SAĞLAYA BİLİRSİN. HEMDE OLAN SAÇLARIN DAHA KALIN VE BİRAZ KOYU OLUR.
SAÇLARIN ÇOK KOYU İSE HAFİF RENK AÇILMASI OLUR.
Bİ ARADA 3 GÜNDE BİR KETAKONAZOL İÇEREN BİR ŞAMPUAN.
VE ÇİNKO + MEDO BİOTİN VE KILCAL DAMARLARDAKİ KAN AKIŞINI SAĞLAMAK VE HIZLANDIRMKA İÇİN. KARAÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EXTRESİ YADA
KABUKLARI VE ÇEKİRDEKELRİ İLE SIKILMIŞ KARA ÜZÜM SUYU..
cok saol polat aydınlattıgın icin peki dnc harici hangisini kullanmalıyım bu minox ların bazı postlarda minoxlarnda kalite kalite oldugunu okumustum bunuda cvplarsan minox almaya hazır olcam herhalde ne yapacagımı sasırdım artık :S
hhamdiye
01-23-2009, 03:08 PM
rogainede niye oyle bişey olmuuyor ustelik tıpasıda yok.. hem benimkinde tıpa oldugu halde tıpayıda acıp akmıs hemde kendi kabının dısını aseton gibi deforme etmiş..
artı rogaineden araga gectim dokulme milyona ulaştı.. ısrarla kullanıyoruz bakalım..
rogaine ile arak formul olarak farklılar. mesla arakta alkol yok. rogainede de cetremine denen madde yok. cetremine hem cilde iyi geliyo hemde minoxidil in deri tarafından emilimini arttırıyo. nette araştırma yapabilirsin.. ürün değişikliklerinde dökülme artışı olması çok doğal. özellikle arak a geçişlerde. çümkü etken madde aynı olmasına rağmen diğerlerin de farklılık var.
bu ürün değişikliğinden dolayı olan dökülme bazen 15 gün bazende 30 40 gün sürebiliyor. ama size ısrarlave sabırla kullanmanızı öneririm. bu dökülme muhakkak duracak ve sizi temin ederim dökülen saçlarınızın yerine yenileri gelicek. ve minyatürize olmuş saçlarınız kalınlaşıcak.
hhamdiye
01-23-2009, 03:22 PM
arkadaslar bu arak'ın fiyatı neden sürekli artıyor? 1 2 ay önce arak aldım 2 kutu 26.5 liraydı simdi olmus 29.9 lira..
hayır cok bir sey degil tamam da arkadas bu ürünün satma hakkını elde ettiginde de fiyatları arttıracak mı? bence bu önemli.. yine de güveniyoruz arkadasa..
gerçekten böyle yazıları görünce üzülüyorum. sevgili arkadaşım yaklaşık 3 aydır ürünlerin fiyatlarında artış yok. hatta alcamsatcam.com üzerinde alcamsatcam.com un da desteği ile bazen haftalık indirimler yapıp ürünleri indirimli satıyorum tabi sadece o haftaya özel. 2,5 3 ay .öce ürünlerin fiyatlarında 3 ytl lik artış yapmak zorunda kaldım. bunun sebebide doların artması. bunu zaten forumda açıkladım. sanki sürekli fiyatları arttırıyomuşum gibi bir intiba yaratılmaya çalışılıyor. dostum sözüm sana değil.
ama 2,5 3 aydır ürünlerin fiyatları aynı. ve zaman zman indirimler oluyor.
elimden geldiğince uygun vermeye çalışıyorum. ben burada ben bunu boyle yaptım şu arkadaşa bu nu yaptım diye anlatmak istemiyorum.
ama inanın almak isteyip durumu iyi olmayanlara hertürlü yardımı yapıyorum. özellikle öğrenci arkadaşlara.
bu arada 1,5 2 haftaya kadar direk alış yapabileceğiniz site faliyete girecek.
kapıda ödeme seçeniğiniz olucak. ve fiyatlarda artış olmıyacak.
bu sitede bana öneri sunup yönlendiren değerli arkadaşlarada çok teşekkür ederim. direk satış sitesi faliyete geçince cilt hekimine üye oldugunu belirtip benden ürün alan arkadaşlara kargoları ile hediye ürünler göndericem.
bluen
01-23-2009, 10:28 PM
Eywallah Hhamdiye, elimde 2 kutu kırklandım kaldı bitsinler direkt senden alışveriş yapacağım, gerçekten yazdıklarınla çok dürüst ve dobra birisine benziyosun. Umarım çizgini hiç değiştirmezsin, belki kar marjın düşük olur ama hem dua hemde zincirleme müşteriler kazanırsın...
aleko
01-23-2009, 11:58 PM
hhamdiye tebrikler
onur_denizli
01-24-2009, 06:00 PM
hamdiye kardeş saolasın ..ama inşallah ürün tutuldu diye fiyatta uzun atlama olayına girmezsin ..:)şaka bir yana bugün tam 1 ay oldu arak kullanmaya başlayalı.
mertefe
01-25-2009, 01:30 AM
hhamdiye kardeşim siparişin hızlı ve güvenilir bir biçimde elime ulaştı herseyden önce çok çok teşekkür ederim ve bu çizgide devam etmeni ve dualarımızı aldıgını bilmeni isterim..
Arkadaslar bundan 3 ay once hhamdıye arkadastan 6 aylık arak ve sampuan almıstım.1.cı ayın sonunda sac dokulmem tamamen durdu ve 2.ayın baslarında kucuk kucuk ufak ufak saclar cıkmaya basladı sag ve sol alın kenarlarından.3.cu ayın sonundayım ve kucuk hafıf sarımsı olan kıllar barız sıyah kıl olmaya ve uzamaya basladı.mınoksıdılım bıttı ve sıparıs verdım 10 aylık ve saolsun hızlı ve emın bır bıcımde ulastırdı kargoyu her zamankı gıbı.pekı 6 aylık mınoksıdıl 3 ayda nasıl bıttı dersenız sorun tamamen bende.saclarım uzun ve sag sol tarafta 3 cm gerıleme var emın olana kadar puskurtuyorum ml lere takılmıyorum ne zaman ıcım rahat ederse bırakıyorum saclarımı ayırıp aralara olmadı hadı oraya ya dur surayada derken 2 hafta ıcınde sabah aksam kullandımda 1 aylıgıda bıtırdıgım oldu :)) kremlerden azaldermı sureklı dıger tretını duzensız kullanıyorum ve bu asamaya kadar geldım.yalnız 10 aylık mınoksıdıllere baslamadan once saclarımı kısa kestırıp kullanıcam uzun saca tatbıkı pek kolay olmuyor..arak marka yıne sampuan kullanıyorum mınoksıdıl sampuan ve 3 gunde bır kanozol..
Daha once hıc mınoksıdıl kullanmamıstım cunku saclarımda sorun gormuyordum.zaten sızlerde sacımı gorsenız asla bu sacta sorun var demessınız emınım tamburalı kardesım msn den gormustur bılıyor.benım ılerıye donuk korkularım endıselerım vardı hanı kenarlardanda acılınca 2-3 cm eyvah dedık ne oluyoruz.kendı kendıme tedavı edebılırım bu psıkolojıyı yenebılırım dedım cunku ondan once revıgen restorex sılıcıum fılan saldırmıstım adeta bunlara.daha sonra polat kardesımızede tesekkur ederım code kardesımede tamburalı kardesımıde aaron a aliye hepsıne herkeze tesekkur ederım bana mınoksıdılı ve nasıl uygulamam gerektıgını hangı markayı tercıh edecegım gıbı konularda cok yardımcı oldular.dusundum tasındım sacım vardı gurdu ama korumalıydım ve azda olsa artıs saglamalıydım hem fıyatı makul hemde dıgerlerındekı basarıyı yakalayan ve belkıde daha fazlasını arak mınoksıdılı tercıh ettım.polat kardesımde tavsıye etmıstı allah razı olsun.alıcam kullanıcam dedım o zamankı hhamdıye arkadasın ılk satıs yaptıgı hmahmst sıtesındekı ılanına basvurarak 6 aylık aldım.bugunde 10 aylık sıparısım geldı.Arkadaslar basta hhamdiyeye karakterı,kişiliği,esnaflık ahlakı için teşekkür ederim sonrada bana yol gosteren daha bu sıteye ılk gırdıgımde medobıotin ve cınko tavsıyesı ıle yol gostermeye baslayan ve bugunlere ulasmamda emegı olan tum kardeslerıme arkadaslarıma ayrı ayrı tesekkuru borc bılırım..Dılerım herkez en kısa zamanda dıledıgı ozledıgı saclarına kavusur... :)
crafter
01-25-2009, 02:05 AM
arkadaslar domino minoxidil kullaniordm
oyle pek bir faydasini gormedim..
araga geceli 3 hafta oldu resmen tepem acildi..
elime bir avuc sac gelmeye basladi..
ne yapacam bilmiorm?
tumuti
01-25-2009, 04:18 AM
arkadaslar domino minoxidil kullaniordm
oyle pek bir faydasini gormedim..
araga geceli 3 hafta oldu resmen tepem acildi..
elime bir avuc sac gelmeye basladi..
ne yapacam bilmiorm?
Bi ara ben de kullandım ondan 1 tane bence de birşeye yaradığı yok...
Saçının dökülmesi güzel işte.. Tepeyi çabuk kapatır. Merak etme..
pharmacista
01-25-2009, 10:52 AM
rogaine ile arak formul olarak farklılar. mesla arakta alkol yok. rogainede de cetremine denen madde yok. cetremine hem cilde iyi geliyo hemde minoxidil in deri tarafından emilimini arttırıyo. nette araştırma yapabilirsin.. ürün değişikliklerinde dökülme artışı olması çok doğal. özellikle arak a geçişlerde. çümkü etken madde aynı olmasına rağmen diğerlerin de farklılık var.
bu ürün değişikliğinden dolayı olan dökülme bazen 15 gün bazende 30 40 gün sürebiliyor. ama size ısrarlave sabırla kullanmanızı öneririm. bu dökülme muhakkak duracak ve sizi temin ederim dökülen saçlarınızın yerine yenileri gelicek. ve minyatürize olmuş saçlarınız kalınlaşıcak.
arakta alkol olmadığını nerden biliyorsun dostum bir de q.s.p. solüsyonun açılımı nedir?
crafter
01-25-2009, 01:01 PM
Bi ara ben de kullandım ondan 1 tane bence de birşeye yaradığı yok...
Saçının dökülmesi güzel işte.. Tepeyi çabuk kapatır. Merak etme..
dominoyu 1,5 sene kullandım saç artışı olmadı saçlarımda öyle bir canlılıkta olmadı ama oldugu gibi durdu..şimdide araga geçtk bakalım işallah dedigin gibidir hemen kapanır:)
MORDOR
01-25-2009, 01:24 PM
dominoyu 1,5 sene kullandım saç artışı olmadı saçlarımda öyle bir canlılıkta olmadı ama oldugu gibi durdu..şimdide araga geçtk bakalım işallah dedigin gibidir hemen kapanır:)
DÖKÜLME ARTIŞI ASLINDA OLUMLU YORUMLANMALI . ÇÜNKÜ BU MİNOXUN ETKİ ETMEYE BAŞLAGIĞININ GÖSTERGESİ. DOĞRU BİR DEĞERLENDİRME 5 6 AY SONRA YAPILMALI.
AYRICA MİNOX HER KESTE ETKİLİ DEĞİL UMARIM SİZDE ETKİLİ OLUR.
SANIRIM 100 DE 90 ETKİLİ AMA YÜZDE 10 ETKİSİZDİ DEĞERLENDİRMELERDE.
pexmanq
01-25-2009, 01:41 PM
valla benm arakta 1 kutum bitti..gercekten ilk gunler fena dokulme vardı bende...hatta nerdeyse bırakacaktım snra devam ettm su anda dokulme cok azaldı..bende revivo+minox kombnasyonuv ar ve her gecen gun sac saym artıyo gibi gelyo banas ıns yaza kadar iyi bi sonuc alacagm
aaron_88
01-25-2009, 01:41 PM
benim bitti araklar memnunum kasıntı yapıyor yakıyor bide kücük tüyler cıkardı kullanmaya basladıgımdan beri...bitti su anda 1 haftadır kullanamıyorum siparis yne siparis vercem de su devlet baba kyk yı bi yatırsın :)
ttyat
01-25-2009, 05:18 PM
hamdiye içinde cetrimene var demiş ama bu kelimeyi googla yazınca hiç bilgi cvıkmıyor.
es_es
01-25-2009, 05:46 PM
hamdiye içinde cetrimene var demiş ama bu kelimeyi googla yazınca hiç bilgi cvıkmıyor.
Cetrimide; cetavlon, cetavlex’in ticari adıdır. Alkil amonyum bromürün, sıvı, toz veya krem şeklinde bir karışımıdır. % 1 eriyiği, deri temiz*liği, akne, sebore ve yaraların temizlen*mesinde kullanılır.
aaron_88
01-25-2009, 07:35 PM
cetrimide ile ilgili bi arastırma baslıgı acmıstım ben oku istersen :
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=6511&highlight=arak+rogaine+daa+iyi+olabilir
karacafc
01-25-2009, 09:12 PM
bugün yarın arak alıcam ve direk başlamak zorunda kalıcam
aslında rogaine ile bir süre değişmeli kullanmak istiyordum ama olmadı dökülme olursa burdan paylaşırım ama olacağına da eminim ilk başlarda
biraz sabırlı olmak lazım bir yıl sonra farkı anlıcam gibi geliyor bana
FATAL_RHYMER
01-27-2009, 07:59 PM
ya arkadaşlar hamdiye de n ARAK ALANLAR...ben hamdiyeden 3 şişe arak aldım.aldığım şişelerden sadce bi tanesinin üzerinde lot numarası vardı.diğerlerinde yoktu.bende tedaviye lot numarası olanla başladım.kokusu arko traş kolonyasına benziyordu.1 ay kadar kullandım ve bu şişeden memnun kaldım tüylenmeler oldu dökülme azaldı.bu şişe bitince lot numarası olmayan şişeye geçtim.bu şişenin diğer şişeden çok farkı vardı.en başta kokusu onun kadar yoğun deildi ve hiç kolonya kokusuna benzemiyordu.ikinci olarak önceki şişeye göre daha berrak su gibiydi.daha çabuk kuruyordu.ve en önemlisi belkide bu saç dökülmesi biraz daha belirgin hale geldi 3 4 gündür..tüm bu özellikleri göz önüne aldığımızda ya arakın özelliği tamamen deişti ya da bu işte bişe var.aynı olayla karşılaşan arkadaşımız var mı?
MORDOR
01-27-2009, 08:15 PM
ya arkadaşlar hamdiye de n ARAK ALANLAR...ben hamdiyeden 3 şişe arak aldım.aldığım şişelerden sadce bi tanesinin üzerinde lot numarası vardı.diğerlerinde yoktu.bende tedaviye lot numarası olanla başladım.kokusu arko traş kolonyasına benziyordu.1 ay kadar kullandım ve bu şişeden memnun kaldım tüylenmeler oldu dökülme azaldı.bu şişe bitince lot numarası olmayan şişeye geçtim.bu şişenin diğer şişeden çok farkı vardı.en başta kokusu onun kadar yoğun deildi ve hiç kolonya kokusuna benzemiyordu.ikinci olarak önceki şişeye göre daha berrak su gibiydi.daha çabuk kuruyordu.ve en önemlisi belkide bu saç dökülmesi biraz daha belirgin hale geldi 3 4 gündür..tüm bu özellikleri göz önüne aldığımızda ya arakın özelliği tamamen deişti ya da bu işte bişe var.aynı olayla karşılaşan arkadaşımız var mı?
konu burada işlenmişti dostum..
http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=7099&page=6
benim kullandıklarımdada 1 2 tanesi farklı kokuda. ama bende aşırı bir dökülme yapmadı....
yanlız dikkatimi çeken.. farklı ürünler kullanmalarına rağmen forumda çoğu kişi son 2 2,5 haftadır dökülme artışı yaşadıklarını vurgulamaya başladılar.
mevsimsel bişeymi diye düşünmeye başladım.
ttyat
01-27-2009, 08:37 PM
evet aynen benimde artış var 3 -4 haftadır.. hatta var diye rogaineden araka gectik pek değişen bişey olmadı... aslında gecmeyecektim ama burda sizler eski rogaineler gibi yaglı maglı gec kuruyor değince atladım.. çünkü o ilk rogaine ile aldıgım sonuc su samurundan daha iyiydi
not: su samurunun derisini her 1 cm sinde 100 bin kıl koku var..
abarttımmı.
FATAL_RHYMER
01-27-2009, 08:59 PM
sizin şişelerin de mi lot numarası yok.beni şüphelendiren o zaten.yani lot nolu olanlarla lot noları olmayanların farklı olmasının şüphe uyandırması normaldir heralde..
MORDOR
01-27-2009, 09:58 PM
sizin şişelerin de mi lot numarası yok.beni şüphelendiren o zaten.yani lot nolu olanlarla lot noları olmayanların farklı olmasının şüphe uyandırması normaldir heralde..
benim süriyeden direk getirttiğim 5 kutu ürün vardı sanırım 2 sinde tüpte lot yoktu.. 4 kutusunu ön yargı ile arkadaşıma verdim. bende kalan lotsuz olandı. önce onla başladım. ilk 20 25 gün dökülmede hafif artış oldu.
sonra hhamdiyeden 5 kutu aldım 1 tanesinde lot vardı 4 tanesinde yoktu.
hala onları kullanıyorum ucuz diye çok sıkıyorum. yani 23 günde 1 tüp bitiyo. forumda koku farkı var deyince baktım farklı ilk kullandığım ürün ile 2. üründe koku farkı var ama ben negatif bir durum yaşamıyorum şu anda
geçen 2 hafta hafif bir atış yaşadım ama şu an herşey gayet iyi gidiyo bende.
zaten doğru bir değerlendirma yapmak için son 2,5 aydır sadece arak kullanıyorum. am 23 24 günde tüpü bitiriyorum fazla kullandım.
2 ay daha böyle devam edicem daha doğru bir değerlendirme olucak arak hakkında. şu anda bende gayet iyi gidiyo herşey. özellikle şakak kısımalrındaki ve anlımın ön kısmında saç olan yerlerde saç aralarında oluşan siyahımsı ince kıllar beni baya umutlandırıyor.
ama formu sürekli takip eden biri olarak her konuya cevap vermesemde
özellikle saç bölümünde görevim gereğide tüm açılan konuları ve yazılan cevapları okuyorum.
son 2 2,5 haftadır farklı ürünler kullanmasına rağmen herkes
dökülmede artış yaşadığını ifade etmeye başladı. mevsimsel bir dökülme artışı olduğunu düşünmeye başladım.
kısacası rogaine kullananda dnc kullanan da arak kullanda sonuçlardan memnun değil alınan sonuçlar tatmin edici değil.
em son şunu yazmak istiyorum. arkdaşlar saç tedavisi sabır gerektiren bir tedavidir. saç döngüsünün 4 ay olduğunu düşündüğümüzde doğru bir değerlendirmeyi 6 aydan sonra yapalım. benim tedavimin başında ilk 50 gün oluk oluk saç döküldü hemde dnc kullanmama rağmen propecia almama rağmen. ama sonra dökülme yavaşlayarak normal düzeye geldi ve saç çıkışınıda normal düzeye çektim.
2 seneyi devirdim tedavide..
lütfen sabırla inanarak ve umut kesmeden tedavimize devam edelim ısrar edelim. ben ilk 50 gün vaz geçmiş olsaydım şu anda büyük ihtimalle şakak ve alın ön kısmım hava alanına dönmüştü.
genelde tedavisinde başarı kazanan üylerimiz zamanla foruma girip yazmaktan vaz geçiyolar. çünkü sorunları çözülmüş oluyor. baaşrı kazanıp yazmaya devam eden çok az arkadaş var. ricam: başarı kazanıp sonuç alan arkadaşlarında bunları anlatması. moral kaynağı olması.
ttyat
01-28-2009, 10:05 AM
polat valla burada ben de dahil arak minoxidili herkes senin tavsiyenle aldı.. biraz belki dikkatini cekmiştir. ha sonucta bizim kararımız ama senin telkinlerinle... art yine dikkatini cektigse pak doruyu pek kimse kullanmıyor araktan once duymamıza ragmen peki neden ; evet neden yine senin tecrubelerin ve yorumların.. demek istedigim burda bir öok kişi seni kriter alarak bu tedavilere başlıyor yani forum için onemin buyuk..
ikinci olarak dokulme miktarı hakkında ilk başlarda oluk oluk demişsin ama kime gore neye gore mesela adamın 10 teli dokuluyor hemen ''manyak sac doktum kafam da sac kalmadı diyor''... şimdi bizimkiside 150-200 teli geciyordur. araktan bu yana... demem o ki arakı sabırla kullanıyoruz inşşallah tez zaman sonuc alırız..
aama benim dokulme bi anda başladı rogainle her sey guzelken( gunde 5-10 anca dokuluyordu) saw palmettonun bitmesiyle bi anda kafa cıldırdı.. gerçi yine kullanmaya devam ettim rogaineyi ama dediğim gibi senin forumdaki yorumlarınla araka gectim
es_es
01-28-2009, 10:47 AM
Arkadaşlar ben anlayamadım kokusu değişen araklarda mı lot no yok öncekilerde var mıydı bu lot no şişenin neresinde oluyo?Benim kullandıklarımı inceledim hiç birinde lot no göremedim ama fayda da sağladı biri cevap verebilir mi:confused:
MORDOR
01-28-2009, 11:06 AM
Arkadaşlar ben anlayamadım kokusu değişen araklarda mı lot no yok öncekilerde var mıydı bu lot no şişenin neresinde oluyo?Benim kullandıklarımı inceledim hiç birinde lot no göremedim ama fayda da sağladı biri cevap verebilir mi:confused:
benim kilerinin sadece 1 tanesinde lot vardı 4 tanesinde lot yoktu. ama bendede hala pozif yönde ilerleme devam ediyor...
be bunu hhamdiye sormuştum.. tüp siyah olduğu için tüp üzerinde ki lot numarsıda siyah basılıyormuş. baskı kaymaları olabiliyor dedi. bu yüzden lot görünmuyor bazen demiş. bazende firma tüplere hic lot basmadığı oluyormuş firmanın umursamazlıgı ile alakalı dedi. kutularda hepsinde var dedi.
benim mail ime baskı kaymaları ile ilgili fotograf cekip yollamıştı. silmediysem eklerim. lot numarasının siyah kısma gelen kısmı görünmüyodu beyaz kısma gelen kısmı görünüyodu.
es_es
01-28-2009, 11:10 AM
benim kilerinin sadece 1 tanesinde lot vardı 4 tanesinde lot yoktu. ama bendede hala pozif yönde ilerleme devam ediyor...
be bunu hhamdiye sormuştum.. tüp siyah olduğu için tüp üzerinde ki lot numarsıda siyah basılıyormuş. baskı kaymaları olabiliyor dedi. bu yüzden lot görünmuyor bazen demiş. bazende firma tüplere hic lot basmadığı oluyormuş firmanın umursamazlıgı ile alakalı dedi. kutularda hepsinde var dedi.
benim mail ime baskı kaymaları ile ilgili fotograf cekip yollamıştı. silmediysem eklerim. lot numarasının siyah kısma gelen kısmı görünmüyodu beyaz kısma gelen kısmı görünüyodu.
Anladım polat sağol arkadaşlar kokusu değişik lot no yok felan diyince merak ettim...
MORDOR
01-28-2009, 11:32 AM
polat valla burada ben de dahil arak minoxidili herkes senin tavsiyenle aldı.. biraz belki dikkatini cekmiştir. ha sonucta bizim kararımız ama senin telkinlerinle... art yine dikkatini cektigse pak doruyu pek kimse kullanmıyor araktan once duymamıza ragmen peki neden ; evet neden yine senin tecrubelerin ve yorumların.. demek istedigim burda bir öok kişi seni kriter alarak bu tedavilere başlıyor yani forum için onemin buyuk..
ikinci olarak dokulme miktarı hakkında ilk başlarda oluk oluk demişsin ama kime gore neye gore mesela adamın 10 teli dokuluyor hemen ''manyak sac doktum kafam da sac kalmadı diyor''... şimdi bizimkiside 150-200 teli geciyordur. araktan bu yana... demem o ki arakı sabırla kullanıyoruz inşşallah tez zaman sonuc alırız..
aama benim dokulme bi anda başladı rogainle her sey guzelken( gunde 5-10 anca dokuluyordu) saw palmettonun bitmesiyle bi anda kafa cıldırdı.. gerçi yine kullanmaya devam ettim rogaineyi ama dediğim gibi senin forumdaki yorumlarınla araka gectim
zaten bende bunun farkındayım. sırf benim süriyeden direk arak firmasından aldığım ürünler ile karşılaştırmak için hhamdiyedende 5 kutu ürün aldım. benim süriyeden direk getirttiğim ürünlerin kutuların hepsinde lot var tüplerin sadece 2 tanesinde lot görünüyo . hhamdiyeden aldıklarmın kutuların yine hepsinde var tüplerinde sadece 1 tanesinde vardı oda yamuk basılmıştı. ama karşılaştırma yaptığımda bir fark göremedim . tabi tahlil yaptırmadım. kendisini msn de resmen sorguya çektim sağ olsun herşeye üşenmeden cevap verdi. şu anda hhamdiyeden aldığım tüplerin 3.sünü kullanıyorum. memnuniyetim devam ediyor.
sırf daha düzgün ve doğrubir değerlendirme yapa bilmek için 2,5 aydır sadece arak minoxidil kullanıyorum tabi tretin krem ve azelderm krem ile.
2 2,5 ay daha böyle devam edicek. ve daha doğru bir değerlendirme yapabilicem. çünkü kimsenin vebalini almak istemem. hatta şubat ayı içerisinde arkadaşım suriye gidicek tekrar oradan 12 kutu getittiricem yine özellikle son üretimlerden getirmesini istedim . tekrar karşılaştırma yapıcam.
dökülme olayını ise şöyle iza edeyim. benim saçlarım 21 22 yaşından beri sürekli dökülürdü. anagen losyon kullandım vichy kür kullandım foltene kür kulandım tabi bahsettiklerim 5 6 sene evvel. bunalr sdece dökülmeyi yavaşlatti ama iyikide kullanıp yavaşlatmışım diyorum şu anda .
2 sene önce tedaviye dnc ile başladım ılk 2,5 3 ay propecia kullandım. ozman proscar ı bilmiyodum. ama saçlarım günde 50 tel ortala dökülürdü ama şakaklar açılmıştı alın ön kısmı iyice seyrelmiş ve saç derisi görünmeye parlamaya başlamışt.
sonra minoxidil olarak dnc + konazol + propeci aya başladım tabi araştorma yaptım ve genetik saç dökülmesinin çaresi olarak bunalrı buldum.
bu tedaviye başlayınca aman allahım dedim. günde ortlama 50 saç dökülen saç tellerim firiksiyon sırasında akşam yıkarken. filan 150 200 tel dökülmeye başladı. tabi çok korktum bu nasıl iş dedim.. çok umutsuzluga kapıldıgım hatta ağladığım zman bile oldu. ama sabır ettim inandım. ha şunu da belirteyim dnc den önce 1 1,5 ay kadar revigen losyon ve tablet kullandım. ozman yine saç dökülme günde 50 çıvarı idi.
minoxidil olarak dnc + konazol + propeci tedavimde 45 gndu sanırım beni hayrete düşüren olay gerçekleşti sakak kısmlarında ve alın ön kısmında saç oluşumalrı gözlemledim ve hemen fotosunu çektim.
ama dökülme tüm şiddeti ile devam ediyordu . 55 inci günden sonra dökülme yavaşlayarak olması gerektiği düzeye indi saç çıkışı da ileride olması gerekem düzeye geldi tabi başta hızlı bir gelişme yani özellikle 4 ay ila 12 ay arasında hızlı bir gelişme oldu. sonra bu hızlı gelişme yavaşlayarak devam etti. minoxidil olarak arak a geçtikte sonra şakak ilk 20 25 gün dökülmeen hafif artış yaşadım ama yine şakak kısmalrında saç aralarında alın ön kısmında saç aralarında daha önce orada olmaya yeni sarı siyah arası kılar belirdi ne çok ince ne çok kalın ve beni umutlandıranda bu kılların uzaması. yani termal kıl olmadığını anladım. bu tüyler dökülecek ve yerlerine daha kalın ve daha siyah saçlar çıkacak onalrda dökülecek ve daja kalın daha siyahı gelicek bundan umutluyum.
aleko
01-28-2009, 02:05 PM
ben ismi lazım değil başka kişilerdende arak aldım eski kokulu idiler.Yeni kolonyaya benzer kokuluları hhamdiyeden aldım
hhamdiyenin belirttiği gibi firma kokusunu değiştirmiş olabilir.Lot noları ile sıkıntı yapmayınız cogunda yok benimde elime 1-2 atne geçti kokusu filan aynı didi.
yeni kokulu araklar da bir fark yoksa araka devam eski kokulu araklar mucize gibiydi çok kısa sürede etkisinini göstermişti ,sanki şimdi gelişmede yavaşlama var inşallah ben yanılıyorumdur araktan çok memnundum çünkü.eski araklardaki randımanı alamazsam ben foam a geçmeyi düşünüyorum 2 ay daha devam edicem
peki kullandıktan sonra böle yaglı bi görüntü olusuom arkadaslar
es_es
01-28-2009, 09:32 PM
yeni kokulu araklar da bir fark yoksa araka devam eski kokulu araklar mucize gibiydi çok kısa sürede etkisinini göstermişti ,sanki şimdi gelişmede yavaşlama var inşallah ben yanılıyorumdur araktan çok memnundum çünkü.eski araklardaki randımanı alamazsam ben foam a geçmeyi düşünüyorum 2 ay daha devam edicem
Ne kadar süredir kullanıyorsunki yeni kokulu arakları?
yine kullandıktan sonra yağlı oluyor.yeni kokulu araklara geçeli 10-15 gün oldu aslında bir hükme varmak için erken psikolojikte olabilir
es_es
01-28-2009, 10:15 PM
Bencede dostum kısa süre olmuşsa değerlendirme yapmak için çok erken inşallah olumlu seyir devam eder bende çok memnunum araklardan çünkü
MORDOR
01-28-2009, 10:30 PM
Bencede dostum kısa süre olmuşsa değerlendirme yapmak için çok erken inşallah olumlu seyir devam eder bende çok memnunum araklardan çünkü
ben yeni kokululardan 1 tüp bitirdim fazla kullandığım için 23 günde bitti.
şu anda olumsuz bi durum gözlemlemedim. ama temkinli gidiyorum.
es_es
01-28-2009, 10:44 PM
Eğer değişen sadece kokuysa bi sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta bize fayda sağlayan kokusu değil içindeki minoxidil
hhamdiye
01-29-2009, 01:33 PM
ben yeni kokululardan 1 tüp bitirdim fazla kullandığım için 23 günde bitti.
şu anda olumsuz bi durum gözlemlemedim. ama temkinli gidiyorum.
düzgün kullanırsanız tam bir ay gider. 60 ml dir bir tüp. ve günde 1 ml *2 kullanım ile 30 gün gidecektir.
hhamdiye
01-29-2009, 01:41 PM
yine kullandıktan sonra yağlı oluyor.yeni kokulu araklara geçeli 10-15 gün oldu aslında bir hükme varmak için erken psikolojikte olabilir
sevgili dostum. seni hatırladım.
arak firmasına bu konuyu sordurdum. biliyosun arak minoxidil in içinde alkol yok.
eski koku alkol kokusunu andırdığı için değişime gidilmiş. bana verilen cevap bu. bende bu konuda şikayet geldiğini ve eski ürünlerin daha çok beyenildiğini ilettim. bundan sonrası üretici firmanın taktiri.
ama diğer herşey aynıdır. zaten sende bunu zamanla kullanarak göreceksin.
ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. minoxidil in saçlar üzerindeki etki mekanızması grafiğini incelersen bu etki belli bir süre sonra yatay seyir izlemeye başlıyor. yani eğri hep yukarı doğru gitmiyor. maximum fayda sınırına gelindiğinde bu eğri yatay seyir izlemeye başlar.
bu arak için de geçerlidir diğer bütün minoxidiller içinde geçerlidir.
lütfen bunuda göz ardı etmeyelim.
FATAL_RHYMER
01-29-2009, 05:44 PM
valla bilmiyorum ben eski kokulu arakı bitirdim ve yeni kokuluya başladım başlayalı 4 5 gün içerisinde çok fazla saç dökülmeye başladı..yani bu durumda insanın aklına farklı şeylerin gelmesi normaldir diye düşünüyorum..bir de bizim saç döngümüzün yatay hale gelmesi için daha çok erken çünkü daha en fazla bir iki ay olmuştur..yatay hale geçmesi için en az 1 sene geçmesi lazımdır diye düşünüyorumm..acaba eski kokulu araklardan bulma imkanı yokmudur ya..çünkü ben de dökülme devam ederse bırakmayı düşünüyorum..
MORDOR
01-29-2009, 06:49 PM
düzgün kullanırsanız tam bir ay gider. 60 ml dir bir tüp. ve günde 1 ml *2 kullanım ile 30 gün gidecektir.
iyiki söyledin yaa bilmiyodumm. çok aydınlatıcı oldu. ya havleee
aleko
01-29-2009, 08:13 PM
allah allah
ttyat
01-29-2009, 09:10 PM
şimdi bu arakla ilgili aklıma bişey geliyoda
kafiyeli bişey..
anlamışsınızdır şimdi
MORDOR
01-29-2009, 09:15 PM
şimdi bu arakla ilgili aklıma bişey geliyoda
kafiyeli bişey..
anlamışsınızdır şimdi
öhö öhö ama ha ???
MORDOR
01-29-2009, 09:20 PM
valla bilmiyorum ben eski kokulu arakı bitirdim ve yeni kokuluya başladım başlayalı 4 5 gün içerisinde çok fazla saç dökülmeye başladı..yani bu durumda insanın aklına farklı şeylerin gelmesi normaldir diye düşünüyorum..bir de bizim saç döngümüzün yatay hale gelmesi için daha çok erken çünkü daha en fazla bir iki ay olmuştur..yatay hale geçmesi için en az 1 sene geçmesi lazımdır diye düşünüyorumm..acaba eski kokulu araklardan bulma imkanı yokmudur ya..çünkü ben de dökülme devam ederse bırakmayı düşünüyorum..
sana katılıyorum. minoxidil in etkisinin yatay seyirde gitmeye başlaması bencede 1 seneden sonra olur. mesala bende 14 aydan sonra filan en baştaki coşkulu ilerleme kalmadı. olağan seyir izlemeye başladı.
es_es
01-29-2009, 10:38 PM
Ya bana garip geliyo açıkçası sadece kokusu değişen madde birdenbire niye saç dökmeye başlasın ne güzel ucuz ve etkili bi ürün bulmuştuk olaya bak şimdi
arak firmasının amatörlüğü bu formül bioksinde olsa amerikayı bile satın alırdı
es_es
01-29-2009, 11:03 PM
arak firmasının amatörlüğü bu formül bioksinde olsa amerikayı bile satın alırdı
hhamdiyeye sordum sadece kokusunu değiştirmişler diyo e kokusu değişen ürün neden sizde birden dökülme yaptı anlamış değilim aslında direk yeni kokulularla tedaviye başlayan biri daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilir etkinliği açısından
MORDOR
01-29-2009, 11:08 PM
hhamdiyeye sordum sadece kokusunu değiştirmişler diyo e kokusu değişen ürün neden sizde birden dökülme yaptı anlamış değilim
ben yeni kokulu 1 tüp bitirdim ama 23 günde bitti çok kullandığım için. şu an yeni kokulu 2. tüpe geçtim. bende böyle durum olmadı. geçtiğimiz hafta hafif bir dökülme artışı yaşadım gibi ama özellikle dikkat ediyorum. şu anda herşey yolunda bende.
es_es
01-29-2009, 11:12 PM
ben yeni kokulu 1 tüp bitirdim ama 23 günde bitti çok kullandığım için. şu an yeni kokulu 2. tüpe geçtim. bende böyle durum olmadı. geçtiğimiz hafta hafif bir dökülme artışı yaşadım gibi ama özellikle dikkat ediyorum. şu anda herşey yolunda bende.
Polat buna sevindim şu minoxidil olayı yüzünden paronoyak oluyo insan ya:D şimdi arak kullanıyorum çok memnunum ama başka ürüne geçme fikri hem ekonomik açıdan hemde malum ürün değişikliğinde dökülme olabilyor bu açıdan epey zorlar beni
HeLLBoY
01-29-2009, 11:35 PM
Ben yeni kokulu ile başladım, daha dorusu eski kokuluyu bilmiyorum. Lot numarasından limon kolonyasını andıran kokudan vardım bu sonuca, sizin anlattıklarınıza göre. Neyse sadete geleyim, benm tepemde avç içi gibi açıklık vardı. Ben saçın heryerine üste uyguladım, geçen kız arkadaşım tepen kapanmış eskisi gibi değil dedi, küçük tüyler çıkmış kafa derisini örtmüşmüş. 1 ay olduğu için inanmadım, tedaviye başlamadan resim çekmiştim. Bidaha çekip baktım fark var gibi. Ama bende de genel bir seyreklik yaptı. ilk ay olduğu için olabilir ama. Sabrediyorum..
araktan vazgeçmiyoruz zaten, bende dökülme yok .bizimki psikolojik olabilir, zaman vermek lazım .iyi giden bişeyin değişmesi ,sadece kokusuda olsa anlam veremiyor insan.bu arada hhamdiye arkadaşımıza güven konusunda bir sıkıntımız yok söylediklerimiz arak firmasına
baran1
01-30-2009, 03:21 PM
yaa arkadaslarr bu arak nee..ben normal rogaine losyon alicam da herkes bu araktan memnun..aciklayin bii yaa nedir nerden alinir fiyati nedirrrr lutfen ama
ozel msjda olur
aleko
01-30-2009, 03:34 PM
arak ; sessiz çoğunluğun sesi, kellerin ilacı haline gelmiştir.
pexmanq
01-30-2009, 03:45 PM
arak ; sessiz çoğunluğun sesi, kellerin ilacı haline gelmiştir.
hehe guzel demisin...yada arak fakir işi rogaine zengin işi minoxidil...sonucta ıkısıde aynı gorevi goruyor fark yok ben daa 1 aydaym gerci soyleyenlerin yalancısıym...hhamdiye denen arkadası bul..
onur_denizli
01-30-2009, 09:23 PM
kel başa şimşir tarak
koş git al hemen bir arak
kel kalma giderayak
bu saçlara güzel bakarsan
piyasadan yaparsın
hemen bir manita arak...:)
FATAL_RHYMER
01-30-2009, 09:28 PM
valla bu saçlar adamı şair yapar.:)
aleko
01-30-2009, 10:11 PM
onur da cevher varmış arkadaşlar
ultimate06
01-31-2009, 01:17 AM
yaklaşık 10 gundur arak kullanmıyorum üründen memlunum yanlız son bir kaç gündür kaşıntı ve ufak uafk kabuklar oluştu bunun nedeni ne olabilir ve ne yapmam lazım
MORDOR
01-31-2009, 01:31 AM
ketakonazol içeren bir şampuan kullanmanızı öneririm. 2 günde 1 nizoral yada konazol şampuan. ve köpüklerini 7 8 dakika saç derinizde bekletip öyle durulayın. minoxidil in hafif yan etkileri yaşadığınızç saç deriniz zamanla alışınca bu sorun ortadan kalkıcak ama bu süre zarfında 2 günde 1 ketakonazol içeren şampuanları kullanın. minoxidil ile krem kullanıyorsanız, kremleri çok azaltın.
kamilkamil1
01-31-2009, 09:10 AM
slm arkadaşlar suriyedeki arak firmasının internet adresini bilen varmı?
ultimate06
01-31-2009, 11:21 AM
ketakonazol içeren bir şampuan kullanmanızı öneririm. 2 günde 1 nizoral yada konazol şampuan. ve köpüklerini 7 8 dakika saç derinizde bekletip öyle durulayın. minoxidil in hafif yan etkileri yaşadığınızç saç deriniz zamanla alışınca bu sorun ortadan kalkıcak ama bu süre zarfında 2 günde 1 ketakonazol içeren şampuanları kullanın. minoxidil ile krem kullanıyorsanız, kremleri çok azaltın.
eyh polat sagolasın
FATAL_RHYMER
01-31-2009, 06:54 PM
http://www.arakpharma.com/minoxidil%20en.htm
kamilkamil1
02-02-2009, 12:08 PM
arak firmasının internet adresindeki arak ile burdan aldıgımız arak arasındaki benzerlik sadece dış ambalajda.burdan aldıgımız arak ta dikkat ederseniz 5 rakamının içindede dış kutudaki gibi çizgi var ama firmaının internet adresinde olan farklı? neden acaba?
FATAL_RHYMER
02-02-2009, 06:30 PM
firmadan doğrudan sipariş yapılabilio mu acaep
MORDOR
02-02-2009, 07:39 PM
arak firmasının internet adresindeki arak ile burdan aldıgımız arak arasındaki benzerlik sadece dış ambalajda.burdan aldıgımız arak ta dikkat ederseniz 5 rakamının içindede dış kutudaki gibi çizgi var ama firmaının internet adresinde olan farklı? neden acaba?
bu soru daha once sorulmustu.a ma hhamdiyenin konularını sildiğim için ben cevaplıyım.
arak firmasının web sayfasındakı tupler bılgısayar cızımı yanı grafık miş.
zaten cizim oldugun da belli oluyor.
a3e51
02-02-2009, 10:48 PM
bu arada şunu sormak istiyorum hhamdiyenin msj larını neden silmiştin . bilgi verirsen sevinirim.
MORDOR
02-02-2009, 11:33 PM
bu arada şunu sormak istiyorum hhamdiyenin msj larını neden silmiştin . bilgi verirsen sevinirim.
FORMUMUZDA ARTIK REKLAM VE SATIS AMACLI KONU VE MESAJLARA IZIN VERILMIYOR.
hhamdiye
02-04-2009, 03:46 PM
FORMUMUZDA ARTIK REKLAM VE SATIS AMACLI KONU VE MESAJLARA IZIN VERILMIYOR.
bENİ BU FORUMA BENDEN ÜRÜN ALAN VE BU FORUMDA BİLGİ VERMEMİ VE ÜYE OLMAMI İSTEYEN ARKADAŞLAR DAVET ETTİLER.
BENDE AKILLARDAKİ SORULARI CEVAPLAMAK İÇİN ÜYE OLDUM VE SORULAN TÜM SORULARA CEVAP VERDİM. BİLMEDİĞİM SORULARIDA DİREK ÜRETİCİ FİRMAYA SORDURDUM ER YADA GEÇ CEVAP VERDİM.
SUÇ MU İŞLEDİM.
BU ŞEKİLDE BİR TUTUMU ASLA HAKKETTİĞİMİ DÜŞÜNMÜYORUM.:confused: :confused: :confused:
hhamdiye
02-04-2009, 03:52 PM
araktan vazgeçmiyoruz zaten, bende dökülme yok .bizimki psikolojik olabilir, zaman vermek lazım .iyi giden bişeyin değişmesi ,sadece kokusuda olsa anlam veremiyor insan.bu arada hhamdiye arkadaşımıza güven konusunda bir sıkıntımız yok söylediklerimiz arak firmasına
ARKADAŞIM İLTİFATIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BENİM CEVAPLAYAMADIĞIM SORULARI ÜRETİCİ FİRMA ARAK A İLETİYORUM. VE VERİLEN CEVAPLARI SİZLERE İLETİYORUM.
karacafc
02-04-2009, 04:49 PM
ben de dün teslim aldım hamdiye kardeşten çok da memnun kaldım alışverişten ve 2 kere sürme imkanım oldu biraz yağlı bırakıyor ama...
nizoral kullansam da pek fark yok gibi çinko öneriyolar müsait bir vakit hastane kontrolünden sonra başlıcam inşallah...
yazın başına kadar araklayım sonrasına bakıcaz artık...
ibm23
02-05-2009, 02:48 AM
minoxidil kullaniyoruz gunde iki defa pekiiiii
saclari hergun yikamak mi yoksa iki gunde bir yikamak daha iyi olur kullandigimiz ilaclarin etkisi acisindan?
MORDOR
02-05-2009, 09:43 AM
minoxidil kullaniyoruz gunde iki defa pekiiiii
saclari hergun yikamak mi yoksa iki gunde bir yikamak daha iyi olur kullandigimiz ilaclarin etkisi acisindan?
her gece yıkamak daha dogru bır hareket olur. 3 günde 1 ketakonazol içeren bir şampaun diğer 2 günlerde dökülmede yardımcı bir şampuan.
karacafc
02-05-2009, 11:30 AM
Ben de her akşam yıkanıp sürülmesinden yanayım ama şöyle bir sorun var ne zaman normal bir şampuanla yıkasam saçlarımı direk kepek oluşuyor bende:(:(
her gün ketakonazol herhangi bir sorun yaratır mı??
MORDOR
02-05-2009, 11:42 AM
Ben de her akşam yıkanıp sürülmesinden yanayım ama şöyle bir sorun var ne zaman normal bir şampuanla yıkasam saçlarımı direk kepek oluşuyor bende:(:(
her gün ketakonazol herhangi bir sorun yaratır mı??
2 günde 1 yıkayın bence.. diğer bir günde de plasenta şampuan minoxidil şampaun vs.. hergün konazolla yıkarsanız saçınız matlaşır..
Buhan
03-01-2009, 11:36 AM
Arakcılar ne alemdesiniz? hhamdiye den aldığım 6 kutu arak var elimde fakat bi türlü emin olamadım. Tahta yüzeye püskürttüm gece , sabaha baktığımda beyaz bi tortu bırakmıştı. Sanırım böyle olması gerekiyomuş?
karacafc
03-01-2009, 01:05 PM
kullan gitsin arkadaşım ya nolacak en fazla kel olursun kelsen de kel kalırsın
ama faydası olacağına inanıyorum imzandaki tedaviyle
MORDOR
03-01-2009, 01:41 PM
Arakcılar ne alemdesiniz? hhamdiye den aldığım 6 kutu arak var elimde fakat bi türlü emin olamadım. Tahta yüzeye püskürttüm gece , sabaha baktığımda beyaz bi tortu bırakmıştı. Sanırım böyle olması gerekiyomuş?
tortu arak tada var beyaz bir tortu ben bunu farkettim . hatta resmini çekip koyayım isterseniz. provillus minoxidilde kullanırkende bu tortu oluyodu.. rogeine losyonda kullanırken bu tortu oluyodu.
kullan gitsin arkadaşım ya nolacak en fazla kel olursun kelsen de kel kalırsın
ama faydası olacağına inanıyorum imzandaki tedaviyle
yanılıyorsun saç köklerine zarar verirsen başka minoxidil ile çıkartıcağın saçları yok edersin.kapiş;)
PLAYMAKERS
03-01-2009, 01:49 PM
benımde tedavide 1 ay oldu henuz bır gelısme fark edemedım daha cok erken zaten de sac tellerınde kalıslasma sevındırdı benı buda biotın ve msm sayesinde zaten.ek olarak dnc l eklıycem şakaklarda onu kullancam sadece..
Buhan
03-01-2009, 02:01 PM
Bugün ilk kes arak'ı kullandım azalderm ile. Şüphelerim vardı başta ama şu tortu olayını görünce cesaretlendim. 2 saat geçti minox'u uygulayalı , biraz kaşıntı yaptı ilk saat içinde , sonra kaşıntı geçti. 2 saat sonunda ise kalp çarpıntısı yapmaya başladı. Sanırım bu da minox'un emildiğini gösteriyor. İnşallah vücut alışır da şu kalp çarpıntısını yaşamaya devam etmem.. Ayrıca 2 saat geçmesine rağmen minox hala kafamda. Ne kadar sürede emilir tamamen bilemiyorum. Olmadı 1 2 saate yıkarım.. İşin kötü tarafı sabahları uyguladığımda okula kafada minox ile gitmek zorunda kalıcam. Parladığı içinde rahatsızlık vericek ister istemez. Sadece akşamları kullanmayı düşünüyorum. Tedaviyi geciktirici bi etkisi olur mu sizce?
PLAYMAKERS
03-01-2009, 02:34 PM
daha ilk kez uyguluyosun kalp carpıntsı yaptı cok ılgınc ?.bence senın ki psikolojıik dostum :S
ayrıca sürdükten 20 dakka sonra benım kı emılıyo kalmıyo yanı kafada.
Buhan
03-01-2009, 02:40 PM
daha ilk kez uyguluyosun kalp carpıntsı yaptı cok ılgınc ?.bence senın ki psikolojıik dostum :S
ayrıca sürdükten 20 dakka sonra benım kı emılıyo kalmıyo yanı kafada.
20 dakika mı? :S 3 saattir duruyo kafamda hala aynı... Çarpıntı da yarım saat sürdü ve geçti. Psikolojik olacağını sanmıyorum pek ama..
PLAYMAKERS
03-01-2009, 02:43 PM
max 30 dakkada emmesi lazım rogaine dede böyle durum..2 saat cok fazla ya cok ılgınc..
chewy24
03-01-2009, 03:52 PM
Azalderm den sonra uygulayınca emilim daha uzun sürüyor.Ben sadece akşamları, tretin ile azaldermi aynı oranda karıştırıp, 2 saat sonra minoxidili sürüyorum.
tretini gündüz kullanma bence
Buhan
03-02-2009, 10:51 AM
1 ml kaç püskürtmeye tekabül ediyo arkadaşlar Arakta?
MORDOR
03-02-2009, 11:49 AM
Ben şırınganın içine sıktım deneme için bazen 6 fıs ta da bazende 7 fısta de 1 ml doldu. Bu arak iyi güzelde şırınga yerine damlalık olsaydı çok daha iyi olurdu. Bide sprey başlığı pek iyi değil. Mal iyi ama ambalaj hiç iyi değil.
aliveli2
03-02-2009, 02:01 PM
merhaba arkadaşlar minoksidil arak kullanan bir arkadaşım 4 aylık bir süre sonrası şakak bölgesinde olumlu sonuç aldı.Bende kullanmak istiyorum 35 yaşında ve saçımın üst bölgesi tamamen kel fayda gösterirmi bilgili veya deneyimli arkadaşlardan cevap vermelerini arz ederim.
chewy24
03-02-2009, 02:53 PM
merhaba arkadaşlar minoksidil arak kullanan bir arkadaşım 4 aylık bir süre sonrası şakak bölgesinde olumlu sonuç aldı.Bende kullanmak istiyorum 35 yaşında ve saçımın üst bölgesi tamamen kel fayda gösterirmi bilgili veya deneyimli arkadaşlardan cevap vermelerini arz ederim.
Bende 35 yaşındayım ve tedavinin üçüncü yılı.Benim kafada kalanlar 4-5 skaladaki yerini alıyordu.İlk yıl Propecia+Rogaine kullandım.İkinci yılın ilk yarısında sadece rogaine kullandım,ikinci yarısında ise rogaine+1/5 proscar kullandım.Sonuç olarak bu iki yıl içinde arka tarafta hiç bir ilerme olmadı,oradaki sarı tüyler normal saça dönüşmedi.Ancak ön ve üstlerde belirli bir gelişme sağladım.
Şimdi propecia ya tekrar dönüş yaptım.Proscarla,Propecianın aktif maddesi aynı olmasına rağmen kullandığım süre içinde proscardan hiç bir fayda görmediğimi belirtmek isterim.
Sonuç olarak fazla bir fayda görebileceğinizi sanmıyorum.
MORDOR
03-02-2009, 03:29 PM
fayda görüp görmemeniz biraz bünyenize bağlı yani hala aktif ama saç üretmeyen saç hücreleriniz var ise sonuç alırsınız. arak yada başka bir minoxidil farketmez. yeterki aktif halde saç hücreniz olsun.
Buhan
03-02-2009, 04:18 PM
Bende 35 yaşındayım ve tedavinin üçüncü yılı.Benim kafada kalanlar 4-5 skaladaki yerini alıyordu.İlk yıl Propecia+Rogaine kullandım.İkinci yılın ilk yarısında sadece rogaine kullandım,ikinci yarısında ise rogaine+1/5 proscar kullandım.Sonuç olarak bu iki yıl içinde arka tarafta hiç bir ilerme olmadı,oradaki sarı tüyler normal saça dönüşmedi.Ancak ön ve üstlerde belirli bir gelişme sağladım.
Şimdi propecia ya tekrar dönüş yaptım.Proscarla,Propecianın aktif maddesi aynı olmasına rağmen kullandığım süre içinde proscardan hiç bir fayda görmediğimi belirtmek isterim.
Sonuç olarak fazla bir fayda görebileceğinizi sanmıyorum.
İlginç. Propecia ile proscar arasında fark olmaması lazım. Böyle bişey varsa eğer proscar'ı boşuna kullanıyoruz..
chewy24
03-02-2009, 04:50 PM
İlginç. Propecia ile proscar arasında fark olmaması lazım. Böyle bişey varsa eğer proscar'ı boşuna kullanıyoruz..
Eğer faydasını görüyorsanız 1/5 Proscara devam...Propecia kullanmadığım zaman,Minoxidil kullansam bile saçlar incelerek dökülmeye başlıyor.Propecia yı kullanmaya tekrar başladım.25 gün falan oldu,saçlar tekrar kalınlaşmaya ve eski haline dönmeye başladı.Ayrıca;
fayda görüp görmemeniz biraz bünyenize bağlı yani hala aktif ama saç üretmeyen saç hücreleriniz var ise sonuç alırsınız. arak yada başka bir minoxidil farketmez. yeterki aktif halde saç hücreniz olsun.
+1
PLAYMAKERS
03-02-2009, 05:11 PM
ben proscar ın kutus bitince dutasterid e baslamayı dusunuyorum..ama 2 günde 1 alcam yan etkılerını azaltmak ıcın.
ibm23
03-02-2009, 06:47 PM
bencede polat arak iyide bide damlaticili olsa daha iyi olur uzun saca fisfisla zor oluyo ya
ve ben 6-7 kere fisfisla sikiyorum.15 gun surdu ya.
ilk olarak 3 kutu rogaine minox ile başladım daha sonra bu forum sayesinde 3 kutu arak aldım. dökülme durmuştu saç sayısında bir artış görmedim. fakat son 1 aydır yine bu forumda okuduklarıma dayanarak konazol şampuan aldım ve bir kaç haftadır dökülme yine başladı. acaba bu konazol şampuandan mı kaynaklanıyor bırakayımmı bu şampuanı?
birde minox u deriye sürdüğümde herhalde derinin iyice enmemesinden dolayı sıvı derinin üzerinde kalıyor ve kuruduğu vakit beyaz bir tortu kalıyor ve kötü bir görüntü oluşıuyor. bunun bir çözümü yokmudur? bu tortu yüzünden ertesi günde minox sürdüğümde pek bir etki yapmıyor.
gkhn_ckr
03-02-2009, 08:09 PM
8 gundur kullanıyorum daha bişi solemek dogru degil ama sanki yag suruyorum yani suyla karişik yag:D:D:Dne dokulme var ne bi karincalanma valla bosami yapıyom diyesi geliyo insanin...hic bi belirti olamzmi fikri olan bilgisi olan?işte suurnce su olur kuruyunca su olur felan????
MORDOR
03-02-2009, 08:43 PM
ilk olarak 3 kutu rogaine minox ile başladım daha sonra bu forum sayesinde 3 kutu arak aldım. dökülme durmuştu saç sayısında bir artış görmedim. fakat son 1 aydır yine bu forumda okuduklarıma dayanarak konazol şampuan aldım ve bir kaç haftadır dökülme yine başladı. acaba bu konazol şampuandan mı kaynaklanıyor bırakayımmı bu şampuanı?
birde minox u deriye sürdüğümde herhalde derinin iyice enmemesinden dolayı sıvı derinin üzerinde kalıyor ve kuruduğu vakit beyaz bir tortu kalıyor ve kötü bir görüntü oluşıuyor. bunun bir çözümü yokmudur? bu tortu yüzünden ertesi günde minox sürdüğümde pek bir etki yapmıyor.
minoxidil i azalt ve sürdükten sonra parmak ucaların ile friksiyon yap yedir iyice..
MORDOR
03-02-2009, 08:46 PM
bencede polat arak iyide bide damlaticili olsa daha iyi olur uzun saca fisfisla zor oluyo ya
ve ben 6-7 kere fisfisla sikiyorum.15 gun surdu ya.
bende ucuz diye fazla sürüyorum her yere yayıldığına emin olmak için iyice sürüyorum bendeki de 23 gün 25 gün filan gidiyor fazla kullandığım için ama saçlar uzun olunca ne kullanırsan kullan spreyle çok gidiyor ilaç. en güzeli benim tedavi başında yaptığım gibi 1 numara yap 1 aylık dnc 1 ,5 ayda bitmişti :) saçlar azcık uzun olunca saç telleri losyonu emiyor. neyzakki.
ttyat
03-02-2009, 08:48 PM
ya polat ya bu yaglanma olayına ne cozum getirecez konazolda fayda etmiyor ve biliyorum ki dokulmenin ana nedeni bu yaglan ma
MORDOR
03-02-2009, 08:48 PM
8 gundur kullanıyorum daha bişi solemek dogru degil ama sanki yag suruyorum yani suyla karişik yag:D:D:Dne dokulme var ne bi karincalanma valla bosami yapıyom diyesi geliyo insanin...hic bi belirti olamzmi fikri olan bilgisi olan?işte suurnce su olur kuruyunca su olur felan????
düz minoxidil zaten yağlı su gibidir. 8 gün mü ? :) dostum ben 28 ay a yaklaştım minoxidille sen daha çok yol kat ediceksin dökülme artışıda gözlemeye başlarsın yakında endişelenme ve asıl verimi 4 5 aydan sonra gözlemlemeye başlarsın bu süreden önce bir değerlendirme objektif ve doğru olmaz..
bobroy7
03-02-2009, 08:49 PM
Bütün bunlar boşuna gibi geliyor bana.Şimdilik sadece saçı dökmemeye uğraşarak gerçekten etkili bişey bulunmasını beklemek.Şu anda piyasada olan hiç bi ürün saç getirmiyor bence boşuna çabalayıp duruyoruz.Boşuna şunumu alayım şu saattemi kullanayım demeyin.saçınızın dökülmesini engelleyen şampuan ya da ilaç kullanıyorsanız ona devam edin gerçek bi saç çıkarıcı bulunana kadar.Allah biz kellerin acele yardımcısı olsun inşallah.
MORDOR
03-02-2009, 08:52 PM
ya polat ya bu yaglanma olayına ne cozum getirecez konazolda fayda etmiyor ve biliyorum ki dokulmenin ana nedeni bu yaglan ma
2 günde bir betnovide losyon ufak bir şişedir. 2 günde 1 bunu kullan konazluda bırakma.. 1,5 2 haftada çözersin çok fazla yoğun bir yağlanma yok ise. çok aşırı ve çok yoğun bir yağlanma olursa sedoline de eklemeyi düşün derim. yada doktor kontolunde ketoral hap düşüne bilirsin. ama yağlanmayı çzmessen minoxidilden de alacağın verim neredeyse yarı yarıya düşer. önce betnovide losyonu dene 2 hafta 2 günde 1 .. bence bu sorunu hallede bilir..
gkhn_ckr
03-02-2009, 10:16 PM
düz minoxidil zaten yağlı su gibidir. 8 gün mü ? :) dostum ben 28 ay a yaklaştım minoxidille sen daha çok yol kat ediceksin dökülme artışıda gözlemeye başlarsın yakında endişelenme ve asıl verimi 4 5 aydan sonra gözlemlemeye başlarsın bu süreden önce bir değerlendirme objektif ve doğru olmaz..
abi ya ama millet 25 gunde sac dokulmesi durdu felan diyo korkutma abi dokulme yokken dokulmesin:D:Ddokulsun ama 1-2 hafta yararını 3-4 ay sonada gorsem olur:D
BaudelAiRe
03-02-2009, 11:12 PM
Bütün bunlar boşuna gibi geliyor bana.Şimdilik sadece saçı dökmemeye uğraşarak gerçekten etkili bişey bulunmasını beklemek.Şu anda piyasada olan hiç bi ürün saç getirmiyor bence boşuna çabalayıp duruyoruz.Boşuna şunumu alayım şu saattemi kullanayım demeyin.saçınızın dökülmesini engelleyen şampuan ya da ilaç kullanıyorsanız ona devam edin gerçek bi saç çıkarıcı bulunana kadar.Allah biz kellerin acele yardımcısı olsun inşallah.
saçın çıkması ancak ölmemiş saç folikülünden olmaktadır şu an hiçbirşey yapmayıp çok daha güçlü ilacın gelmesini beklersen, o zaman gelse bile sende saçın çıkmasını sağlayacak folikül olmadığı için hiçbirşeye yaramayacaktır...O bakımdan saçın dökülmesini seyredip hiçbirşey yapmamak iyi bir düşünce değil,birde sen ne kullandında saç çıkmadı onu bilemiyorum..Ayrıca
daha etkili ürünün çıkması tabiiki herkesin temennisi
Buhan
03-03-2009, 10:17 AM
Benim de saç derisi çok yağlanıyodu. İlk önce konazol ve medabiotinle başladım. Yağlanma durdu ve dökülme de inanılmaz derecede azaldı. Yastığımdaki dökülen saç sayısı 1 2 tane olmaya başladı. Yıkarken elime daha az saç gelmeye başladı. 10 gün kadar bu ikisi ile devam ettim. Sonra tedaviye şu anda imzamda olanları ekledim. Şu an işler iyi gidiyor gibi. Minox'u uyguladıktan sonra biraz kalp çarpıntısı yapıyor. Karıncalanma ve kaşınma da var. Bakalım minox'un etkisiyle oluşan ilk saç dökülmesini ne zamana göreceğim. Ayrıca proscarda 1 haftayı geçti herhangi bir yan etkisi olmadı. Umarım bu şekilde devam eder. Saçlarda herhangi bi değişiklik yok şu an. Değişiklik olmasını zaten 15 günde beklemiyorum.
karacafc
03-03-2009, 10:30 AM
dökülse de sorun değil hocam devam et kalp ve baş dönmesi işleri oluyor inşallah onlar da geçicidir benim de B vitamini ve çinko hariç aynıyız dökülmem hala devam ediyo ama ufak tüylerde büyümeye devam ediyor bakalım yaz başı ve yaz sonu dönüm noktası olacak gibi onlara göre tamam ya da devam dicem
bobroy7
03-03-2009, 08:08 PM
Baudel aireye.Sevgili kardeşim vichy dercosla başladım.1 yıl kullandım sadece sünizit olmakla kaldım.Bu arada erzurumda yaşıyorum.Sonra pentogar ve bi hap daha vardı revigenmi ne 3 er ay sırayla bunları kullandım mideyi bozmakla kaldım.sonra hakkari yüksekovadan minoxidil getirttim saçları önce döker gibi oldu sonra çıkar gibi oldu 7 ay buna devam ettim.fakat ondada devamı gelmedi.şimdi de son 6 aydır phyto ve şampuanları ile yağlanma önleyicisini kullanıyorum.sadece dökülmeyi durdurdu.ama pahalı bi ürün.20 gün ara verdim yine dökülme başladı.şimdi yine pyhto ve şampuanını aldım dökülmeyi durdurdu yine şimdi ek olarak shen min kullanıyorum saç besleyici olarak.3 ayda onu deneyeceğim phyto ile beraber oda bi işe yaramazsa yazın 3 ay bitkidermanını kullanmayı düşünüyorum o da fayda etmezse zaten kafada bişey kalmamış olacak daha da uğraşmama gerek olmayacak.ha kel hasan ha sinan kel olacağım yani.
derbederx
12-05-2009, 05:05 PM
Arkadaşlar son durumlarınız nasıl ?
Nedim_Batu
12-05-2009, 05:09 PM
1 sene olmuş nerdeyse konuya son cevap veren :D
Arkadaşlar son durumlarınız nasıl ?
derbederx
12-05-2009, 05:13 PM
Hayır uzun zamandır ben de bu konu yu gündemde görmedim sadece kullanan insanların son durumunu güncellemesi için yazdım...Gülecek bişey yok yani...
Nedim_Batu
12-05-2009, 05:18 PM
yok derbeder yani bayadır yoklar ondanHayır uzun zamandır ben de bu konu yu gündemde görmedim sadece kullanan insanların son durumunu güncellemesi için yazdım...Gülecek bişey yok yani...
derbederx
12-05-2009, 05:19 PM
Bende konuyu okuyunca artık uyanmaları için yazdım zaten Nedim :D
onur_denizli
12-06-2009, 01:15 AM
1 yıla yaklaştım ben neredeyse..çok faydasını gördüm yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim..valla o değilde işyerinde fırça saçlılar sınıfına sokuyolar artık benii en çok ona gülüomm,,sana göre hava hoşş nasıl olsa fırça gibi saç var muhabbetti yapıyorlarr şaka gibii yaa..markasını bilmem ama bu minoksidil bende gerçekten işe yaradı vallaa
lastmorn
12-06-2009, 10:41 AM
onur siteye ilk geldin zamanlarıda hatırlıom sıkıntılıydın halettiysen derdini sevindim ne mutlu sana
onur_denizli
12-06-2009, 01:11 PM
onur siteye ilk geldin zamanlarıda hatırlıom sıkıntılıydın halettiysen derdini sevindim ne mutlu sana
evett gerçekten çok sıkıntı çektim bu saç olayından bende herkes gibi bir çok ürün denedim ,,reklam yapmak yada arkadaşları yanıltmak istemem kesinlikle ama bence fiyatına markasına falan aldanmamak lazım kimde hangi ürünün işe yarayacağı belli olmaz..denemeden anlaşılmıyor ,,sabretmek lazım kesinlikle ,,bir üç büyükleri kullanadan pek olumlu sonuçlara ulaşılamıyor..benim gördüğüm bu..fırça dediysem tabi ki ölee ayakkabı fırçası kadar da çok değil hanii ama benii idare eder...:) ama gereçekten yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun..teşekkürler,,
cogito74
12-17-2009, 09:53 PM
hekimim cilt hekimi degilim ama nihayetinde saç derdi bendede var. gerci sadece tepede hafif seyrelme var. 2 yıl önce 6 ay proscar ve rogain kullanmıstım 5 ayda sonuclar beni cok tatmin etti.bıraktım sonra 1 yılda seyrelme yeniden başladı. bende 1.5 aydır yeniden kullanmaya başladım ama sebebi sanırım suriyeye tatile gittigimde oldu orada arak minoksidili çok ucuza buldum bulmuşken kullanayım dedim hatta o kadar ucuz ürüne temkinli yaklaştım o yüzden bu foruma yeniden dönüp araştırdım.. güvenle kullanılabilecegini görüp başladım kullanmaya. 1.5 aylık kullanınımda rogainden fark göremedim.yeniden tüylenme başladı.saçlar gürleşti. yanlız rogaini ebaydan alıyordum halepten ucuz olunca bedava sirke baldan tatlı hesabı yeniden rogaine dönmek gelmedi içten.. hamidiye arkadaşa teşekkurler. ama yinede suriyeden edinecegim. böyle durumu olan arkadaşlara suriye yada hataydan tanıdıkları varsa oradan edinebilirler. sahte endişem yok nihayetinde 5 dolara gibi satılıyor orada sisesi o kadar ucuz seyin kutusunu burada imal edip icine su doldursalar bile o fiyeta satamazlar diye düşünüyorum...
badem gözlü olamasak bile(gözlük..) sırma saçlı olalım neticesinde...
hknogz
03-15-2010, 02:56 AM
Forumda gördüğüm kadarıyla eskiden çok kullanılıyormuş arak. Şimdi pek göremiyorum. Nerde bu arak kullanıcıları? İçeriği falan değişmiş? Değiştikten sonra kullanmaya devam edenler memnunlar mı?
z4fer
03-15-2010, 09:35 AM
Forumda gördüğüm kadarıyla eskiden çok kullanılıyormuş arak. Şimdi pek göremiyorum. Nerde bu arak kullanıcıları? İçeriği falan değişmiş? Değiştikten sonra kullanmaya devam edenler memnunlar mı?
İçeriği ve Kutusunun şekli hiç değişmeyen pak darou herhalde. Onun da sahtesi çok var. Orjinal olanları iyi anlamak lazım.
fear-hair
03-15-2010, 10:09 AM
pak daru dan arak a geçtim 1.5 ay oldu sanki hiç minoks kullanmamışım gibi müthiş bi dökülme oldu... çok pişmanım bir kaç güne pak daru ya tekrar balıklama atlıyacamm..
pardus
03-15-2010, 10:20 AM
pak daru dan arak a geçtim 1.5 ay oldu sanki hiç minoks kullanmamışım gibi müthiş bi dökülme oldu... çok pişmanım bir kaç güne pak daru ya tekrar balıklama atlıyacamm..
eğer dökmedi ise dandik tir pak daru - arak döktüyse iyi minox hareket gecektir ardından ki gecen gün gördüm ben 7 aydır ugraşıyorum rogan ile alamadğım sonucu almış arkadaş 4 ay da iananılmaz!
fear-hair
03-15-2010, 12:02 PM
pardus bende acaba tam tersimi diyorumm.. çünkü pak kullanırken saçlarımda hiç dökülme yoktu.. arak kullanınca böyle oldu. acaba arak sahtemi!
pardus
03-15-2010, 12:09 PM
pardus bende acaba tam tersimi diyorumm.. çünkü pak kullanırken saçlarımda hiç dökülme yoktu.. arak kullanınca böyle oldu. acaba arak sahtemi!
gördügüm kadarı ile arak daha etkili aynı etkiyi bende rogan da yaşadım cok döktü bence arak doğru pak su gibi demekki!!
underthesea
10-25-2010, 11:42 PM
Öncelikle hepinize şimdiden teşekkürler, burada verdiğiniz bilgiler sayesinde büyük fayda gördüm. Ben 3 ay minoxil forte kullandım, saçımda çok fazla dökülme vardı şu anda ise neredeyse dökülme hiç yok, devamında ise burada linki olan hhamdiye arkadaştan 3 kutu arak minoxidil satın aldım ve 1 kutu bitti.
Minoxil forte de alkol kokusu vardı, arak minoxidilde ise parfüm kokusu var sizce normalmidir?
Arak'ın şişe ambalajında üretimden kaynaklı plastik çapaklar var ve şişe üzerindeki etiket özensiz yapıştırılmış gibi duruyor sahte ürün hissiyatı veriyor. Normali bumudur bilemediğim için sormak istedim
Teşekkürler.
aydemirim
10-25-2010, 11:48 PM
Öncelikle hepinize şimdiden teşekkürler, burada verdiğiniz bilgiler sayesinde büyük fayda gördüm. Ben 3 ay minoxil forte kullandım, saçımda çok fazla dökülme vardı şu anda ise neredeyse dökülme hiç yok, devamında ise burada linki olan hhamdiye arkadaştan 3 kutu arak minoxidil satın aldım ve 1 kutu bitti.
Minoxil forte de alkol kokusu vardı, arak minoxidilde ise parfüm kokusu var sizce normalmidir?
Arak'ın şişe ambalajında üretimden kaynaklı plastik çapaklar var ve şişe üzerindeki etiket özensiz yapıştırılmış gibi duruyor sahte ürün hissiyatı veriyor. Normali bumudur bilemediğim için sormak istedim
Teşekkürler.
GÜzel arkdaşım Tedavinde başarılar... Ama Yapılamsı gerekenleri Yanlış yapıyorsun Forumu Dikkatli oku tekrar dan.
3ay forte için normal bir süreç deil...Hem tedavinde olumlu gelişme var ne diye Arak Geçiyorsun.....Bilirim Maddi konudan Çünkü arak 5 katı anlıyorum ama yanlış yapmışın...
underthesea
10-25-2010, 11:57 PM
Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, hiç riske atmadan minoxil forte ye gerimi döneyim ne dersiniz, sizin imzanızdada minoxidil sahte çıktı yazıyor sizde bu tarz olaylardan muzdarip oldunuz anladığım kadarıyla. Yol yakınken döneyin mi? Açıkçası 1 ay boyunca bu almış olduğum Arak markadada dökülme olmadı.
aydemirim
10-26-2010, 12:28 AM
Şİmdi Siz 1 aydır Arak mı kullanıyorsunuz ?Evet Sahte Çıktı Şİmdi Ürün Topluyorum YAkında SAçlar kazıtıcam Yeni ve bir tedavi gerçekleştircem oldu oldu olmadı... EKİMMMM
underthesea
10-26-2010, 12:57 AM
Hayırlısı olsun, tedavide başarılar, inşallah herkes istediği saçlara kavuşur. 2011 e gireceğiz hala şu saç olayına adam akıllı kesin bir çözüm bulamadılar.
cengizman
10-26-2010, 01:57 AM
Teşekkürler.
Arak minoxidilde de alkol yok bildigim kadariyla.Etken maddesi cetremine.Aciklamasinin bu forumda olmasi lazim,biraz arastirirsan bulursun.O yuzden alkol kokusu yok.Valla ambalaji minoxil forteye gore cok daha iyi.Forteyi direk kutudan cikariyorsun hemen kullaniyorsun hic ugrasmadan.Eczanede biri acip icini bosaltsa ruhun duymaz:) Arak'in tipasini cikarana kadar neler cekiyorum bir elimde tig flan:) Normaldir etiketinin oyle olmasi bence.
underthesea
10-26-2010, 10:17 PM
Evet çok doğru minoxil de öyle hakikaten, bunları ilk açan siz olun şeklinde yapmaları çok mu zor, bilerek mi yapmıyorlar anlamadım, pet şişede su alsanız bile plastik sabitlemişler açılsa belli olur veya bazı ilaçlarda kapağın üstünde naylon bir film var onu söküp kapağı öyle açıyorsunuz, benim gibi düşünen vardır gibi geliyor bana :) yoksa fazla mı dikkat ediyorum böyle şeylere.
cengizman
10-26-2010, 10:45 PM
Evet çok doğru minoxil de öyle hakikaten, bunları ilk açan siz olun şeklinde yapmaları çok mu zor, bilerek mi yapmıyorlar anlamadım, pet şişede su alsanız bile plastik sabitlemişler açılsa belli olur veya bazı ilaçlarda kapağın üstünde naylon bir film var onu söküp kapağı öyle açıyorsunuz, benim gibi düşünen vardır gibi geliyor bana :) yoksa fazla mı dikkat ediyorum böyle şeylere.
Yo gayet mantikli.Minoxil'in yarisini bosaltip icine alkol doldursaniz kimse bisey farketmez zaten alkol kokusu keskin bunda.Hicbir guvenlik yok ambalajda.Zaten forumda sik sik rengi kivami tartisilmisti minoxilin.Bellimi olur acar paragoz bir eczaci yarisini bosaltir serum,alkol karisimi birsey doldurdur kimsede anlayamaz kolay kolay.
hurra
10-27-2010, 12:36 PM
Yo gayet mantikli.Minoxil'in yarisini bosaltip icine alkol doldursaniz kimse bisey farketmez zaten alkol kokusu keskin bunda.Hicbir guvenlik yok ambalajda.Zaten forumda sik sik rengi kivami tartisilmisti minoxilin.Bellimi olur acar paragoz bir eczaci yarisini bosaltir serum,alkol karisimi birsey doldurdur kimsede anlayamaz kolay kolay.
Türkiyede hiçbir eczacı, bir ilacın yada minoxidil gibi bir preparatın ambalajını açıp yarısını alıp insanlara satmaz.bu adiliği hiçbir eczane yapmaz.
ama bu adiliği sadece internetten satılan menşeisi meçhul ürünlerde çokça görüyoruz işte.
sen kim oluyorsunda koskoca bir meslek gurubunu zan altında bırakıyorsun ??
Bildiğin birşey varsa somut olarak yazarsın : şu eczane yaptı dersin o da gelir kendini savunur.
yoksa da susarsın.
Burada eczanelere teşekkür edeceğiniz yerde yazdığınız şeylere bak , ayıp ayıp biraz utanın.
racing34
10-27-2010, 01:52 PM
Yaa bu rakip firmaların adamları 24 saat bu sitede durup burda bir markaya odaklanmış ve kullandığı üründende memnunsa onu savunan devamlı kullanıcıların bir açığınımı bekliyor :) Ben kendi adıma fırsat buldukça girip burda gerekli gördüğümde yazılarımı yazıyorum ve yazılanlardan ilgimi çekenleri okuyorum, millet hiç üşenmeden yeni bir nick alıp hemen cevap yazayım diye uğraşıyor yokmu kardeşim işiniz gücünüz sizin gerçekten.
cengizman
10-27-2010, 01:57 PM
Türkiyede hiçbir eczacı, bir ilacın yada minoxidil gibi bir preparatın ambalajını açıp yarısını alıp insanlara satmaz.bu adiliği hiçbir eczane yapmaz.
ama bu adiliği sadece internetten satılan menşeisi meçhul ürünlerde çokça görüyoruz işte.
sen kim oluyorsunda koskoca bir meslek gurubunu zan altında bırakıyorsun ??
Bildiğin birşey varsa somut olarak yazarsın : şu eczane yaptı dersin o da gelir kendini savunur.
yoksa da susarsın.
Burada eczanelere teşekkür edeceğiniz yerde yazdığınız şeylere bak , ayıp ayıp biraz utanın.
Yazdigimi nerenle okudun bilemem ama ben yapiyorlar ediyorlar demiyorum,art niyetli bir eczaci yapabilir diyorum.Kusura bakma ama tarihi gecmis ilacin kutusunu degistirerek satan cok eczaci cikti haber programlarina,mubarek hepsi melek zanneder yazdiklarini okuyunca.Foruma yazmak icin benim mesajimi mi bekliyordun acaba merak ettim?
Sen once ne yazildigini iyi anla,anlamaya calis sonra tepki ver ve utan.
cengizman
10-27-2010, 01:59 PM
Yaa bu rakip firmaların adamları 24 saat bu sitede durup burda bir markaya odaklanmış ve kullandığı üründende memnunsa onu savunan devamlı kullanıcıların bir açığınımı bekliyor :) Ben kendi adıma fırsat buldukça girip burda gerekli gördüğümde yazılarımı yazıyorum ve yazılanlardan ilgimi çekenleri okuyorum, millet hiç üşenmeden yeni bir nick alıp hemen cevap yazayım diye uğraşıyor yokmu kardeşim işiniz gücünüz sizin gerçekten.
Efsane Tolgar gibi oldurdukce cogalan cinsten bunlarda malesef....
racing34
10-27-2010, 02:20 PM
Efsane Tolgar gibi oldurdukce cogalan cinsten bunlarda malesef....
Yoksa genetik kopyalamayı nickler üzerindedemi başardılar :)
MORDOR
10-27-2010, 03:30 PM
tartışmanın uzamaması için konuyu belli bir süre kitliyorum.
eski üyelerimizden ricam bu gibi sataşmalara cevap vermemeleri.
Eczacıların yaptıkları eczacıları bağlar biz tüm eczacıalrın iyi niyetli olduğunu düşünüyorz.
Art niyetli insanlar her branşda oladuğu gibi eczacılardada vardır.
Ama Umarım bu kişiler kimseye denk gelmez.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.