PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaİn

serin
07-28-2007, 09:52 AM
Merhaba ArkadaŞlar Rogaİn SaÇa SÜrÜldÜkten Ne Kadar SÜrede KurumuŞ Oluyor Ben %2 Lİk Kullaniyorum BeŞ Dakİka İÇİnde KurumuŞ Oluyor.aceba Sahtemİ?

collateral
07-28-2007, 07:05 PM
saçında hafıf nem olmuyormu yanı tamamenmı kuruyor?

mehmet
07-29-2007, 08:13 AM
Merhaba ArkadaŞlar Rogaİn SaÇa SÜrÜldÜkten Ne Kadar SÜrede KurumuŞ Oluyor Ben %2 Lİk Kullaniyorum BeŞ Dakİka İÇİnde KurumuŞ Oluyor.aceba Sahtemİ?

bende de ay nı sorun var daha önce aldıklarım uzun süre kuramassaken bu yeni aldıgım hemen kuruyor sahte ola bilir bilen biri aydınlatsın bizi

collateral
07-29-2007, 01:15 PM
hemen kuruyo derken 15-20 dakıkadamı kuruyor eğer öyleyse normal ama anında uçmaya başlıyorsa 5 dakıkada bişe kalmıyorsa sahtedır....

mehmet
07-29-2007, 01:48 PM
hemen kuruyo derken 15-20 dakıkadamı kuruyor eğer öyleyse normal ama anında uçmaya başlıyorsa 5 dakıkada bişe kalmıyorsa sahtedır....

hayır 5 10 dakkada kuruyor ve rengi sarı losyonun yani daha önce aldıklarımdan daha koyu renkte herallde kazıkladılar gene bizi serefsizler hocam bu srefsizlerin yanına kar kalmamamsı için bişey yapmak lazım ama ne

ttyat
07-29-2007, 02:26 PM
dedim i,şte kardeş koyu sarıdan korkacaksın
benim saçımın içine de o etti
başta her sey guzeldi açık renkli kullanınca süper gelmişti
sonra onu aldım hem kokusu kotu hemde rengi
saçlarımı yedi bitirdi

mehmet
07-29-2007, 02:31 PM
dedim i,şte kardeş koyu sarıdan korkacaksın
benim saçımın içine de o etti
başta her sey guzeldi açık renkli kullanınca süper gelmişti
sonra onu aldım hem kokusu kotu hemde rengi
saçlarımı yedi bitirdi

haklısın kardes dikkat et kullanma sakın onu benspectral dnc baslaycam heralde o daha etkili diyorlar

ttyat
07-29-2007, 02:32 PM
valla onu denemedim ama yeni aldıgım rogain fena değil eskisi gibi..zaten kullanmadım diğerini döktum

collateral
07-29-2007, 02:58 PM
eczanelerden ve bazı dükkanlardan alırsanız sıyah kutu verıyolar ve büyük ıhtımal sahte oluyor..mavı kutu rogaine veya köpük rogaine almaya dıkkat edın...

mehmet
07-29-2007, 05:17 PM
eczanelerden ve bazı dükkanlardan alırsanız sıyah kutu verıyolar ve büyük ıhtımal sahte oluyor..mavı kutu rogaine veya köpük rogaine almaya dıkkat edın...

son aldıgımrogaine siyah kutudaydı içinde bitane sprey baslıgı vardı kutunun damlallık falan yoktu kutuda zaten süpelenmıstım ama genede aldım tesekkrler aydınlatıgın için spectral içerigi hosuma gitti cimy den alcam heralde onu yarın grsrz