PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gözenekler

lavina
06-04-2007, 11:01 PM
merabalar benim geniş gözenekli bir cildim var. :( doktor bunun için exfoliac nc gel diye bi ilaç verdi. bu ilaç gözenekleri küçültmeye yardımcı olur mu? geniş gözenekler için siz ne yapmamı tavsiye edersiniz? şimdiden çok teşekkür ederim

Habibullah
06-05-2007, 09:39 PM
cildin yağını azaltan ,peeling yapma karakterindeki birçok ilaç gözneklerin küçülmesine yardımcı olur. exfoliac da bunlardan biri. aldıysanız kullanın. deneyiminizi bizle de paylaşırsanız seviniriz...

lavina
06-06-2007, 01:31 PM
çok teşekkür ederim cevabınız için umarım olumlu bir sonuç alırım sonuçları en kısa zamanda paylaşıcam

lavina
06-08-2007, 06:40 PM
merhabalar benim bi sorum daha olcaktı size cevaplarsanız çok sevinirim
malum yağlı bir cildim var. saçlarımda çok yağlı. 4 aydır roaccutane 20mg kullanıyorum ilacı bırakalı 20 gün falan oldu.ilacı kullanırken sacımda da cildimdede bir damla yağ yoktu.şimdi herşey eskiye döndü saçlarımda cildimde çok yağlı eskisi gibi.ben bu ilacı hayatımın sonuna kadar mı kullanıcam.ağır bi ilaç çünkü. doğal yollarla çözebilirmiyim bunu.hani vucutdaki yağ salgısını dengeleyen bi bitki var mıdır?sonuçta en iyi ilacın bile yararı olduğu kadarda zararı var.siz ne tavsiye edersiniz bu konuda.

Habibullah
06-09-2007, 12:49 PM
roaacutane da bir A vitamini türevi. her bitkisle mutlak masum olacak diye bir kural yok. roaccutane ı birdenbire kesmek yerine haftada 2-3 kapsül alarak yavaş yavaş bırakmanız daha uygun olur.

lavina
06-10-2007, 11:18 AM
4 gündür exfoliac ı kullanıyorum çok bi değişiklik yok ama umarım kullandıkca etkisini görürüm. yalnız minik minik kabarcıklar oluştu cildimde.birde hafif bi soyulma var.normal mi bunlar?

Habibullah
06-10-2007, 02:16 PM
hafif soyulma normal. adı üzerinde exfoliac. exfoliation soyulma demek.

lavina
06-12-2007, 10:14 AM
merabalar bu gün yeni bişeyi keşfettim exfoliac tek başına pek etkili olmuyo ama ımex le birlikte harikalar yaratıyo.önce exfoliac ı sürüp bi kaç saat sonrada ımex i sürünce gözenekler gerçekten küçücük oluyo.gözle görülmüyo bile.akşam sürmüştüm sabah cildime ben bile inanamadım yani.bende işe yaradı.duyrulur

Habibullah
06-13-2007, 07:44 PM
mantıklı , iyi bir kombinasyon ama herkes exfoliac alamaz. pahalı biraz. exfoliac ın yerine başka peeling yapabilen ajan eklenebilir ...

melzö
08-16-2008, 02:30 PM
benimde cildimde gözeneklerim var doktorum tretin i önerdi exfoliac işe yarıyorsa tretin i bırakıp onu almalıyım???yoksa kullanıma devam edeyimmi?hangisi gözeneklerimden kurtulmamı sağlar?? DOKTOR BEY LÜTFEN YARDIM!!

melzö
08-16-2008, 02:37 PM
BU ARADA banada doktorum tretin krem yanında yüz temizleme jeli önerdi ismi EXFOLIAC-CLEANSING FOAMING GEL diye söylediğiniz exfolıac bumu acaba??ben bunu tretin ile kullanacağım.birde doktorum tretin in yanında BABE nin güneş koruma jelini önerdi....doktor bey sizce bu ilaçlar gözeneklerimi kaybedermi?ne kadar bir süre bunları kullanmam gerekiyor?YARDIM EDERMİSİNİZ??

melzö
08-16-2008, 02:50 PM
doktor bana tretin in yanında EXFOLIAC-CLEANSING FOAMING GEL i önerdi ve tretin içinde BABE nin güneş koruyucu jelini..daha başlamadım ilaçlarıma sizce bunlar gözeneklerimi geçirirmi??DOKTOR BEY YARDIIM

septenber
08-16-2008, 05:14 PM
aynı soruyu defalarca yazmanın bi gereği yokki.habibullah bey online olunca cevap verecektir zaten.

azee13
08-17-2008, 10:02 AM
merhaba hocam.. benim gözeneklerim de çok geniş. exfoliac işe yarayabilir demişsiniz. ben tretin kullanıyorum. ama cildim çok yağlı olduğu için gözeneklerde pek bi değişme yok. ek olarak exfoliac kullansam olurmu?exfoliac kozmetik mi? teşekkürler hocam..

melzö
08-17-2008, 02:12 PM
aynı soruyu yazmadım ek olarak unuttuklarımı da yazdım....... :@ Hocam okursa anlar zaten.