Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaine ve şampuan
rogaine kullanmaya başlayalı 1 ay oldu her gün bir kere kullanıyorum ve 1ml çizgisini geçmemeye çalışıyorum buda damlatıcının yarısı gibi birşeye tekabül ediyor fakat 1 ay olmasına rağmen ilk şişe bitmedi.bildiğim kadarıyla süresi 1 aylıktı sahte olma olasılığı olabilir mi acaba?herhangi bir faydasını da görmedim şimdilik.
birde şampuan önerilerinizi bekliyorum revigen ve rogaine kullanıyorum birde kepeğe karşı etkili bitkisel bir şampuan kullanıyordum bitti.özellikle yağlanmaya ve kepeğe karşı etkili bir şampuan ismi verirseniz sevinirim.
spencer
06-01-2008, 09:55 PM
Konazol şampuan ikisinide bitirir onu kullan bu arada rumuzun çok güzel :D
mechulbiri
06-01-2008, 10:19 PM
rogaine 1 şişesi 60 ml yani günde 1 kere kullanırsan 2 ay gider günde 2 kere kullanman lazım rengi çok sarı veya çok renksizse sahtedir
doktor bana günde 1 kere kullan 1ay da biter demişti o zaman yanlış söylemiş olmalı birde şampuan için bir doktor tavsiyesi almak gerekirmi acaba yoksa direk alıp kullanayımmı?
teoman_
06-02-2008, 11:20 AM
günde bir kez kullanacaksan, 2 ml kullanman gerekecek. bir ayda tüketmek için.
sahte olup olmadığını anlamak güç.
kokusu, rengi ve tüplerin üzerindeki lot numaraları, sürdükten sonra saçında bıraktığı etki farklı oluyor orijinal ve sahteleri arasında.. forumda bununla ilgili olarak arama yaparsan daha önce açılmış birçok konu bulabilirsin...
tamburali
06-02-2008, 07:20 PM
normalde 60 ml oldugundan günde 2 ml kullanırsan 30 gün gider sen ne kadar kullanıyordun?
ama illa 1 ayda bitirmek zorunda degilsin dökülmüş saç miktarına göre ada ihtiyacına göre kendin karar verceksin. örnegin bende bir şişe ortalama 2.5 ay gidiyor
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.