Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 gun oldu Kirkland Yok ortada..
pexmanq
12-09-2008, 09:05 PM
hkexpressten (e-bay) 14.11 de siparis verdim..lanet olsunkı first classla aldım.size tavsiyem sakın takipnosuz alısveris yapmayın..hala beklıyorum ne gelen var ne giden..gecen hafta avpimi aradım adınıza paket yok dediler..sansa simdide bayram..sizce napayım bu adamdan daha once alpta bole sorun yasayan varmı..haftaya cumaya kadar beklıyım dıyorum sonra dispute yapacam..sizce parayi alablrmıyım;?
aaron_88
12-10-2008, 12:27 AM
bana 9 günde geliyordu..buadamdan ben de aldım sanırım rogaine..neden adama mail atıp track no istemiyorsun? trkiyeye gelmediyse bile usps den takip edebilrsin o no ile..bu arada kac paket aldın? belki gümrükte takılmıstır..
pexmanq
12-10-2008, 12:35 AM
sorma iste first class denen gonderımde track noyok..lanet olsun keske 10 dolara daa kıyp priority le falanalsaydım..simdi parayi iade istesem adam dicek ben yolladım ugras dur..6 aylk aldm kirkland
drmalibusucks
12-10-2008, 09:00 AM
üzülme kardeşim hemen dur yaa.avpimin eline geçse bile baş köşelerinde dursa bile yok der sorduğunda.yaklaşık 6-7 yıldır yurt dışından kargo gelir abine.daha avpim veya analoglarının bana evet adınıza geldi dediğini duymadım.gidince bile yok diyorlar.ama kendin oradaki kayıt defterini detaylıca araştır bulursun.ben öyle yapardım.nasıl?14.11 den itibaren istersen 20.11 den başla gelen kayıtlara bak.seninkini bulursan tamam.
orada yoksa sana en yakın sizin postaneye git.durumu anlat yine yardımcı olurlar.onlardada kayıt listesi var.bir seferdede postanedeki kayıtdan bulmuştum.bunlar ben evde olamadığım dönemlerde gelen kargolarımdı.hep geri dönmüş.sen korkma evelallah kaybolmaz adam gönderdiyse bulursun bir yerde.
king87
12-10-2008, 11:30 AM
paypale dispute ac.
kredi kartin hangi bankaya aitse onun kredi kartlari mudurlugune fax cek urun aldim gelmedi die.
3 ay icinde parani charge back etme hakkin war knaunlara gore. parani geri iste. hic ugrasma bekleme
pexmanq
12-10-2008, 05:31 PM
saolun cvplar icin oncelıkle..king simdi 26 gun falan oldu ynede cumaya kadar beklym dıyorum zaten dispute suresi max 45 gün..simdi birde dispute acarım snra urun gelır parayi geri alırsam adamın parasini hakkını yemıyım dıyorum..su varmi peki yane dispute actım sonra urun geldı dispute u kaldırmak gibi bişi
nese ben actım dispute u ..ama ynede simdilk bi en azından cumaya kadar beklıyım olmadı adamda kıllık ederse claim falan yaparım..olmadı bu iş avrupa adalet divanına kadar gider:D
aleko
12-10-2008, 06:03 PM
yabancı sitelerden getirmek güvenilir ama bu tarz sorunlar ortaya cıkıyor.Minoxidil satışları ülkemizde başladı umarın bu losyonların türkiye ye girişi serbest bırakılır.İngilizcesi iyi olan arkadaşların üretici kırkland veya rogaine gibi ilaç firmalarına ön yazı yazarak ülkemizde satış yapılabilmesi için mürecatt yapmalarını teşvik etmeliyiz.Eskiden minoxidilin ülkemize girişi yasak iken hiçbir firma üretemiyordu yerli veya yabancı .Şimdi amerikalı ve avrupalı üretici firmaların önünde hiçbir engel kalmadı .Sağlık bakanlığı izin vermesi gerekemektedir.
pexmanq
12-10-2008, 06:14 PM
yabancı sitelerden getirmek güvenilir ama bu tarz sorunlar ortaya cıkıyor.Minoxidil satışları ülkemizde başladı umarın bu losyonların türkiye ye girişi serbest bırakılır.İngilizcesi iyi olan arkadaşların üretici kırkland veya rogaine gibi ilaç firmalarına ön yazı yazarak ülkemizde satış yapılabilmesi için mürecatt yapmalarını teşvik etmeliyiz.Eskiden minoxidilin ülkemize girişi yasak iken hiçbir firma üretemiyordu yerli veya yabancı .Şimdi amerikalı ve avrupalı üretici firmaların önünde hiçbir engel kalmadı .Sağlık bakanlığı izin vermesi gerekemektedir.
risk her zaman olablr..ancak herkese tavsiyem first class denen gonderımı sakın kullanmayın...simdi kutu nerde noldu hic blmyorum..10 kurus daa fazla verin track no olanlarla alın..benden size tavsiye
zelenka
12-10-2008, 07:30 PM
kardesim aynı kişiden bende first clas aldım, track no var ayrıca mailine gönderiyor. benimki 11 günde gelmişti.
JaCKiE_BrOwN
12-10-2008, 10:01 PM
bende first class aldım ve tracking no mail'ime yolladı hkexpress ve 6.gün akşam üzeri elime geldi
pexmanq
12-11-2008, 12:20 AM
eger first classla aldıysanız track noyok..LJ ile baslayan numaradan bahsdiyorsanız o track no degil..sadece usps sitesnden paketin kargoya verildigini gorebılıyoruz o numara..takip numara daa farklı
idrisduygun
12-11-2008, 11:39 AM
ben o adamdan 3 kez rogaine kırklan aldım.
3. aldığım rogaine gelmedei.
ama bende takip nosuz karoyla almıştım
pexmanq
12-11-2008, 02:36 PM
ben o adamdan 3 kez rogaine kırklan aldım.
3. aldığım rogaine gelmedei.
ama bende takip nosuz karoyla almıştım
pekı noldu sonucta parayi iade alabldnmı
olcaylogy
12-11-2008, 05:06 PM
pexmanq dostum yanlıs hatırlamıyorsam, 444 1 ptt yi arayınca orda posta takibi icin sana verdigi icin seceneklerde lj kodu ile baslıyorsa bilmem kaca basın gibi bir secenek vardı ordan belki bir sonuca ulasabilirsin
pexmanq
12-12-2008, 11:34 AM
arkadaslar bugun ayn 12si ve maalsef hala kargo gelmedi.avpimi aradım adımdan arattırdım yinede bisi yok dediler.acaba bu LJ ile baslayan numaradan avpimde kontrol yapablrmyım?simdi dispute actım paypalde iste ondan sonra satıcıda ben kargoyu gonderdım ..iste track number budur falan dedi.Ancak track number dedigi sey su Lj ile baslayan numara.baska bisi yok..gelecek cumaya kadar beklıcem gelmese zaten 40 gun olacka nerdeyse..sizce bundan sonra napayım satıcı parayi iade etmeye yanaşmazsa falan..satici adı hkexpressproducts adam powerseller......daha once alısveris yapan varsa iyi olur...ne yapayım sizce?
JaCKiE_BrOwN
12-12-2008, 11:38 AM
arkadaşım ben daha önce alışveriş yaptım o satıcıdan.6 günde elime geldi.dün akşam da 6 aylık bir sipariş daha verdim.Satıcı ürünü kargoya verdiği gün sana mail ile takip noyu yollaması gerekirdi.
pexmanq
12-12-2008, 11:51 AM
yaw jackie brown saolda ya dedıgım gibi takipnumara yok.first class denen lanet seyle aldıgımdan..sadece LJ ile baslayan bi numara oda sdece kargolandıgını belirten bir numara..napacagımı sasırdım bakalm adam ins yardmcı olur olmadı claim yapacam yine olmadı bankaya para iadesi icin fax atacam
JaCKiE_BrOwN
12-12-2008, 12:13 PM
bende first class aldım dün daha tracking noyu göndermedi..
http://i35.tinypic.com/4tsn0i.jpg
..usps sitesine o nurmarayı girdiğinde Acceptance yazıyorsa kargo kabul edilmiştir
arimayaa
12-12-2008, 12:21 PM
süreç şöyle 40 güne gelmeden paypala dispute açıyosunuz bu süreçte paypal sizi satıcıyla karşı karşı karşıya getirerek 2 nizede söz veriyor
(bende bu satıcıdan rogaine almıstım 10 günde sorunsuz gelmişti ..)
daha sonra burda tatmin olmazsanız ya da genellikle satıcıya ulaşılamayan durumlarda dispute claime çevrmeniz gerekiyor ki paypal sizi haklı görüp paranızı iade etsin ben bu bi haftalık zamanı claime yapmayı atllamıstım 1 keresinde
daha sonra bankaya paypal faturaları kart bilgilerim ve mağduriyet durumumu belirten mail attım garanti 2-3 gün sonra paramı iade etti 7 gün sonrada satın olmuş olduğum vitamin gelmişti :D
daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa
http://forum.iyibey.com/
burda bu tarz problemler ve çözümleri war
hilaras
12-12-2008, 03:23 PM
toplamda 43 dolara 6 aylık minoxidil mi alıyorsun?
süpermiş bu. hem de kirkland.
nerdeyse arak'tan daha ucuza geliyor.
ben de alabilirim ama ya göndermezlerse?
aleko
12-12-2008, 05:07 PM
valla arak deniyorum baktım faydasını görmedim kırkland alırım haklısın
idrisduygun
12-12-2008, 06:58 PM
pekı noldu sonucta parayi iade alabldnmı
mesaj attım
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.