PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saw Palmetto (Solgar)

denizka
08-01-2007, 11:19 PM
Merhabalar.. 1 hafta önce saw palmetto kullanmaya başladım.Şu an Rogaine Foam, tretin krem, saw palmetto ve vitamin kombinesi uyguluyorum.Ve bu hafta finasteride başliycam.Saw palmettoda en etkili ve iddalı formül "procerin".Propecia'dan bile daha etkili olduğu söyleniyor ama kullanmadığım için net delilim yok.Procerin ülkemizde satılmıyor.Ben de önce işe yararlığını test etmek için eczaneden Solgar isimli firmanın saw palmettosunu aldım.Tablet sayısı Procerinle aynı; şişede 100 tablet var, günde 3 tane alıyoruz.Bir ay gidiyor yani.Prostata bitkisel olarak müdahele edip DHT'yi yok ediyor.(En azından amaçlanan o) .Fiyatı 48 lira, Procerin'e yakın.Bu ürünü kullanmaya en az 3 ay devam edicem.Daha sonra ciddi bir fayda olursa Procerin'e geçebilirim çünkü şunu da vurgulayayım Solgar'da sadece saw palmetto varken Procerinde buna ek bir çok madde de var.Procerin'in içeriği için:
http://www.procerin.com/procerin/index.html Bu yüzen Procerin'in %80 daha etkili olabileceğini düşünüyorum.Bu arada finasteride kullanmaya başliycam.Hocam sizce fiansteride-saw palmetto kombinesi problem çıkarır mı?Çünkü ikisi de 5 alpha redüktoza müdahele ediyor, bir problem çıkabilir mi sizce?
Saw palmettoyu da merak edenler için: http://en.wikipedia.org/wiki/Saw_palmetto
Kolay gelsin...

Habibullah
08-02-2007, 08:28 PM
keşke almasaydınız. saw palmetto iddialı ama yararı kanıtlanmış dğil. onca makale okudum konuyla ilgili. değecek bir ürün değil...etkileşim olabilir. henüz aksi bir bildiri yok ama...

denizka
08-02-2007, 09:10 PM
Ahh hocam..Keşke danışsaydım size :) Neyse bu şişeyi kullanayım artık, en az 3 ay kullanın demişlerdi, h,ç ferek yok öyleyse..Rogaine ve finasteridle yola devam..Belki alın bölgesine uygulamak için spectral dnc alabilirim.Hocam sizce spectral dnc'nin şakaklarda göstereceği gelişmeyi Rogaine ve tretin kullanarak elde etmek mümkün mü?Sizce spectral dnc'yi almaya değer mi?

tamburali
08-02-2007, 10:05 PM
Hocam sizce spectral dnc'nin şakaklarda göstereceği gelişmeyi Rogaine ve tretin kullanarak elde etmek mümkün mü?Sizce spectral dnc'yi almaya değer mi?

bence degmeza. 90 ytl 3 aylık rogain fiyatı

Habibullah
08-03-2007, 11:33 PM
mali durum nazikse rogaine acnelyse prosterit ile başla. bu 3lü öbürünün yarısına anca gelir.

secret3339
09-24-2008, 02:50 AM
prosterit nedir hocam??

hilaras
12-12-2008, 09:10 PM
hocam bahsedilen bitkisel haplar saw palmetto içeriyor.
o da prostat tedavisinde kullanılıyormuş.

dht blokajı ve yan etkileri açısından finasteride ile aynı kapıya mı çıkar?

Habibullah
12-12-2008, 10:35 PM
olumlu etkisi ,verilen emeğe değmeyecek. elimizdeki veriler bunu gösteriyor...

pyramos
02-15-2010, 07:13 PM
Testosteron değerleri oldukça yüksek olan biri için bu ve benzeri ürünlerin ne gibi faydası yahut zararı olur?

scandsucker
04-22-2011, 06:46 PM
Evet bende bu saw palmetto yu merak ediyorum. ben sadece minoxidil kullanan biriyim diyelim. Saw palmetto kullansam azda olsa bir faydası olur mu? Yan etkisi olur mu? Cok onemli cunku spor yapıyorum testeroncuklarım dussun istemem....

kerkenez
02-23-2012, 10:12 PM
kerkenez:ben spectra dnc aldım dedikleri gibi günde 2 defa 10 sprey sıktım bir kutu 10 günde bitti,hiç tavsiye etmem bu şekilde ayda 3 kutu gider çok pahalıya gelir.