Orijinalini görmek için tıklayınız : DNC [kullananlar arkadaşlar sonuçları bildirin lütfen]
erkal
11-29-2007, 11:22 PM
DNC den aldığınız sonuçları bildirirseniz sevinirim ve yanında onu destekleyici nasıl çözümler önerebilirsiniz ?
polat28 abi sen yazma :D:D:D seni bilioz :D
erkal
11-29-2007, 11:24 PM
Bide DNC yi nerden alabiliriz tüm eczanelerde bulunurmu...
MORDOR
11-29-2007, 11:31 PM
:)))) srawbery cook uygun fiyatta.. hong kong dan 8 gunde adresine geliyo posta ile kargo parasi vermene gerek kalkmiyo...
denizka
11-30-2007, 12:43 AM
benim spectral dnc bugün elime geçti bu arada ama kısmet değilmiş sonra geri yolladım :D eczaneden.com'dan aldım 2 günde geldi ama "kapıda kredi kartıyla ödeme" seçeneğini seçmiştim üzerimde de nakit yoktu kredi kartı provizyonunda problem çıktı ben de üstelemedim geri yollayalım dedim haftaya yine sipariş edicem bu sefer kapıda nakit.yeter artık kullanayım şunu yaw..
kalem7033
11-30-2007, 08:57 AM
Ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Daha önce 1,5 ay iran malı minoxidil kullanmıştım. Daha sonra spactral kullanmaya başladım. Oldukça iyi geldi. Daha önce kullandığım iran malı minox cansız saçları dökmüştü zaten. Spactrale geçince faydasını daha çabuk gördüm. Aynı zaman multi vitamin ve medo biotinde kullanmaya başlamıştım. aynı zamanda yeşilçay içmeye başladım. yaklaşık birhafta önce multi vitamin ve medobiotine ara verdim. yeşilçaya devam ediyorum. ve 3 haftadırda nizoralı kullanıyorum. şu anda oldukça ii. diğer arkadaşlar gibi bende hongkonkdan alıyorum
kalem7033
11-30-2007, 10:42 AM
singapurmu honk kong mu
GELDİĞİNDE KUTUNUN ÜZERİNDE SİNGAPUR YAZIYOR AMA HONKONG POSTA ŞİRKETİ GÖNDERİYOR. BEN BÖYLE BİLİYORUM..
DENİZ123
11-30-2007, 02:04 PM
Ben yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Daha önce 1,5 ay iran malı minoxidil kullanmıştım. Daha sonra spactral kullanmaya başladım. Oldukça iyi geldi. minox cansız saçları dökmüştü zaten. Spactrale geçince faydasını daha çabuk gördüm. Aynı zaman multi vitamin ve medo biotinde kullanmaya başlamıştım. aynı zamanda yeşilçay içmeye başladım. yaklaşık birhafta önce multi vitamin ve medobiotine ara verdim. yeşilçaya devam ediyorum. ve 3 haftadırda nizoralı kullanıyorum. şu anda oldukça ii. diğer arkadaşlar gibi bende hongkonkdan alıyorum
kalem dökülmen durdumu 1,5 ayda?iran malı minox.kullandığındamı durmuştu yoksa spectrale geçincemi durdu?birde nekadar zamanda durdu
kalem7033
11-30-2007, 02:32 PM
kalem dökülmen durdumu 1,5 ayda?iran malı minox.kullandığındamı durmuştu yoksa spectrale geçincemi durdu?birde nekadar zamanda durdu
iran malı minoxidili ilk kullanmaya başladığımda duru gibi olmuştu. daha sonra tekrar hızlandı. dökülen saçlar hep cansızdı. her sabah yastığımda saç sayıyordum. kafayı yiyecektim. daha sonra yavaş yavaş azalmaya başladı. spctrale geçince iyice durdu. daha sonra saçlarda canlanma olmaya başladı. hatta dökülen yerleden ufak ufak saçlar çıkmaya başladı. yani yaklaşık birbuçuk ayda dökülme durdu. nizorala başlayınca daha iyi olmaya başladı.
Ben propecia kullanamıyorum. yan etkisini gördüm. ama çok şükür onsuz yapmış olduğum tedaviden sonuç aldım. sonuç olan deniz geçerli tedavi şu şekilde olmalı;
SPACTRAL DNC, MEDOBİOTİN, YEŞİLÇAY, NİZORAL ŞAMPUAN.....
Şimdi ben saçlarımın sıklaşmasını bekliyorum. Öyleki asçlarım tam gitti diyordum, direkten döndüm ve aynı zamanda hayata döndüm. psikolojik olarak moralimde düzeldi, insanın kendine güveni geliyor.
biraz sabır ve iyi bir psikoloji bu işin vazgeçilmezleri...
kerem
11-30-2007, 05:38 PM
ya arkadaslar bu strawberry site hep ingilizce nsl sipariş verebildiniz türkiye temsilciliği yok mu teefonla bilgi alsak ulasa bilecegimiz bir tel var mı.
MORDOR
11-30-2007, 05:44 PM
ya arkadaslar bu strawberry site hep ingilizce nsl sipariş verebildiniz türkiye temsilciliği yok mu teefonla bilgi alsak ulasa bilecegimiz bir tel var mı.
ee dıl secenekelrınden turkceyı secsene arkadasım.. ozman turkce oluyo.. :)))
aybarss
12-01-2007, 11:19 AM
ben yeni kullanıyorum bu dnc yi sacımda ve uygulayınca saclar tahta gibi sertleşiyor ve saç dökülmesi bende hic yok! ama cok seyrekleşmişti ve sizin tavsiyeniz ile nizoral da uygulamaya başladım inşallah seyrekleşen bölge dolcak diye bekliyoruz:) yoksa bu dnc sacı yapıştırıyormu ne:)buarada shen min de kullnıyorum+biotin cok yogun sarı sarı ufacık tüyler var bakılınca görülüyor.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.