PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acnelyse

Sanane
03-20-2007, 05:31 PM
Hocam 2 gün saçıma acnelyse sürdümmü sabaha saçlarım çok yağlı kalkıyorum bunun bi çaresi var mı acaba...

Habibullah
03-20-2007, 09:59 PM
ben acnelyse in benzerini kullanıyorum tretin..biraz daha pahalı...hiç de öyle bir şey yaşamadım. doğal gidiş olmalı sizdeki yağlanma. 2 günde 1 konazol şampuanla yıkayın....

mervece
12-20-2009, 12:34 PM
merhaba hocam.
hazirladiginiz site icin tesekkurler.
yuzumu acnelys krem ile duzenli olarak soyuyorum. simdi 10 ayligina fransaya geldigim icin burda acnelyse krem satilmiyor. icinde ayni madde olan dermo kozmetik urunler cok pahali. turkiye'de acnelyse in etkisinde ithal bir urun oldugunu duymustum. fiyat olarak acnelyse den yaklasik 10tl fazla oldugu icin almamistim. ve bu ilac uygulandiktan yaklasik 2 3 saat sonrasinda yuzdeki soyma islemini baslatip bitirdigini kullananlardan duymustum. yani acnelyse gibi gunlerce suren soyulma oluyordu. bu ilaci burda bulma ihtimalimin oldugunu dusunuyorum. eger adini biliyorsaniz, ogrenmek isterim. veya bana yurtdisinda bulabilecegim onerebileceginiz kremler var mi?
tesekkurler, iyi calismalar dilerim.

Habibullah
12-20-2009, 11:30 PM
differin , retin-a adıyla arayın....

Nesibe
04-15-2010, 06:44 PM
Soyma iyimi bende baya soyma oluyoorrr bunlar iz yaparmı bırakmaLımıyım? yüzüm her sürmemde sabah kalkyorum soyulmşş bi şekldee ?