Orijinalini görmek için tıklayınız : spectral dnc kullanan arkadaşlara!!
takip edenler bilir ben 35 gün spectral kullandım saçımda herhangi olumlu bi etki olmadıgı gibi dahada kötüleşmişti.2 ay kullanayım öyle karar vereyim diyordum ama saçım hızla seyreldiği için bırakıp tekrar rogaineye geçmek zorunda kaldım 10 gün olmadı galiba rogaineye geçeli saçım kendine geldi tekrar siyahlaştı kalınlaşmaya başladı şakakta tüylenmeler arttı.
benle birlikte bi çok arkadaş kullanmaya başlamıstı onlardan bi ses yok kimi 40.günde kimi 50.günlerdedirler tahminimce.herkes sonuclarını yazabilirmi?rogaine saç çıakrmasa bile sacın renginde genel yapısında 1 ayın içinde değişim yaratıyor spectral sizde etki ediyormu?
arkadaşlar benim sacıma retinol iyi gelmiyor spectralin günahını almayayım kimsede yanlış yönlenmesin bende sonuc alınmamasına bakarak.ama çogu kişinin 2 ay oldu polat tan başka kimseden müjdeli haber yok..spectral yabancı sitelerdede bazı kişilerin saçını kötü etmiş bu bakımdan doğru bi değerlendirme yapabilmesi için bi çok kişinin herkes buraya kaç gündur kullandığını yazsın ve sonucları yazsın..ayrıca doğru bi karsılaştırma olması acısından minoxidil tedavisindne geçiş yapanların sonucları önemli..
ben önce minoxiidil kullanıyordum.spectral kötüleştirdi 35.günde pes ettim rogaineye geçtim sa çım kendine geldi..herkes sonucları bu başlık altında yazsın(polat hariç:)
İsis rogaine bendede aynısnı yaptı..sça yoğunluğum genel arttı ve saç renginde siyahlasma yaptı istediğimd ebuydu baska yerde sorunum yok 27.gun dedyim rogaine foam kullanıyorum..
ali27
12-18-2007, 02:30 PM
ben bu ayın 3.de spectrela başladım 15 gün olmuş frikosyonu çok sağlam yapıom elimle iice kafaya yediriom hafif bir koyulaşma yaptı saç renginde sürerkende dökülme falanda yapmıo saçlarım biraz kalınlaştı spectale başladıktan sonra yalnız ıslakken sürünce bçle pütür pütür yapıo hatta çazönçizgimden alnıma süüzlüo bazen oradada bir kaç küçük sivilceler vardı oralara dnc temas edince sivilceler biraz büyür gibi oldu onun dışında şimdilik memnunum spectralden bakalım 3 aylık kullanım sonucu bir karara varıcaz inşallah yeni saç oluşumu yapar
ali27
12-18-2007, 02:39 PM
bide saç derimde kabarma ve böle bu sabah baktım kepek gibi beyaz beyaz bişiler yaptı spectral herhalde ıslak sürünce tahriş edio aynı beyaz seyler ön çizgimin hemen aşağısındada var spectral orayada süzülüo ama elle temizleyince g,iidolar
freemec
12-18-2007, 03:31 PM
isis e bu konuyu acmasindan dolayii tesekkur ediyorum. bu tur deneyimlere cok ihtiyacimiz var ozellikle benim gibi rogaine ile dnc arasinda kalanlar icin. devamini bekliyoruz...
sinansar
12-18-2007, 07:53 PM
isis sen bu dnc'yi nerden aldığını yazmamışsın onu da yazarmısın sahte olma ihtimali var mı bilmiyorum ama ıslak veya nemli kullanımla ilgili kullananlar da yazmış buraya böyle bir yan etkisi olabilir bunun yanında bu soyulma işe yaradığının da göstergesi olabilir yani sonuçta ölü hücreleri temizleyip alt tabakada canlanma gibi bir etki yapıyosa işe yarıyor demektir talimatında mutlaka yazıyordur belki bu da yanıltmış olabilir.. ayrıca mutlaka işe yarıyordur içerik olarak rogaindeki minoxidile ek olarak SP94 ve bir kaç etken madde daha var..
ayrıca bir not daha rogain alacaklar hakkında tahtakaleden ve ankaradaki amerikan pasajı tarzındaki yerlerden kesinlikle almasınlar adamlar çok ustaca yapıyor sahtesini internet üzerinden aldıklarınızı da bir şekilde anlayabilirsiniz üzerindeki son kullanma tarihi ve seri nosu fotokopi olmamamalı kesinlikle gerçek olanlarda siyah mürekkep ve hafif baskı oluyor aynı ilaç küpürleri üzerindeki fiyat yazılarına benzer.. ayrıca KIRKLAND marka minoxidil de var bu da başka bir firma Rogainin aynısı içerik tamamen aynı yani sizi yanıltmasın..
bilginize
artı bu dnc'nin ön taraflara da etkisi olduğu kanıtlanmış rogainin ise sadece tepe kısmına etki ettiği söyleniyor açıkçası ne kadar dogru bunu bilmiyorum araştıranlar yazarsa buraya paylaşırız...
cenkki
12-18-2007, 07:54 PM
ben spectral e başlayalı 21 gün oldu benim saçlar hafif kepeklenme yaptı ama dökülme fazla yok şu an iyi gidiyor.değerlendirme yapmak için henüz çok erken benim için en az 3. kutu kullandıktan sonra devam edip etmiyeceğime karar vericem.kullandığım ilaçlar.proscar 1/4 nizoral spectral.strawberry den 3 kutu spectral 1.kutu revita siparişide verdim kutular bitene kadar spectral e devam
murat456
12-19-2007, 12:23 AM
benim 40 gün oldu dnc kullanalı.olumlu olarak şunu yazabilirim.saçımdaki hacim arttı.kalitede arttı.yani çok daha canlı duruyo.eskiden kafama yapışırdı saç kötü gözüküyodu.şimdi daha hacimli.ama dökülmem sürüyo.fazlalaştımı azaldımı onu pek anlayamıyorum.fakat şunu söylim;mesela banyo yaparken ellerim saçlarımda olduğunda saç geliyo hala.şampuanlarken durularken saç geliyo elime.artık böyle devam etcem.ama ben finansterid kullanmıyorum henüz.70.-80.günlere gelim dnc de ,ozmn başlayabilirim finansteride.dnc nin etkisini görebilmek için önce tebaşına dnc yi kullanmak istedim..
yazan arkadaşlara teşekkürler görüldüğü gibi sonuclar değişken.murat arkadaşımız tek dnc kullandığı için onun sonucu daha bi gerçekci olur kanısındayım.finasteride ile birlikte kullananlar için dnc nin etkisini çıakrmak zor.
ben spectrali çoğumuzun aldığı ecz......com sitesinden almıstım.
ManiFesTo
12-19-2007, 08:03 PM
benim 40 gün oldu dnc kullanalı.olumlu olarak şunu yazabilirim.saçımdaki hacim arttı.kalitede arttı.yani çok daha canlı duruyo.eskiden kafama yapışırdı saç kötü gözüküyodu.şimdi daha hacimli.ama dökülmem sürüyo.fazlalaştımı azaldımı onu pek anlayamıyorum.fakat şunu söylim;mesela banyo yaparken ellerim saçlarımda olduğunda saç geliyo hala.şampuanlarken durularken saç geliyo elime.artık böyle devam etcem.ama ben finansterid kullanmıyorum henüz.70.-80.günlere gelim dnc de ,ozmn başlayabilirim finansteride.dnc nin etkisini görebilmek için önce tebaşına dnc yi kullanmak istedim..
usta belirli bir kısımda mı kullanıyorsun yoksa saçlı derinin tümündemi?
Kolay gelsin...
murat456
12-20-2007, 01:33 AM
usta belirli bir kısımda mı kullanıyorsun yoksa saçlı derinin tümündemi?
Kolay gelsin...
kardeş ben önlere ve ortalara uyguluyom.daha doğrusu uygulamaya çalışıyorum.tüm saçlı deriye yedirmediğim için dökülüyoda olabilir.ama başka bi yazı okumuştum spectral kullanan.dökülmesi hep devam etmiş ama saçları 3 ayda inanılmaz değişmiş ve gürleşmiş.benim daha çok ön ve orta seyrekleşti hemen önlem alim dedim.benmi bi yanlış yada eksik bişey yapıyorum anlamadım arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?aslında ön ve biraz ortalar ii gözüküyo spectralden sonra yani daha sağlıklı gözüküyo.sizce diğer bölgelere uygulamadığım içinmi dökülüyo?yani finansteride başlamalımıyım acaba?
ali27
12-20-2007, 02:02 AM
bence tüm saçlı deriye uygalamıosan diğer kısımlarıda korumak için finestand kullanırsan daha mantıklı olur
murat456
12-20-2007, 02:17 AM
bence tüm saçlı deriye uygalamıosan diğer kısımlarıda korumak için finestand kullanırsan daha mantıklı olur
dostum valla tüm saçlı deriye yedirsem para yetiştiremem.en iyisi senin dediğin gibi finasteridde eklemek heralde.çünkü uyguladığım ön bölgelerde ii sonuçlar görebiliyorum.hatta sanki ön bölgemden pek saç dökülmüyo artık.kullandığım bölgelere elimi attımda saç gelmiyor pek.banyo sırasındada heralde diğer bölgelerden dökülüyodur sanırım
bide ben şakaklarada uyguluyorum.biraz açılma var.oralarada birer kez sprey sıkıyorum.şakaklara uygulayan arkadaşlara sormak istiyorum acaba sizde okadarmı uyguluyosunuz.acaba yeterlimi bir kez sprey sıkmak
ali27
12-20-2007, 02:19 AM
bende ön ve tepe önlere komple 6 7 kere sıkıom tepeyede 3 4 kere sıkıom şakaklarada işte birer kere denk gelio sıkınca elinle iice yaydır ben öle yapıom
murat456
12-20-2007, 02:27 AM
valla ali kardeş ben zaten zor uyguluyorum.saçları ayıra ayıra yapıyorum.bazen spreyle bazen damlalıkla.ön ve ortalara ayıra ayıra yapıyorum ama bir haylide zorlanıyorum.saçlar işte bi serçe parmağı uzunluğunda diyim.şakaklarda sende bi ilerleme varmı.bende sanki sarı sarı tüylenmeler var.bazen diorum belki öncedende öyleydi psikolojiktir diye emin olamıyorum.çünkü saçlarım 3 hafta öncesine kadar omuzlara kadar uzundu.ozmnlar çok dikkat edemiyodum şakaklara şimdi kısalttım.bakalım belki yeni çıkmıştır ilerde belki saça dönüşür inşallah
ali27
12-20-2007, 02:36 AM
inşallah benim 16 17 gün oldu zaten finestand 2 senedir kullanıom dncyer başladıktan sonra şakaklarda tüylenme var bide genelde saçlarımın dipleri diken diken oldu bakalım bir icraat yapacakmı
murat456
12-20-2007, 02:45 AM
inşallah iyi olur ali kardeş....
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.