PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeniden merhaba

awerty
03-09-2007, 06:18 PM
öncellikle yeni forumumuz gayet güzel olmuş emeğinize sağlık.saç dökülmesinde kesin çözüm için topikal yoldan minoxodil+retionik asit,oral yoldan finasteride ve bunu yanında ketokonazol içerikli bi şampuan kullanmamız gerektiğini anlamayan kalmadı sanırım.benim bunun dışında bir iki sorum olacak

-sizce finasteride yanında saçları güçlendirmek için ağız yoluyla alınabilecek en etkili tablet hangisi yada daha doğrusu içeriği ne olmalı biotin?çinko?b vitamini?yeşil çay özütü? tıbbi küf? vs..bazı saç vitaminlerinde yüksek düzeyde(günlük 10000 ı.u.) a vitamini var bu uzun dönemde zararlı olur mu?

-birde rogainin yanında destek olarak revivogen önermiştiniz bunun yerine hafif dökülmelerde prozinc losyon kullansak sizce bir yararı olur mu sonuçta bu losyon çok daha ucuz ama verilen paranın boşa gitmeside var.
ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Habibullah
03-09-2007, 08:35 PM
- ben kişisel olarak erkek tipi denilen saç dökülmesinde finasteride in yanında kullanılabilecek ağızdan destek tedavisi olarak en iyi revigen olarak düşünüyorum. ancak finasteride alan birinin ayda 40 50 ytl verip ek bir ilaç almasını çok mantıklı bulmam. sadece yeşil çayı çay olarak içse olur....
- prozinc losyon olarak da piyasada var demek ki. olabilir. destekliyorum bu görüşü....

awerty
03-09-2007, 08:58 PM
yeşil çay içmek en mantıklısı galiba:)sadece vucuda bu kadar çok biotin,çinko vs. yüklemenin sonuçlarını merak ettiğim için sordum.
prozinc in sprey şeklinde losyonu var içeriği bitoin,caffeine,D-Panthenol,ethyl Alcohol,menthol vs..ancak tek problem ıslak saça uygulanması galiba.teşekkürler

Habibullah
03-09-2007, 11:28 PM
içeriği güzel....beğendim....