PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doktora Gittim

Sp0nKy
08-19-2011, 10:07 AM
Arkadaşlar sizinde tavsiyelerinizle gittiğim doktor bana şu ilaçları verdi
Vitamin ilacı verdi
Dermovate Saç Losyonu verdi
Zinco verdi
Pepanthen verdi bunda 5 tüp var 2 tanesini sac losyonuna dökülcekti döküldü
sorunumun erkek tipi saç dökülmesi olduğunu söyledi
bunları kullandıktan sonra kafam rahatladıktan sonra bütçemin yettiği kadarıyla Rogan yada Minoxil almamı önerdi
Evet yorumlarınızı bekliyorum.

Sp0nKy
08-24-2011, 01:28 PM
yorum yokmu :S

TaKoveR
08-24-2011, 01:56 PM
Şampuan filan öneride bulundumu ve saçını inceledimi

Sp0nKy
08-24-2011, 08:27 PM
inceledi ama verdiği ilaçlar bunlar şampuan filan vermedi şampuan olarakda günlük yaşamda kullanılan şampuanlardan kullanıyorum elidor filan

Sp0nKy
09-15-2011, 10:00 AM
yorum yokmu :S :S

adonis24
09-15-2011, 02:33 PM
genetik saç dökülmen varsa finasterid,minoxidil,konazol . yanına biotin,çinko,vs. ekleyebilirsin bunların hepsi ile ilgili bilgi forumda fazlası ile mevcut bir de kan değerlerini ölçtür bir eksiklik varsa özellikle b vitaminlerinde o zaman takviye alırsın ..

Sp0nKy
09-15-2011, 03:10 PM
verdiği ilaçlarda çinko ile vitamin var ilerleyen zamanda minoxil alıcam şampuan olarakda bioblas kullanmayı dusunuyorum

Kato
09-15-2011, 03:45 PM
Verdiği çinko ve vitamini yazdı mı yoksa parayla mı alıcaksın?

emre demir
09-15-2011, 03:57 PM
inceledi ama verdiği ilaçlar bunlar şampuan filan vermedi şampuan olarakda günlük yaşamda kullanılan şampuanlardan kullanıyorum elidor filan

o halde sana şampuan verelim ketokonazol içerikli bir şampuanla(ketoral,nizoral,konazol) birlikte saçı besleyici bir şampuan dönüşümlü olarak kullanabilirsin.Bu tercihen dermoday kırmızı kutulu olan ve prozinc mor kutu(yağlı saçlar için ) olabilir...tercih sana kalmış ama illa ben elidor- pantene- hobby-rejoice şampuan kullanayım diyosan bişey diyemeyiz...

Sp0nKy
09-16-2011, 09:03 AM
Verdiği çinko ve vitamini yazdı mı yoksa parayla mı alıcaksın?

doktor yazdı kendi isteğimle almadım

Sp0nKy
09-16-2011, 09:04 AM
o halde sana şampuan verelim ketokonazol içerikli bir şampuanla(ketoral,nizoral,konazol) birlikte saçı besleyici bir şampuan dönüşümlü olarak kullanabilirsin.Bu tercihen dermoday kırmızı kutulu olan ve prozinc mor kutu(yağlı saçlar için ) olabilir...tercih sana kalmış ama illa ben elidor- pantene- hobby-rejoice şampuan kullanayım diyosan bişey diyemeyiz...

bu dediklerini nerde bulabilirim birde fiyatları ne kadardır bunların

Sp0nKy
09-16-2011, 09:08 AM

Birde benim saçlarım yağlı günlük yıkıyorum o yuzden günlük saç dökülmem var bana hangi şampuanı önerirsin yani bioblasın bir faydası olmazmı sen bana bir şampuan öner bende minoxil ile desteklim