hazal
06-21-2007, 08:43 AM
merhaba 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli sivile problemi çekiyorum .. özellikle alın bölgemde zaman zaman T bölgesi diye adlandırdılan bölgeye de sıçrıyor ama alnımdaki kadar şiddetli değil ... denemediğim tıbbi ilaç kalmadı diyebilirim fayda gördüklerimde oldu tabi ama kısa sürdüler...yiyeceklerle sivilcenin bir ilişkisi olmadığını bildiğim halde beslenmeme dikkat ediyorum zaten kilo problemim de yok ama cildim yani alın bölgem çok yaglı diğer yerker kuru.. bu konuda roccuante diye bir ilacı doktor kontrolünde kullandım ...2 yıl sivilcelerimden kurtuldum ama çok fazla yan etkisi olduğu için kullanmak istemiyorum
özel sigortam olduğu için doktor kontrolünde piyasadaki tüm sivilce kremlerini kullandım diyebilirim ama malesef sonuç hüsran... şuan tretin kem ve tetradoz kapsül kullanmaya başladım acaba bu uygun bir tedavimidir... yardımlarınızı bekliyorum
özel sigortam olduğu için doktor kontrolünde piyasadaki tüm sivilce kremlerini kullandım diyebilirim ama malesef sonuç hüsran... şuan tretin kem ve tetradoz kapsül kullanmaya başladım acaba bu uygun bir tedavimidir... yardımlarınızı bekliyorum