Orijinalini görmek için tıklayınız : seberoik dermatit ve saç dökülmesi ilişkisi !
panderas55
04-22-2011, 12:07 PM
Merhaba arkadaşlar ve hocam sizlere bi sorum olucak bende seberoik dermatit var ve bunun yanında da sanırım genetik dökülmem mevcut ama aksine benim seyreklik genetik dökülmenin olmadığı yerlerde faul üstlerinde ve o bölgelerde bunun nedeni ne acaba ve o bölgelerde de pullanma mevcut ne yapmalıyım o bölgeden kaybettiğim saçlarımı geri kazanmak için yardım lütfen ! ! !
cetin__27
04-23-2011, 10:05 AM
ARKDAŞIM bende de seboreik dermatiti var ;Allahın belası bi hastalıkk geçmiyo da ayrıca,geçenlerde buradakilerin tavsiyeleri ile prozinc mor kutu aldım iyi geldi,kaşıntı falan kalmadı,şimdi böyle diyorum ya bak kaşıntı çıkar :( seboreden kdökülen saçların geri gelir gelmesine de iyileştikten sonra ama genetik dökülme ise sen de biliyosun zor,Allah şifa versin...
panderas55
04-24-2011, 04:35 PM
Kardeş bu yaş 22 ve çok zor durumda bırakıyo beni ben saçlarımı geri kazanayım da başka bişey istemiyorum şunu sorucam minoxil fayda eder mi sebero den dökülen saça tamam genetik dökülme için olan bi ilaç ama onun için de faydası olur mu bir bilgin varmı şimdi den saol.
panderas55
04-24-2011, 04:38 PM
bende genetik dökülme çok ilerlemedi ama dedim ya genetik dökülmenin olmaması gereken yani faul üstleri ve onun arkasında seyreklik var hemde sadece sağ tarafta diğer taraf çok iyi durumda
EMRE_EE
04-30-2011, 12:24 AM
Bende Kurtulamadım senelerdir bu hastalıktan ya saç dökülmeside yapıyor doğal olarak kaşıyınca filan..herşeye çare buldular bi buna bulamadılar..
medusa_apo
04-30-2011, 02:25 PM
Betnovate Saç Losyonu seboreik dermatiti de çok iyi geldi. doktor arkadaşın tavsıyesıyle aldım . şu anda kafamda pullanma ve sivilceler yok oldu. kaşıntı ve sarımtrak pullanmalarda artık. tavsiye derım arkadaşlar. ama yağlanma devam edıyor
makets
07-26-2011, 09:27 PM
hemen hemen 1 senedir clear for men, mentollü kullanıyorum üzerinde cristian ronaldo olan valla arkadaşlar kepek ve kaşınma konusunda sıkıntı yaşamıyorum, ama saçlarım seyrelmeye devam diyor.
Saint
01-12-2012, 11:24 AM
hemen hemen 1 senedir clear for men, mentollü kullanıyorum üzerinde cristian ronaldo olan valla arkadaşlar kepek ve kaşınma konusunda sıkıntı yaşamıyorum, ama saçlarım seyrelmeye devam diyor.
bu bahsedilen şampuanı başka yerlerde de okudum bende hiç bir faydası olmadı. hatta aksine ilk başlarda normal kepeklenme yaptı.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.