PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uçuklarrrrrrrr!!!!!!!!!!

ozmcelik
08-02-2007, 07:34 PM
bende sürekli uçuk çıkıyor.bazen stresli oldugumda bazende sebepsiz yere.ama 2 ayda bir kesin çıkar.tam dudagımda.şimdi yine cıktı.hep üst dudagımda cıkardı şimdi altta.ve öyle ufak falanda degil.bayaa bi büyük.acıyo kasınıyo fln.bunun kesin bir tedavisi yokmu?bi arkadasımda benim gibiydi.hap fln verdiler ona.kullandı.ama yine cıktı ondada.ucuk ilaçlarıda acayip pahalı.yani 3 ytl lik olanda var.ama hiç faydası olmuyor.bugun yine 9.25 ytl ye novartis aldm.ilk defa kullanıcam.eskiden zuvirax gibi birşey kullanırdım.oda şimdi:o 22.5 ytl idi.e alamadım.ne diyosunuz doktor bey????

Habibullah
08-02-2007, 07:46 PM
6 ay boyunca virosil 800 mg sabah yarım akşam yarım tb. al. virüsü büyük oranda baskılar. tedavi bittikten sonra yine tekrar ederse yeni bir tedavinin keşfedilmesini bekleyeceğiz..

ozmcelik
08-02-2007, 08:25 PM
benim hastalıklar genelde keşif istiyo zaten.benim sıcakta ellerim ve ayaklarımda şişiyor.dahiliyeye gittim romatizma yok.hafif kansızlık var.nörolojiye gittim.sinirsel birşeyde yok.yani sonuc yok.nie şişiyo nasıl incek.malesef bir sonuç yok.bu 1.problem.birde 2.problem var,koltukaltımda sürekli beze gibi şişlikler cıkıyor.görüntüde birsey yok.şişlik içinde.dahiliyeye gittim.ultrason cekildi.birşey cıkmadı.bu şişlikler 7-10 gün arası duruyor.sonra kendiliginden iniyor.sonra tekrar cıkıyor.dahiliyeci doktor manikür pedikürden kaynaklı enfeksiyon fln olabilir dedi fakat,bu şişlikler esnasında manikür pedikür flnda yaptırmadım.bu iki problemimdede her iki doktorda cildiyeye gitmemi sölediler....:

Habibullah
08-02-2007, 08:29 PM
gittiniz mi bir cildiyeciye?

ozmcelik
08-02-2007, 08:36 PM
malesef hayır.bos günüm yok staj yapıyorum su an.size sorayım dedim:confused:

Habibullah
08-03-2007, 11:34 PM
elimden gelse bir şey söylerdim de komplex bir durum.

ozmcelik
08-07-2007, 06:52 PM
kompleks derken ne demek istediniz?

Habibullah
08-07-2007, 07:36 PM
karmaşık yani. tekdüze bir durum değil. çok faktörlü. iyi bir öykü ve muayenden sonra tedaviye karar vermek gerek. tarifinizden size şu iyi gelir diyebilmek imkansız..