Orijinalini görmek için tıklayınız : Rogaİne
Merhaba Habİbullah Bey,
Ben Sİzden AŞaĞida YazdiĞim 3 Soruya Cevap Vermenİzİ Rİca Edİyorum.okadar Çok Bu İlaÇ Hakkinda Yorum Varkİ Kafam KariŞiyor Ve Moralİm Bozuluyor.
1.rogaİne Adindakİ İlac Hakkindakİ Yorumlari Okudum.İlaci BiraktiĞiniz Zaman 3 Kati Daha Fazla DÖkÜlÜyormuŞ.bu DoĞrumudur?
2.bu İlacin Yaninda Sİzİn Tavsİye EttİĞİnİz Bİr Akne Kremİ VarmiŞ Bu DoĞrumu Ve Yaninda BaŞka Neler Tavsİye Edİyorsunuz?
3.ne Kadar SÜre Kullanmaliyim Ve Orjİnallerİnİ Nerden Alabİlİrİm?
collateral
11-30-2007, 08:04 PM
hocam cevap vermeden önce ben yardımcı olmaya çalışayım..
1.bu kesinlikle doğru değil ilacı bırakınca çok daha fazla saç dökülmez..yalnız şöyle bir durum var ilaç bırakıldığı zaman geçen zamanında etkisiyle saçlar iyice dökülebilir yani bunun ilaçla alakası olmaz zaten doğal olarak saçlar dökülmeye devam edecektir..
2.evet içerisinde retinoik asit olan kremler kullanılıyor şimdilik en uygun gibi görünen tretin krem..bu kremin tahrişi önlemek içinde betnovate gibi losyonlar kullanılıyor..
3.etkinin kalıcı olabilmesi için sürekli kullanılmalı..yurtdışından getirtmenizde fayda var şahsen sana eczaneden almanı tavsiye etmem özellikle mavi kutu olmasına dikkat et..
Habibullah
12-01-2007, 12:39 AM
evet muhtemelen eksik yok.
ece_ece
12-01-2007, 07:51 PM
Arkadaşlar ben de Rogaine kullanmalıyım sanırım ama yurtdışından getirtme konusunda çok deneyimli değilim ve korkuyorum biraz Türkiye'de sağlıklı yollarla getirme imkanımız yok mudur ? Bir de bu Tretin krem olmazsa olmaz değil sanırım değil mi ek alternatif mi ?
MORDOR
12-01-2007, 08:37 PM
Arkadaşlar ben de Rogaine kullanmalıyım sanırım ama yurtdışından getirtme konusunda çok deneyimli değilim ve korkuyorum biraz Türkiye'de sağlıklı yollarla getirme imkanımız yok mudur ? Bir de bu Tretin krem olmazsa olmaz değil sanırım değil mi ek alternatif mi ?
tretın kremı ozellıle on bolgelerde ılacın etkısını artırmak yanı emılımını arttırmak ıcın kullanıyuoruz.. ozellıkle erkekler sakak ve alın kısmı dokulmelerınde ılactan verımı arttırmak ıcın tretın kremı kullanıyolar..
eyer turkıyeden almak ıstıytorsan hemalhemsat.com dan cımy adında bı satıcı var oradan ala bılırsın.. bıde nık ınden bayan oldunu varsayarak pembe kutu yanı yuzde 2 lık kutu alman gerektıgını hatırlatmak ısterım..
ece_ece
12-02-2007, 01:29 PM
Arkadaşlar ben bu hemalhemsat.com'daki ilaca baktım fiyat olarak 85 ytl yazıyor,normal mi bu fiyat sizce bakan var mı başka veya herhangi bir sorun yaşar mıyım alımında ?
ece_ece
12-05-2007, 06:19 PM
Cimy deki fiyat 100 ytl kadar neden farklı ben 85 liği alsam daha mı farklı acaba sizce ?
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.