PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rogaine foam kullanımı

isis
12-11-2007, 02:46 PM
arkadaşlar rogaine köpük aldım kapağının ayrısı kadarmı sürcez yoksa kapağı kadarmı?nasıl ayarlıyosunuz ölçüyü?

denizka
12-11-2007, 04:04 PM
ben kapak olayına pek takılmıyorum.göz kararıyla hallediyorum.şişenin üzerinde sürülecek miktar kapağın yarısını geçmemelidir diyor.günde 2 kezden fazla ve miktar olarak fazla kullanım verimi artırmaz, aksine verimi düşürebilir diyor.göz kararıyla kapağın 3/4'ü kadar elime sıkıp onu da seyrelmiş bölgedeki saçlı deriye yediriyorum.daha sonra parmaklarımla 1-2 dk masaj yapıyorum kandolaşımını hızlandırmak için.

make
12-11-2007, 04:07 PM
Aynen bende denizka gbi yapıyorum zaten videosud var sitede videodaki adamda öyle sürüyor kapağın 4/3 ideal..

elrunks
12-11-2007, 07:48 PM
göz kararı ;)

MORDOR
12-11-2007, 09:35 PM
göz kararı ;)

ee benım gözüm ayarı yok.. napcaz...

saka bı tarafa.. ben sadece gecelerı rogaine foam + tretın kullanıyorum.. 2 ay gıtmesı gerk ama o kadar gıtmeyecegı sımdıden bellı ama emılım super..

MARE NOSTRUM
12-11-2007, 10:51 PM
foam iyi gidiyorda dnc öğle değil.bende kullanmaya başladım sanki 20 günde bitecek gibi 1 ml den damla fazla kullanmıyorum yetsin diye.bakacaz artık

elrunks
12-11-2007, 11:30 PM
benim foam bitti sabah akşam dnc takılıyoz şimdilik. 2 kutu dnc var elimde... 1 ay sonra sipariş veririm herhalde şimdilik dnc gitcem. tretin i de 2-3 günde bir akşam az olarak uyguluyorum.

DENİZ123
12-11-2007, 11:34 PM
foam iyi gidiyorda dnc öğle değil.bende kullanmaya başladım sanki 20 günde bitecek gibi 1 ml den damla fazla kullanmıyorum yetsin diye.bakacaz artık

valla bendede spectral anca 20 gün gidiyo.ben ikinci kutuyu bitiriyorum,oda anca 20 gün olacak.yani 40 günde 2 kutu bitti.ilkinde damlalıkla yaptım sonraki kutuyu spreyle kullanim dedim gene aynı.neden bukadar az gidiyo anlamadım.çokda pahalı..

mehmetu
12-12-2007, 08:29 AM
benim foam bitti sabah akşam dnc takılıyoz şimdilik. 2 kutu dnc var elimde... 1 ay sonra sipariş veririm herhalde şimdilik dnc gitcem. tretin i de 2-3 günde bir akşam az olarak uyguluyorum.

Elrunks imza bölümünde yazdığın ilaçları mı kullanıyorsun ?
Bu ilaçlar şaçsız bölümde etkili oluyor mu ?

elrunks
12-12-2007, 11:12 AM
foam bitti, onun yerine spectral dc yi ekledim... diğerleri aynen devam. evt saçlı saçsız heryerde etkili bir kombinasyon.

mehmetu
12-12-2007, 03:39 PM
foam bitti, onun yerine spectral dc yi ekledim... diğerleri aynen devam. evt saçlı saçsız heryerde etkili bir kombinasyon.

Sayfalarda aşağıdaki gibi bir tedavi buldum, bunu uygulamaya başlicaktım.
Heralde seninkilerle eşlenikleri değil mi ? Aynı maddeleri içeriyorlar sanırım ? Ne dersin ? Polat28 vermiş reçeteyi ?

Rogaine veya spectral, günde 2 kere,
Konazol sampuan, 3 günde 1,
Plasenta, haftada 2 gün,
Medobıotın 60 tablet, günde 1,
Prooecia veya Proscar 1/4 kullanmak ıstersen, günde 1,
Hergün 4-5 fincan yeşil çay..

drmalibusucks
12-12-2007, 04:01 PM
evet bu reçete saç çıkartmak isteyenler için ideal,diyorsanki polat arkadaşımız gibi saçımdaki tüm foliküllerden saç fışkırtcam diye üzüm çekirdeği polen vs de ekleyebilirsin :)

elrunks
12-12-2007, 05:13 PM
evet yeşilçay, üzüm çekirdeği, polen bunlar cok fazla ayrıntıya kacıyor ama istenildigi taktirde tabii ki kombinasyona eklenebilir... evt mehmet recete aynı önemli bir husus dnc yoksa rogaine in yanına tretin krem eklemelisin (retinoik asit)