fantomas
08-23-2007, 08:42 AM
Iyi günler doktor bey ,ben 23 yaşındayım ve uzun zamandır bir çok farklı akne tedavi yöntemi denememe rağmen mutlak bir sonuca ulaşamadım dönem dönem geçse de bu aknelerden tamamen kurtulamadım çünkü cildim anormal yağlı ve ben artık kökten bir çözüm istiyorum bunun için de şu an türkiye’de sadece 3 yerde yapıldıgını okudugum n-lite lazer tedavisini yaptırmayı düşünüyorum hem ağrısız hem de yan etkisinin de olmadığını ve dört mevsim yapılabileceğini okudum
Sizce bu uygulama ile söylendiği kadar başarılı sonuçlar alınabiliyor mu ?
Cildimde derin izler bulunmamakla birlikte beni rahatsız eden bir deformasyon mevcut.Bu uygulamanın kollajeni uyararak yüzdeki deformasyonu geçirmede oldukça işe yaradığı,hafif çukurları kapadığı söylenmekte, sizce bu yöntemle gerçekten kalıcı bir çözüme ulaşabilir miyim?
cevaplarsanız çok sevinirim hocam iyi çalışmalar
Sizce bu uygulama ile söylendiği kadar başarılı sonuçlar alınabiliyor mu ?
Cildimde derin izler bulunmamakla birlikte beni rahatsız eden bir deformasyon mevcut.Bu uygulamanın kollajeni uyararak yüzdeki deformasyonu geçirmede oldukça işe yaradığı,hafif çukurları kapadığı söylenmekte, sizce bu yöntemle gerçekten kalıcı bir çözüme ulaşabilir miyim?
cevaplarsanız çok sevinirim hocam iyi çalışmalar