Orijinalini görmek için tıklayınız : SaÇ DÖkÜlmesİne KarŞi En İyİ İlaÇ Ve Losyonlar
hayko
01-06-2008, 08:51 PM
Konuyu Sİlİyorum ArkadaŞlar
hayko
01-06-2008, 09:09 PM
:) . haci şakiri öneririm arkadaşlar... :)
freemec
01-06-2008, 10:54 PM
bildigimiz HACI mi bu Allah alla
esprehusso
01-06-2008, 11:38 PM
hayko, losyonların arasına laciniayı da koymussun.yani bu losyonu dnc ve rogaine ile aynı kefeye koymussun. gercekten işe yarayan bi losyon mu bu? saç dökülmesini durdurması dısında yeni saç çıkarır mı bu yiğit?
MARE NOSTRUM
01-06-2008, 11:50 PM
doğru bir yaklaşım olmamış,hacı şakir ,lacinia.procerin,shen min men tablet hangi kaynaklara göre en iyi ilaç ve losyonlar?
denizka
01-07-2008, 01:00 AM
doğru bir yaklaşım olmamış,hacı şakir ,lacinia.procerin,shen min men tablet hangi kaynaklara göre en iyi ilaç ve losyonlar?
bence de.sonuçta saw palmetto prostattki dht'ye etki ediyor daha çok.lacinia da işe yarayabilir ama herkeste aynı sonucu verir diyemeyiz.
arkadaş yeni gelenler için hazırlamış ama kendisi daha aralık'ta gelmiş.biz de ona hoşgeldin diyelim.
sahi, eski üyelerden kimseyi göremiyorum gerçi ben de Aralıkta pek giremedim.
sözüm; collateral, isis, mare nostrum, manifesto, kalem6501, make, tamburali ve ismini hatırlamadığım eski üyelere...nerelerdesiniz?özlettiniz kendinizi.
glos7777
01-07-2008, 10:36 AM
saçları çıkmıstır onların :D
dagci
01-07-2008, 12:49 PM
hocam benim sac tellerim çok zayif ve ince
dökülme ise çok oluyo bunun nedeni nedir..
bana revivogen sampuanini çok övdüler siz ne dersiniz bu konuda....
bilgilerinizi bekliyorum...
yağmur
01-07-2008, 01:59 PM
revivogen şampuanı kuullanan biri olarak güzel bi şampuan ama saç dökülmesini şampuanla engellemen mümkün değil dökülme sorunun fazlaysa minoksidil kullanmalısın
denizka
01-07-2008, 02:39 PM
beni unutmussun:) BY yuxexeselim :):)
make bralarda kalem arasıra gırıo collectral mare ve tamburasliyi pek gormuom vlla
seni unuturmuyuz, ama girdiğimde msglarını görüyorum ondan yazmadım ismini. :)
prens_hakansafa
01-07-2008, 06:06 PM
zaman kaybı mı?!!!yahu ben spectral kullandım saçlarım cıktı sen ne diyon kardeş?bilmeden bazışeyleri yazma..ne hacısı ne şakiri ne procerini.saydıklarından tek etkili olan var da o da finasterdi.rogaini ve spectralı hiçyazmamışsın şaka mı yapıyorsun:)))))
katılımıyorum sana bu konusa yanılıyorsun..sen bi finasterdi diyorsun başka bişey demiyorsun yanlışşş!
MARE NOSTRUM
01-07-2008, 06:45 PM
sahi, eski üyelerden kimseyi göremiyorum gerçi ben de Aralıkta pek giremedim.
sözüm; collateral, isis, mare nostrum, manifesto, kalem6501, make, tamburali ve ismini hatırlamadığım eski üyelere...nerelerdesiniz?özlettiniz kendinizi.
Ben diger arkadaşları bilemem. ama ben eskisi gibi fazla girmiyorum nedenide.Forumun Amacının dışında tartışmaların olması insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması ve bazı yeni üyelerin işi sorunun merkezinde değilde kıyısında köşesinde tekrar tekrar dolaştırması.Zaman zaman Foruma gene takılıyorum tabiki:)
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.