PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç Dökülmesini Engellemede En iyi Formül

kuasar
06-09-2007, 01:46 PM
Arkadaşlar forumda o kadar çok saçla ilgili konu var ki aradıklarımızı bulmakta zorlanıyoruz bazen daha önce sorulan şeyleri soruyoruz daha sağlıklı bilgi paylaşımı açısından şimdiye kadar kullandığımız ve fayda gördüğümüz ilaçları burda yazarsak bilgilerimizi çok daha fazla kişiyle paylaşmış oluruz.

kuasar
06-09-2007, 01:49 PM
Daha önce Habibullah bey e aşağıdaki soruyu sormuştum :

bende roğaine den daha iki açılmamış kutu var. bunun yanında bi şişe açılmamış revivogen var. betnovat saç losyonu, tretin jel, avodart tablet, çinko , anagen ve revivogen şampuan ve saç kermi var yani crescina yı alırsam rogaine ile birlikte kullansam sanıyorum bi mahsuru olmaz avodart ın yerine de finasterid e döneyim mi? en iyi kombinasyonu nasıl yakalrım.
son bide eskiden saçlarımı iki günde bi yıkasam bile çok bozulmuyodu şimdi sabah yıkasam öğleden sonra yine karmakarışık oluyo saçın özünümü kaybettirdik bilemiyorum veya çok seyreldiği için mi öle oluyo anlamış değilim. yardımcı olursanız sevinirim.

kuasar
06-09-2007, 01:50 PM
Habibullah bey'in konuyla ilgili cevabı da şu şekilde olmuştu:
1. avodart tablet 1x1
2. sabah revivogen
3.akşam rogaine
4. saç yıkarken reivogen şampuan
5.akşam rogaineden 1 saat önce tretin ve betnovate beraber
6. revivogen şampuan bitince anagen şampuan
7. başka bir şey de karıştırma şimdilik...

thranduil
06-12-2007, 03:51 PM
arkadaşlar ben de rogaine kullanmaya başladım..fakat 1 ml yi ön kısma bile zor yetiriyorum ben yaa.. siz nasıl kullanıyosunuz? 1 ml yeterli oluyo mu?

mirge
06-12-2007, 03:56 PM
ben önce 1 ml yi küçük birşeyin içine sıkıyorum(oyuncaklı yumurta nın sarı yumurtası)ordan kulak çöpüyle saçıma sürüyorum.her yerinede rahatlıkla sürülüyor.artı çok ıslak bir görüntü olmuyor saçlarına fazla değmediği için

thranduil
06-12-2007, 04:34 PM
anladım teşekkürler..kullanım başlıgıyla sürüyodum ben, öyle olunca hem yetmiyo hem de ıslak bi görüntü oluyo..

kuasar
06-12-2007, 08:43 PM
bende de aynısı oluyodu 2 ml falan anca yetiyodu tüm saça üstelik çokda ıslak oluyo özellikle sabahları acele ile sürdüğüm için kulak çöpüyle sürmek iyi fikir. teşekkürler

kuasar
06-12-2007, 09:02 PM
bazı arkadaşlarım özel mesajda Roğaine nin amreikadan nasıl direk alınabileceği ile sorular sormuşlar burdan tarif edersem sanırım daha çok kişiye faydalı olurum. Vereceğim adresten yaklaşık iki yıla yakındır alıyorum kesinlikle orjinal kargoda herhangi bir problem çıkmıyor. Tabi 1 kutu siparişinizde sorun çıkmıyor adresinize kadar 12 ila 20 gün arasında mutlaka geliyor. sadece bir sefer sorunla karşılaştım 24 adet yani 8 kutu sipariş vermiştim postacı kağıt bıraktı almaya gittim içinde ne olduğunu sordular ilaç olduğunu görünce sağlık bakanlığı izni istediler orda arkadaşa durumu anlattım sorun çıkarmayıp verdi ama zaten tek kutu sipariş verirseniz adresnize kadar geliyo.
http://www.cheapotc.com/
paybal de ödeme yapmak daha güvenli tek kutu için 41 dolar + 16 dolar ödeme yapıyorsunuz. Arkadaşlar işlem yapmaktan çekinmeyin girdiğinizde zaten sizi yönlendirecek paybal e bir kere kayıt olduktan sonra diğer siparişlerinizde adres yazmanıza bile gerek sadece okeylemenizle ürün en fazla 20 gün içinde elinizde sahte olup olmadığına emin olmadan türkiyeden almayın. ben burdan ilk sipariş verdiğimde habibullah hocamıda arayıp telefonla bilgi vermiştim.

thranduil
06-13-2007, 12:18 AM
paybal e nasıl ödeme yapıyoruz ??

tamburali
06-13-2007, 09:34 AM
sanırım o site www.cheaprogaine.com a taşındı.

sana önerim 12 aylık köpük yada 4 aylık köpük al. bunlar daha avantajlı

asi27
06-13-2007, 11:07 AM
paybal e nasıl ödeme yapıyoruz ??

bazı arkadaşlarım özel mesajda Roğaine nin amreikadan nasıl direk alınabileceği ile sorular sormuşlar burdan tarif edersem sanırım daha çok kişiye faydalı olurum. Vereceğim adresten yaklaşık iki yıla yakındır alıyorum kesinlikle orjinal kargoda herhangi bir problem çıkmıyor. Tabi 1 kutu siparişinizde sorun çıkmıyor adresinize kadar 12 ila 20 gün arasında mutlaka geliyor. sadece bir sefer sorunla karşılaştım 24 adet yani 8 kutu sipariş vermiştim postacı kağıt bıraktı almaya gittim içinde ne olduğunu sordular ilaç olduğunu görünce sağlık bakanlığı izni istediler orda arkadaşa durumu anlattım sorun çıkarmayıp verdi ama zaten tek kutu sipariş verirseniz adresnize kadar geliyo.
http://www.cheapotc.com/
paybal de ödeme yapmak daha güvenli tek kutu için 41 dolar + 16 dolar ödeme yapıyorsunuz. Arkadaşlar işlem yapmaktan çekinmeyin girdiğinizde zaten sizi yönlendirecek paybal e bir kere kayıt olduktan sonra diğer siparişlerinizde adres yazmanıza bile gerek sadece okeylemenizle ürün en fazla 20 gün içinde elinizde sahte olup olmadığına emin olmadan türkiyeden almayın. ben burdan ilk sipariş verdiğimde habibullah hocamıda arayıp telefonla bilgi vermiştim.
arkadaşım ben bu siteye baktım ama ekranın sag tarafında google ye üyemi olmamız gereki önce anlamadım? bide bu paybal ne demek? anlamadım ödemeyi kredi kartıyla yapıyodun degilmi?...

kuasar
06-14-2007, 03:39 PM
paybal de uluslararası güvenli bir ödeme merkezi parayı senden alıp hesabında tutyo kargo evraklarından sonra ödemeyi yapıyor. eskiden o google yazısı çıkmıyodu o yüzden google dan nasıl ödeme yapılır bilmiyorum hemen üst tarfında paybal diye de yazıyo oraya tıkladıktan sonra adres bilgilerini kredi kartı bilgilerini girersen problem kalmaz. işlemi yapamazsan bile paranı kimse almaz güvenli bi yer. ingilizce bilen birinden de destek alsan iyi olur zaten orda anında chatleşebileceğin bir operatörde günün belli saatlerinde online oluyo.

kuasar
06-14-2007, 03:40 PM
faydalı gördüğüm için aşağıdaki yazıyı Murat1326 dan kopyaladım. hakkını helal etsin paylaşmaya değer bir şekilde yazmış :)
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar bu bolumde uyguladıgınız tedavi ve sonuclarını yazarsanız belki ilerisi için faydalı olabilecek bir birikim saglamış oluruz...

erkeksi(androgenetik)saç dökülmesi:

topikal:
1.rogaine foam(sabah aksam 12 saat ara ile)
2.tretin krem (aksam rogaine den 3 saat once)
3.betnovate saçlosyonu(haftada 2 yada 3 kez)
4.lacnia losyon (haftada uc kere banyodan sonra)
5.vichy sampuan-nizoral sampuan(dönüşümlü)
oral:
1.prosterit(1/4 günde 1 tablet)
2.saw palmetto(günde iki tablet)
3.zinc(çinko günde bir tablet 22mg)
4.benexol(günde bir tablet)
5.biotin(1mg günde bir tablet)
sonuç:
rogaine ve tretini son birbuçuk aydır kullanıyorum oral ilaçlarıda bir seneye yaklastı kullanma surem...
topikal olarak rogaine ve tretinden once sac dokulmem epey frenlenmişti ama durmamıstı ve yeni sac cıkmasıda olmamıstı fakat rogane ve tretin kremi tedaviye ilave ettikten sonra bir hafta içinde dokulme durdu ve su an 5. haftadayım alın bolgesi dahil kıllanma basladı (terminal kıl)...

murat1326
06-14-2007, 04:16 PM
yazıyı zaten ilk olarak sizin actıgınız bu baslık için yazmıstım ama baslıkta anlasılma zorlugu olabilir die baslıgı degistirip yeni konu olarak forma ekledim.
bu hareketiniz beni mutlu etti tesekkur ederim...demekki dogru seyleri dusunuyoruz...

thranduil
06-14-2007, 07:31 PM
kuasar peki bu paybal herhangi bir kredi kartını kabul ediyor mu ? ben de cardfinans var mesela..

kuasar
06-14-2007, 11:21 PM
evet ediyor. ingilizce bilen birinden yardım alsanız iyi olur. kargo adresi ile kredi kartı ekstra adresini farklı şekilde soruyordu aynı olan kartınız varsa onu daha iyi olmasa bile ingilizce bilen birinden yardım alın. aslında hiç ingilizce bilmeyen bile çözer ama işi riske atmamak lazım

kuasar
06-14-2007, 11:22 PM
yazıyı zaten ilk olarak sizin actıgınız bu baslık için yazmıstım ama baslıkta anlasılma zorlugu olabilir die baslıgı degistirip yeni konu olarak forma ekledim.
bu hareketiniz beni mutlu etti tesekkur ederim...demekki dogru seyleri dusunuyoruz...

Allah razı olsun, Habibullah hocamızın sayesinde bilgiyi paylaştıkça belki hepimiz çok daha güzel neticelere ulaşacağız.

kuasar
06-19-2007, 07:11 PM
tamburali kardeşim hakkını helal etsin faydalı olur diye aşağıdaki yazısını buraya kopyalıyorum.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar benimde saç dokulme problemim vardı. Erkek tipi dokulme teşhisi kondu ve doktor rogaine başlamamı onerdi.

size yaklaşık bir aydır uyguladıgım ve cok iyi sonuç aldıgım tedavimi yazayım.
1.rogaine kopuk gunde 2 kere
2. tretin
3.betnovate 2-3 günde bir kere
4.medobiotin
5.bemiks hap (b vitaminleri var.)
6.tresan şampuan
7.her gun 1-2 diş sarımsak

her sabah normal rogaini uyguladım.ve Kahvaltı sonrası bemiks ve yardım tablet medobiotin hap aldım. Akşam üzeri rogaineden 3 saat once tretini ve betnovateyi uyguladım. akşam yemegini yedikten sonra 1-2 diş sarımsagı küçük parçalara böldüm ve suyla direk yuttm. Bu yuzden agız kokusu yapmadı. tretinden 3 saat sonra rogaini uyguladım ve hemen ardından bir daha tretin uyguladım ama cok az bir miktarda kulladım.

Rogaine i sadece alnımın 2 tarafında kulladım ve bir fındık tanesinden biraz daha buyuk kullandım. Bu yuzden 1 ay 3 gun doldu ama daha ilk şişe bitmedi. Tahminimce 5-6 gun daha gider.

Fazla uzatmadan yakın zamanda tedaviye benexol b6 yıda ekleyecegim. Bu tedaviyi hiç bırakmayacagım. Şu anda alnımın iki tarafında da rogain surdugum yerlere küçük kıllar oluştu. İncelen saçlarda biraz kuvvetlendi. İnşallah bu küçük kıllar daha da artar ve normal saça dönüşür.

Habibullah Beye cok teşekkürler

kuasar
06-29-2007, 08:25 PM
hocam bu ara o kadar yoğundur tüm ilaçları düzenli kullanmayı ihmal ettim zaten birçok ilaç var insan hangi birini kullanacağını şaşırıyo. son bi isteği olucak ilaçların pahalı olması çok önemli değil yukarda arkadaşlardan da alıntılar var kullandığı ilaçlarla ilgili ben düzenli kullanmayan hatta ara vermiş biri olarak ki açılma hamilton da 3.derece gibi geliyo bana. sizce hangi ilaçları nasıl kullanmalıyım yani en iyi formülasyonu nasıl yakalamış olouruz. sizin bu yazacağınıza göre artık düzenli bir şekilde devam edeceğim.

kuasar
07-02-2007, 11:07 PM
hocam yukarda soruya kısaca cevap verebilirseniz çok sevinirim

Habibullah
07-02-2007, 11:29 PM
2. tretin
4. prosterit günde 1 çeyrek
5. bol yeşil çay.
6. şampuan olarak konazol...
7. elimizden gelen en iyi kombinasyon bu. metin ol...

Regrowth06
07-03-2007, 04:58 PM
2. tretin
5. bol yeşil çay.

;Peki Hocam şu nasıl

1.rogaine losyon gunde 2 kere
2. acnelyse
4. proscar günde 1 çeyrek
5. bol yeşil çay.
6. şampuan olarak revigen...

Teşekkürler.

murat1326
07-03-2007, 06:02 PM
;Peki Hocam şu nasıl

1.rogaine losyon gunde 2 kere
2. acnelyse
4. proscar günde 1 çeyrek
5. bol yeşil çay.
6. şampuan olarak revigen...

Teşekkürler.

hiç farkı yok işaretlediklerinin hepsi aynı etken maddelerden yapılmış şampuan hariç...
konazol kullanımındaki amaç ise benim bildigim japonyada yapılan bir arastırmaya dayanıyo sebum ve DHT düzeyinde bir paralellik var yani yazdıgın sampuanla konazol kulansan donusumlu olarak daha iyi olur.konazol etkisi 72 saat sürüyor...

kuasar
07-03-2007, 06:17 PM
2. tretin
5. bol yeşil çay.

hoca şöyle yapsam olur mu:

1- Rogaine losyon günde iki kere (sabah 8, Akşam 23)
2-Tretin ( Akşam 20)
3-proscar günde yarım tablet (Burda Finasterid,Avodart,Proscar, hangisini kullansam iyi olur çünkü prosterid i bilmiyorum.) (Akşam 22)
4-betnovate saç losyonu 2 3 günde bir (Öğle Saatlerinde)
5-Şampuan olarak Anagen
6-Medobiotin (Sabah 8 )

sizin yazdığınızdan çok farklı değil ama saatleri ve hapları ilave ettim Hap için yukardakilerden birine birlikte karar verirsek sevinirim. Losyonuda köpük olmadığı için yazdım açılmamış 5 6 şişe losyon var. Olur değil mi?

Habibullah
07-04-2007, 12:13 AM
çok katı uygulamalar yok. yazdığın gibi de gayet güzel olur..

ttyat
07-04-2007, 12:18 AM
bende bu hafta kafayı kazıtıp usteki receteyi aynen uygulayacagım.gerçi rogain işe yaradı ama tek basına yeterli gelmemye başladı yada son aldıgım sahte bu hafta yenisini alıyorum ..ve psikolojik olarak saclarıda gormemek içi kazıtacam boylece maksimum etkiyi elde eymeyi planlıyorum

tamer
07-09-2007, 11:31 PM
Güzel kardeşlerim... Yeni üye olarak gördüm ki; ne kadar çok sıkıntılar yaşıyorsunuz saç dökülmesini engellemek için... Ben çok rahatım bu konuda. Anlatayım belki faydalanırsınız ben Sadece şunları yapıyorum:
1. Düzenli beslenme... (Çok yoğurt, orta derecede çay, kahve vb)
2. Dökülme döneminde sadece proscar (duruma göre tam tablet veya yarım)
3. Capila Savon Medikal sabun (Capila sülfür var birde... tavsiye etmem) (1990 yılından bu yana kullanıyorum. Çok memnunum)
4. Supradyn desteği. (proscar ile birlikte alıyorum. İki günde bir)
Sonuç: Saçlarım yine dökülüyor... Fakat bu dökülmenin dönemleri var...Genelde bahar ve yaz ortasına kadar...Yine de dert etmiyorum. Çünkü kışa doğru tekrar artış oluyor. Düşünmüyorum hiç. Yaşım 33. Saygılarımla...

ttyat
07-09-2007, 11:40 PM
valla kardeş cok kotu bişey bu dokulme insanda psikoloji namına bişey bırakmıyor..gecen kuvette sacları gorunce deli olacaktım..
dediklerin dogru ama ara vermek proscara aklıma hiç yatmadı

kuasar
07-15-2007, 08:05 PM
duştan sonra saçlarım çok dolgun oluyor iyi görünüyor ancak 5 6 saat sonra hemen sönüyor hergün duş almamaya çalışıyorum ama sıcaklar yüzünden mecbur alıyoruz en azından saçların bir gün sönmemesi için yapılacak bişey var mı? şampuan olarak dönüşümlü olarak Anagen, Revigen veya Konazol kullanıyorum.

thranduil
07-16-2007, 10:02 AM
evet ya benim de öyle oluyo, çabucak sönüyo...saça zarar vermeden daha dolgun göstermenin bi yolu varsa cok memnun olucam..

Habibullah
07-16-2007, 06:21 PM
konazol şampuan önerdiğim bir çok kişi ben de dahil saçı dolgunlaştırdığını düşünüyoruz...

kuasar
07-16-2007, 07:11 PM
konazol şampuan önerdiğim bir çok kişi ben de dahil saçı dolgunlaştırdığını düşünüyoruz...

hocam konazol için sölemiyorum :) zaten problem benim saçımda. istediğim şey dolgun gösterebilecek en azından bir gün sönmeden götürebilecek bi saç kremi veya öyle bi ilaç var ise faydanalım.

tamburali
07-16-2007, 10:10 PM
bu konazol saçı kurutuyor mu?

ben 2 günde bir pro zinc şampuana geçtim. bu konazola mı geçsem. Ama saçların cokta yaglı sayılmaz.

Habibullah
07-16-2007, 11:13 PM
bu artık kişisel duyarlılık sanırım. kullanıp değerlendirmek gerekir...saçı dolgun gösterecek bir krem? şimdilik bilmiyorum...

Sanane
07-17-2007, 12:34 AM
Benim bildiğim mesela toppik diye ürün var ama krem değil tabiki..yinede hocam daha iyi bilir.

Regrowth06
07-17-2007, 06:53 PM
Konu şampuandan açılmışken Konazolun,nizoralın,ketoralın vs... sağlıklı saçlarda kullanılması sağlıklı saçta herhangi bir olumsuz etki yapabilir mi? Saçı döker mi yada iyice kurutup cansızlaştirir mi yada saçın yaşam süresini düşürür mü vs...

Habibullah
07-17-2007, 09:58 PM
haftada 2 kez olduktan sonra hiç bir zararı olmaz...

kuasar
07-25-2007, 09:16 PM
çok fazla güneşin altında kalmanın saçlara bir zararı olur mu?

Habibullah
07-26-2007, 12:23 AM
kayda değer bir zararı olmaz...

mirge
07-26-2007, 12:19 PM
yanlızca boyalı saçları fena halde kurutuyo ben kullanmaya başladım elimi saçıma atınca parmalarım saçlarımın arasına saplanıyo kalıyo çıkarabilene aşkolsun :) çok sert ve kazık gibi eliyo.ama erkekler için farketmez

kuasar
08-24-2007, 09:35 PM
Arkadaşlar çarşamba günü spectral kullanmaya başlıyacam ilacın nasıl olduğu ile ilgili bilgileri saç ile ilgili sorular formunda aktaracağım. İnşallah iyi bi sonuç alıp sizlerlede paylaşırım.

Habibullah
08-24-2007, 11:42 PM
gazan kutlu olsun hadi bakalım...

altayq
06-23-2008, 09:16 PM
2. tretin
5. bol yeşil çay.

hocam bu verdiginiz kombinasyonların hangileri eczaneden alabilirim acaba saygılar

Habibullah
06-23-2008, 10:53 PM
yeşil çay dışında hepsi eczanelerden alınabilir...

baadman27
06-26-2008, 02:11 PM
Very good!!! Support !wow gold (http://www.fj-tobacco.com/blog/u/8379/21050.html)]wow gold (http://www.mllu.com/BLOG/user1/pfqf371/archives/2008/32375.html)wow gold (http://www.xzfree.com/blog/user1/txmo393/archives/2008/60760.html)wow gold (http://www.erpxp.com/blog/user1/yahv896/archives/2008/87855.html)wow gold (http://www.tgzy.tj.edu.cn/Blog/u/adxa676/archives/2008/3117.html)

shaho
06-26-2008, 02:18 PM
abi bunları kullanınca ne oluyo? yeni saç çıkıyo mu?

izmirli_19
06-26-2008, 04:52 PM
bırakın dökülsün :D sizde kurtulun taramaktan saçlarda kurtulsun hhe :D şakaa inş benmki dökülmez ya

phlangie
09-14-2008, 12:54 PM
Revigen veya Konazol kullanıyorum.

Revigen ve konazol'dan memnun musunuz merak ettim, ben fungoral, ketoral kullandım, şimdi de nizoral kullanıyorum ama eczane bunlar birbirinin muadili olduğu için Konazol vermiş bu sefer.
Bir de yeşil çay gerçekten işe yarıyor mu, yani şe yarıyor mu demeyim de hakikaten olumlu etkisi olur mu? Ben zaten günde bir fincan falan içiyorum:)
Bu arada bu tip şampuanlar saçları çok kurutuyor, çalı gibi yapıyor ben genedel dönüşümlü kullanıyorum, Fungoral vs gibi şampuanları haftada iki kere kullanıyorum.