PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dnc(hocam ve arkadaaşlar)

DENİZ123
12-05-2007, 02:45 PM
dnc kullananlar hergün saçları yıkıyomu?ben 2günde bir yıkıyorum.birinde nizoral diğer seferinde prozinc.minoxdil kullanırken hergün saçları yıkamak gerktiği gibi yazılar okudum.yalnız hergün yıkanmaması içinde yazılar okudum.hangisi doğru acaba??

make
12-05-2007, 03:22 PM
Kardes iyi bir noktaya parmak bastın..aynen nasıl yıkımamız lazım?ben 2 gunde 1 yıkıyorum konazol^prozinc

zelenka
12-05-2007, 03:36 PM
spectarin prospektüsünde saçın yıkanmış veya yıkanmamış olması farketmez diye bi açıklama var ama ben hergün yıkıyorum. iki gün placenta üçüncü gün nizoral.

İrşad
12-05-2007, 04:22 PM
minoxidil kullanıyorum. şaçlarım yağlı olduğu için hergün yıkıyorum. dökülme engellenmişse hergün yıkamanın bi sakıncası yok. ayrıca kullandığımız ürünün temiz bir deride etkili olabileceğini de gözardı etmememiz lazım........

MORDOR
12-05-2007, 06:36 PM
her gecde yıkıyorum.. 2 gun plaenta 3 gun konazol..

make
12-05-2007, 09:24 PM
Hee demmeki bendeki o yağlar minoxdan oluyor,ama konazolla yıkadım gitmedi..prozincele yıkarsma gidermi acaba?

drmalibusucks
12-05-2007, 09:49 PM
bende her sabah yıkıyorum.ama akşam yıkamak daha iyi olur hiç düşünmemiştim.yatıp kalktıktan sonra sabah yapış yapışın üstüne sürmek kolay oluyormu acaba?bide bişi sorucam placentanın hangi ürünü bize gider ne kullanıyorsunuz?ben nizoral diğer zamanlar sıradan şampuan kullanıyorumda.

kalem7033
12-06-2007, 09:22 AM
bende her sabah yıkıyorum.ama akşam yıkamak daha iyi olur hiç düşünmemiştim.yatıp kalktıktan sonra sabah yapış yapışın üstüne sürmek kolay oluyormu acaba?bide bişi sorucam placentanın hangi ürünü bize gider ne kullanıyorsunuz?ben nizoral diğer zamanlar sıradan şampuan kullanıyorumda.

Spactral hergün yıkanmasında fayda var diyor arkadaşlar. Sitesini iyi okursanız görürüsünüz. Akşam süreceksin, sabah süreceksin, bidahaki akşam sürmeden önce yıkayacaksın...

collateral
12-06-2007, 11:18 AM
saçlarınızı hergün yıkayın sözü ticari bir slogandır..tabiki hergün yıkamak bu sektöre acayip fayda sağlayacaktır bunu basite almayın kazandığını ikiye katlar..zaten hergün minoxidil retinoik asit gibi maddeleri saçlarımıza uyguluyoruz bide yıkarsak iyice yıpratmış oluruz..bence;hiçbir ilaç kullanmayanların hergün yıkaması daha uygun olur..saçları yağlı olanlar 2 günde bir yıkamalı..normal ve kuru saçlı olanlar ortalama 3 güne denk getirmeli..

drmalibusucks
12-06-2007, 11:31 AM
dnc yi sürünce şaçlar kazık gibi sert oluyor.ikinci sfer sürerken zor oluyor haşır huşur,yaymakda zor oluyor.kıl oluyorum günün ikinci sürüşüne.arkadaşlar biraz taktik verirseniz sevinirim.bide bayağı kısa saçlarım ona rağmen zorlanıyorum,bide uzun olsa demekki temelli bıkkınlık vericek.sıkıntı yarattı bende:(

murat456
12-06-2007, 02:21 PM
dnc yi sürünce şaçlar kazık gibi sert oluyor.ikinci sfer sürerken zor oluyor haşır huşur,yaymakda zor oluyor.kıl oluyorum günün ikinci sürüşüne.arkadaşlar biraz taktik verirseniz sevinirim.bide bayağı kısa saçlarım ona rağmen zorlanıyorum,bide uzun olsa demekki temelli bıkkınlık vericek.sıkıntı yarattı bende:(

valla benim sorun ön ve orta seyreklik var oraya uyguluyorum.saçlarım çok uzundu şimdi kısalttım.serçe parmağı uzunluğunda.2 günde bir yıkıyorum.taktik derken valla ben saçları ayıra ayıra yapmaya çalışıyorum.zor oluyo brde heryere dağıtmaya çalışıyorum ama,bilmiyorum tam anlamıyla yapabiliyomuyum.kısa saçta çok rahat uygulanır diye düşünüyodum ama sizde pek memnun dilsiniz uygulamakta....

isis
12-10-2007, 02:08 PM
colleteral sana katılmıyorum....erkek tipi dökülme saçta yağlanmayla beraber görülür genelde. saç yağında çok yoğun miktarda dht bulunur.bu yağı hergün uzaklaştırmak gerekir sanılanın aksine yağ saçı beslemez erkek tipi dökülmede.erkek tipi dökülmesi olan erkekler saçlarını yıkadıkları zamanlarla yıkamadıkları zamanı karşılaştırarak dökülme miktarından durumu anlayabilirler...ayrıca gün içinde saçta biriken kir egzoz vb.çevre kirliliği faktörleri saç kökünde bakterilerin yoğunlaşmasına yol açar ve saçı yıpratır.

ben kendi kişisel deneyimlerimden saçımın hergün yıkamak zorunda olduğumu biliyorum.ama hergün yıkamaya uygun bi sampuan kullanmalı.erkek tipi dökülmesi olanların saçıda yağlanır zaten..erkek tipi dökülmede saç hergün yıkanmalı ama uygun sampuanla..

ayrıca saça sürdüğümüz ürünlerin iyi bi şekilde emilmesi için GÖZENEKLERİN AÇIK OLMASI LAZIM.YAĞ KİR ÖNCE SÜRÜLEN ÜRÜNLER GÖZENEKLERİ KAPATIR VE EMİLİM İYİ OLMAZ...ROGAİNE SÜREN ARKADAŞLAR İÇİN SAÇ HAFİF NEMLİYKEN SÜRÜLMELİ.BU SEKİLDE EMİLİM ARTIYOR..