Orijinalini görmek için tıklayınız : Spectral+Nizoral+Biotin 25.gun ve cok cok yogun dokulme
Arkadaslar merhaba
Moral bozucu bu baslık ıcın once kusuruma bakmayın
Ancak kendi durumumu baska kelimelerle anlatamadım.:mad:
25 gundur on bolgelere spectral ve tepe bolgesine de rogaine kullanıyorum.Ayrıca yine neredeyse 1 aydır proscar.
Ancakbu 2 gundur oyle fazla bir sac dokulmesi ile karsılastım ki - inanın fazlası vardır eksigi yoktur 250 300 sac teli dokuldu.Bir baska degisle ozellikle onlerden tutam :mad: seklinde saclarim dokuluyor.Bugune kadar 2 tıldır saclarım seyreklik babında dokuluyordu.Ancak onlerdeki bu dokulme -ye anlam veremedim.
Bu dokulme acaba proscar ın rogain in ya da spectral ın yan etkisi olabilir mi.Yani Hani bu ilaclarda yazan " beklenmeyen etki bu mu"
Bu arada ilk 2 hafta sac dokmesinin olumlu bir etken oldugunu biliyorum Yani ise yaradıgını gosteriyor.Fakat 1 ay ın sonunda 2 gundur gorulmemis bir hızla tutam tutam dokulmeyi acıklamyor.
Arkadaslar ve ozellikle habibullah hocam bu durumda ilaclara ara verip bir doktora mı gözükmem lazım.Aynı durumla (bu derece yogun) karsılasan bir arkadas daha var mı ???:confused:
Arkadaslar yok mu bir fikri olan ????
harmonie61
11-30-2007, 11:44 PM
Arkadaslar yok mu bir fikri olan ????
benim takib ettiğim kadarıyla hocamız bu ilaçlara başladıktan sonraki ilk 2 ay kadar dökülmenin arttığını söylüyordu belki içini rahatlatır..cansızlar dökülüyordur korkma :)
ali27
11-30-2007, 11:52 PM
saç yeni bir döngüye girdiğinden dökülmeler oluyor olabilir arkadaşım sakın strest yapma yıllar önce benimde olmuştu ben başka saç dökülmesinde etkili olmayan birşey kullanmıştım patır patır döktü yastılar falan felaket saç içinde kaldı sonra normale döndü hemde ürün kalitesizdi hatta en son 3 4 ay önce rosterexs kulandım önlerimdeki seyreklik ilk başlarda sanki, kel gibi oldu ama sonra o ilacı sürerken dökülen alanlar yeniden gürleşti muhakkak seninde öyle olucaktır sterst yapma sters yaparsan bedavaya üzülürsün ben ilkinde çok üzülmüştüm uykularım kaçmıştı ama şimdi rosterexte ilk başlarda dökülme olunca güldüm geçtin nede olsa geri geleceğini bilio insan onda takma derim tabi en doğru hocamıızn cevabı
murat456
12-01-2007, 12:11 AM
Arkadaslar merhaba
25 gundur on bolgelere spectral ve tepe bolgesine de rogaine kullanıyorum.Ayrıca yine neredeyse 1 aydır proscar.
Ancakbu 2 gundur oyle fazla bir sac dokulmesi ile karsılastım ki - inanın fazlası vardır eksigi yoktur 250 300 sac teli dokuldu.Bir baska degisle ozellikle onlerden tutam :mad: seklinde saclarim dokuluyor.Bugune kadar 2 tıldır saclarım seyreklik babında dokuluyordu.Ancak onlerdeki bu dokulme -ye anlam veremedim.
Bu dokulme acaba proscar ın rogain in ya da spectral ın yan etkisi olabilir mi.Yani Hani bu ilaclarda yazan " beklenmeyen etki bu mu"
Bu arada ilk 2 hafta sac dokmesinin olumlu bir etken oldugunu biliyorum Yani ise yaradıgını gosteriyor.Fakat 1 ay ın sonunda 2 gundur gorulmemis bir hızla tutam tutam dokulmeyi acıklamyor.
Arkadaslar ve ozellikle habibullah hocam bu durumda ilaclara ara verip bir doktora mı gözükmem lazım.Aynı durumla (bu derece yogun) karsılasan bir arkadas daha var mı ???:confused:
dostum bende senin kullandıklarını kullanıyorum.proscar hariç.benimde 25 gün oldu.bendede dökülme sürüyo yalız 100 mü 200 mü dökülüyo onu bilmiyorum.bildiğim elimi her saça atışımda elimde saç oluşu.sürekli dökülüyo.banyo esnasında sürekli saç geliyo.bende stres yapıyorum ama yanlış yapıyoruz.bi 60-70 gün sabretmemiz lazım.sende 25 gündür kullanıyomuşsun.biraz sabır..
ManiFesTo
12-01-2007, 01:00 AM
Kardeşim canını sıkma inan onlar kökü sağlam olmayan saçlardır ve şunu iyi yapıyorsan; DNC'yi ve Rogaine'i saç köklerine yediriyorsan bilki tedaviye yanıt alıyorsun demektir, bilki yerlerine daha sağlam saçlar çıkacaktır.
Kolay gelsin.
MORDOR
12-01-2007, 09:58 AM
Arkadaslar merhaba
aynen dostumm.. sakın telasa kapılma.. hatta sevın cunku bende de aynı sekılde seyır ettı.... u ılacın tehsır ettıgını gosterır..
ıl 35 gun oluk gıbı sac dokuldu cook moralım bozuldu.. bıraksammı dıye cok dusundum.. ama 35 gunden 60 gune kadar gıderek dokulme yavasaldı.. 65 gun gıbı fılan... tamamen durdu... 42 dunde yanı cıkan sacalrımı fark ettım.. sıtede resmı var... baka bılırsın..
su an 90 gune dayandım.. cook cook memnunum deısıklıgı etrafındakı ınsanalrda far etmeye basaldı.
ama subu belırteyım nızoral sampuanı 3 gunde bır kullanıyosun dımı.. sacında 10 dakka kopuklu bekletıyosun dımı..
bıde doıger gunlerde gece muhakkak bence sacı yıka.. ve dıger gunlerde de plasenta sampuan ccook cok ıyı bı secım olur..
kafana takılan bısey olurssa bana ozelden de sora bılırsın.. cunku bende de aynı sekılde ılk 35 gun yogun dokulme oldu sanırım bızde kı safha aynı sekılde seyır edıcek.. :)))
Arkadaslar valla ne diyim cok cok tesekkur ederim
Geri gelicekse ne yapalım kısa bi yolculuga cıksınlar : )
Eger böyle bazı arkadaslarda da olup sonra tekrar gurlesme oldu ise sorun yok
Valla icimi rahatlattınız
Herkese tekrar tesekkurler
ottoman_fire
12-01-2007, 12:46 PM
Merhaba arkadaşlar bende daha önce revivogen kullandım 3-4 ay kadar ve dökülme hiç hızını esmemişti. Tam hızını kesiği sıra sizlerle tanıştım bu vesileyle spectral aldım 6 aylık. Şu an sanırım 30. güne yaklaşıyorum. Benim asıl sorunum sol şakağımdaki seyrelmeydi şu an neredeyse orada hiç şaç kalmadı ve seyrek olan yer boşaldı gibi kaldı yani dökülme acayip arttı ama özellikle saçların zayıf seyrek olduğu şakakta. Söylediklerinizden anladığım adarıya benimde sıkıntı yapmamı gerektirecek bişi yok herşey saborda bitiyor. E bende gaza gelip strawberry'den 3 kutu daha sipariş ettim şimdi bakalım sonumuz hepimizin mutluluk olsun inş. Slmlar.
zelenka
12-01-2007, 02:53 PM
arkadaşım valla bene nizoral ve spectral kullanıyorum 1 aydır ve dökülme hala devam ediyo az değil hemde.100 tane falan dökülüyo günde.
drmalibusucks
12-01-2007, 03:10 PM
mrblar herkese.70 gündür rogaine foam ve proscar 1/4 kullanıyorum.bende dökülme minumuma indi.nasıl bakıyorsunuz dökülmenize kendi kendinize???merak ettim.
Oyle bir dokulme oluyo ki zaten bakmamak elde degil : ))
Bakalım gunler gececek saclar geri gelecek , sloganıyla hedefe ulasabilecekmiyiz, Tabii bir de bu isin placebo etkisi var , yani inanırsan hucrelerin bir baska calısıyo ve ortala yuzde 10 oranında da olumlu etki edebiliyor.Bunu da gozardı etmemek lazım
ali27
12-01-2007, 08:59 PM
bende ksımetse sipariş ettim spevtral en geç pazartsei gelir dediler dökülme durmuştu ama yeni saç çıkışı yapsın die alıom biliom ilk başlarda kesilmiş dökülmeyi yeniden başlatacak genede sabır ama
drmalibusucks
12-02-2007, 01:30 AM
basit bir test yöntemi var eğer doktora gittiyseniz kabaca yapmıştır fikir oluşturmak için kendileri:)ön taraflardan 3 kere saçınızı çeker ve dökülmenizi değerlendiirir.banyoda veya yastıkta sayabilirsiniz oda bir değerlendirme.ama önlerden başka birine 3 kere çektirin her seferinde bakın eline saç geliyormu.veya kendiniz yapın.benim başlarda her seferinde birkaç tane gelirdi ama şu anda hiç gelmiyor.aktif dökülmeyi durdurmuşum.hayırlısı :)
liquored_mind
12-02-2007, 01:37 AM
bi de ben dökülmeyi durdurabilsem,yenisi çıkmasada olur ben kalanlarla idare ederim,yeterki dursun
drmalibusucks
12-02-2007, 01:05 PM
inş.durdurursun kardeşim.moral bozucu bişi ya.bazısı dökülüyor umursamıyor öyle olabilseydik paralar cepte kalırdı:)ben 3 numara kafayla geziorum 6 7 aydır.en azından döküldüğünü görmeyince,saç kısa olduğu için, bimüddet sonra bakmıyosun bile sadece ilacı sürüp geçiosun.buda benim motivasyon yöntemimdi:)
ali27
12-02-2007, 02:32 PM
finenstand zaten durdurruo belli bi zamn sonra bide vitamin falan kullanırsan saçların için durdurmak kolay ama çıkarmak kişiden kişiye değişio kısmet artık
Valla durdurmak kolay mı gel de bana sor : ))
Bi dursa bu haliyle bisey istemem ; ancak önlere sıçradı bu dökülme olayı
tutam tutam döküyoruz...bakalım Allah Kerim
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.