PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tretin Saat Uygulaması

Sanane
07-04-2007, 02:23 AM
Ya ben yanlış mı yaptım ben tretin kremi rogaine den sonra sürüyorum yani 10 da rogaine sürüyorum aradan 1 saat sonra tretin krem bu uygulama yanlış mı acaba

:eek: :eek: :eek:

Sanane
07-04-2007, 02:43 AM
Ayrıca hocam medobiotin hapını günde 1 tablet her gün mü alıcam

murat1326
07-04-2007, 03:05 AM
hayır yanlış degil.sizin uygulamadaki tercihiniz o olabilir kullanım sırasında arada en az 20 dakika olması gerekli sürülen kremin yada solisyonun kuruması için bu bekleme süresi 3 saate kadar uzatılabilir.
ama tavsiyem aksam rogaine sürmeden önce kullanılması yönünde olur.
medobiotin 5mg ise ikiye bölüp her gün bir yarım şeklinde kullanın.

Sanane
07-04-2007, 01:35 PM
Pardon kardeşim neden sence rogainden önce sürmek tretin kremi.Bi de betnovate zararı yok dimi

murat1326
07-04-2007, 01:49 PM
Pardon kardeşim neden sence rogainden önce sürmek tretin kremi.Bi de betnovate zararı yok dimi

uygulamada rogaine emilimi ve saçlı deride kan akışını hızlandırma gibi etkileri olan bi madde retinol(tretin) akşam tretinin önce sürülmesi rogaine sürülümüne saclı derinin hazırlanması olarak degerlendirilebilir.sonra surulmesi sabah rogaine sürülümüne fazla fark yok...
ama önce sürülen tretin gece karanlıgından maksimum yararlanma gibi bi avantaj saglıyor.(ışık hassasiyeti en az olcude die düşünülebilinir.)
betnovate losyonun faydası var tahrişi önlüyo.(eger cok asırı hassasiyet yoksa haftada 2 yada 3 kere sürmek koruyucu oabilr...ben sürmüyorum..)

Sanane
07-04-2007, 03:08 PM
Peki dosttum bu senin uygulamanmı yoksa habibullah hoca da böyle mi dedi seni de çok rahatsız ettik kusura bakma..

murat1326
07-04-2007, 03:22 PM
Peki dosttum bu senin uygulamanmı yoksa habibullah hoca da böyle mi dedi seni de çok rahatsız ettik kusura bakma..

hocamızda defalarca uygulamada katılık yok dierek ve ilaçların kullanımında çeşitlilik içeren uygulama biçimlerinden bahsetti...

collateral
07-05-2007, 11:15 PM
hocamızda defalarca uygulamada katılık yok dierek ve ilaçların kullanımında çeşitlilik içeren uygulama biçimlerinden bahsetti...

ben retinoik asitin kan akışını hızlandırdğını hiç duymadım acaba bu bilgi kesinmi?

mirge
07-05-2007, 11:46 PM
hocamdan anladığım kadarıyla saç derisinde emilimi arttırmak için kullanılıyo.kan akışını hızlandırmak için değil

murat1326
07-06-2007, 03:50 AM
ben retinoik asitin kan akışını hızlandırdğını hiç duymadım acaba bu bilgi kesinmi?

kesin arkadasım hem kan akısını hızlandırıyor hemde damar yapısını onarıp geliştiriyor....

nizoral ve çamterebentin die bi konu açmıştın orda senin mantıgının dogrulugunu niteler bir cevap gelmiş hocamızdan bu cevaptan sonra bu forumda daha fazla bulunmanın anlamı olmadıgını dusunuyorum...
kimse üstüne hiç bişey alınmasın....herkeze hakkım helal....

ALLAH bundan sonraki çalışmalarınızda sizi muaffak etsin dilerimki hep basarılı olun....

collateral
07-06-2007, 10:23 AM
kesin arkadasım hem kan akısını hızlandırıyor hemde damar yapısını onarıp geliştiriyor....

nizoral ve çamterebentin die bi konu açmıştın orda senin mantıgının dogrulugunu niteler bir cevap gelmiş hocamızdan bu cevaptan sonra bu forumda daha fazla bulunmanın anlamı olmadıgını dusunuyorum...
kimse üstüne hiç bişey alınmasın....herkeze hakkım helal....

ALLAH bundan sonraki çalışmalarınızda sizi muaffak etsin dilerimki hep basarılı olun....

ben şahsen senin gibi bilgili ve katılımcı bir üyenin profesyonellık yolunda hızla ilerleyen bu sitede kalmasını isterim.elbette mantığına ters gelen şeyler olabılır ama bunu kabullenmek zorunda değilsin zaten hocamızda kesin birşey söylemedı bunu bır araştırayım dedi..onaylama falan yok bende olabilirmi diye sormuştum zaten....burda ortaya koyulan bilgiler bence türkiyenin hiçbir sitesinde yok herşey bilimsel ve tecrübelerle birleşince biliminde ötesinde işleyen bir sistem var...hocamızın bu cevabını nıye seni bu kararı vermene sebep oldu anlayamadım...bence burda kalman senın için ve bizim daha iyi olur kendıne iyi bak......

Habibullah
07-06-2007, 03:30 PM
bilgi teoriyle başlar. pratikle anlam kazanır. aynı sonucu elde eden kişi sayısı ne kadar fazla ise o pratik ciddi anlam kazanır. Tıp bilgisinin en büyük değeri pratiğidir.
anlamlı sayıda insan ben çam terebenti karıştırılmış nizoral şampuandan fayda gördüm derse bize en azından bunun peşine düşmek düşer. kafamızın bir kenarına koyalım. belki lazım olur. hemen reddetmemiz mi gerekiyordu?
- burada yıllardır izlediğim bir sedefli var. karabükün bir köyündeki ilkel olarak çıkarılan bir kaplıca suyuna batırmış kendini. ben onu hiç olmadığı kadar iyi gördüm. şimdi bunu hemen reddedenin alnını karışlarım. .ama ben de hemen kabul etmiyorum. sadece takip edeceğim. bilmem anlatabildim mi?

Sanane
07-07-2007, 03:40 PM
Ya tretin rogaineden önce uygulanması mı daha etkili yoksa rogaine den sonra mı lütfen bi cevap

collateral
07-07-2007, 07:01 PM
ben öncesinide denedim sonrasınıda aslında pek farkı yok nasıl kolayına gelıyosa öyle yap...

Habibullah
07-07-2007, 10:32 PM
bir süre sonra önceler sonralar aynılaşıyor . ama rogaineden önce sür...

Sanane
07-08-2007, 01:47 PM
Peki hocam tretin kremi sürdükten sonra sabah kalktığımda büyük büyük kepekler oluyor saçımda nedeni ne acaba bunun ve kafa derime baktığımda sanki tretin kremden kalma bölge bölge kremlenmeler oluo..

Habibullah
07-09-2007, 12:20 AM
tretin saçlı deride hafif soyulmalar yapıyodur. bu haliyle daha yararlı olur. rogaine daha iyi emilir...