PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rogaine ile ilgili

petermoor
03-27-2007, 10:04 AM
hocam peki rogaine'i ek kremleri ile birlikte öndeki dökülmeler için kullanırken, daha çok dökülme olan yerler ile henüz dökülme olmamış deriye aynı oranda mı sürüyoruz?

Habibullah
03-27-2007, 10:08 PM
bu sana bağlı. henüz dökülmemiş yerlere de sürersen korur orayı ama ilaç çabuk biter. burada devreye maliyet giriyor.

petermoor
04-07-2007, 04:27 PM
hocam peki rogaine 1ml. oranını dökülme olan her alana mı 1 ml. şeklinde uygulayacağız. ve örneğin önler için ek losyonlardan acnelyse ve elocon losyon u sadece rogaine sürdüğümüz yerlere mi süreceğiz. saçın orta yan bölgesindeki dökülmeler de "ön" mü sayılıyor ayrıca?
ve rogaine ile birlikte kullanılacak bir şampuan vs yok mu? tesşekkürler.

Habibullah
04-07-2007, 10:01 PM
acnelyse ve diğer losyonu rogaine uyguladığınız yere süreceksiniz. günde 1 ml ortalama bir miktar. biraz azı fazlası olabilir. ama böyle bir doz her kutuyu 1 ay tüketime ayarlıyor...

Habibullah
04-07-2007, 10:02 PM
şampuan konazol,sedolin prozinc revigen vs. olabilir....

petermoor
04-16-2007, 09:01 PM
hocam;
rogain'e basladim bir haftadir, ama hemen hafif beyaz kabuklanmalar olustu..rahatsiz edici degil ama,bu neyin göstergesi olabilir? saçimi cok yikayamadim, konazola da henuz baslayamadim, bunlardan dolayimidir,yoksa rogaine'in deri haricinde sacla temas etmesiyle olusan istemsiz seyler midir? normal midir yani? (ek losyonlarim: acnelyse ve elocon losyon, bölge: ön)

Habibullah
04-18-2007, 06:06 PM
deride hafif soyulmalar oluyor demek. aynen tedaviye devam . derinin soyulması rogaine in etkinliğini artırır...

kuasar
06-02-2007, 09:21 PM
iki yıl önce ilk roğaine başladığımda bende de deride pullanmalar olmuştu artık olmuyor acaba deri bağışıklık kazandı da roğaine etkisini yitirdimi demek oluyor bu ?

Habibullah
06-02-2007, 10:37 PM
rogaine etkisini yitirmemişdir. tolerans artar kullana kullana.

petermoor
07-01-2007, 11:36 PM
rogaine kullanımı ile ilgili bir soru daha:

rogaine'i dokulme ile mücadele için devamlı kullanmak gerektigini biliyoruz.tabi bu hayli yorucu. peki dökulmeyi durdurup ara vermek, bir süre sonra dökülme başlayınca tekrar başlamak,bunu alışkanlık haline getirmek, rogaine'in etkisini azaltır mı? vucutta bir bagisiklik olusur mu?

sevgiler..

Habibullah
07-02-2007, 03:10 PM
alışkanlık yaptığına dair bir bilgi yok.