Orijinalini görmek için tıklayınız : Isotrexin Jel 30 G?
murat1326
06-04-2007, 08:54 PM
ISOTREXIN JEL 30 G bu jeli tretin krem yerine kullanabilirmiyiz içinde fazlalık olarak antibiyotik var.(sac için)
murat1326
06-05-2007, 06:32 PM
bi soru daha ilave edeyim:
betovate losyonu yarıya belki biraz daha fazla boşaltarak,içine acnelyse kremi bir tüp sıkarak bir çözelti olusturup kullanmak uygun olurmu?
tamburali
06-05-2007, 08:18 PM
betovate losyonu yarıya belki biraz daha fazla boşaltarak,içine acnelyse kremi bir tüp sıkarak bir çözelti olusturup kullanmak uygun olurmu
dedigin karışım cozelti oluşturmaz dostum
murat1326
06-05-2007, 08:54 PM
dedigin karışım cozelti oluşturmaz dostum
çözelti:İki ya da daha fazla kimyasal maddenin herhangi bir oranda bir araya gelerek oluşturdukları homojen karışım.
hakkaten tambur gibi sesler cıkarıyosun tamburali ismine munhasıp birisin tebrikler...
çözelti:İki ya da daha fazla kimyasal maddenin herhangi bir oranda bir araya gelerek oluşturdukları homojen karışım.
homojen olması için acneylse kremin losyonda çözünmesi lazım.daha önce deneyenlerin tecrübelerine göre içinde çözünmüyormuş yani homojen bir karışım olmuyormuş.ama acnlyse nin etken maddesi yani retinoik asitin sıvı şekilleri var eczanelerde.bunu betnovate losyonla karışıtırıp kullananlar vardı daha önce forumda.
Habibullah
06-05-2007, 10:14 PM
kremle losyon homojen karışım meydana getirmez. isotrexin de tretinin yerini tutmaz...
tamburali
06-05-2007, 11:15 PM
hakkaten tambur gibi sesler cıkarıyosun tamburali ismine munhasıp birisin tebrikler...
işte tamam. Sorun nedir?
Dedigin maddeler homojen olarak karışmaz ise cozeltiden bahsedelir miyiz? Bence bahsedemeyiz.
Keşke mesajımı daha dikkatli okusaydın. Eminim bu basit hatayı yapmazdın neyse senin için hayırlısını dilerim. İnşallah kısa zamanda istedigin saçlara kavuşursun
murat1326
06-06-2007, 02:03 PM
işte tamam. Sorun nedir?
Dedigin maddeler homojen olarak karışmaz ise cozeltiden bahsedelir miyiz? Bence bahsedemeyiz.
Keşke mesajımı daha dikkatli okusaydın. Eminim bu basit hatayı yapmazdın neyse senin için hayırlısını dilerim. İnşallah kısa zamanda istedigin saçlara kavuşursun
hayatım hata dolu zaten allah belamı versinde kurtulayım...
:)amin sagol allah razı olsun...işallah seninde muradın olur.
Habibullah
06-06-2007, 02:12 PM
ağzınızdan yel aslın. Allah her insana iyilikler getirsin .amin..
fatih52
08-31-2008, 05:13 PM
alınımda küçük küçük sivilceler var.doktor isotrexin jel ve clecoin t verdi clecoin t yi sabah ve öğle kullan isotrexinide akşam kullan dedi sizce işe yarar mı
burakchampions
08-31-2008, 05:54 PM
cleocin t sabırlı olunursa güzel sonuçları olan bi antibiyotik içerikli bi iilaç ama çoğu kişi o ilacı çabuk sonuç görmek istediğinden kullanmayı çabuk bırakıyo. örnek: ben:D küçük küçük sivilceler için de hemen doktorun neden istroxin yazdı anlamadım bende bi türlü isotroxine geçmedi benzamycin de benzamycin tutturdu oysa benim isotroxine değil roactonne kullanmam lazımdı ama o ilaç bende yanetki yaptı piskolojimi bozuyodu ben de kestim mecburen istroxine yni geçtim 1 ay oldu fena değil hem iyi geliyo hem de bir daha aynı yerden sivilce çıkma ihtimalini ordaki bakteri kolonilerini azaltarak azaltmış oluyo. gece istroxin sabah da dali salyangoz var intte buldum onu kullanıyorum o da güzel ( http://www.dalisalyangozkremi.com/ )
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.