Orijinalini görmek için tıklayınız : saç çıkarıcı formül
darkness_of_nothing
10-28-2011, 03:00 AM
mrb arkadaşlar.siteye az önce üye oldum.gördüğüm kadarıyla herkesin birbirine yardım ettiği görmek çok hoşuma gitti,ben de üye olup internette gezinirken gördüğüm bi ürün hakkında soru sormak istedim.aslında ürün deil,saç çıkarcı formül veren bi e-kitap.yazıları çok iddialı ve de beğenmezsek para iadesi yapıyorlar.açıkcası bu hoşuma gitmedi değil.ama yine de fikirlerinizi almak istedim.
Benim saçlarım kendimi bildim bileli seyrek.şu an uzun olduğu için bi sorun yok gibi duruyor ama aslında var...saç çıkarıcı formüllerini veren bu e-kitabı almayı düşnüüyorum ne dersiniz? ürün bu... (http://saccikarma.com?a_aid=slim_38&a_bid=9c20bfa5)
sık kullanılanlara ekliyorum dostum bu siteyi
KAPKARA
10-28-2011, 10:14 AM
Kemal Sunal'ın Ahu Tuğba ile oynadığı bir film vardı.
Kemal Sunal KIZ TAVLAMA KİTABI diye bir kitap kullanıyordu.
Bu saç çıkartma kitabı da böyle bişey mi acaba ????
BraveHeart
10-28-2011, 07:01 PM
siteyi inceledim çok iddalı merak ettim önümüzde 2 seçenek var ya gerçekten etkili çok küçük bir ihtimal diye düşünüyorum yada dolandırıcılık yapıyorlar bir kitap okadar para etmez
karabalcan
10-28-2011, 08:00 PM
Çözüm belkide bilmem ne özlü doğal bitkisel sabundur :)
silence85
10-28-2011, 08:08 PM
ne sitenin ismi ?
T1000X
10-28-2011, 09:29 PM
bu ya tıkla görürsün siteyi , buarada saç çıkaran sistem şu şekilde calışıyor aslında benim tahiminim bu yönde kitabi 100 kişi alır 5 kişi iade eder, iaade etmeye üşenen 95 kişi şirkete kar kalır zaten iadede okadar zordur ki yokuşa sürülür illa . veya kişi amaaan diyerek bir yere savurur kitabi işte kar !kolay para
darkness_of_nothing
10-29-2011, 04:05 AM
siteyi inceledim çok iddalı merak ettim önümüzde 2 seçenek var ya gerçekten etkili çok küçük bir ihtimal diye düşünüyorum yada dolandırıcılık yapıyorlar bir kitap okadar para etmez
Bana da öyle geliyor aslında ama bilemiyorum.keşke denemiş olan biri olsa...Para iadesi vs olayı insanı çekmiyor değil.Yani insanın kafasını kurcalıyor.Ama dediğin doğru bi bakıma bi kitaba okadar para verilmez.Zaten e-kitap...indiriyosun pc ye,ordan okuyorsun.Eğer cidden emek verilmiş birşeyse cidden güzel yazılar varsa denenebilir ama bilmiyorum....bu arada yorumlarınız için teşekkürler.
BraveHeart
10-29-2011, 11:06 AM
Bana da öyle geliyor aslında ama bilemiyorum.keşke denemiş olan biri olsa...Para iadesi vs olayı insanı çekmiyor değil.Yani insanın kafasını kurcalıyor.Ama dediğin doğru bi bakıma bi kitaba okadar para verilmez.Zaten e-kitap...indiriyosun pc ye,ordan okuyorsun.Eğer cidden emek verilmiş birşeyse cidden güzel yazılar varsa denenebilir ama bilmiyorum....bu arada yorumlarınız için teşekkürler.
Zaten kafamı kurcalayan para iade garantisi olması bu bana tuzak gibi geliyor. İletişim adresi filan yok hakkını arıyacağın bi yer yok dolayısıyla sakat iş gibi geldi bana
KaaN_91
11-08-2011, 03:56 AM
arkadaşlar bu kitabı alan oldumu?
T1000X
11-08-2011, 10:03 AM
Zaten kafamı kurcalayan para iade garantisi olması bu bana tuzak gibi geliyor. İletişim adresi filan yok hakkını arıyacağın bi yer yok dolayısıyla sakat iş gibi geldi bana
ilk satırlardan sonra kafada bir kaşıntı hasıl olur sanırım :D
bu aralar fındıklar sarımsaklar kitaplar havada uçuşuyor.
orkun
12-02-2011, 02:02 PM
arkadaşlar sakınha boyle şeylere inanmayın bilime inanın minoxil ve finas bunlardan baska bir ilac hikaye4dir
garcy
12-14-2011, 11:37 PM
biri alsada mailden dağıtsa:D
şaka bi yana bir işe yarayacağı mechul.kalkıp ısırgan otu,sarımsak gibi şeyler önerecekse onları zaten biliyoruz...
ama merak ediyor insan:)
Nasyonal
05-18-2012, 11:55 PM
Bir internet ürün satış sitesinin ciddiliğini sitesinden anlarsınız. Cep değil eğer sabit telefon yoksa o siteden alışveriş yapmayın. Elektronik posta adreslerinin dışında sabit telefon numaraları da olması gerekiyor. Yoksa ne para iadesi yaparlar ne adam gibi bir yetkiliye ulaşabilirsiniz. Havale yaparsanız para gider zaten onu hiç açmıyorum bile.. Zaten o kitabın içeriğinden zengin bilgi bu forumda vardır.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.