Orijinalini görmek için tıklayınız : sivilcelerim
spicepinar
03-14-2007, 07:48 PM
Hocam merhabalar.Ben 19 yaşındayım ve 5 yıldır sivilcelerle uğraşıyorum. Kistik şeklinde diil ama oldukça iltihaplı ve çirkin bir görüntü oluşturuyorlar. Özellikle çene bölegemde oluşuyorlar.Şimdiye kadar acnesyle,imex,differin,benzamicyn, cleocin ve pek çok kozmetik ürün denedim ancak pek bir faydasını göremedim.Sizce ne yapmalıyım?
Habibullah
03-14-2007, 09:50 PM
artık sıra roaccutane a gelmiş. şimdiye kadar hemen hemen tüm hastaları tam tedavi ettiğimiz bu ilacın sırası gelmiş. bunu öneriyorum. en yakınınızdaki dermatologla irtibata geçiniz...
remlegülü
12-15-2009, 08:22 PM
habibullah hocam benimde suratımda sivilceler çıkıp duruyor ama çok acıyor özellikle elmacık kemiklerinin üzerinde T bölgesinde bide çene kısmında büyük olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
Habibullah
12-15-2009, 09:28 PM
habibullah hocam benimde suratımda sivilceler çıkıp duruyor ama çok acıyor özellikle elmacık kemiklerinin üzerinde T bölgesinde bide çene kısmında büyük olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)
- anladığım kadarıyla antibiyotik hap gerekiyor ama seçim için durumu görmek gerekiyor..
remlegülü
12-16-2009, 03:41 PM
teşekürler hocam peki ben polikistikover hastasıyım onunda bi etkisi varmıdır eğer varsa nasıl geçer
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.