Orijinalini görmek için tıklayınız : kursept ve terkur
mrycicek
08-18-2007, 11:30 AM
Sayın Hocam,
öncelikle hiçbir karşılık beklemeden bizlere yardım ettiğiniz ve bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür etmek istiyorum.
terleme sorunu için kullanılan terkur ve kursept kremleri arasında etkinlik açısından bir fark var mı? hangisini kullanmamı önerirsiniz? yardımlarınız için tekrar teşekkürler
Habibullah
08-18-2007, 08:59 PM
kursept= terkur + antiseptik molekül........koku sorunu yoksa sadece terkur yeter.
selen
11-29-2007, 07:30 AM
iyi günler.ben de bu terleme sorunundan şikayetçi olanlardanım maalesef:( günlerdir nette araştırıyorum.açıkçası burda sorularla bu şekilde ilgilenmeniz çok güzel.gerçekten çok teşekkürler.şimdiye kadar çok sorun etmiyodum hiç bir ürün de kullanmadım ama artık bi şekilde azalmasını istiyorum.insanlar ameliyat oluyo bu sorun için ama memnun kalanlar kadar ah keşke hiç olmasaydım diyenler de var. nette ilk rastladığım içerisinde alüminyum tuzu bulunan bir doktor tarafından hazırlandığı söylenen fakat markası olmayan bir aracı tarafından gönderilen bir losyon oldu.kullanan herkes çok memnun.birçok kişiyle konuştum.ama daha sonra bu alüminyumun ilerde daha ciddi tehlikeli hastalıklara yol açabileceğini okudum.sonuçta vücut için zararlı zaten alüminyum.sanırım bu terkur ve kurseptte alüminyum miktarı daha azmış.sanırım önce bunlardan başlamalıyım:confused: hocam beni şu alüminyum hakkında biraz bilgilendirirmisiniz.çünkü korkuyorum:( çünkü tam net değil sanırım ama içlerinde daha az alüminyum olduğu halde antiperspirantların meme kanseriyle ilişkisi olabileceği düşünülüyo.son bişey bu terkuru kullanmaya başlayınca sürekli mi kullanıcam, kullanma süreleri arasındaki zaman gitgide uzayacak mı ve koltukaltı dışında ellerde de kullanılıyo mu?biraz uzun oldu kusura bakmayın:(
pharmst
11-29-2007, 02:38 PM
Ter kesici krem ,deodorant vs formüllerinde genellikle Alüminyum tuzları bulunur.
Aluminyum bileşiklerininin( antiasitler ,deodorantlar vs) çok uzun süreli kullanımın Alzheimera da yol açabilceği düşünülüyor ama ortada somut bir şey yok.
Terkur/kurspeti yazınn hergün kullanmaznı gerekebilir ama haftada birkaç kere uygulamanızda yeterli olabilir kendi durumunuza göre ayarlayabilirsiniz, avuç içi terlemelerinize de kullanabilirsiniz.
Özellikle koltukaltı terlemeleriniz çok aşırı ise botox da denenebilir.
Botox enjeksiyonu ile yaklaşık 6 ay boyunca terlemeniz kontrol altına alınabilir.
selen
11-29-2007, 06:16 PM
çok sağolun cevapladığınız için.sanırım ben bi müddet daha cesaret edemiycem bu ürünleri kullanmaya.keşke vücuda zarar vermeyen daha doğal yollarla bi çözümü olsaydı bu rahatsızlığın:( neyse tekrar çok teşekkürler...
pharmst
11-29-2007, 08:30 PM
Korkmanızı gerektirecek bir durum yok kremi kullanabilirsiniz.
Habibullah
11-29-2007, 09:35 PM
Al tuzlarının meme kanseri ile ilişkisi nerden çıktı?
selen
11-30-2007, 08:29 AM
hocam ben uzun zamandır nette araştırıyorum.bazı yerlerde bu ilişki araştırılıyor daha tam net olarak ilişkisi var denemez deniyor.bazı yerlerde ise işte bu alüminyum tuzlarının tıkayıcı özelliğinden dolayı biriken zararlı maddeler lenf ya da meme ca.na neden olabiliyomuş.ama bilmiyorum tabi bu iddia normal terleyenlerin bu şekilde terlerini önlemeleriyle ilgili sanırım.kistlere neden olabiliyolarmış.okadar çok yorumla karşılaşıyosunuz ki deri ca yapabileceğine bile rastladım biyerde.hatta bunu doktoru söylemiş o kişiye.ister istemez kafanızda birsürü soru işareti oluşuyo.aslında bu tür terlemeyi azaltıcı ürünleri kullananların neredeyse hepsi benim gibi.kullanıyoruz çok iyi (özellikle yeni gelen maxim için söyleniyo)çok rahatız ama ya ilerde daha ciddi sorunlarla karşılaşırsak bu ürün yüzünden:confused:
mctuna
05-20-2009, 09:12 AM
Değerli hocam 27 yaşındayım ve askerden sonra ellerimde bir veya 2 nokta olmak üzere kızarıklıklar çıkmaya başladı,zamanla çoğaldı,yaz aylarında ellerimin her tarafı sivilce gibi kızarıyor kaşıntı ve yanma yapıyor geceleri yanma ve kaşıntıdan uyuyamıyorum
Bir çok doktora gittim bana kremler verdiler hap verdiler ve bir yararı dokunmadı,son olarak kursept kremini duydum henüz kullanmadım,kursept kremi benim bu hastalığıma iyi gelirmi acaba beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevineceğim,ilginize teşekkür ederim
AyseciK..
05-20-2009, 10:02 AM
kursept= terkur + antiseptik molekül arkadaslar bunlar eczaneden alinabiliyomu yoksa doktor recetesi uzerinemi aliniyo.. tsk..
mctuna
05-20-2009, 10:20 AM
kursept= terkur + antiseptik molekül arkadaslar bunlar eczaneden alinabiliyomu yoksa doktor recetesi uzerinemi aliniyo.. tsk..
Ben gittim recete olmadan kursept aldım
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.