Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaine
serdar21
12-01-2007, 10:21 AM
Arkadaşlar cimy adlı satıcıdan mavi kutu rogaine sol. aldım her şeyi iyi ve nemli kalma süresi de yağlı yapış yapış kalmıyor ama bastırınca elimi rogaine sürdüğüm yere bi yapışkanlık hissediyorum ve yapışkanlık ta elimde kalıyor bi süre. Açıkçası tek şüphem rengi su gibi benim rogaine in.
Sahte mi benim ki acaba .
Cevap yazarsanız sevinirim. Herkese teşekkürler.
MORDOR
12-01-2007, 11:04 AM
Arkadaşlar cimy adlı satıcıdan mavi kutu rogaine sol. aldım her şeyi iyi ve nemli kalma süresi de yağlı yapış yapış kalmıyor ama bastırınca elimi rogaine sürdüğüm yere bi yapışkanlık hissediyorum ve yapışkanlık ta elimde kalıyor bi süre. Açıkçası tek şüphem rengi su gibi benim rogaine in.
Sahte mi benim ki acaba .
Cevap yazarsanız sevinirim. Herkese teşekkürler.
cımyy de sahte urun yok.. mavı kutulu olanalr bıldıgım kadarı ıle su gıbı oluyor zaten..
foam mı aldın normal losyonmu..
kimse kimsede sahte ürün varmı yokmu bilemez...kaldıki satan adamda bi yerlerden alıyor.bilerek veya bilmeyerek sahte satabilir.sizinki gerçek çıktı diye herkesinki gerçek çıkacak değil...rengi su gibiyse kesin sahte rengi hafif sarımsı olur sisesinde baktığında.2 hafta kullan şakak bölgesinde böyle çok hafif tüylenmeler başlar saçın rengi siyahlaşır kendine gelir eğer olmuyorsa kullandığın ürün sahtedir.
glos7777
12-01-2007, 01:05 PM
Ablam , iran malı bi 0/0 2 lik minoxidil almıstı bi kuaförden , ben kullandım 1 ay boyunca , kapağını açtığımda , bayılacak gibi oluyodum kokusu çok keskin , burnunu yaklaştırıp derin nefes alamassın yani o derece , ama gg den ve baska bi yerden aldıklarımda koku filan yok sayılırdı yani, kokmuyolardı bile , kokusundan anlıyabılırsınız sahte olup olmadıgını bence
serdar21
12-01-2007, 01:45 PM
polat 28 kardeş losyon benimki foam degil. 8 tane özellik var ya hani hepsi tutuyor ama bir tek rengi su gibi bardağa koydum öle kıyasladım suyla. Ayrıca isis kardeş şişenin dibine doğru bakınca ürün sudan farklı görünüyor yani ben bardağa koydum da baktım. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
serdar21
12-01-2007, 06:06 PM
Arkadaşlar rogaine solüsyonun renksiz su gibi olması sahte olduğu anlamına gelmiyor araştıdım isterse bakın;
http://www.regaine.co.nz/Rogaine0507f.swf
FAQ bölümünde
perfectday
12-01-2007, 06:32 PM
selam bende almak istiyorum nasıl alabilirim cevapyazarsan memnun olurum
MORDOR
12-01-2007, 08:32 PM
polat 28 kardeş losyon benimki foam degil. 8 tane özellik var ya hani hepsi tutuyor ama bir tek rengi su gibi bardağa koydum öle kıyasladım suyla. Ayrıca isis kardeş şişenin dibine doğru bakınca ürün sudan farklı görünüyor yani ben bardağa koydum da baktım. Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
valla benım bıldıgım yenı mavı kutular.. su rengıne yakın eskı sıyah kutular ve ılk uretım mavı klutular.. sarımtrak..
zaten aldıgın sahıs guvenılır bırı.. yanı 700 un uzerınde satıs yapmıs hıc kımsede gonderdıgın urun sahte dememıs.. yanı bence guvenle kullana bılırsın.. bende aynı sahıstan.. dnc aldım.. tum evrakları bana maılle gondermesını ıstedım.. hıc usenmedı gonderdı....
collateral
12-01-2007, 08:44 PM
eski kutular sarı yeni kutular daha açık renkte oluyor..kesinlikle ilacın rengine yorum yapmayın çünkü ben her renkte olanı(sarı,açık sarı,koyu sarı,su gibi,sudan biraz koyu yani hertürlüsünü) gördüm hepsinide cimy yollamıştı hepside orıjınaldi.gerçek rogaine hemen kurumaz siz elinizi saçınıza hiç atmazsanız 5 saat bile nemli durabilir..hemen uçup giden rogaine kesinlikle sahtedir..ayrıca köpük kullanan arkadaşlar fazla paranoya yapmasınlar bunun sahtesi olmaz..
cimy'e gelince ortada bir mutabakat var birçok kişi ben cimyden memnunum diyorsa onu tercih etrmek doğru olur..ben şimdiye kadar 1,5 senelik falan almışımdır hiç sahtesine rastlamadım ve onun çok dürüst biri olduğuna inanıyorum ve sende bana inanıyorsan sorun yok..
cimy den sahte alan gördüm arkadaşlar bilmiyorum kendisimi yaptı yoksa kendisimi öyle aldı bilmiyorum detaya girip kimsenin aklını bulandırmak istemem gerçek alanlarda oldu içinden iğneyle çekilmiş alanda.babama bile güvenmem rogaine konusunda.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.