PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spectral DNC kullanmaya başladım ama etkisi ve rengi konusunda şüphem var

Ripper
01-13-2008, 04:13 PM
Merhaba arkadaşlar,

Yılbaşından birkaç gün önce spectral dnc kullanmaya başladım. Bende bir çoğunuz gibi Strawberry üzerinden sipariş verdim. İçindeki sıvının rengi açık kahverengi gibi. Doğru mudur? Bir yamuk yoktur dimi :D

Birde benim alnımda biraz açılma var ve önlerdeki saç tellerinin sayısı çok azaldı. Sizce Spectral benim saçlarıma etkisini ne kadar süre içinde gösterir? Birde kullanmaya başladıktan sonra dökülmede de acaip artış var. Tarağa bi sürü saç yapışıp kalıyor. İlk aşamalarda bunun normal olduğunu söylerler ama inş. uzun sürmez.

Teşekkürler

eagle38
01-13-2008, 07:07 PM
kardeş ben de 2. siparişi yaptım strawberryden ama 1 aydır kullanıyorum ve bahsettiğin gibi bi dökülme artışı filan yapmadı. ama haklısın ilk haftalarda dökülme normal diyo.ayrıca rengi de dediğin gibi kahverengimsi bişey
bir de bu ürünün üstünde son kullanma tarihi filan yok. siteye mail attım ve durumu söyledim. işte "kesinlikle tüm ürünlerimizin tazeliğinden emin olabilirsiniz" filan gibi bişeyler yazdılar.ingilizce yazışıyoruz bu ara:D
neyse bi iki seferden sonra benden ürün kodunu istediler ama sonra ben de sanırım yanlış kodu göndermişim:o normal olarak cevap gelmedi. ben d ededim ki"ya bu kadar büyük bi şirket heralde bi yamuk çekmez.ikinci siparişi de yapayım" dedim.

MARE NOSTRUM
01-13-2008, 10:16 PM
ne kahverengisi :) bilgiğimiz portakal suyu renginde.

yankee29
01-13-2008, 11:05 PM
kendi katalogunda da yaziyo zaten portakal renkli diye. sanirim seninkide portakalrengidir de sisenin icinde veya isik sebeiyle oyle gorunuyodur. son kullanma tarihi olmamasi cok cok ilginc. bu kadar iddiali bi urunde unutulacak bisey degil aslinda ama. divineskin e bende yazdim onlarin verdigi cevap "ustunde son kullanma tarihi olmamasi sahte oldugunu falan gostermez sirket olarak koymadik. eger bize seri no sunu gonderirseniz kayitlarimizdan kontrol edip size soyleyebiliriz. bu sekilde olunca kullanicilarimiz acisindan da daha saglikli bi yontem olacagini dusunuyoruz." falan yazmislar. bende "hayatta duydugum en sacma fikir , niye ustundeki tarihe bakmak varken size mail atip son kullanma tarihini ogrenmekle ugrasayim ki. bence yanlis dusunuyosunuz suphelerimi de gideremediniz ayrica " gibi bisiler yazdim gonderdim ama hala bi cevap yok.

eagle38
01-14-2008, 07:33 AM
cevap gelmemesi normal yani. bu lafın üstüne ne desinler ki?
ama hakkaten de bu düşüncenin sahibi sivri zekayı görmek isterdim

MARE NOSTRUM
01-14-2008, 10:14 AM
iyide sahte yapan bir adam zaten o şişenin aynı seri numarasını sahtesinede vuracaktır.Madem politikanız öyle nete bir sorgulama modülü koyun da millet baksın.saçma sapan işler

elrunks
01-14-2008, 12:37 PM
portakal rengi kıvamında ve bir parfürm kokusu mevcut ;)

cenkki
01-14-2008, 02:33 PM
firmanın ürettiği REVİTA şampuanında son kullanma tarihi koymuşlar.11/2010
strawberry den aldım.spectralde dediğiniz gibi yok

fatih
01-14-2008, 03:09 PM
portakal rengi kıvamında ve bir parfürm kokusu mevcut ;)

evet aynen yazdığın gibi bende geçenlerde aldım.:)

ali27
01-14-2008, 05:37 PM
dncnin sahtesi yokki

enemis
01-14-2008, 07:27 PM
ben ilk eczaneden.comdan sonrada strawberryden aldım. iki üründe aynı. sadece strawdan aldığımın siprey baslığı daha kısa. onun dışında aynı.
ilk ay asırı dökülme yapmıştı. ama son 10 gündür dökülme durdu.son 3 yıldır pek çok ürün kullandım. ama ilk kez saçlarımdaki dökülme durdu ve sakaklarda ciddi anlamda tüylenme var. ayrıyeten sampuan olarakta 4 aydır revivogen kullanıyorum. ondan da çok memnunum.

esprehusso
01-14-2008, 10:00 PM
ya o değil de arkadaşlar bu strawberryden sipariş edilen ürünlerin gümrüğe takılma ihtimali falan var mı? ben dün 6 adet dnc sipariş ettim ama miktarın fazla olması sorun cıkarır mı, ne buyurursunuz?

cenkki
01-14-2008, 10:09 PM
bence sorun çıkarmaz.adamlar paketin üzerine düşük mebla yazıyorlar.mesela ben 160 ytl lik sipariş verdim kutunun üzerinde 88 ytl yazıyordu.adamlar ona göre önlemini alıyorlar.

esprehusso
01-14-2008, 10:12 PM
teşekkürler cenk..

drmalibusucks
01-16-2008, 01:09 PM
dnc kullanan arkadaşlarım sizlere bişey sormak istiyorum:ilk aldığım dnc açık kahverengiye yakın,sarımtırak bir renkteydi.kokusuda daha önce kullandığım hiçbirşeye benzemeyen daha kozmetik bir koku gibiydi.saçta 10 dk da kuruyup saçları sert ,adeta jöle sürmüş gibi yapıyordu.şimdiki ise portakal suyu renginde öncekine göre açık renkli.kokusu revigenin losyonunun kokusuyla aynı.sanki saw palmetto yağının kokusu kokuyor.saçları sürdükten sonra sertleştirmedi.2 sinide starwberry'den aldım.canımı sıktı kafam karıştı.sürdükten saatler sonra bile koku burnuma geliyor halen.bildiğin revigen kokusu yaa.önceki böyle değildi.bana yardımcı olurmusunuz bu ürünün sahte olma olasılığı varmıdır??

drmalibusucks
01-16-2008, 01:26 PM
şişelerin ikiside aynı.uzun şişeyi hiç duymadım zaten öyle birşey yok.uzun spreyli varmış önceden ama ben hiç görmedim çünkü yenileri kısa spreyli.senin dnc nasıl?

MARE NOSTRUM
01-16-2008, 05:14 PM
benim şise aynen böyle.Tombullardan değil yani.
http://www.dsturkiye.com/spectralDNC/images/treatment-02.jpg
Kokusu güzel.rengi portakal suyu gibi.hızlı emilimi olan saçı sert yapan bişey:)
senin spectral böylemi?
http://www.hairlosswatch.com/spectral%20DNC.jpg

yankee29
01-16-2008, 09:24 PM
ya arkadaslar yazdiklarinizi okuyunca gittim kontrol ettim bendeki dnc leri. su an kullandigim eczaneden.com dan aldigim dnc nin rengi biraz daha koyu ve kokusu daha guzel yani belirgin bi aroma var daha bi keskin. diger kutulari strawberrynet ten aldim ama henuz kullanmadim fakat rengine baktim digerinden daha acik ve kokusu biraz farkli. yarin sabah yeni kutudan surecem deneme amacli bakalim saca yaptigi etki nasil olacak bunuda sizlerle paylasirim.

drmalibusucks
01-17-2008, 01:10 AM
ya bu işte bir iş var.renk koku yoğunluk akışkanlık içerik kesinlikle farklı...nereye hangi adrese mail atmam lazım adresi verirseniz eğer güzelce tüm soruları sorarım.yanıtları alırım ingilizcem gayet iyidir.ama mail atamıyorum ulaşmıyor diyor.revigen kullanan varsa bilir bu seferki aynen revigen kokuyor.honkong lu jacqallar bir kumpasa getirdi bizi herhalde..

drmalibusucks
01-17-2008, 01:16 AM
ellerindeki dnc leri açsalar %70 ini boşaltsalar her kutunun.yerinede saw palmetto epo yağı çaksalar,çaldıkları litrelerce dnc ile nanominox dahil her ilacı çıkartırlar rahatça.maliyet sıfıra yakın.full kar...ama yakaladım aynı revigen kokuyor..o kokuyu vermesi için ondaki madde aynen var dnc nin içinde ve oranı diğer herşeyden çok daha yoğun sadece buram buram o koku kokuyor..bu işte bir çapanoğlu var..çinli varsa kaç abi filmlerde bile öyle değil mi zaten.eczaneden com dan alsam orada meçhul onlarda kesin başka bir dağıtıcıdan alıyordur..napcaz????uyuyamadım sinirden.böyle minoxidil olmaz ya yağlı yağlı.sanki aktardan bitki yağı aldımda kafama sürüyorum..minox dediğin sürersin kurur hemen kafanı da kurutur..strawberry den alanlar ALARMMMMMM....

denizka
01-17-2008, 03:06 AM
orders@strawberrynet.com olması lazım.Smriti diye bi adam yanıtlıyordu mailleri en son.yalnız, spectral dnc olayı ilginç.ben henüz 1. şişedeyim eczaneden.com dan aldım ve sadece ön bölgelere uyguladığım için 1 aydan beri hala bitmedi şişe(tepeye rogaine foam kullanıyorum).hakikaten farklı yerlerden aldığın 2 dnc'yi de karşılaştırma imkanın olduysa ve bariz farklılıkalr varsa bi problem olabilir.benim ezcaneden.com dan aldığım portakal rengi gibi.kahverengi değil güzel bi kokusu var ve evet saça bulaştığında saçı sertleştiriyor jöle gibi.ancak spectral şişesine başka ürün koyup göndermeleri de garip geliyor.sonuçta adam şişeye para verip almış sana satıcak.içini niye boşaltsın?eğer içindeki ürün spectralin formülünden farklıysa şişesinin ve kutusunun da tamamen sahte imalat olması gerekir bence.yoksa o işi yapmanın mantığı yok bence.

ali27
01-17-2008, 03:12 AM
ben ilkini eczane comdan ikinciyi hemalhemsattan aldım ilkinin dibindede kalmış azıcık şu an kokluom ikisinide şişelerin boyutları aynı ama hemalhemsattanın speryi kısa ilki bence daha güzel kokuo bide saçı sert yapıodu evdekilerede koklatıom şimdi renkler aynı saçmı alıştı ne oldu 2.saçı kazık gibi yapmadı ilki gibi bence kokusuda azıcık farklı sanki ilki daa güzel kokuodu

ali27
01-17-2008, 03:18 AM
ikisininde kokusu aynıymış evdekilere koklattım eczane comla hemalhemsattakiler bir kokou yalnız eczanedeki uzun speyli ve saçı daha sert yapıodu bence

drmalibusucks
01-17-2008, 05:30 PM
denizka mantığına katılmıyorum.sen benim msjı anlamamışsın.neyse boşver verdiğin mail adresi için sağol.kısa sürede yanıt verdiler.endişelenecek bir durum yokmuş.içim rahatladı.

yankee29
01-17-2008, 07:07 PM
drmalibusuck mesajda neler yazdin? ve cevap olarak ne yazdilar? bu kadar rahatladigina gore detayli bi aciklama mi yaptilar.ne sordugunu ve ne cevap geldigini buraya kopyalarsan bizde okuruz daha bi rahatlariz (yanlis anlama guvensizlik falan degil. belki bizim de aklimiza takilan bisey vardir senin sormayi unuttugun falan yada bizim aklimiza gelmeyip senin sordugun ve mantikli cevap aldigin baska seyler olabilir ilk elden okuyalim diye kopyala dedim yani).bende daha once son kullanma tarihiiyle ilgili olarak daniel khesin isimli bi adamla yazistim onun adresinide vereyim. danik@divineskin.com

drmalibusucks
01-18-2008, 12:55 AM
kopyalamak mı???herkes senin kadar ingilizce bilmiyor olabilir.bir daha tekrardan ceviri yapmak zorunda kalma.ben ne yazıldığını yazıyım arkadaşım.ürünün sahte olmadığını bahsettiğim değişikliklerin doğru olduğunu çünkü zaman zaman ürünün komponentlerini biraz değiştirdiklerini,yeni şeyler eklediklerini söyledi.sürekli daha iyi ve daha etkili kombineyi oluşturmak için çalıştıklarını,ve benim elime ulaşan ürününde en son çıkan üretimden olduğunu o nedenle telaşa kapılmamam gerektiğini yazmış.içeriğine ne eklendide böyle kokuyor dedim?onun cevabı gelincede yazarım.ayrıca strawberry en güvenli satış noktalarımızdan biri diyor.eczaneden . com dan da alabilirsiniz ama strawberry bizim çalıştığımız en büyük ve güvenli yerlerden biri dedi.doğal olarak rahatladım bende.

yankee29
01-18-2008, 12:18 PM
peki tesekkurler

isis
01-23-2008, 03:47 PM
arkadaşlar bakıyorumda spectralden fayda görmeyen epey arkadşaımız var ayrıca renk koku kıvcam karmasadısa var...

sunu emin oalrak söyleyebilirim

BU İŞTE Bİ İŞ VAR....YA PİYASADA SAHTE DNC VAR....YADA DNC NİN ROGAİNEDNE ETKİLİ OLDUĞU Bİ UYDURMA..............

drmalibusucks
01-23-2008, 03:53 PM
divineskin den bana gelen mesaj: içeriği daha etkili ve faydalı hale getirmek için sürekli araştırmalar ve deneyler yapılıyor.bunun sonucunda dnc de birtakım eklemeler yapıyoruz.sizin elinizdeki rengi kokusu ve kıvamı farklı olan ürün bizim stoklarımızdan çıkmış bir üründür ve en son üretim serisindendir.içerikte bir takım değişiklik olmuştur şuan için ne eklendiğini genel olarak içerik bölümüne yazmadık fakat yakın bir zamanda belirtilecektir.ürününüz orjinaldir herhangi bir kuşkunuz olmasın..gelen cevap bu şekildeydi arkadaşlar.

ali27
01-23-2008, 05:19 PM
içerik bölmündeki değişiklikleri yazmaları gerekti

noward_3
01-26-2008, 02:36 PM
neden dğeiştirme gereği duydular ilki gayet hoş kokolu saçı sert yapan etkili bişidi ikinciside o kadar etkilimi acaba?