Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaine mi alsam... spectral DNC mi alsam [KARAR VEREMEDİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN]
erkal
12-08-2007, 12:29 AM
Benim saç dökülmem yaklaşık 5 veya 6 aylık bi zamandan beri var yani hemen hemen yeni diyebiliriz ama kötüye doğru gidior elimi cabuk tutmassam yazık olucak "ayretten anne tarafı full kel alayı kel yhaaa" :( dermatologun dedğini uyguladım reklam kokan bi broşür tutuşturtu elime ve revigen kullan iki ay dedi ama bir ay bitti tık yok olcağınıda düşünmüyorum cünki araştırmalarıma göre bir kişi bile benim işime yaradı demedi !
Araştırdım ve ilaçları tanıdım ama şimdik karar veremiyorum harcıcağım para da önemli :(
Benim saç dökülmem ensenin yukarsından öne kadar ulaşan bi bölgeyi kapsıyo ve git gide seyreliyor propecia kullanmak istemiyorum şahsen tırsıyorum !
Ve gün geldi çattı :) biotin shen min cart curt seçiminden sonra losyon secimine geldi. Hocamdan ve siz değerli abilerim arkadaşlar vs :D yardım bekliyorum hangisi ?
sizce bana göre uygun olan hangi ilaç olabilir erken başladım saç dökülmesi tedavisine geç değil 18 bitti 19dan gün aldık ( buda benim icin biraz moral kaynağı )
yardımlarınız için tşklerrrrrrrrrrr
erkal
12-08-2007, 01:04 AM
aha elimi attın beş tane daha saç geldi hemde önlerden :( hemde sapa sağlam saçççç simsiyah :( allamm yha
aybarss
12-08-2007, 08:51 AM
erkal shen min+biotin spray dnc başla derim diger leri malum yan etki
mehmetu
12-08-2007, 01:45 PM
Ben de aynı soruyu soracaktım, sen sormuşsun iyi oldu.
Ben yaklaşık 3 sene önce rogaine kullandım, çok etkili oldu, sonra sanırım sahtesi satıldı bana daha az etkili oldu, şimdi durum fena diil.
Şimdi rogaine ile spectral dnc arasında kararsız kaldım.
Spectral sanırım sadece www.eczaneden.com üzerinden satış yapılıyor.
www.dsturkiye.com/spectral ile tr ye gelmiş gibi görünüyor yani rogaine gibi sahte sıkıntısı olmayacak sanırım. Ama eczaneden.com da satılan spectral in fiyatı 59.90 görünüyor, bu 1 aylık mı 3 aylık mı anlayamadım, bilen varsa söylesin?
Buna karşılık rogaine hemalhemsat ta cimy den almak gerekiyor gibi çünkü sahte satmadığı söyleniyor, şüpheli ? Bunda da fiyat 3 aylık 99.90.
Shen min i bilmiyorum ama nette arattığıma göre sonuç alamayan kişilere rastladım. Biotin ise vücuttaki çinkko eksikliğine karşı kullanılıyor sanırım, dökülmeyi önleyebilir.
İrşad
12-08-2007, 02:08 PM
spectralle ilgili henüz kesin bir veri yada referans yok!
bana kalırsa rogaine kullan.............
freemec
12-08-2007, 05:20 PM
ya arkadaslar ben de erkal in aynisi desem yas dokulme falan ama bende dokulme daha fazla yani onunn anlattigindan fazla dokulmus anladigim kadariyla. bu ilaclardan hangisi dersiniz? wala bu forumdaki arkadaslarin disinda herkes yalan, doktor ,dermatolog, so su bu......habibullah hoca ve onun gibileri disinda die de eklemek isterim
erkal
12-08-2007, 09:48 PM
arkadaşlar yorumlarınızı beklioz yardımcı olun hocam sizde yardımcı olursanız iyi olur...
aybarss
12-08-2007, 10:04 PM
erkal şu anki durum ne dökülme varmı? elinle tutup cekince miktar ne ?
erkal
12-08-2007, 10:23 PM
abi şuan elimi attığımda üç dört tane gelio bi ay önce falan cok fazlaydı ya bi on tane saç geliodu revıgen cok az da olsa işe yaradı sanki konazol ısırggan otlu şamupan cinko falan işe yaradı san ki biraz ama ben tamamen kesillsin istiorum
aybarss
12-08-2007, 10:29 PM
abartma az da olsa dökülür yahu
erkal
12-08-2007, 10:33 PM
abi ben kabullenemiyorum yaa ben bugün 18 biti 19 dan gün aldım abi yapmayın ben daha gencim bu yaşta yaaaaaaaaaaa ck sorun yapıyorum kendimeee arkadaşlarıma bakıyorum bide kendime iki sene sonraa bakcam kendime herkesde saç & jöle bende no saç & no jöle + ..... + ..... bazı şeyler eksik olcak hep hüüüü :(
aybarss
12-08-2007, 10:48 PM
biotin al kesin kullan shen min de ben bugun dnc kullanımı bıraktım bakalım ne olcak!
artık biotin +shenmin sadece nizoral şampuan
elimle tutup cekiyorum artık sacımı bi halt yok
erkal
12-08-2007, 10:56 PM
artık jöle sürcem yha yeter bu kadar :D
sürsemde dökülüo sürmesemde dime abi
aybarss
12-08-2007, 11:00 PM
jöle hiç kullanmadım ki ama sen cok gencsin sen bilirsin zaralı die biliyorum sen sacları amerikan yap bence kısa tut subay traşı daha iyi olur
aykottt
12-08-2007, 11:04 PM
jöle hiç kullanmadım ki ama sen cok gencsin sen bilirsin zaralı die biliyorum sen sacları amerikan yap bence kısa tut subay traşı daha iyi olur
bencede vala jöle kullanma jöle saç döker hemde feci döker saçı jölelediğin zman saç hava almıyor bölece dökülmeye yol açıyor bence aybars arkadaşın dediğini yap.
erkal
12-08-2007, 11:09 PM
diplerine sürmessen sorun yok :D
Ben 19 gundur roaine foam kullanıyorum gayet güzel bence..(hatta az önce sürdüm rogainei)emilimid eçok super surmem 2 dk mı bile almıyor...saçta kötü görütüde bırakmıyor..Ama senn şakaklar lkötüyse vveya saç hacmin çok azsa spectral kullan derm
erkal
12-09-2007, 12:15 AM
make dökülme durdumu kardeş :)
axerz
12-09-2007, 08:44 AM
saç çıkmasını istedidin yada seyrek yerlere azcık tretin krem + spectral ;)
Erkal durdu gbi nasıl söyliyim mesela yatağımda 4-5 tane sçatan falz agornmuyorum gun içinde de 4-5 tane..bu durmda banyoda sça dökülüyo ama farklı sebebden bende seboreik demratit var pullanma yzundne banyoda dokuluyor o kadar 19 gune gore super sonuç bence ve sçalrımda haciim baya arttı...
erkal
12-09-2007, 01:51 PM
make rogaine foam % kaçlık minoxidil kullanıosun.. bide her eczanede bulabilirimiym rogaine foam ı ?
Birde minoxidil in damar açıcı özelliği varmıs dht ye karşı bi etkiis yokmu ?
freemec
12-09-2007, 01:58 PM
rogaine yi hemal hemsat da cimy die biri varmis birkac kisi guvenilir diyor.. eczanelerde arama olalarin da cogu sahte diyorlar
erkal
12-09-2007, 02:04 PM
Bana tam adres verirmisiniz ama kapıda ödeme seçeneği olan biyer olsn :) krde kartı yalan olur
freemec
12-09-2007, 04:07 PM
sen bulursan bana da soylee tek secenek internet ya da amerikadan bi arkadasin geliosa falan seklinde???
aybarss
12-09-2007, 04:09 PM
diyelim bu ilacı bugun bulduk amerikadan geldi sonra ne olcak yok bulamıyoruz cıkan saçlar hadi bize eyvallah deyip gitcekmi?
ya bu rogaine bulmak çok zor ya orjinalmi diilmi... valla spectral dnc nin negüzel türkiye sitesi bile açılmış en azından ona güveniosun orjinali bulunur türkiyede die kolaylıkla .. valla bence dnc kullanırım en azından içim rahat olur bende başlıcam dnc ye sonuçta ikiside minoxidil.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.