PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zetion şampuan

spencer
08-13-2007, 10:18 PM
habibullah hocam size bazı karmaşık sorularım var
1-zetion şampuan seboreik dermatit hastalarında kullanılıyor mu?
2-bu şampuanın içerigi konazol nizoral ketoral sedolin gibi şampuanların içerigi ile aynı mı?(eğer aynıysa kullanmayacağım)zetion yukarıda yazdığım şampuanlar gibi saçı sertleştiriyor mu matlaştırıyor mı ve sacın rengini kestaneye ceviriyor mu?
3-ben bu zetion şampuanın köpügünü tıpkı blue cap şampuanın köpügü gibi kaşlarıma burnuma ve burun civarına kulaklarımın arkasına ve içine cildime sürebilir miyim oradaki kepeklenme kabuklanma ve kızarıklığa iyi gelir mi?
4-bu şampuanın yan etkisi var mı?
5-şasırdıgım bi nokta var internetten baktığıma göre bu şampuan 100ml ve fiyatı 3,32ytl bu fiyatta bi gariplik yok mu cok ucuz değil mi yoksa bi yanlışlık mı var?
eger onay verirseniz bu şampuanı placenta ile birlikte kullanacağım
hocam bu karmaşık soruların cevaplarını sadece siz verebilirsiniz
cevaplarınızı bekliyorum allaha emanet olun
hoscakalın

Habibullah
08-13-2007, 11:18 PM
1- evet kullanılıyor.çinko içeriği var. yararlı bir yardımcı ürün.
2-sedolinle benzer. saçın rengini değiştirmesi tamamen sürpriz bir etki.
3-iyi gelir ama tek başına değil. köpüğü 5-10 dk bekletmek gerek.
4-yok.
5-hakkaten ucuzmuş. eski bir şampuan kar marjı düşüktür. ben öğrenci iken kepek için bu şampuanı kullanırdım hatırlıyorum. iyi gelirdi..

Saçmanya
08-14-2007, 01:39 PM
Başka bir sitede gerçekten çok işe yaradığını ama saçı haddinden kuruttugunu okumuştum ..

spencer
08-14-2007, 11:04 PM
Benim sorum:''3-ben bu zetion şampuanın köpügünü tıpkı blue cap şampuanın köpügü gibi kaşlarıma burnuma ve burun civarına kulaklarımın arkasına ve içine cildime sürebilir miyim oradaki kepeklenme kabuklanma ve kızarıklığa iyi gelir mi?''

ve sizin cevabınız:''3-iyi gelir ama tek başına değil. köpüğü 5-10 dk bekletmek gerek''

1-hocam tek başına degil diyorsunuz peki bu yöntemle beraber neyi kullanmamı önerirsiniz?ve nasıl kullanmalıyım?
2-bu şampuanın köpügünü cildimde de mi 5-10 dk bekletmeliyim?
3-şampuanın köpügü bahsettigim yerlere herhangi bi zarar verebilir mi?
4- saçmanya arkadaşım sacı haddinden cok kurutuyor demiş ben placenta ile dönüşümlü yıkadığım zaman bu sorun ortadan kaybolur mu?
5-bi internet sitesinde bu şampuanın sürekli kullanmamak gerektigi kepek gittikten sonra bırakılması gerektigi yazıyordu bende seboreik dermatit oldugu için sürekli kullanım şart bunu nasıl degerlendiriyorsunuz?
6-aynı internet sitesinde haftada 2den fazla kullanılmamalı yazıyor bu dogru mu?
7-ve yine aynı internet sitesinde uzun süreli kullanımla saç dökebileceği yazıyor bu doğru mu?
hocam bahsettigim internet sitesi resmi degil bireyler kendi fikirlerini yazmışlar ama sizin fikirleriniz benim için daha öneml
cok uzun oldu farkındayım ama affınıza sıgınıyorum
kafamdaki sorular bunlar cevaplayacagınıza eminim
allaha emanet olun tesekkürler
hoscakalın

Habibullah
08-14-2007, 11:31 PM
1-seboreik dermatitin yüz lezyonlarını zetion tek başına düzeltmez. prednol ve benzeri bir krem kullanırsanız daha çabuk geçer..
2-bekletmek faydasını elde etmek açısından önemli.
3-vermez.
4-haftada 2-3 kez kurutmaz ama her halukarda placenta ile dönüşümlü kullanılması daha uygun olur.
5-doğru değil . sürekli kullanmak daha uygun bir hareket.
6-evet 2 iyi bir rakam. en fazla 3...
7-saçı dökmez tam tersine iyi gelir..

spencer
08-16-2007, 08:03 PM
hocam bu konuyla ilgili son sorum server hocayı aradım ben bu şampuanla ilgili sekreteri aracılığıyla 2sorum oldu öneriyor musnuz?kulaklarıma cildime kaşlarıma sürebilir miyim diye server hoca sekreterine şöyle demiş:kullanabilir deneyip görmek lazım ama bu şampuan cilde sürülmez demiş.anlamadığım server hoca blue cap sürülebilir diyor ama zetion sürülmez diyor.sorum şu size: siz bu zetion şampuanı cilde sürülmeyle alakalı server hocanın tutumunu nasıl degerlendiriyorsunuz?

not:bu soruları siz cevap yazmadan önce sordum cevabınızı okusaydım server hocaya sorma gereği duymazdım
tesekkürler hersey için

Habibullah
08-17-2007, 12:06 AM
zetion şampuanın saç yıkama sırasında yüze sürülmesinin bir zararı olmayacağı düşüncesindeyim.
ama normal bir krem gibi yüze sürülüp bırakılması yüzde aşırı kuruluk ,zamanla egzemalar yapabilir.

Keskin
01-07-2009, 03:39 PM
Ben bizzat kullandım bu zetion şampuanı ne kepek kaldı ne bir şey..
aksine saçlara çok iyi geldi dökülmeyi bile azalttı diyebilirim.
ve her şekle girer saç ama çok sertleştiriyor saçları.tavsiye ederim.

kübra88
05-31-2010, 11:13 PM
saçlarımda aşırı kepeklenme problemim var, şaçlarımda yapışık ve küçük küçük, ve aşırı derecede kaşıntı yapıyor. internetten yaptığım araştırmalar sonucunda zetion adlı şampuanı kullanan bazı arkadaşlarımıza iyi geldiğini duydum. şampuanı aldım fakat bazıları bu şampuanın saçları çok fazla döktüğünü yazmış. saçlarım zaten dökülüyor. şimdi şampuanı kullanacağım ama korkuyorum, bu şampuanla birlikte halen kullanmakta olduğum hacı şakir'in kepeğe karşı etkili şampuanını da birlikte kullanmamda bir sakınca varmı? haftada iki kere saçlarımı yıkıyorum. daha fazla yıkarsam bu seferde saçlarım çabuk yağlanıyor. 22 yaşındayım ve saçlarım yüzünden çok mutsuzum. kolay şekil almıyor. bu şampuan bana yardımcı olurmu? yan etki olarak saçalrım dökülür mü ???

kbolak
01-19-2011, 12:33 PM
Değerli arkadaşlar.Bende bu şampuanı kuaför bi arkadaşın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım.
çok pahalı şampuanlar denedım ama bu kadar ıyı sonuç alamamıştım. hem fiyatı uygun. ayrıca aşırı yağlanma problemım vardı çok ıyı geldı. kepektende 2 yada 3 yıkamada kurtuldum . mutlaka 5 dakıka kadar köpürterek bekleyin. ve saç dökülmeside durdu. sadece biraz sertleştiriyor saçımı ama herkesde aynı etkıyı yaratmıyormuş. artıları yanında biraz sertleşmeside zaten önemli değil. Zetion şampuandan ben memnun kaldım.

OziOn
03-13-2011, 09:45 PM
benimde saçımda kepeklenme var daha akşam yıkadım saçımı ama şimdi kaşınıyor.
omuzlarım beyaz beyaz pul pul..
bu Zetion şampuanı alıp deneyecem

Habibullah
03-14-2011, 10:50 PM
uyar.........

ego
03-29-2011, 03:10 PM
merhabalar ,
benimde saçımda cok fazla kepek ve kaşıntı vardı. sampuanımı ne kadar değiştirdiysem kar etmedi. eczacının tavsiyesi uzerine zetion kullandım. uzerinde yazılı sekilde kullandım ve kullanırken hiçbir sorun kalmadı. sonra kendi sampuanıma dondum. su anda kepekler tekrar oluşmaya başladı. kasıntı da basladı. acaba bu sampuanı surekli mi kullanmam gerekli?

haqy
09-20-2011, 05:07 PM
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Bende o zaman bu şampuanı kullanmaya başlıyorum, umarım etkisini görürüm.