PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ***güneş Lekeleri***

caglarmsnm
03-23-2007, 08:18 PM
öncelikle böyle bir hizmetten dolayı çok teşekürederim benim sorum açık tenli bir kişiyim ve yaz tatillerimi devamlı deniz kıyısında geçiririm bu nedenle sırt bölgemde güneşe baglı güneş lekeleri olustu ve yaklaşık 10 yıldır bulunmakta doktora hiç muayene olmadım..sorum şu bu güneş lekelerinin tedavisi varmıdır yani bunlardan kurtulabilrmiyim çünkü görünüm olarak çok rahatsız oluyorum şşimdiden tskler kolay gelsin

Habibullah
03-23-2007, 11:14 PM
aslında etkin bir tedavi var ama pratik değil. her bir lekenin üzerine günde 1-2 kez birkaç ay krem sürülmesi kişiyi zorlar. tedavi bitiminde tekrar ihtimali de var. ben yine de solar lentigo- anlatımınızdan çıkarığım tanı- için şunları öneriyorum:
-sabah öğle güneş koruyucu krem.
- akşam expigment %4+ locoid merhem +acnelyse karışımı

caglarmsnm
03-24-2007, 08:21 AM
aslında etkin bir tedavi var ama pratik değil. her bir lekenin üzerine günde 1-2 kez birkaç ay krem sürülmesi kişiyi zorlar. tedavi bitiminde tekrar ihtimali de var. ben yine de solar lentigo- anlatımınızdan çıkarığım tanı- için şunları öneriyorum:

çok teşekkr ederim doktor bey peki bu kremin tedavi oranı üzde kaçtır.çünkü görünüm olarak rahatsızım üzerine kalıcı dövme bile yapmayı düşünüyorum tedavi olasılığını önerdiğiniz kremleri kullanacağımm..tekrar teşekkürler kolay gelsin..

Habibullah
03-25-2007, 02:56 PM
düzgün kullanan hastalarda tama yakın düzelme oluyor....

caglarmsnm
03-26-2007, 05:35 PM
düzgün kullanan hastalarda tama yakın düzelme oluyor....

HOCAM BUGUN GETİTTİRDİM İLAÇLARI;

+expigment %4
+locoid merhem
+acnelyse karışımı

NASIL BİR KULLANIM ÖNERİRSİNİZ..???TEŞEKKÜRLEER

Habibullah
03-26-2007, 11:40 PM
-expigment sabah akşam 8
-locoid sabah 10
-acnelyse akşam 10

caglarmsnm
03-28-2007, 10:24 AM
-expigment sabah akşam 8
-locoid sabah 10
-acnelyse akşam 10

çok teşekkürler doktor bey şuan düzenli kullanıyorum umarım bir sonuuç alırım..

Habibullah
03-28-2007, 09:59 PM
büyük ihtimalle. benim hastalarımda sonuçlar yüz güldürücü.

caglarmsnm
03-31-2007, 11:40 AM
büyük ihtimalle. benim hastalarımda sonuçlar yüz güldürücü.

kullandığım yerlerde hafif kızarıklık oldu normalidir..alerji veya başka bişi değil sadece hafif kızarıklık bide temiz cildemi sürmeliyim çünkü günde 4 kes kullanıyorum tskler simdiden??

Habibullah
04-01-2007, 07:56 PM
hafif kızarıklık olması normal. daha az sür. yine olursa bir gün ara vererek kullan....

caglarmsnm
04-04-2007, 08:42 PM
hafif kızarıklık olması normal. daha az sür. yine olursa bir gün ara vererek kullan....

merhaba tekrar rahatsız ediyorum..9 gündür düzenli kullanıyorum güneş lekelerinde hafif açılma var gibi yada bana öyle geliyor bu kadar çabuk sonunç alınabilirmi??

bide benlerdede kullanılırmu önerdiğiniz kremler??

tskler kolay gelsin..

Habibullah
04-04-2007, 10:06 PM
erken sonuç alınabilir , normal. benlerde kullanmayın. her benin mutlaka muayene edilmesi gerekiyor...

caglarmsnm
04-06-2007, 08:23 AM
erken sonuç alınabilir , normal. benlerde kullanmayın. her benin mutlaka muayene edilmesi gerekiyor...

merhabalar bugun ara verdim çünkü biraz kızardı sırtım bide bu kremlerin tedavi yöntemi deriyi soyarakmı yani (güneş yanığı) gibi sürtüğüm bölgelerde deri soyulmaya başladı..???

Habibullah
04-06-2007, 10:08 AM
evet deriyi soyar ama herkesde bu belirgin olmaz hatta çoğunda olmaz. eğer ciddi bir soyulma farkediliyorsa acnelyse kremi daha az sürün. ya da bir gün ara vererek devam edin...

caglarmsnm
04-06-2007, 10:30 AM
evet deriyi soyar ama herkesde bu belirgin olmaz hatta çoğunda olmaz. eğer ciddi bir soyulma farkediliyorsa acnelyse kremi daha az sürün. ya da bir gün ara vererek devam edin...

CİDDİ DEĞİL SADECE SANKİ GÜNEŞTE YANMIŞ HAFİF SOULMA VAR TAMAM SAĞOLUN..ÇOK İYİSİNİZ..

Habibullah
04-06-2007, 11:17 PM
teşekkür ederim. sen de iyisin.

caglarmsnm
04-15-2007, 12:37 PM
teşekkür ederim. sen de iyisin.

bazı lekeler deriyle birlikte soyuldu ve kayboldu...sanırım tedavi sonunda hiç kalmıcak

Habibullah
04-15-2007, 08:50 PM
sevindim. inşallah gerisi de iyi olur...

piraye
04-19-2007, 05:03 PM
merhabalar siteyi çok beğendim ve hemen üye oldum.Benim sorunum bi süre önce yaptırdığım lazer epilasyon sonrası güneşe çıkmadan önce koruyucu kullanmadığım için yüzümde oluşan lekeler.Şu an koruyucu kullanıyorum fakat daha önce oluşan lekelerin yok olması için ne yapmalıyım nasıl bir ilaç kullanmalıyım?şimdiden teşekkürler..

Habibullah
04-19-2007, 11:06 PM
kahverengi lekelerden bahsediyorsunuz. mali açıdan hiç bir sorun yoksa
-tritone krem gece
- tretin krem akşam
- güneş korucu krem sabah ve öğle.

piraye
04-20-2007, 03:18 PM
tavsiyeler için teşekkürler bu ilaçları en yakın zamanda temin edip kullanmaya başliycam bir de şunu öğrenmek istiyorum;bi ilaçları ne kadar süre kullanmam gerek lekelerin tamamen geçmesi için?bir de cildi soyarak mı lekeleri geçirecek yoksa zamanla lekelerde açılmalar mı olacak?

Habibullah
04-20-2007, 11:07 PM
bir çok hastada belirgin bir soyulma olmaz. lekeler açılır.süre söylemek zor ama ortalama 1-2 ay arası denilebilir...

piraye
04-21-2007, 04:08 PM
yardımlarınız için çok teşekkürler..

caglarmsnm
04-22-2007, 01:14 PM
bir çok hastada belirgin bir soyulma olmaz. lekeler açılır.süre söylemek zor ama ortalama 1-2 ay arası denilebilir...

1-hocam tekrar ben:) lekelerin reklerinde belirgin açılmalar var bazıları ise deriyle birlikte hemen kayboldu bazıları ise rengi açıldı neden acaba..

2-bide temiz cildemi kremleri sürmeliyim yani günde 4 kez sürüyorum ve üst üste birikiyor kremler günlük duş almalımıyım bazen 2-3 gün üst üste sürüyorumda...

tskler...

Habibullah
04-22-2007, 11:10 PM
2-günlük duş zor olur. rutininizi değiştirmeyin. üstüsüte olursa da bir şey olmaz. kremleri yedirirsen cilde sorun yaşamayız..
1-derinin varyasyon gösteren tepkileri bunlar. yapısal kaynaklı. bu görünüm yüzünden yeni bir kullanım tarzına girmeyelim. eskisi gibi devam...

piraye
04-28-2007, 11:29 AM
hocam bana yüzümde oluşan lekeler için tritone krem ve de tretin kremi önermiştiniz,bi süre önce stresli bi zamanda baya sivilce çıkmıştı yüzümde ve onlarla oynadım leke kaldı bu önerdiğiniz ilaçlar sivilce izlerini de geçirir mi?

Habibullah
04-29-2007, 10:30 PM
evet iyi geleceğini düşünüyorum...

caglarmsnm
05-02-2007, 09:37 AM
evet iyi geleceğini düşünüyorum...

mrblar lekelerin bir kısmı açıldı bir kısmı kayboldu ama son 1-2 haftadır bir değişiklik yok acaba onlar yerleşmişmi vucuta kaldı onlar :( sanki

Habibullah
05-02-2007, 09:33 PM
daha erken . tam soluncaya kadar devam...

piraye
05-06-2007, 01:44 PM
tekrardan selamlar.hocam bana lekeler için tritone krem ve tretin kremi önermiştiniz ben bu kremleri yaz aylarında da kullanabilirmiyim şöyle birşey duydum leke tedavisi sonbahar ve kış aylarında yapılıyormuş?

Habibullah
05-07-2007, 07:27 AM
plajda güneşlenmezseniz, çiftçi gibi bir mesleğiniz olup güneş altında saatlerce kalmayacaksanız bence kullanılır....

caglarmsnm
05-07-2007, 07:12 PM
mrb hocam şuan ara verdim büyük ölçüde gitti lekeler sadece güneşin daha çok maruz kaldığı omuz bölgemde 5-6 adet leke kaldı sırt tamamen gitti ama sırtımda kuruluk var banyodan sonra böyle oluyor biraz su topluyor kuruluk oluyor 1-2 güne geçiyor normalmi? o yüzden biraz ara verdim yoksa devammı ediyim diğerleride kaybolur umarım tskler...

Habibullah
05-07-2007, 10:24 PM
iyi gidiyor. leke kalan yerlere de tedaviyi devam ettirin. banyo sonrası kuruluk olabilir. nemlendirici kullanabilirsiniz.

caglarmsnm
05-10-2007, 05:33 PM
iyi gidiyor. leke kalan yerlere de tedaviyi devam ettirin. banyo sonrası kuruluk olabilir. nemlendirici kullanabilirsiniz.

hocam özelden size mesaj attım ve resim yolladım sanırım

http://www.photoamp.com/img.php?img=aNP3FEn.jpg

resim bakarmısınız

caglarmsnm
05-12-2007, 07:57 AM

hocam özelden size mesaj attım ve resim yolladım sanırım

http://www.photoamp.com/img.php?img=aNP3FEn.jpg

resim bakarmısınız

Habibullah
05-12-2007, 09:43 AM
evet resimlere baktım. sonuç için erken. tedaviye devam öneriyorum. şimdiye kadar bu tür tedaviden tama yakın sonuç aldık desek yanlış olmaz...

umay
06-14-2007, 07:43 PM
merhabalar.bu sayfa aracılığıyla ben de bi soru sormak istedim.arkadaşın bahsettiği şekilde benimde elmacık kemiklerimin üzerinde iki sene önce kahverengi lekeler oluştu.sizin bahsettiğiniz 3 kremi bi eczacı arkadaşın tavsiyesiyle kullanmaya başlamışken hamile olduğumu öğrenip bırakmıştım. .hamileyken lekeler daha da belirginleşti.aynaya bakınca moralim çok bozuluyor.şu an emziriyorum.ama lekelerden de kurtulmak istiyorum.ne yapabilirim sizce?

umay
06-14-2007, 08:06 PM
-expigment sabah akşam 8
-locoid sabah 10
-acnelyse akşam 10
bahsettiğim kremler bunlar.kullanmamda sakınca var mı?

Habibullah
06-14-2007, 11:37 PM
emzirmede bir sorun olmaz. benim yorumum bu.

umay
06-15-2007, 10:06 AM
teşekkür ederim hocam.krem saatlerini 2 saat ileriye kaydırsam sorun olur mu?

Habibullah
06-16-2007, 12:22 AM
hayır.kullanım saatleri o kadar da rijit değil...

caglarmsnm
06-21-2007, 08:32 AM
mrb doktor ben ben kremleri 1 aydır sürmüyorum lekeler açıldı fakat hala bulunmakta çok uzun bir tedavi oldu bu bir süre kullanmıcam tamamen çıkaracak ama en az 2-3 ay daha kullanmam gerekçek heralde bu kadar kullanma bir zararı olurmu gözle görünen bir zararı yok ama karaciğeri etkiler yazıyor yan etkilerinde ne yapayım

tskler

saygılar.....

Habibullah
06-25-2007, 09:53 PM
önerdiğimiz topikal ilaçların karaciğere bir yan etkisi olmaz.

kayra88
06-30-2007, 04:37 PM
siteyi gezdim ve begendim.bi konuda danışmak istedim doktor beye bi sorum var.benim bacagımda yaklaşık 6senedir belirginlik gösteren sanırım güneşten olma kahverengi bi leke var ve biraz büyük bi boyutu var budurum beni rahatsız ediyoo .bunu gidermek için 2ay leke ilacı kullandım DDTF INTENSİVE HOLİSTİC LIGHTENER die bi ilaç kullandım fakat ürün biraz pahalı oyüzden 2kez kullandım ilk kullanımımda lekede sadece acılma oldu daha sora sanki bi degişklik olmadı gbime geldi ve kullanmayı kestim sizin siteye yazdıgınız tritone adlı ilaç acaba nası bi ürün ve fiyatı nekadr acaba bnde işe yararmı bide sizin görüşünüzü ögrenmek istedim lekemin tamamen kaybolması için başka ne yapablirim yardım...şimdiden teşşkrler..

Habibullah
06-30-2007, 08:52 PM
özel mesajlarda cevapladım...

kayra88
07-01-2007, 01:02 PM
verdiginiz bilgi için teşekkür ederim yanlız bşi daha sorucam tritone benm kullandgım ilaçtan daha etkilimi acaba almışken en iyi gelebilcek ürünü almak isterimdeee:) bşi daha sorucam bu iki ilaç birlikte 60ytl üzerimi yoksa ikisinnde fiyatları ayrı ayrı 60ytl mi?bütün eczanelerde bulablirmiyim bu ilaçları kolaylıkla..ayrıca bu tavsiye ettiginiz ilaçlar karnele alınablirmi??başınızı agrıttım biraz ama kusura bakmayın:p

Habibullah
07-01-2007, 09:54 PM
tritone 65 ,tretin 14 ytl...karneye girmiyor. bahsettiğiniz ilaçdan daha iyi bir ürün...

arzu
07-03-2007, 10:21 AM
Merhaba Doktor Bey geçen yıl bıyık bölgem, burnumun yanları ve kaşlarımın üzerinde zamanla koyulaşan kahverengi lekeler çıktı. Gittiğim doktor bana expigment %2 verdi. Bunu kullanarak lekelerim soyuldu ve geçen yıl için bu problemden kurtuldum. Fakat bu yıl aynı sorun aynı bölgelerde tekrarladı. :( Yine aynı kremi kullanarak kurtulmaya çalıştım ama 2. kez soyulmasına karşın lekeler geçici bir süre için yok olup tekrar çıkıyorlar. Malum deniz mevsimi olduğundan güneşlenmekten de kaçamıyorum :) Acaba benimde ilk sayfalarda belirttiğiniz 3 karışımı aynı anda mı kullanmam gerekir. Ve expigment %2 ve %4 arasındaki fark nedir ? Son olarak bu lekelerin oluşumunu önleyecek fakat bronlaşmamı engellemeyecek gündelik ve güneşlenirken kullanabileceğim bir koruyucu önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Habibullah
07-03-2007, 03:19 PM
iyi bir marka güneş kremi olabilir. nivea roche coppertone sebamed...bunlardan birini kullanmak lekenin tekrarlamaması için en iyi önlem..
expigment%4 daha kuvvetlisi. 3lüyü kullanmak daha etkin olur...

arzu
07-04-2007, 08:26 AM
Teşekkürler... Peki bu güneş kremi kaç faktörlü olmalı ? :confused:

Habibullah
07-04-2007, 11:20 PM
son çıkanlar zaten 45 in üsütnde . yeterli olur..

kayra88
07-05-2007, 02:36 PM
dediginiz kremleri aldım(tretin ve tritone) bunları nası kullanmayı önerrsiniz ayrıca her kullanımda bölgeyi temizlemek gerekirmi kullanım hakkında bilgi istıyorum kolay gelsin..:)

kayra88
07-05-2007, 02:38 PM
bide expigment die bi ilaçtan bahsetmş arkadşlar bu tritone ve tretinden daha etkili bi ilaçmı

Habibullah
07-05-2007, 05:21 PM
expigment dünyada en çok kullanılanı. tritone ise kombine .yeni formüle edildi.daha iyisi olduğunu düşünüyorum. eski krem lekeleri temizleme işini tretin biyolojik olarak yapar.
tretin akşam sürersiniz 1 saat sonra da tritone sürersiniz. gündüz de 1-2 kez tüm yüze güneşten koruyucu ...

cella
07-25-2007, 01:26 PM
Merhaba,

Benim alnımda ve gözaltlarımda lekeler çıkıyor yazın. Yüksek faktörde ve kısa aralıklarla koruyucu kullandığım halde yazın engelleyemiyorum. Dr. "egzama" demişti ve verdiği kremi kullandım ancak bir gelişme olmadı.Tritone un cildi incelttiğini duydum doğru mudur? Yani yüz bölgesi için tavsiye etmiyorlar pek.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Habibullah
07-26-2007, 12:32 AM
tritone cildi inceltmez..

herciyes
08-03-2007, 10:42 AM
mrb hocam tritone kullansam yetrli olurmu birde bütün yüzüme mi süreyim bu kremleri lekelerin üzerinemi inatcı bi leke var burnumun üzerinde fotorafını yollaya bilirim isterseniz ne yapcam ben bıktım artık ne önerirseniz onu kullanayım yardımlarınız bekliyorum çok sağolun:o

Habibullah
08-03-2007, 11:23 PM
sadece lekeye.
gönder tabi. drhabibaktas@yahoo.com

aslihan7780
11-09-2007, 12:48 PM
selam yüzümün tamamında güneş lekeleri var özelikle alın ve elmacık kemiklerimde.Bir yıl önce cilt doktoruna gittim expigment düzenli bir şekilde kulandım hiç bir faydası olmadı.
Çok açık tenliyim lekelerimden çok rahatsız oluyorum ve aynaya bakmak istemiyorum.
Ne önerirsiniz
-expigment sabah akşam 8
-locoid sabah 10
-acnelyse akşam 10
Arkadaşa bu karışımı verdiniz bende bu karışımı kulanmam uygun olurmu eğer uygunsa eczanelerden bula bilrmiyim?
Teşekürederim.

Habibullah
11-09-2007, 10:55 PM
evet bu kombinasyon etkinliği artırıyor. çok faydası olduğunu onlarca hastada gözledik...

doktorbz
12-11-2007, 06:57 PM
merhaba hocam ben 18 yaşında erkeğim ve yüzümde kahverengi lekeler var. bu lekeler gün geçtikçe artıyor bunlardan sadece expigmenti kullanarak kurtulabilirmiyim. yoksa önerdiğiniz üçlü karışımı mı kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler.

lekelerin resmi
http://www.fotoparked.com/upload/nr/824/thumb/d-c03358.jpg (http://www.fotoparked.com/images.php?file=824&image=d-c03358.jpg)

esma
03-14-2008, 01:30 PM
hocam merhaba benim yüzümde çiller çıkmaya başladı ve git gide koyulaşıyor önerebileceğiniz b ilaç varmı teşekkür ederim

Habibullah
03-14-2008, 10:54 PM
merhaba hocam ben 18 yaşında erkeğim ve yüzümde kahverengi lekeler var. bu lekeler gün geçtikçe artıyor bunlardan sadece expigmenti kullanarak kurtulabilirmiyim. yoksa önerdiğiniz üçlü karışımı mı kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler.

lekelerin resmi
http://www.fotoparked.com/upload/nr/824/thumb/d-c03358.jpg (http://www.fotoparked.com/images.php?file=824&image=d-c03358.jpg)

-3lü tabi ki daha iyi olur.

Habibullah
03-14-2008, 10:54 PM
hocam merhaba benim yüzümde çiller çıkmaya başladı ve git gide koyulaşıyor önerebileceğiniz b ilaç varmı teşekkür ederim

- güneşten koruysu. mali durum iyiyse solecrin...

hakanlara
04-28-2008, 07:51 PM
Slm hocam, Benım de gecen yazdan kalma yüzümde lekelrim var. Sizin önerdiğiniz (expigment %4+ locoid merhem +acnelyse karışımı ) aldım.
bunların kullanım nasıl acaba...? Thx..

Habibullah
04-28-2008, 08:23 PM
eski soru-cevaplarda bir göz atın .çok ayrıntılı bilgiler var.

masalll
05-07-2008, 11:49 AM
Hocam iyi günler uzun süredir siteyi takip ediyorum benim sorunumdan muzdarip ne çok insan varmış...Hocam benim sorunum yüzümde çok fazla güneş lekeleri ve benler var. güneş lekeleri için lazer tedavisi gördüm fakat mevcutlar gitmediği gibi yenileri belirdi..doktor cilt rengim açıldığı için etkisizlerinde belirdiğini söyledi..sorum şu ki önerdiğiniz 3 lü karışımı uygulasam olurmu cildim çok yoruldu gibi geliyor ve eskiden hiç görünmeyen kılcal damarlarımda var artık tedavim biteli 1 hafta oluyor ve sonuç 0 önerilerinizi bekliyorum...şimdiden tşk.ler

masalll
05-07-2008, 11:52 AM
hocam birde leke açıcı olarak Exuviance diye bi krem kullanıyorum 3 ay oldu ama pek bi fark yok gibi bu konudada yardımcı olabilirmisiniz....

Habibullah
05-07-2008, 03:06 PM
bizim alışılmış 3lü kremi kullanın. son söylediğiniz kremi de bilmiyorum..

yilmaz90
07-16-2008, 01:12 PM
hocam bnm yüzümde çiller var...omzumda da güneşlekeleri var ne kullanmam gerekiyor..3 lü kremi mi?

septenber
07-16-2008, 01:16 PM
foruma bir göz atın.çiller için kullanılan kremler, bunların faydasının olup olmadığı...aradığınızı bulacak kadar çok bilgi var..

gökberk
07-29-2008, 12:20 AM
Hocam merhaba...
Ben 42 yaşındayım geçen yıla kadar cilt ile ilgili bir problemim yoktu.Fakat geçen yıl alnımda kahverengimsi lekeler oluşmaya başladı.Yer yer bunlar çoğaldılar.Alnımın hemen hemen tamamında kahverengi - siyah arasıbir tabaka oluşturdular.Ben bir cidiyeciye gittim bana EXPİGMENT %4 kremi kullanmamı ve dışarı çıktığımda koruyucu krem kullanmamı önerdi.Bende bunu çok düzenli yapmasamda 7-8 aydır yapıyorum.Önceleri cildimde bir çatlama oldu.Ve yer yer soyulmalar meydana geldi.Fakat zamanla yine aynı lekeller oluştu.Bir kaç ay sonra yine ben aynı cildiyeciye gittim.Bana vermiş olduğu EXPİGMENT %4 ü çok uzun yıllar kullanmam gerektiğini,bu tedavinin uzun süreçli bir tedavi olduğunu ve devam etmemi önerdi.Eğer bir sonuç alamazsam bir takım kozmetik ütünler kullanarak en azından bu lekeleri kapatabileceğimi söyledi.Ben umutsuzcada olsa EXPİGMENT %4 ü kullanmaya devam ettim.Fakat internette araştırırken sizin sitenizi buldum (3 gün önce) orada bir arkadaşa önerdiğiniz ACNELYSE krem ve LOCOİD %0,1 kremlerini gördüm ve hemen aldım.Aldığım gün ACNELYSE kremi kullandım.Ve alnımın öncesine nazaran temizlendiğini ve soyulmaya başladığını gördüma aynı gün.Tabi daha önce bu kremi kullanmadan önce alnımda EXPİGMENT ile gezdim.Sevgili hocam benim sizden ricam bana öneriniz nedir?Eğer yeni önerileriniz varsa sabırsızlıkla bekliyorum.Birde bu ACNELYSE ve LOCOİD %0,1 kremlerinin pomat larıda varmış.Eğer bunları önerecek olursanız hangisini önereceğinizi krem yada pomat diye belirtirseniz ve nasıl kullanacağımı açıklarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum .Saygılar ve sevgiler...

abahcivan
07-31-2008, 10:48 AM
hocam ben 1 yıldır düzenli güneş kremi de kullanıyorum,buna rağmen lekelenmeler başladı.3 ay boyunca expigment %4 kullandım ama hiçbir faydasını görmedim.bu karışımı kullansam (expigment+locoid+acynelyse) işe yarar mı,ya da tretin+triton mu kullansam daha iyi.

baadman27
07-31-2008, 08:04 PM
央视奥运转播时间表出炉 7个频道贯穿全天直播 8月8日的奥运会开幕式究竟会怎样,这个盛大的谜底只有在当天揭晓。不过,你想看的比赛将在哪天播出,这个 答案我们倒是可以提前告之。日前,央视奥运会转播计划正式出炉。刘翔的110米栏决赛、中国男篮VS梦八… …我们发现自己正面临着幸福的烦恼:7个频道、贯穿全天的直播,有太多精彩的赛事在同时播出。于是你不得不 强迫自己做出选择——到时候,你该放弃收看哪段直播?现在,我们为您列出了奥运会期间每天转播的两大看点赛 事,也许这并不能代表所有人的观看兴趣,但至少为您在面临幸福的烦恼时,多一个小小的建议! 8月8日 20:00 奥运开幕式 CCTV 1 开幕式的湖南元素很明朗:湘西《土家茅古斯》舞蹈被审定为开幕式前的文艺表演节目,另外作为开幕式的策划和 编排之一,湘籍现代舞蹈家沈伟是湖南人的骄傲。 8月9日 10:30 女子10米气步枪决赛 CCTV 1 10:00 女子举重48公斤级决赛 CCTV奥运 顺利的话,没等到吃午饭,中国代表团已经两金在手了。女子10米气步枪比赛的杜丽率先夺金的希望很大,而女 子举重48公斤级方面,湖南名将杨炼参赛资格目前存疑。 8月10日 10:00男子400米混合泳 CCTV 1 14:30 跳水女子双人3米板决赛 CCTV1 男子400米混合泳决赛不容错过,这是菲尔普斯(wiki)冲击8金之旅的开始。至于中国男篮与梦之队晚上 10点的大战,目前的转播频道尚无定论。 8月11日 14:30 跳水男子双人10米台决赛 CCTV 1 15:00 女子多向飞碟决赛 CCTV奥运 跳水男双10米台的金牌,不出意外的话,林跃/火亮组合理应拿到这块金牌。女子多向飞碟决赛,湖南的妈妈级 选手刘英姿将向金牌发起强有力的冲击。 8月12日 10:00 体操男子团体赛 CCTV奥运 16:45 男子篮球预赛(中国VS西班牙) CCTV1 上午,中国男子体操队将在国家体育馆上演雪耻之战,湘籍名将李小鹏将和队友出战。下午,中国男篮遭遇西班牙 队,姚明(我来编辑姚明的资料)与加索尔的内线之争成为最大看点。 8月13日 10:15 体操女子团体决赛 CCTV奥运 19:45 男子足球预赛(中国VS巴西) CCTV奥运 体操女团决赛,2006年世锦赛冠军中国女队与2007年世锦赛冠军美国女队的这场大战值得期待。晚间的比 赛,国奥对巴西,但愿不要让人想起六年前的那场韩国惨案。 8月14日 11:00 男子体操个人全能决赛 CCTV奥运 18:30 羽毛球男子单打、混合双打1/4决赛 CCTV 2 老天如眷顾,杨威将在今天冲破日本双雄富田洋之和水鸟寿思的包围。而如果一切顺利,鲍春来(wiki)和郑 波将分别出战男单1/4决赛和混双1/4决赛。 8月15日 10:00 羽毛球男单半决赛、男双半决赛 CCTV 2 14:30 乒乓球女子团体半决赛CCTV 1 这将是中国军团相对低迷的一天。金牌不会很多,但好看的比赛不会少。除了羽毛球和乒乓球,大家还可以注意下 七项全能独孤求败的瑞典女王克鲁弗特。 8月16日 18:30 羽毛球混合双打半决赛 CCTV奥运 20:00 男篮预赛(中国VS德国)CCTV 1 这场比赛也许将直接决定中国男篮能否实现最基本的奥运目标——八强。在面对美国、西班牙、希腊等强队几无胜 算的情况下,德国也许是最容易对付的对手。 8月17日 18:00 体操单项决赛 CCTV奥运 19:50 羽毛球男子单打决赛 CCTV 1 作为中国体育代表团传统的夺金强项,体操在北京奥运会上将担负起众多期待与挑战。在今晚开战的体操单项决赛 中,会掀起一波“夺金攻势”吗? 8月18日 11:10 男子110米栏第一轮 CCTV 1 18:00 体操单项决赛 CCTV 1 wow gold (http://brogame.com/)wow gold (http://brogame.com/buy-wow-gold.aspx)终于,我们期待已久的刘翔要出场了。虽然我们不用担心他会在首轮比赛就落马,但是看看 他如何调整自我状态也是一个不错的选择。 8月19日 14:30 女子篮球1/4决赛 CCTV 1 18:00 体操单项决赛 CCTV奥运 体操比赛再次进入中国时间。男子双杠方面,杨威实力不容小觑,而这更是湖南名将李小鹏的表演时 刻。 8月21日 11:00 小轮车男子、女子竞速决赛 CCTV 1 21:45 男子110米栏决赛 CCTV 1 小轮车在本届首次列入了奥运会正式项目。也许今天的决赛能够让我们充分领略一下这项运动的魅力 所在。 8月22日 20:00 男子篮球半决赛 CCTV 1 20:30 乒乓球女子单打决赛 CCTV奥运 乒乓球的赛程几乎贯穿了奥运会的大半段时间,这一天我们将能够目睹奥运会上诞生的“乒球新一姐”。而男子篮 球也将诞生最终的决赛对手。 8月23日 20:00 女子排球决赛 CCTV 1 20:30 乒乓球男子单打决赛 CCTV奥运 如果我们在这一天依然能看到中国女排的身影,那该是件多么幸福的事情啊!四年前,女排曾经在雅典上演过奇迹 。这一天,我们祝福她们能够重演奇迹! 8月24日 14:30 男子篮球决赛 CCTV奥运 20:00 闭幕式 CCTV 1 终于到了该说再见的时候,在欣赏精彩的闭幕式之前,一场男篮决赛也许是最好的告别演出。我们能在这一天看到 “梦八队”冲击冠军的身影吗?

gökçe
08-07-2008, 12:14 AM
dr bey expigment %4 kremi ark. tavsiyesiyle aldım ve sabah akşam kullanmaya başladım.bu kremi ten rengimi açmak için 3 gündür kullanıyorum yüzümde herhangi bir leke veya sivilce yok.ancak ten rengim açılmadığı gibi ten rengimde koyulaşma ve kızarıklıklar oluştu çok korktum.bu kızarıklıklardan kurtulmam için ne kadar daha kullanmam gerekiyor?yüzümün bazı yerlerinde renk açılmalası görülürken bazı yerlerin koyu kalması gibi bi sorun olabilirmi şu an bütün yüzüm koyu bir renk aldı ama dediğim gibi olmasındanda korktum.acil cevap bekliyorum çok korkuyorum çünkü

murad1
08-21-2008, 07:23 PM
Sonuç nedir arkadaşlar?

mavituğ
08-27-2008, 01:13 AM
hocam bu güneş lekesi çil sorununun kesin çözümü yokmu?
ilaçla lazerle yok ediliyor ama sonra güneşe çıkınca tekrar çıkıyor bunu engelleyemezmiyiz?

TUBA41
10-02-2008, 08:36 PM
mrb hocam.. onceden sıvılceleri dert ederdım şimdi ardından kalan izleri.. Allaha şükür derın cukurlar yok ama kırmızı ve sıvılcenn cıktıgı yerde hafıf acık kahve gunes lekelerı gıbı bsyler olusuyor.. ne yapmam gerek??? :mad: suana kaadar 3_4 ılac kullandım ama hıc bırı lekelere yaramadı.. su lekelerıme son çözüm ne olur :( ben duzenlıde kullanırım gececegını bıleyım hıc bıkmam walla.. cvp beklıyorum sımdiden tsk ederım

cedy
10-02-2008, 09:15 PM
kırmızı lekeler için düzenli tretin kullanımı öneriyo hoca kahverengi lekeler içinde 3 lüyü yani acnelyse,expigment ve locoid lipokrem

TUBA41
10-02-2008, 09:23 PM
yaa cvp ıcın tsk ederm ama korkuyorum dogrusu yan etkı yaparmı dıye :s daha beter olmas dımı?? bırde bunları kullanıp sonuc alan bırı varmı?? cvplarsanız cok buyuk sevaba gırersınız valla

cedy
10-02-2008, 09:55 PM
ben bir süre bir buçuk ay falan tretin kullandım çok iyi sonuçlarını aldım cildi gerçekten güzel temizliyo ama dikkatli ve sabırlı kullanım gerektiriyo.. 3 lü içinse şunu söleyebilirm ben daha yeni başladım buna 4 gün oluyo oyüzden bu konuda henüz bişey söleyemem ama sonuçalrı gözlemleyip bildiririm.. dikkatli ve ölçülü kulanıldıı zaman problem olmaz diye düşünüyorum..

TUBA41
10-02-2008, 10:02 PM
tretin ne işe yarıyodu ???

cedy
10-02-2008, 10:06 PM
tretin ciltteki kırmızı lekere iyi gelio siyah noktalara da iyi geliyo.. cildi tazeliyo ve yenilio soyuluu için cilt

TUBA41
10-02-2008, 10:08 PM
yaa ben d.haneye gıdıyorum ıgrenc bı gorunum olmas demı ??? yanı dısarı cıktıgımda soyulma olmas demıı :S

cedy
10-02-2008, 10:18 PM
soyulma oluo ama mesela 2 gecede bi sür ozamn daha az olur bide şöle bişe herkeste soyulmada yapmıomuş ayrıca ama soyulduu zamnda expical hydro keremi sürersen iyi gelio pullanma görüntüsüne

TUBA41
10-02-2008, 10:27 PM
birde sıvılce ardından acık kahve lekeler kalıo ona ne yapmalıyım .. senıde yordum ama valla acil olmasa istemem :(

TUBA41
10-02-2008, 10:28 PM
he bıde son olarak bunları doktor yazıyormu ???

cedy
10-02-2008, 10:36 PM
ımmm şöle bişe kahverengi lekeler için tritone die bi ilaçta iyi gelio ama fiyatı pahalı biraz 65 ytl tretinle birlikte kullanılıo bu bi seçenek ama dediim gibi bide 3 lü bir tedavi var

cedy
10-02-2008, 10:38 PM
doktor yazıyo tertini ama devlet karşılamıo yani zaten fiatı da 14 ytl falan

cedy
10-02-2008, 10:39 PM
yok ya yormadın yardımcı olduysam ne mutlu :)

TUBA41
10-02-2008, 10:39 PM
şu 3 lü tedaviyi cok merak edıyorum dogrusu,bı yandanda korkuyorum daha beter ederım dıye.. tam sonuc alan bırı yazsa keske guvenıp kullanabıleyım..bu arada ılgılendıgın ıcınde cook tsk ederm

cedy
10-02-2008, 10:59 PM
rica ederim

ozici
10-16-2008, 04:50 PM
Doktor Bey merhaba, mail adresi vermeniz mumkun mudur, fotografla birlikte anlatsam?...
Tesekkur ederim simdiden.

mavituğ
10-22-2008, 10:13 AM
merhaba doktor bey benim sorunum kol ve yüz bölgemde olan çiller konuyu incelediğimde tritone ve tretin ilaçlarını lekeler için önermişsiniz bunlar çiller içinde kullanılabilirmi?

ayrıca erzurumda yaşıyorum soğuk burası bu ilaçları kullanırsam ciltte kuruluk yaparmı?

MyLO
12-28-2008, 01:20 PM
Ben bir şey merak ediyorum Tritone diğer adıyla Unitone 30 ml. kadar ufacık bir tüp ortalama olarak ne kadar süre gidiyor acaba? kullananlar cevaplayabilirse memnun olurum.

cansu1975
05-03-2009, 10:29 PM
HAbibullah hocam ne olur cevap verin.

Merhaba daha önce diğer expigment konularınada yazdım ama cevap alamadım.
2 ay boyunca çok düzenli bir şekilde expigment %4 kullandım.hemde her gece aksatmadan ama sadece geceleri sürdüm.dr. öyle demişti çünkü.gündüz ise 20 faktörlü güneş kremi kullandım yine dr tavsiyesiyle.fakat 2 ay sonunda sonuç tam bir hüsrandı. güneş lekelerim azalacağı yerde iyice belirginleşti.(Expigmentin prespektüsünde 2 ay sonuç alamazsanız kullanmayın yazıyor fakat dr bana böyle bişey söylemedi) şu an fondotensiz dışarı çıkamıyorum.Bu süre zarfında cildime sadece haftada bir kere bal maskesi yaptım sadece bal sürdüm çünkü cildim aşırı derece de kuru.

Sitede expigment sabah akaşam yazmışsınız sabah hangisini sürelim makyaj yapıyoruz sonuçta. nemlendirici fondoten güneş koruyucu.her gün siteyi takip ediyorum. ama bilinçsizcede cildime bişey yapmak istemiyorum.

Sizden ricam bana nasıl bir tedavi önerirsiniz.YArdımlarınız için çok şimdiden çok teşekkür ederim.

cansu1975
05-04-2009, 09:08 PM
Sayın hocam lütfen bi cevap

dünden bu yana siteye cevap gelmişmi diye bakmaktan başım döndü.

biliyorum hepimiz zaman fukarasıyız ama

vereceğiniz cevap benim için çok önemli

saygılar,

cansu1975
05-05-2009, 07:29 PM
tamam habibullah hocamız cevap vermeyecek anlaşılan neyse sağlık olsun.arkadaşlar siz yazın barii

cansu1975
05-06-2009, 11:34 PM
hala cevap yokmu ağlıycam inanın

cansu1975
05-13-2009, 09:24 PM
yani tebrik ediyorum 10 gündür cevap bekliyorum sabır denir buna

waterfall
09-08-2009, 11:17 AM
habibullah hocam merhaba,

benim yüzümde de küçüklüğümden beri çiller mevcut ama bu ara rengiyle başedemiyorum .3,5 aydır zoretanin tedavisi görüyorum sivilcelerimde müthiş bir ilerleme var cildim inanılmaz düzeldi ancak sürekli güneş koruyucusu kullanmama rağmen lekeler koyulaştı. Doktor azelderm verdi dün ona başladım ama tek onla geçebileceğine pek aklım ermiyo.hani amacım yüzümdeki lekelerin geçip açık renkte çillerimin kalabilmesi buna da razıyım ben ama bu zamana kadar böyle birşeyi başaramadım. sizin bu 3'lü tedavinizi bende zoretanin kullanırken başlamamda bir sakınca varmı? ya da çillerle birlikte lekeleri giderebilecek başka bir öneriniz? nasıl bi yol izlemeliyim?

bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

denizde82
01-02-2010, 10:53 PM
bu 3lü kremden ben de denemek istiyorum ama kullanımı hakkında bilgi alamadım? kullananlar var sa yardımcı olabilir mi acaba? çok teşekkürler

obowan
04-05-2010, 05:25 PM
merhaba hocam ama burda biraz yanlıs konu kacacak aama daha onceki konularu cok eski oldugu icin burda konu yeni gorursunuz diye dusundum ben sırtımdaki gunes lekelerinden sikayetciyim siz 3 lü bir kullanım vermissiniz expigmenr acnlas locaid adlarını tam hatırlamıyıorum ama tritone ve tretin kullanmayı dusunuyorum sizce basarılı olunur mu hangisiyle cozume daha hızlı gidebilirim özelden yazarsanız sevinirim hocam okumam konuyu gormem daha kolay olur en kısa zammanda cevanızı bekliyorum coook teşekkurler

aybars
02-06-2011, 05:43 AM
hocam sırtta oluşan güneş lekeleri için bundan 4 yıl önce tavsiye ettiğiniz 4 lü krem uygulamasını hala tavsiye ediyormusunuz yoksa yeni bir tedavi tavsiyeniz varmı sizin vereceğiniz reçeteyi uygulayacağım cvp verirseniz sevinirim

elifince
03-04-2011, 03:36 PM
hocaya özelden nasıl msj atabilirim bulamadım.bilgisayar konusunda biraz cahilim de:) sorunum koltukaltı kararması konuyla pek alakalı değil ama:(

tatum_63
03-04-2011, 03:50 PM
cildimde sivilse ve güneş lekeleri var. üçlü karşımla ilgili yazıları okudum da, bu üçlü karışımı yaz mevsiminde de sedece gece sürmek şartıyla kullanabilir miyiz? tabi gündüz düzenli olarak güneş koruyucu da sürüp cildi koruyarak. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

pinarr
03-05-2011, 08:47 AM
:aslında etkin bir tedavi var ama pratik değil. her bir lekenin üzerine günde 1-2 kez birkaç ay krem sürülmesi kişiyi zorlar. tedavi bitiminde tekrar ihtimali de var. ben yine de solar lentigo- anlatımınızdan çıkarığım tanı- için şunları öneriyorum:

ben 4 gündür acnelys kullanıyorum ve cildim şu anda kızarık ve yanık ne yapmam gerekiyor:(:confused:

pinarr
03-05-2011, 08:48 AM
lütfen yardımcı olur musunuz acnelys kukllanıyorum 4 gündür ve yüzümün derileri sanki yandı buruşuk gibi oldu ve acı veriyo kremi kullanmaya devam etmeli miyim bırakmalı mıyım????

gzm123
04-14-2011, 11:42 AM
iyigünler doktor bey. ben 3 sene öznce güneşte yandıktan sonra güneş lekelerim oluştu dekolte bölgemde ve omuzlarımda. nasıl bir ilaç önerirsiniz. kimyasal peerling yaptırdım 8 seans renklerinde açılma oldu ama yeteri kadar olmadı. lütfen bana yardım edin çok çaresizim.