PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Revigen Vinifolin tonik hakkinda yardima ihtiyacim var.

Erdinç26
10-30-2008, 07:45 PM
Merhaba Arkadaşlar;

Öncelikle belirtiyim 26 yasindayim,acikcasi saclarimin durumundan memnumum ama tepe bölgesinde az da olsa bir acilma vardi,tepenin biraz üstünde,az cok belli oluyor.Bende 2-3 ay önce Revigen Losyon kullanmaya basladim,cokda memnumdum ise de yaradi bende.Sonra Bugün eczaneye gittim hic bir yerde revigen losyon bulamadim en son bir yere girdim orda Revigen Vinifolin sac losyonu vardi,eczaci o yok artik bu cikiyor yerine dedi bende bunu aldim sonra eve geldim bir de ne görüyüm,Revigenin türk sitesinde Revigen tonik diye ayri bir ürün var ama esas yabanci revigen sitesinde Revigen Sac losyonu diye bir ürün yok sadece Revigen Vinifolin diye var.Kafam karisti.Sitesinde birde elma ekstresinin etkilerininden bahsetmisler kanitlanmis bilgilerle.

Revigen Sac Losyonu degisip Revigen Vinifolin sac losyonu mu oldu bileniniz var mi arkadaslar?Sizde böyle bir problem yasadinz mi özellikle Revigen kullanan arkadaslara sorum.isin garibi revigenin kendi orjinal sitesinde ürünlerde Revigen tonik diye bir ürün yok.Dogal olarak kafam karisti.Yardim ederseniz sevinirim.

aleko
02-12-2009, 08:57 AM
arkadaşlar geçen bir arkadaşı gördüm çocugu tanıömayadım oğlum ne yaptın saçlara dedim arkadaşım revigen vinifolin saç losyonu kullnıyoprum 2aydır diyince hani ya çok şaşırdım.Ben arak minoxidil kullnmama rağmen bu kadar ilerleme kaydedemedim.Konu hakkında bilgisi olan varsa bir zahmet konuşalım.Sabah akşam minoxidil kullnıp öğlenleri bu toniği mi kullnsak ?

muptezeLL
02-12-2009, 09:49 AM
Bu tonik işe yarıyosa niye bukadar zahmet çekicez ki...Sabah akşam hap iç,krem sür,minoks sür le uğraşıcağımıza eğer bu tonik işe yarıyosa tek başına bu nu kullanalım...

aleko
02-12-2009, 09:55 AM
ben gene kimseyi yanıltmak istemem amerikan fda tarafından önerilen tedaviyi bırakmaya niyetim yok ama öğlenleri bu toniği mi kullanıcam gibi.Sonuçta gözümle gördüm çocuk eczanede çalışıyor .En fazla 2-3 ay fazladan losyon parası veririm :)
Ama tepesi seyrekti baya bir simsisyah olmuş.Deniycem gibi.

PLAYMAKERS
02-12-2009, 11:05 AM
sac cıkarıcı etkısının olduguna kesınlıkle ınanmıyorum..ıcerıgıne baktım cunku..olsa olsa sacları gürleştirip ınce tellerı saglıklastırıyodur..

aleko
02-12-2009, 11:38 AM
doğrudur ama benim ön tarafta ince tellin çok saçım var onları kuvvetlendirsin ona bile razıyım.Sonuçta yeni saç çıkarılması işini minoxile yükledik bile :)
Benim sordugum saç dökülmesine tedavi amaçlı değildi yardımcı ek takviye yapyım mı diyie merak ettim.Yoksa minoxidil ve propecia etkisi tartışılmaz

PLAYMAKERS
02-12-2009, 03:32 PM
haklısın dostum senın formulu bende dusundum ama asırı pahalı olur onun yerıne sadece sampuanını kullanıyorum ben revıvogen in..

Erdinç26
04-17-2009, 11:37 PM
Selamlar arkadaşlar;

Revigen Vinifolini 4.5 aydan fazla kullandim,hem Revigen hap hemde Vinifolin kullandim,tepe bölgesinde bayagi bir acilma vardi,büyük oranda kapandi bu acilma.Allaha sükürler olsun,Allah nazardan saklasin.Cok memnun kaldigimi söyleyebilirim.

ilaci kullanmak zor,bunu söyleyim,kulaklar tikaniyor,kafaniza biraz baski yapiliyor gibi hissediyorsunuz.Özellikle ilac kullandiktan sonra cildimde asiri yaglanma oldu.ilaci birakali daha 1 ay oldu ama hala yaglanma gecmedi.özellikle alin bölgesinde cok asiri,sacli deride de var.Diger kullanan arkadaslara da oldu mu bilmiyorum ama bende daha önce yaglanma gibi problem hic olmadi.Biraz önce dus aldim,Sedolin sampuanla yikadim ama sonra yine yaglanma olusmaya basladi,duslardan sonra biraz düzeliyor deri sonra gene yaglanmaya basliyor.Bu yaglanmaya karsi ne yapmaliyim?

Onun disinda ilactan cok memnun kaldim,Bende ise yaradi,Acikcasi ben de daha önce Sebore vardi,ondan sacim mahvolmustu,o saclari düzeltti,hic bir sey düzeltmedi ama o düzeltti.

Ama kullanmasi gercekten zor,ilac kullandigim zaman yanima yaklasilmiyordu kokudan,burun tikali hala,tam anlamiyla nefes alamiyorum bile hala.

Keskin
04-18-2009, 02:41 PM
Gerçekten bu tonik işe yarıyor...özellikle favori üst kısımlarda...gözle görülebilir bir etki yapıyor...bende bir aya yakın oldu kullanıyorum...ilk şişe daha bitmedi...saçı yumuşatıyor.saç derisini besliyor..oldukça faydalı..erdinç sende bir yanetki yaptımı bu ? sprey
fiyatı çok pahalı : 65 Tl

bilinmeyenx
04-18-2009, 05:18 PM
ben revigenin hiç bir ürününden fayda alamadım hatta bu ilaç yüzünden büyük kayıplarım oldu. kimisine faydası dokunmuş olabilir gerçekten fakat eminim bu losyon benim için 5 kuruş etmez. yeni formlarını bilmiyorum ilk çıktığında aldığım cadı kazanı iksiri kılıklı 99 yağdan yapılmış losyonu berbattı..

Erdinç26
04-19-2009, 12:10 PM
Yaglanma haric bir problemim olmadi,Tabiki ilac ilk kullandilginda saclarimi biraz sertlestirdi fakat zamanla bir sey olmuyor.Birde biraz kafaya baski,biraz pis koktum,kulaklar biraz tikaniyor,burunda ayni sekilde ama bunlar zamanla oluyor,ilk baslarda yoktu.yaglanmada sonralari oldu.Alinda saclarda bas kisminda heryerde yaglanma var,boynumda bile.Hem Konazol hemde Sedolin kullaniyorum ama özellikli Sedolini kullanali 2 haftadan fazla oldu ama yaglanma azalmadi bile.Daha önce hic yaglanma problemim olmadi birde.Sebore oldugunda bile cok ama cok az oldu.ilk defa böyle bir seyle karsilasiyorum,belki Vinifolini cok uzun zaman kullandigimdan dolayi,böyle bir sorun olustu,zamanla gececek.1 aydan fazla oldu ben birakali Vinifolini ama hala yaglanma gecmedi.Bende artik yaglanmayi engellemek icin yüzümü falan yikiyorum günde 1-2 kere.Sedolin bile ise yaramadigina göre,buda yaramiyor ama iste az da olsa etki yaratiyor.

Daha önce söyledigim gibi bende daha önce sebore vardi,belki yüzden bende etkili oldu.Ama Saclarim gercekten cok kötü durumdaydi,özellikle tepe kismi bayagi acilmisti,su anda parmagimla yoklayinca,kontrol edince bosluk bulamiyorum.saclarimda kisa yani,daha 2-3 hafta sifira vurdurdum.

Keskin bu arada ilk aylarda sac dökülmesi de oluyor,bende biraz fazla bile dökülmüstü,sonra aydan aya azaliyor,eger uzun zaman kullanacaksan 4 aydan fazla,zira ilacin etkisi icin en az 4 ay tavsiye ediliyor,özellikle 2-3 ay sonra saclarini 0'a vurdurmani tavsiye ederim,cünkü zarar görüyor saclar kullanim sirasinda.cok yipraniyorlar.

LoKi
10-14-2009, 11:03 AM
sac cıkarıcı etkısının olduguna kesınlıkle ınanmıyorum..ıcerıgıne baktım cunku..olsa olsa sacları gürleştirip ınce tellerı saglıklastırıyodur..

inanmak gerçekleşmenin yarısıdır ;)

LoKi
10-14-2009, 11:06 AM
ben revigenin hiç bir ürününden fayda alamadım hatta bu ilaç yüzünden büyük kayıplarım oldu. kimisine faydası dokunmuş olabilir gerçekten fakat eminim bu losyon benim için 5 kuruş etmez. yeni formlarını bilmiyorum ilk çıktığında aldığım cadı kazanı iksiri kılıklı 99 yağdan yapılmış losyonu berbattı..

Dostum Sr Damla yı dene ....ben yakında foto koyucam şu an 2. şişeyi bitiriyorum ....tepe ve şakak bölgesinde saç çıkışı yaşıyorum.... sağlık bakanlığı da onaylamış...hiçbir yan etkisini görmedim.....Saw Palmetto yağı var içeriğinde ;)

Erdinç26
10-14-2009, 02:14 PM
Revigen ürünleri cok iyi,sacta cikariyor ama hormonlar asiri hassaslasiyor ilaci birakinca.

sonra yağlanma basliyor,dökülmeden sikayet ederken birde yağlanma basliyor.

Uzun dönem Revigen kullandim.yağlanma disinda sikayetim olmadi.

yedike
10-15-2009, 10:47 AM
Bende revigen tonic+hap+şampuan kullanırken eczaneye gitmiştim. Eczacı bayan saç derime kamerayı sokup ekranda saçlarımı gösterdi. Çok yağlanmış olduğunu söyledi ki bunu bende rahat görebiliyordum.

Erdinç26
10-15-2009, 02:39 PM
Bende revigen tonic+hap+şampuan kullanırken eczaneye gitmiştim. Eczacı bayan saç derime kamerayı sokup ekranda saçlarımı gösterdi. Çok yağlanmış olduğunu söyledi ki bunu bende rahat görebiliyordum.

yağlanma hala devam ediyor mu?yoksa bitti mi?

Yağlanmayi gecirmek icin bir seyler kullandizi mi yoksa kendiliginden mi gecti?

Zoretanin kullaniyorum uzun zamandir,4 aydan fazla oldu,sadece bir 10günlük aram oldu ama hala da devam ediyorum,hala yağlanmanin önüne gecebilmis degilim.

yedike
10-16-2009, 07:38 AM
yağlanma hala devam ediyor mu?yoksa bitti mi?

Yağlanmayi gecirmek icin bir seyler kullandizi mi yoksa kendiliginden mi gecti?

Zoretanin kullaniyorum uzun zamandir,4 aydan fazla oldu,sadece bir 10günlük aram oldu ama hala da devam ediyorum,hala yağlanmanin önüne gecebilmis degilim.

Revigen'den öncede yağlanma vardı, revigen kullanırken de devam etti. Şu anda hiçbirşey kullanmıyorum, yağlanma hala devam ediyor.

Eset
02-27-2010, 01:23 PM
bu ürünü ben de kullanmak istiyorum inş. faydasını görürüm...

barul
11-03-2010, 08:08 AM
bu sorun ben de de uzun süre bioxcin serum ve şampuanı kullandıktan sonra ortaya çıktı. ciltten yağ fışkırıyrı mübarek. bioxcini bırakalı 2-3 sene olmasına rağmen halen daha bu sorunu ortadan kaldıramadım.
Selamlar arkadaşlar;

özellikle ilac kullandiktan sonra cildimde asiri yaglanma oldu.ilaci birakali daha 1 ay oldu ama hala yaglanma gecmedi.özellikle alin bölgesinde cok asiri,sacli deride de var.Diger kullanan arkadaslara da oldu mu bilmiyorum ama bende daha önce yaglanma gibi problem hic olmadi.Biraz önce dus aldim,Sedolin sampuanla yikadim ama sonra yine yaglanma olusmaya basladi,duslardan sonra biraz düzeliyor deri sonra gene yaglanmaya basliyor.Bu yaglanmaya karsi ne yapmaliyim?

blackcurse
05-09-2012, 02:45 PM
arkadaşlar revigen tonik gittigidiyorda 17 lira.
bana pek gerçekçi gelmedi alsam mı acaba?