Orijinalini görmek için tıklayınız : saç için son nokta budur....
mert023
02-11-2008, 04:39 PM
arkadaşlar biliyorum herkes bir arayış içinde ama ben kendi tecrübelerime dayanarak erkek tipi saç dökülmesinde son noktayı açıklıyom...
proscar her gün 4/1
medobiotin hergün 2.5 mg
boşu boşuna başka çareler aramayın....
bunun dışındakiler hepsi hava...yok kafama şunu süreyim şunu dökeyim...kesinlikle hiçbir etkisi yok...saçın kökleri taaa nerde dıştan sürdüğün bişey nası etki etsin köklerine....önemli olan saçı içten korumak ve beslemek....bu iki şey ve biraz sabır sizi çözüme ulaştıracaktır....ben kurtuldum darısı dökülme yaşayan diğer arkadaşların başına...geçmiş olsun....
aaron_88
02-11-2008, 06:23 PM
dökülmen ne dğzeydeydi ne kadar sürede sonuc aldın ve yan etki hissediyo musun?
elrunks
02-11-2008, 06:52 PM
hadi ordan, kac aylık kelsin bakayım sen ?
dip not: aldıgın medobiotin senin saçlarının dökülmesini engellemez. benden uyarması. sonra amca ben medo kullanıyordum kafada bi tutam saç kaldı diye gelme sakın baa... eheh
gel sen amcanı dinle medo ya fazladan para verme, ayrıca proscar a da fazladan para veriyon haberin yoq ehehe
aaron_88
02-11-2008, 07:38 PM
elrunks senn kullandıgın dilaprost kac mg ve ne kadar?medo bosuna kullanma diosunda sen de kullanıyosun..
mert023
02-11-2008, 09:01 PM
dökülmem şu derecedeydi...her elimi attığımda avucuma bir sürü tel gelirdi fakat şimdi allaha şükür hiç gelmiyor elime bi tane bile...proscarı 8 aydır kullanıyorum ve yan etkisi başlarda ağrı hissediyordum şimdi biraz memelerim büyüdü hepsi bu... o da çok abartılacak bi görüntü vermiyor zaten ortaya...medobiotin de ince ve zayıf olan saçlarımı kalınlaştırdı....
elrunks
02-11-2008, 09:21 PM
elrunks senn kullandıgın dilaprost kac mg ve ne kadar?medo bosuna kullanma diosunda sen de kullanıyosun..
...ben medo saclarım kalınlaşsın diye kullanıyorum ama şimdi 3 aylık kürden sonra ara dönemdeyim medo kullanmıyorum. medo tek başına erkek tipi dmkülmede hiçbirşeydir diyorum. zati biotin i yiyeceklerden alıyorsunuz düzgün bir beslenmen varsa medo ya ihtiyacın yok demektir.
2. soruna gelecek olursak; dilaprost 5 mg finasterid, ben 3 e bölüp kullanıyorum. 5 e böldüm ilk zamanlar ama daha sonra etki azalması olmasın diye 3 gunde tüketmeye basladım (diger parcaları da oksijen almayan ilac kutusunda saklıyorum). dilaprost 7 aylık düzenli kullanım. finasterid almam ise 4 yılı buluyor. propeci, proscar, dilaprost kullandım.
aaron_88
02-11-2008, 09:26 PM
7 aylık düzenli kullanım. finasterid almam ise 4 yılı buluyor. propeci, proscar, dilaprost kullandım.
e peki hic kalıcı bir yan etkisi oldu mu sende?
elrunks
02-11-2008, 09:29 PM
nayır...önemli olan vücudunu tanımak ve ne aldıgını ne etki yaptıgını sıkı bir takibe almak. iktidarsızlık filan gerisi hikaye...
DENİZ123
02-11-2008, 09:57 PM
dökülmem şu derecedeydi...her elimi attığımda avucuma bir sürü tel gelirdi fakat şimdi allaha şükür hiç gelmiyor elime bi tane bile...proscarı 8 aydır kullanıyorum ve yan etkisi başlarda ağrı hissediyordum şimdi biraz memelerim büyüdü hepsi bu... o da çok abartılacak bi görüntü vermiyor zaten ortaya...medobiotin de ince ve zayıf olan saçlarımı kalınlaştırdı....
kardeş bende proscara başladım 1 ay olacak.benimde dökülmem fazla.yani sen demişsin elimi attımda saça çok geliyo diye,benim öyle fazla gelmiyo ama banyoda ve özellikle duş sonrası kurulama esnasında çok geliyo.küçük küçük saç çoğu.
şimdi merak etiklerim şunlar:senin saçlarında açıklıkmı var?seyreklikmi.belkide hemen tedaviye başladığın için faydalı olmuştur.benimde 3 senedir dökülme sorunum var.açıklık çık yok ama seyrelme var.acaba benimde seninkisi gibi dururmu dökülme.
-8 aydır kullanıyosun.peki nezaman durdu dökülmen.nezaman azalmaya başladı?
-banyo esnasında ve sonrası kurulamada dökülüyomu?
bunlar merak ettiklerim.yani daha 1 ay olacak benim şuan için dökülmenin durması erkendir ama yinede bazen olumsuz düşünüyoru.seninde ilk ay çok dökülüyomuydu mesela?cvbına göre daha sabır gösterebilirim
teşekkürler şimdiden
ugurundur_21
02-11-2008, 11:28 PM
sabır göster kardeşimmm sabır ben aynen senin gibi düşünüyordum hatta 40 .gunde bile banyoda çok döküloyudu 55. gün oldu hep takip ediyorum banyoda hep saıyorum şu anda banyo sırasında 10 u geçmiyor :D..walla hiç ama hiç yan etki görmedim özellkle iktidarsızlık felan gerçekten hikaye maşllahım war:D ama sanki tuvalete biraz azcık fazla çıkıyorum..başka bişide yok ama ilacım bitti :D alamıyorum yarın gidip alıyım:D
aaron_88
02-11-2008, 11:30 PM
yani ilk zamanlarsa fln hic mi etkisi olmadı??
ugurundur_21
02-12-2008, 01:00 AM
yani ilk zamanlarsa fln hic mi etkisi olmadı??
dikkat etmeim okdar sadece emin olmak için denemiştim fazla olmadı hemen tırsma biraz geçsin bakalm oluyosa bırakırsın bu kadar basit
mert023
02-12-2008, 10:44 AM
bana üç ayda etkisini gösterdi...banyoda kurulama esnasında da göremedim bişey...tabi bu süre kişiden kişiye değişir...korkmadan kullanın ve sabredin..inanın çok faydasını göreceksiniz.....yok çocuğun olmaz bilmem ne...ya alt üstü spermde azalma yapıyormuş...gerçi beni fazla etkilemedi...sperm dediğin ne ki ya....sanki hepsi işimize yarayacak....bir milyon spermin olsa sadece bi tanesi başarıyo öteki tarafa geçmeyi zaten....on taneye düşse yine bi tanesi geçecek....saçınızın dökülmesi hangi derecede olursa olsun hemen önlemi alıp proscara başlayın...faydasını çok göreceksiniz...
DENİZ123
02-12-2008, 01:10 PM
peki ilk ay çok dökülüyomudu?bide saçında açılmamı var seyrelmemi?
bu ilaç inşlh fayda sağlar.yaşım 24,seyrelme ve incelmeler var saçımda.acaba işe yarıcakmı harbiden çok merak ediyorum.bazen acaba daha erken mi başlamam gerekiyodu diye düşünüyorum..
glos7777
02-12-2008, 05:31 PM
dökülme tamamen durmaz zaten , standardı neyse ona döner...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.