PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dnc-l kullanımı?

idrisduygun
08-05-2008, 07:45 PM
arkadaşlar nasıl kullanıcam. kuru saçamı ıslak saçamı.

internette çok araştırdım kullanımıyla ilgili bi biligi bulamadım

tamburali
08-05-2008, 08:10 PM
kuru saç
ama önceden o bölgeleri ıslatır sonra havluyla kurularsan daha çok verim alırsın bence

idrisduygun
08-05-2008, 10:13 PM
nemli saça yani. dimi.

bi soru daha.
normalde 1 kerede nekadar kullanmalıyım ki 1 tanesi 1 ay yetsin.
kokusunu biliyorsunuz. iğrenç bişi. o yüzden günde 1 kez sadece akşamları kullanıcam. faydası olurmu sizce

tamburali
08-05-2008, 10:23 PM
saça sürmeyeceksin zaten:-)

deri nemli olsaun çok az yeter ama saçlar ıslak olursa pek iyi olmaz bence. derşi hafif ıslanıp kurulayacaksın

kokusundan kurtulmak istiyorsan normal dnc ile dönüşümlü kullan akşam dnc-l sabah dnc yada foam(foam parfümlü kokusu güzel)

idrisduygun
08-07-2008, 03:18 PM
tamburellii teşekkür ederim.
2. sorumun cevabını biliyormusun. 1 ay yetmesi için günde 2 kez kullanırsam. her seferinde nekadar sürmem gerekiyor saç derime

king87
08-07-2008, 03:25 PM
ortak 2 pump kullan bnce, bilmem yetermi aama. bn bi pump kullaniorm

shaho
08-07-2008, 03:58 PM
ve nihayetinde bugün elime ulaştı dnc'ler.. umarım iyi sonuçlar alırım.. dnc-l saçlı deriye sürülünce etkötü bi etki mi yapıyo? bide azaldermle birlikte kullanmak istiyorum dnc-l'yi. azaldermi seyrek olan her alana mı sürmeliyim?

loserman
08-07-2008, 04:11 PM
ben 1 aydır dnc-l i sadece akşamları 4 pump şeklinde uyguluyorum.saçlı deriye de uyguluyorum.derime sürmüyorum pek..sadece önlerde yanlarda çok küçük bölgelerdeki deriye sürüyorum..saçlarım bu sürede fazla dökülmedi..bu arada saçlarım da uzadığı için fark etmemişte olabilirim :) saçlarta fark ettiğim tek değişiklik,çok daha sağlıklı ve canlı gözüktükleri..yeni çıkan saç zaten 1 ay gibi bi sürede ve finestrid kullanmadan mümkün değil sanırım.benim derdim zaten olanı korumak..ama tepe bölgesindeki hafif seyrelmeyi de kapatabilirsem benim için büyük başarı olucaktır.

idrisduygun
08-07-2008, 04:44 PM
loserman
1 dncl nekadar yetti sana.

ben de dncl nin üzerinde 4 pomp filan görünce günde 2 kez toplam 8 pompa sandım. saçlar uzun olduğu için 2 gündğr sadece akşam 10 pompa sürüyorum. 20 gün yetsede olur.

idrisduygun
08-07-2008, 08:35 PM
arkadaşlar çokmu soru sordum ki cevap vermiyorsunuz
lütfen şu son sorumada cevap verin ya :). başka soru sormicam.

tamburali
08-07-2008, 10:10 PM
ya o dozlar keyfi hocam. günde 2 mlo kullanmazsan saç çıkmaz gibi birşey yok. az biraz sıkıp yayıcaksın saçsız alanına göre. mesela ben foamı günde o.7 ml falan kullanıyorum.

arimayaa
08-07-2008, 10:41 PM
sabah akşam 4 pomp olarak kullanılması gerektiği yazıyor kullanma kılavuzunda tabii saç uzunluğuna göre değişir

idrisduygun
08-08-2008, 08:26 AM
Yani Günlük 4+4= 8 Pomp Dimi. Hesabımı Bileyim Diye Soruyorum. Ben Günde 10 Pompa Sürüyorumda 20 Günden önce Biterse Para Yetiştiremem.

loserman
08-08-2008, 12:47 PM
Yani Günlük 4+4= 8 Pomp Dimi. Hesabımı Bileyim Diye Soruyorum. Ben Günde 10 Pompa Sürüyorumda 20 Günden önce Biterse Para Yetiştiremem.

Evet sabah akşam 4er pump.Ben sadece akşamları kullandığım için 1 ayda yarısı falan bitti.Sen sabah akşam kullanırsan rahat 1 ay yeter diye düşünüyorum.Fakat saçlar uzunsa tüm bölgelere yaydırman mümkün deil.Bu sebeple saçın 3-5 numara arası bişey olmalı.O zaman tüm kafa derisine rahatça yaydırabilirsin.Benim de saçlar uzadı ve bugün kestiriyorum.Kısa saç her zaman iyidir losyon kullanırken.En azından temel tedavi bitene kadar (1 yıl falan)

king87
08-08-2008, 12:55 PM
odeilde gencler bnm pump bi deisik. ilk baslar guzel guzel fiskirtirken simdi, azcik basinca cikior icinden bnm pump ayari bozuldu o nedenle
ayrica bunun kokusu super yaw tiner gibi

loserman
08-08-2008, 01:01 PM
odeilde gencler bnm pump bi deisik. ilk baslar guzel guzel fiskirtirken simdi, azcik basinca cikior icinden bnm pump ayari bozuldu o nedenle
ayrica bunun kokusu super yaw tiner gibi

:) koku hakkında ilginç bi yorum da işyerinde gelmişti..biri çekirdek gibi kokuyosun dedi,başkası kuruyemiş dükkanı gibi :) sosyal hayatta problem çıkardıgından gece sürmek daha iyi..

alperen
08-08-2008, 02:58 PM
sabah 4 pompa akşam 4 pompa 1aylık

ttyat
08-08-2008, 03:00 PM
:) koku hakkında ilginç bi yorum da işyerinde gelmişti..biri çekirdek gibi kokuyosun dedi,başkası kuruyemiş dükkanı gibi :) sosyal hayatta problem çıkardıgından gece sürmek daha iyi..

aynı şeyi dün bana eski bi arkadaş dedi. oysaki kullanımı bırakmıştım onceki gün ama yine koku kalıyor yıkamadan sonra.. kafamı kurcalıyordu bu bana niyecekirdek gibi kokuyorsun dedi... meger ondanmış..gerçek bi kaç gün kalınca oyle kokuyr