Orijinalini görmek için tıklayınız : retionik asidi bulamıyorum
mehmet
03-15-2007, 02:53 PM
]hocam mrb yeni kanalınız hayırlı olsun nasılsınız?
1:rogainle beraber kullanılan retionik asit katılmıs betnovate losyonu rogaineden öncemi yoksa sonramı kullanacaktık bide nekadar süre once veya sonra
2:ben hataydayım betnovate losyon buldum eczanede ama 1cc retinoik asit flakon dedim eczacıya buralarda bulamassın dedi retionik asidi hocam nasıl bulacam bana bi akıl verin
bide retionik asit eklemeden betnovate losyona baslayayımmı
saygılar...
Habibullah
03-16-2007, 10:30 AM
-teşekkürle mehmet. inşallah bi daha saldırıya uğramayız.
- retinoik asit botafarma isimli ankara merkezli bir şirketten temin edilebiliyor. eczane isterse 1 günde getirir. betnovate losyonu tek başına kullanma. acnelyse retinoik asit demek zaten. bunu kullan. gece yatarken 2sini beraber sürersin. gece sürünce sabah rogaine inden önce olmuş oluyor...
mehmet
03-16-2007, 11:29 AM
hocam acneylse krem biliyorum onu retionik asit içeriyormuş ama bi kaç yoruma baktımda kremi sürünce deri kuruyomuş zormuş kullanmak hocam
ben sabahları erken cıktıgım için süremiyorum rogaine sadece aksamları rgaine sürüyorum siz bi yazınızda eyer rogaini günde bi kere sürüyosanız kesinlikle retinoik asit eklenmiş betnovate kullnamyı tavsiye etmiştiniz
ozman ben bu şirketten retionik asit tedarik edeyim ve betnovate losyona katayım dogru mudur hocam
bide:sadece aksam kullanacagım için betnovateyi rogainden önce mi sonramı yani kac saat aralıklarla sürmemm gerekiyor kusura bakmayın gene yorucam sizi hayırlı günler hocam
mehmet
03-16-2007, 11:34 AM
hocam inşallah bidaha böyle bi saldırı olmaz
Habibullah
03-16-2007, 02:19 PM
retinoik asit bulunca 1 cc yi betnovate losyonun içine kat, gece yatmadan önce sürersin...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.