baran1
06-05-2007, 04:58 AM
meraba hocam.sizi çok anlattılar.ancak siz bana yardım edersiniz.kısaca durumumu özetliyeyim.25 yaşında üniv. öğrencisiyim..5 yıldan beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum..o çok güzel saçlarım epey seyreldi hocam.doktor genetik dökülme demişti..bu 5 yıl zarfında aklınıza gelecek herşeyi denedim.vichy den saw palmettoya türlü türlü şampuanlara.en son geçen yaz mezoterapiye bile gittim.8 seanstı.bundan da bişey çıkmayınca 3 ay rogaine kullandım.evet dökülmeyi frenledi biraz.sonra bazı nedenlerden dolayı 3 ay ara vermek zorunda kaldım..ve geçen aydan beri tekrar başladım bu kez köpük formunu kullanıyorum.ama bu defa hızlı bi dökülme yaşıyorum ve önler ile şakaklar iyice seyrekleşti.son 15 gündür acnelyse ve betnovate ile tedaviyi hızlandırdım.ayrıca bol bol yeşil çay içiyorum..ama hala hızlı dökülmeyi frenleyemedim..hocam bu 5 yıllık süreç beni maddi ve manevi olarak bitirdi artık..psikolojim bozuldu hocam..düşünün bi fotoğraf bile çektirmek istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum..her berbere gittiğimde moralim sıfır bi şekilde çıkıyorum berberden..dünyaya küstüm nerdeyse...biliyorum aklı başında bi insanın düşeceği hal değil ama elimde değil...şimdi hocam bi kaç sorum var size....
1-hocam bu dökülmenin hızlanması rogainenin doğal tepkisi mi?eğer böyle devam ederse tamamen kel kalıcam da
2-rogaine acnelyse ve betnovate bide yeşil çaya devam mı?eklenecek bişey yok herhalde.
3-bu kullandıklarımı kullanıpta önlerde yeni saçı çıkan veya önlerde seyrek olan yerleri biraz daha gürleşen hastalarınız oldu mu hiç?
4-sigara içen biriyim.bu durum tedaviden alınan randımanı etkiler mi?
teşekkür ederim hocam.iyiki varsınız.bizi böyle anlayan hocalarımıza ihtiyacımız vardı:(
1-hocam bu dökülmenin hızlanması rogainenin doğal tepkisi mi?eğer böyle devam ederse tamamen kel kalıcam da
2-rogaine acnelyse ve betnovate bide yeşil çaya devam mı?eklenecek bişey yok herhalde.
3-bu kullandıklarımı kullanıpta önlerde yeni saçı çıkan veya önlerde seyrek olan yerleri biraz daha gürleşen hastalarınız oldu mu hiç?
4-sigara içen biriyim.bu durum tedaviden alınan randımanı etkiler mi?
teşekkür ederim hocam.iyiki varsınız.bizi böyle anlayan hocalarımıza ihtiyacımız vardı:(