PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : berbat bir cilt

yakamoz
06-16-2007, 10:14 AM
merhaba dr bey 26 yasındayım yüzümde hergün yenisi çıkan sivilceler ve artık benlesmeye doğru giden kahverengi lekeler var.. gözenekler çok açık delik delik nerdese.. çok fazla beyaz nokta ve siyah noktalar var... pütür pütür isilik gibi..göz cevrem de de yağ bezecikleri..yani berbat bi cildim var..bu yüzden evden çıkmak bile istemiyorum:( ne olur bana yardım edin.. tüm yazıları okudum nerdeyse hepsini kullanasım geldi

anime
06-17-2007, 08:44 PM
arkadaşım sana tavsiyem doktora git bir an önce ben ihmal ettim denemediğim ilaç kalmadı kozmetk de cabası yani..hormon testi taptırdım normalin 5 katı cıktı böbrej üstü bezinden salgılanan bi hormon..ilaç kullanıyorum cok şükür toparlanmaya başladı 1,5 aydır..üzme kendini seninle aynı durumdaydım...sen tahlillerini yaptır ama yok ben ugrasamam dersen de her akşam cok az miktar imex ve tretini sür üstüste toparlanacaktır..ben bunları kullanıyorum..ama bence hormon testlerini yaptır..

Habibullah
06-18-2007, 05:14 PM
akne sorunu olanların çok çok azında kanda anormallik saptanır. tabi ki yaptır testleri ama sonuç normal çıkarsa da tedavi görmen gerekir. benim akılma roaccutane geldi. dermatologla bu konuyu görüşmelisin.