PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SPECTRAL Cilt Sorunu

a350le
11-27-2007, 12:58 PM
Selamlar Arkadaşlar,
Ben 2 ay kadar rogaine köpük kullandıktan sonra ecz...com dan spectral dnc aldım...yaklaşık 5. keredir kullanıyorum...Fakat, kafa derimde ve özellikle alın bölgemde acayip bir yanma yapıyor...Öyle ki alın bölgem güneşte yanmış gibi kızardı ve şaç cizgisine yaklaştıkça alnım pütür pütür oldu...Halbuki spectral'ın alnıma akmaması için özen gösteriyorum ama nasıl böyle oldu bende bir türlü anlayamadım...

Spectral ile böyle bir tecrübesi olan arkadaş var mı ya da böyle bir cilt problemine karşı bir öneriniz varmı ????? Her kullanışta yaklaşık 1 ml kullanıyorum acaba fazla mı geliyor bilemiyorum...

Şu an için bildiğim şey, böyle olursa spectral'ı kullanmaya devam edemeyeceğim...:(

Teşekkürler...

isis
11-27-2007, 01:20 PM
arkadaşım spectral retinol içerir.o yüzden bu tip kızarma tahriş vs.yapması olası.tahminimce sen güneşede çıkmışsındır uzun süre rtinol değen yer güneşe fazlaca tema ettirirlmemeli.kızaran bölgelere kızarıklıkta düzelme olana kadar sürme cilt alışınca kanımca böyle porblemelr olmaz cildi alıştır yavaş yavaşmesela günde 1 kez sür falan.

özellikle ilacın üreicileride aşırı soğuk,rüzgar özellikle günşten kacınmayı öneriyor..saxlı deriden dışa taşırma yani alın bölgesine doğru saçlı alanda zten güneşe temas etsen bile saçlar güneş ısıgındna korur seni.

MORDOR
11-27-2007, 02:26 PM
tretın kremle fılan kullanmıyosun dımı... tahros ıcın betnovıne losyon al cok palaı deıl fıyatı gayet ıyı.. 22 3 gun ara ver sonra devam edersın..