Orijinalini görmek için tıklayınız : Hocam Rogaine'e başlıyorum
ece_ece
12-17-2007, 06:24 PM
Hocam uzun süredir beklediğim siparişim sonunda elime geçti .
Yalnız size sormam gereken birkaç soru var ..
Birincisi ilacın saçları daha fazla dökmesi tedaviye yanıt anlamına mı gelir,bu dökülme çok aşırı mı olur ve bu sürecin oluşması mutlaka dökülmenin durması ve yeni saç çıkması anlamına mı gelir ?
İkincisi ne kadar sürede etkisini görebilirim sizce (herhangi hormonal ve kan sorunum yok test sonuçlarım normal ) ?
Ek olarak önerdiğiniz şeyler ve şampuan neler ? (Biotin ve çinko haplarına başladım yaklaşık 1 haftadır )
glos7777
12-17-2007, 06:51 PM
Hayırlısı Allah ' tan ...
Sürdüğün Bölgelerdeki Dökülme Miktarı ; Zayıf , ince , Saç Telleri Sayısı Kadardır genelde , Tedavi Süresince dökülenlerin Yerine Yeni SAglam SAç Telleri Cıkar. Erkeklere Oranla Rogaine Bayanlarda Daha Etkili Oluyormuş , bu nedenle tedavi süresi daha kısa olur heralde
Şampuan Olarak Prozinc ve Placenta Öneririm , prozinc saçlarımı canlı tutuyo gerçekten , pek fazla kullanmasamda placenta da saçlarımı çok yumusatıyo
ece_ece
12-17-2007, 09:41 PM
Hocam uzun süredir beklediğim siparişim sonunda elime geçti .
Yalnız size sormam gereken birkaç soru var ..
Birincisi ilacın saçları daha fazla dökmesi tedaviye yanıt anlamına mı gelir,bu dökülme çok aşırı mı olur ve bu sürecin oluşması mutlaka dökülmenin durması ve yeni saç çıkması anlamına mı gelir ?
İkincisi ne kadar sürede etkisini görebilirim sizce (herhangi hormonal ve kan sorunum yok test sonuçlarım normal ) ?
Ek olarak önerdiğiniz şeyler ve şampuan neler ? (Biotin ve çinko haplarına başladım yaklaşık 1 haftadır )
Hocam bir de dökülen saçlarım köklü geliyor yani uçları iyice bembeyaz ve kalın oluyor çoğunlukla bunun bir anlamı var mıdır ?
Habibullah
12-17-2007, 10:25 PM
normal bir durum. ek bir anlamı yok.
rogaine i retinoik asit içeren krem ve steroid içeren losyon birlikteliğinde kullanın. aldığınız haplar uygun.
ece_ece
12-17-2007, 10:36 PM
Teşekkür ederim hocam Tretin krem kullanmayı düşünüyorum o zaman losyon olarak ne önerirsiniz ? Bir de ilk zamanlar dökülme çok mu oluyor arkadaşlar bu sorum aynı zamanda size ?
glos7777
12-17-2007, 10:46 PM
yukarda yazdıgım gibi , zayıf ve cansız saçlar dökülüyo , yerine sağlam , kalın telli saçlar çıkıyo , ilk 1-2 hafta dökülme normaldir yani
ece_ece
12-17-2007, 10:48 PM
tşk ederim glos7777 umarım artık biter şu dökülme :(
ece_ece
12-18-2007, 12:12 PM
Arkadaşlar Rogaine deki 1 ml sınırı aplikatörün sonuna kadar olan yer mi oraya kadar mı kullanıcaz yoksa rakamın yazdığı yere kadar mı ?
glos7777
12-18-2007, 01:06 PM
1.0 yazan yere kadar 1ml oluyor , fısfısı yokmu ?
ece_ece
12-18-2007, 06:54 PM
Hayır fısfısı yok tam olarak ismini de bilmiyorum ama 1 ml tam ortsında yazıyor ve o kadar ilaç diplerim için kesinlikle yeterli değil ki ..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.