Orijinalini görmek için tıklayınız : Batık tüyler ve bıraktığı izler
HaBerOk
07-31-2007, 12:23 PM
Dr. Bey benim bacaklarımda çok kötü batık tüyler var.5-6 sene önce epilatör kullanıyordum.Sanırım bu yüzden oldu daha çok ama o zamandan beri ağda ile alıyorum tüyleri.Yinede görüntü çok kötü.Batanları sıkarak ve iğneyle çıkarmaya çalışıyorum maalesef ve buda görüntüyü dahada kötüleştiriyor. Sürekli netten araştırıyorum.Çeşitli şeyler duydum ama kullanmaya cesaret edemiyorum.Sizin gibi bir uzmandan bilgi almak beni çok rahatlatacak.En son pfb vanish diye bir ürün araştırdım.Batıkları engelliyormuş ama iş bununla sınırlı kalmıyor.Geride kalan kötü izlere faydası var mı yazmıyor.
Bu durumdan çok bunalmış durumdayım.Bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.İyi çalışmalr..
Habibullah
08-01-2007, 12:16 AM
soyucu kremlere ihtiyacınız olacak: mfuro pomad +acnelyse krem +salsil jel...3ünü karışım halinde sorunlu alana sürün...
HaBerOk
08-01-2007, 11:36 AM
Çok teşekkür edeirim hocam.Denicem inşallah iyi gelir.Sağolun..
HaBerOk
08-01-2007, 08:13 PM
Hocam bu arada aklıma geldi.Bu karışımı hergün mü sürcem?Bide sürdükten sonra yıkamam falan gerekiyor mu acaba?Ne kadar süreyle kullanmam gerekiyor? Bu konularda da aydınlatırsanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler..
Habibullah
08-02-2007, 08:20 PM
hergün sürülecek. sürüldükten sonra yıkama yok.
sonuç alıncaya kadar devam...
HaBerOk
08-11-2007, 03:29 PM
Hocam yine ben.İlaçları kullanmaya başlayalı 8 gün oldu.Ama soyulma veya herhangi bi değişme yok gibi.Ümitsizliğie kapılıyorum.İşe yaramıyor mu acaba?
Habibullah
08-12-2007, 07:57 PM
8 gün erken. bazen belirgin bir soyulma olmayabiliyor istisnai olarak. zaman içinde etkisi olacaktır..
HaBerOk
08-12-2007, 11:08 PM
Saolun hocam.Teşekkür ederim..
sedaCİK86
09-17-2007, 01:13 AM
MERHABALAR DR. BEY. FAZLA KATILMASAM DA SİZİ TAKİP EDİYORUM. ANCAK ANLAMADIGIM BIR KONU VAR, CEVAPLARINIZI VERIRKEN HEP ILACLARI KARISTIRMAKTAN BAHSEDIYORSUNUZ AMA OYLE OLURSA ILACALR BIRBIRININ ETKISINI KAYBETTIRMEZ MI, YA DA YAN ETKI OLUSTURMAZ MI? BEN SIZIN TAVSIYELERINIZ UZERINE ERGENLIK DONEMINDE OLUSAN CATLAKLARIM ICIN madecassol pomat VE ancelyse KULLANMAYI DUSUNUYORUM AMA HALA NASIL BERABER KULLANACAGIMI ANLAMIS DEGILIM. ACIKLIK GETIRIRSENIZ SEVINIRIM. KOLAY GELSİN.
Habibullah
09-18-2007, 12:22 AM
birbiriyle geçimsizliği kanıtlanmış ilaçlar dışında bazen karışım önerisi yaparız.kullanım kolaylığı sağlar hastaya...
lal35
11-04-2007, 10:58 AM
ben kullanıyorum pfb. var olan izleri geçirmede etkisi yok.batıklarda da öyle ahım şahım bir faydasını göremedim fiatıda oldukça pahalı.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.